Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

      Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

      καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

      On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

      Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

      Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

      Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια, βλεπω εχετε μπει για τα καλα στο χριστουγεννιατικο πνευμα... Εγω δεν εχω κανει ποτε μου γλυκα Χριστουγεννων, παντα η μαμα μου τα κανει, λογω εργασιας δεν προλαβαινω ασε που δεν τα τρωει και ο συζυγος οποτε τσαμπα ο κοπος :oops::oops:... Φετος λεω να τολμησω να κανω την βασιλοπιτα μας :tongue:

Καλαμαρακι το ζυμαρακι για πιτσα δοκιμαστηκε και ηταν πολυ καλο, εβαλα και το μισο καταψυξη για αλλη μερα... Θα καθιερωθει η διπλη δοση για αποθηκεση... Την αλλη φορα θα το δοκιμασω και με σοδα...

Χτες εβρασα λαχανικα και μοσχαρακι να φτιαξω σημερα ωραιοτατη κρεατοσουπα... Επισης εφτιαξα και αυτες τις κασεροπιτες με ζαμπον, θα τις δοκιμασω σημερα στη δουλεια και θα σας πω εντυπωσεις :cool:

www.bettyscuisine.blogspot.gr/2010/01/blog-post_24.html

(Παρεπιμπτοντως αυτο το blog μου αρεσει πολυ, εχει ωραιες και ευκολες συνταγες)...


2Uuep2.pngI8Ayp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επισης εφτιαξα και αυτες τις κασεροπιτες με ζαμπον, θα τις δοκιμασω σημερα στη δουλεια και θα σας πω εντυπωσεις :cool:

www.bettyscuisine.blogspot.gr/2010/01/blog-post_24.html

(Παρεπιμπτοντως αυτο το blog μου αρεσει πολυ, εχει ωραιες και ευκολες συνταγες)...

Καλημέρα, όντως περιγράφει πολύ αναλυτικά, μου αρέσει πολύ, ευχαριστούμε που το μοιράστηκες!

Θα το μελετήσω και θα δοκιμάσω κάποια πίτα που δεν έχω ξανακάνει ποτέ και οι εικόνες βοηθούν πολύ...

Τέλεια η σουπίτσα σου! Εμένα ο σύζηγος την θέλει σκέτη μοσχαράκι, αν δεί λαχανικό έφυγε...

ΠΟιό ζυμάρι για πίτσα κάνεις? Θα κάνω κιγ ω σύντομα, πάλι για πρώτη φορά, αν σου βρίσκεται η συνταγή δώσε τη και σε εμάς μη ψάχνουμε :D Καλέ βάλε και καμιά φώτο να χαρεί το ματάκι μας :tongue:

Καλημέρα σε όλες, σήμερα το μενου έχει γιουβαρλάκια από προπροχθές,

κεικ μαρμπρε και συγκεκριμενα αυτό: http://www.sintagespareas.gr/sintages/afrato-keik-marmpre.html

και αν προλάβω την quiche lauren της φίλτατης MyKelly (που εξαφανίστηκε και θα της κάνω παράπονα, περιμένουμε νέες συνταγούλες!)

Σήμερα η κούραση και η αυπνία είναι μεγάλη, το παιδί ακόμα κοιμάται, όμως ανα πάσα λεπτό παίζει να ξυπνήσει. Οπότε μάλλον όλα θα τα κάνω το βράδυ μετά τη δουλειά.

ΥΓ

ΜαιΚελλυ πήρα γκουντα και γραβιερα για την ταρτα σου, και πρασινη πιπερια. Νομιζω θα ταιριάζουν με το μπεικον. Πήρα και ταρτιέρα :cool:

Ελπίζω να πετύχει όπως την πρώτη φορά και να την βελτιώσω σε εμφάνιση, έτσι θα την προσφέρω στη μανούλα μου τα Χριστούγεννα! (όχι αυτή που θα κάνω σήμερα :tongue: φρέσκια! :D)

Αν έχεις κι άλλη ταρτο-ιδέα ρίχτη! (κάποια δοκιμασμένη συνταγή με γλυκιά τάρτα ίσως? ευχαριστώ!)

ΥΓ2

κεικ μαρμπρε στην φορμα σιλικόνης θα είναι χάλια έτσι?

Φοβάμαι τόσο το βουτυροαλευρωμα της φόρμας, μη πάει και δεν το κάνω καλά και κολλήσει στην φόρμα την κλασσική :(

ΥΓ3

www.bettyscuisine.blogspot.gr/2010/01/blog-post_24.html

(Παρεπιμπτοντως αυτο το blog μου αρεσει πολυ, εχει ωραιες και ευκολες συνταγες)...

http://bettyscuisine.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5853.html

αύριο θα κάνω αυτό οπωσδήποτε! Εχω χοιρινό και κριθαράκι να περιμένουν αχρησιμοποίητα επειδή ο σύζηξ δεν τρελαίνεται!

Τρελαίνομαι όμως εγώ για κριθαράκι οπότε θα το κάνω, σε ευχαριστώ πολύ, τα λέει πολύ αναλυτικά κι όταν δεν έχεις ξανακάνει κάτι είναι μεγάλη βοήθεια!


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

μπισκοτακια στο πνεμα των χριστουγεννων!!νοστιμα και ευκολα και ειλικρινα το χαρηκα πολυ γιατι ασχοληθηκαν και τα μικρα!!!:D:D

καμια ιδεα για να τα στολιζω????:confused::confused:εγω εβαλαγλασσο ζαχαρης αλλα δεν εβγαινε καλα απο τον κορνε και δεν εγιναν πολυ ομορφα οπτικα!!!

dsc02785t.jpg


zPebKet.jpgW5KDp2.png
Link to comment
Share on other sites

την έχω κάνει άπειρες φορές είναι πολύ γρήγορη , ελαφριά κ πεντανόστιμη http://www.sintagespareas.gr/sintages/lemon-pie-tis-para-poli-tempelas.html

20121103_191746_zpsff3bebf6.jpg

Καλαμαράκι μου προέκυψαν κι άλλες απορίες,

ψήνομαι και για αυτό εδώ, πήρα ταψί για πίτες νο36, ανοξείδωτο σαν το δικό σου.

Να τη βάλω εκεί ή καλύτερα σε ταρτιέρα που λέει η συνταγή? Αλλά η ταρτιέρα είναι μια σταλιά μπροστά στο ταψί!

Το 36 που πήρα φάνηκε μεσαίο μέγεθος, μπορω να κάνω εκεί κουρκουτόψωμο κτλ?


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

(που εξαφανίστηκε και θα της κάνω παράπονα, περιμένουμε νέες συνταγούλες!)

Σήμερα η κούραση και η αυπνία είναι μεγάλη, το παιδί ακόμα κοιμάται, όμως ανα πάσα λεπτό παίζει να ξυπνήσει. Οπότε μάλλον όλα θα τα κάνω το βράδυ μετά τη δουλειά.

ΥΓ

ΜαιΚελλυ πήρα γκουντα και γραβιερα για την ταρτα σου, και πρασινη πιπερια. Νομιζω θα ταιριάζουν με το μπεικον. Πήρα και ταρτιέρα :cool:

Ελπίζω να πετύχει όπως την πρώτη φορά και να την βελτιώσω σε εμφάνιση, έτσι θα την προσφέρω στη μανούλα μου τα Χριστούγεννα! (όχι αυτή που θα κάνω σήμερα :tongue: φρέσκια! :D)

Αν έχεις κι άλλη ταρτο-ιδέα ρίχτη! (κάποια δοκιμασμένη συνταγή με γλυκιά τάρτα ίσως? ευχαριστώ!)

Beloved Dimmi, thanks που ρωτάς. Είχα σχεδόν 10 μέρες με πυρετό γιατί με κόλλησε η κόρη μου (αυτό που αυτή πέρασε στο πόδι εμένα με έχει ξεκάνει). Χτες ήταν η μόνη μέρα που δεν είχα πυρετό αλλά πάλι σήμερα ξύπνησα βραστή.:( Πεθαίνω σας λέω. Στον τάφο μου φέρτε μου κουραμπιέδες και μπλακ φόρεστ. Άντε και κανένα πιάτο λαζάνια καρμπονάρα με προυσιούτου -που λεν και στο χωριό μου-....

Δεν έφτιαξα κανένα ιδιαίτερο φαγητό, μόνο κρεατόσουπα δυναμωτική. Μόλις τελείωνε το απόθεμα έφτιαχνα κι άλλη. Γι'αυτό δεν έβαλα φωτο.

Διάβαζα τις απορίες σου ρε και γελούσα :tongue::tongue::tongue: έχω ξεκινήσει να σου τις απαντάω, κάαααααααποια στιγμή θα τις τελειώσω (είναι και πολλές) και θα σου τις στείλω.

Φιλιά σε όλες, μου λείψατε ;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλο το μαγειροπαρεάκι :D

Σας βάζω στα γρηγορα τι έφτιαξα για σήμερα κ το μεσημέρι που έχω διάλειμμα μεγάλο θα σχολιάσω ολα τα καλούδια που είδαν τα ματάκια μου αυτές τις δυο μέρες που σερνόμουν από τον βήχα κ την μύξα :rolleyes::evil:

Για σήμερα Τουρλού ;)

photo-2012-12-03-23-29-28-105_zps82f990ac.jpg

Και επειδή η μητέρα μου μου έφερε πολλές μελιτζάνες από την χαλκιδική πριν λίγες μέρες ....τι να τις κάνω τόσες πολλές, τις έψησα στο φούρνο σε φέτες κ βουρ στην κατάψυξη για έναν μουσακά ή κάτι άλλο μέσα στο μήνα.:tongue:

photo-2012-12-03-23-28-52-945_zps480b7a99.jpg

Τις καλημέρες μου κ φεύγω για μάθημα :cool:

Τα λέμε το μεσημέρι :D:p

Link to comment
Share on other sites

Πεθαίνω σας λέω. Στον τάφο μου φέρτε μου κουραμπιέδες και μπλακ φόρεστ. Άντε και κανένα πιάτο λαζάνια καρμπονάρα με προυσιούτου -που λεν και στο χωριό μου-....

Διάβαζα τις απορίες σου ρε και γελούσα :tongue::tongue::tongue: έχω ξεκινήσει να σου τις απαντάω, κάαααααααποια στιγμή θα τις τελειώσω (είναι και πολλές) και θα σου τις στείλω.

:lol::lol:δεν παίζεσαι, βράζεις κι έχεις και χιούμορ!

Γιατί παιδί μου γελούσες με τις απορίες μου:tongue::tongue: θα σου έχει φύγει το γέλιο όταν θα καταφέρεις να τις απαντήσεις όλες!!! Για αυτό έβαλα πολλές για να σοβαρευτούμε :tongue::tongue:

Καλημέρα σε όλο το μαγειροπαρεάκι :D

Σας βάζω στα γρηγορα τι έφτιαξα για σήμερα κ το μεσημέρι που έχω διάλειμμα μεγάλο θα σχολιάσω ολα τα καλούδια που είδαν τα ματάκια μου αυτές τις δυο μέρες που σερνόμουν από τον βήχα κ την μύξα :rolleyes::evil:

Για σήμερα Τουρλού ;)

Τις καλημέρες μου κ φεύγω για μάθημα :cool:

Τα λέμε το μεσημέρι :D:p

αχ ακόμα κι συ άρρωστο, αλλά φτηνά τη γλίτωσες με μυξούλες, το ΜαιΚελλάκυ υποφέρει το καυμμένο :( Ευτυχώς που είναι καλά το Κελλάκυ (γραμμένη σε έχουμε τη μάνα :tongue:)

Καλαμαράκι μου θα πάθεις ένα κατιτίς με τις απορίες μου για αυτό σε παρακαλώ να μπείς φαγωμένη και ξεκούραστη το μεσημέρι!

Το τουρλού σου υπέροχο, θέλω κι γω άντρα να τα τρώει όλα :evil:

Το παιδί ακόμα να ξυπνήσει, θα είχα κάνει το κεικ γμτ ή την τάρτα...


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

Καλαμαράκι μου προέκυψαν κι άλλες απορίες,

ψήνομαι και για αυτό εδώ, πήρα ταψί για πίτες νο36, ανοξείδωτο σαν το δικό σου.

Να τη βάλω εκεί ή καλύτερα σε ταρτιέρα που λέει η συνταγή? Αλλά η ταρτιέρα είναι μια σταλιά μπροστά στο ταψί!

Το 36 που πήρα φάνηκε μεσαίο μέγεθος, μπορω να κάνω εκεί κουρκουτόψωμο κτλ?

Μη γελασεις, εγω τη lemon pie την εβαλα σε ταψακι που μας φερνουν τα σιροπιαστα απο το ζαχαροπλαστειο για να μην ψαχνω κ ηταν ακριβως η δοση!:rolleyes:


3otVp2.png
Link to comment
Share on other sites

Beloved Dimmi, thanks που ρωτάς. Είχα σχεδόν 10 μέρες με πυρετό γιατί με κόλλησε η κόρη μου (αυτό που αυτή πέρασε στο πόδι εμένα με έχει ξεκάνει). Χτες ήταν η μόνη μέρα που δεν είχα πυρετό αλλά πάλι σήμερα ξύπνησα βραστή.:( Πεθαίνω σας λέω. Στον τάφο μου φέρτε μου κουραμπιέδες και μπλακ φόρεστ. Άντε και κανένα πιάτο λαζάνια καρμπονάρα με προυσιούτου -που λεν και στο χωριό μου-....

Δεν έφτιαξα κανένα ιδιαίτερο φαγητό, μόνο κρεατόσουπα δυναμωτική. Μόλις τελείωνε το απόθεμα έφτιαχνα κι άλλη. Γι'αυτό δεν έβαλα φωτο.

Διάβαζα τις απορίες σου ρε και γελούσα :tongue::tongue::tongue: έχω ξεκινήσει να σου τις απαντάω, κάαααααααποια στιγμή θα τις τελειώσω (είναι και πολλές) και θα σου τις στείλω.

Φιλιά σε όλες, μου λείψατε ;)

περαστικα!!!! κι εγω στην ιδια κατασταση!!!!!θα ζησουμε ομως πιστευω!!!!!


3otVp2.png
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, όντως περιγράφει πολύ αναλυτικά, μου αρέσει πολύ, ευχαριστούμε που το μοιράστηκες!

Θα το μελετήσω και θα δοκιμάσω κάποια πίτα που δεν έχω ξανακάνει ποτέ και οι εικόνες βοηθούν πολύ...

Τέλεια η σουπίτσα σου! Εμένα ο σύζηγος την θέλει σκέτη μοσχαράκι, αν δεί λαχανικό έφυγε...

Τα λαχανικα (πατατες, καροτα, σελινο, ντοματουλα) τα βραζω ολα μαζι με το κρεας στη χυτρα και μετα τα βγαζω ολα απο το ζωμο και τον απομονωνω και τον κανω σουπιτσα κοκκινη με καποιο ζυμαρικουλι (ρυζακι, κουσκουσακι, αστρακι κλπ, οποτε τα λαχανικα ειναι ξεχωριστα στο τελος συνοδευτικα της σουπας... Ετσι την κανει και η μαμα μου :tongue:

ΠΟιό ζυμάρι για πίτσα κάνεις? Θα κάνω κιγ ω σύντομα, πάλι για πρώτη φορά, αν σου βρίσκεται η συνταγή δώσε τη και σε εμάς μη ψάχνουμε :D Καλέ βάλε και καμιά φώτο να χαρεί το ματάκι μας :tongue:

Ζυμαρι εκανα αυτο που μου προτεινε το φιλτατο καλαμαρακι www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html, οσο για φωτο γραφω απο τη δουλεια και ειναι λιγο δυσκολο, καποια στιγμη θα γινει και αυτο :P

http://bettyscuisine.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5853.html

αύριο θα κάνω αυτό οπωσδήποτε! Εχω χοιρινό και κριθαράκι να περιμένουν αχρησιμοποίητα επειδή ο σύζηξ δεν τρελαίνεται!

Τρελαίνομαι όμως εγώ για κριθαράκι οπότε θα το κάνω, σε ευχαριστώ πολύ, τα λέει πολύ αναλυτικά κι όταν δεν έχεις ξανακάνει κάτι είναι μεγάλη βοήθεια!

Αυτο το σαιτ το εχω ανακαλυψει αρκετο καιρο και εχει πολυ ωραια φαγητα, καθημερινα και τα εξηγει πολυ αναλυτικα..

Αυτα για την ωρα... Θα επανελθω μολις δοκιμασω την κασεροπιτα :cool:

Επισης μου ειπε η κορη μου οτι εφαγε μιλφειγ σε φιλικο σπιτι και της αρεσε πολυ (απορησα βεβαια γιατι ειναι η πρωσοποποιηση της μιζεριας). Εχετε δοκιμασμενη συνταγη για μιλφειγ ή να τολμησω αυτη www.sintagespareas.gr/sintages/milfeig3a-to-aythentiko.html??


2Uuep2.pngI8Ayp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Σε ευχαριστώ...την έχω κάνει την συγκεκριμένη, αλλά κάτι δεν μου έκατσε καλά με το καλαμποκάλευρο να σου πω την αλήθεια....ίσως εγώ να μην την πέτυχα...

Θα την ξαναπροσπαθήσω,γιατί όντως είναι πρωτότυπη.

Επίσης, μου φάνηκε πολύ λίγο το λάδι που βάζει.

Εσύ την έκανες α κ ρ ι β ώ ς όπως την λέει?

Σόρρυ που σε ζαλίζω, αλλά την δοκίμασα 2 φορές.... την δεύτερη έβαλα περισσότερο λάδι και αντί για καλαμποκαλευρο το κλασσικό και βγήκε καλύτερη.

Στα γρήγορα

Έβαλα μίση κούπα καλαμποκαλευρο αντί για μια

Και αντί για καστανη ζάχαρη έβαλα μέλι :wink:

Α κ επίσης φουσκωσα τη μαγια για μίση ώρα κ τα πέταξα στον αρτοπαρασκευαστη για ζυμωμα κ φούσκωμα.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα στα μαγειροκοριτσα.

Τι τελειο θεμα.Μολις διαβασα τις συνταγες σας και καθως τις βλεπω κι ολας φαινονται πολυ λαχταριστες.Πολυ ωραιες ιδεες για το καθημερινο φαγακι μιας και ειμαστε πολυ φαγανη οικογενεια.

Εμεις σημερα ειχαμε κοτοπουλακι φρικασε(δυστυχως δεν ξερω να ανεβαζω φωτογραφιες)και σε λιγο θα κανουμε με τα πιτσιρικακια Χριστουγεννιατικα κουλουρακια.

Kalamaraki θελω απεγνωσμενα την συνταγη για την λαχταριστη μηλοπιτα που εβαλες στις πρωτες σελιδες.Οι ανοιχτες δεν μου αρεσουν καθολου και δεν εχω δει καποια κλειστη(φυλλο πανω-κατω)που να με τραβηξουν τοσο.

Εχει δοκιμασει καμια τα μελομακαρονα του Πετρετζικη.Τα ειδα σημεραστο πρωινο και ελεγα να δοκιμασω αυτα φετος.Αξιζει τον κοπο?

Link to comment
Share on other sites

ωραια πραγματακια εβαλες!!!!!

εχω απορια ομως, αυτη η βουτυροκρεμα τι γευση εχει? καταλαβινεις το βουτυρο πολυ???? απο περιεργια θελω να το φτιαξω να δω....

καλα η ganache απιστευτηηηηηηηηη

Η βουτυρόκρεμα έχει γεύση βουτύρου κ γάλακτος με βανίλια κ όσο καλύτερη ποιότητα το βούτυρο σου τόσο το καλύτερο. ;)

Εμ το Καλαμάρι είναι ερωτευμένο... Εμ δεν διαβάζει σωστά, εμ μας τη λέει...

Αναφερόμουν σε αυτή την συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/popovers.html και εξέφρασα προσωπική άποψη...

Οχι ρε....με παρεξήγησες.....δεν είμαι ερωτευμένο αλλά χάλια άρρωστο σέρνομαι σε λέω.... :tongue::P

ααα ετσι εξηγειται!!!!!!! περαστικα σου!!!!!!!!!!!!

λοιπον βρηκα κ αλλη μια ωραια συνταγη για ΚΑΠκεικς με ορεο μπισκοτα... http://www.sintagespareas.gr/sintages/oreokekakia.html

καλα τα βρισκω αλλα ποτε θα τα φτιαξω ολα αυτα δε ξερω....

αυριο παντως θα φτιαξω μελομακαρονα (της βεφας)!!!!!!!!!!!!

αντε να μυρισουν χριστουγεννα!!!!!!!!

Μερσί ;)

Αυτά κ εγώ τα έχω βάλει στα υπόψιν για δοκιμή κάποια στιγμή

Καλησπέρα σε όλες, δεν είναι η μέρα μου σήμερα. Ημουν πολύ νταουν που λένε.

Ελπίζω να είστε καλά, kalamaraki περαστικά κορίτσι μου, πως στο καλο κόλλησες? Φοβάμαι μην ειν άρρωστο κι εμένα το παιδί γιατί έκανε εμετό.

ωραία κατάλαβα καταγράφονται οι πληροφορίες και θα επεξεργαστούν όταν φορτίσω μπαταρίες, πάντως αν τα κάνω θα τα ονομάσω NTIMκεικς έτσι να σας τη σκάσω :tongue:

μια χαρά είναι τα μπακαμόνια με κιμά (ο ανηψιός μου τα έλεγε έτσι κι έμαθα να τα κάνω χάρη σε εκείνον πρίν λίγα χρόνια...).

Πρίν από αυτό, την πρώτη φορά που τα έκανα, τα είχε φάει ο σύζηγος ωμά, γιατί νόμιζα πως όταν πάρει χρώμα ο κιμάς είναι έτοιμος :rolleyes::P:p:cool:

Ελενίτσα κι γω αυτό έχω καταλάβει, τα ταψιά είναι όλη η δουλειά,

αλλά αυτά θα τα δούμε βλέποντας και κάνοντας σιγά σιγά...

να μου πεις πως είναι ο τραχανάς, να σου ρίξω και συνταγούλα με μανιτάρια να πάθεις πλάκα, από την εκπομπή σεφ στον αέρα. Ολο λέω ότι θα μπω στο σαιτ τους και δεν. Πάντως στιν τιβι ήταν απαιχτη η συνταγή!

:D:D μπιμπερό!!!

κατάλαβα, ο Θεός βοηθός αν ξεχειλίσουν χαχαχαχαχ φαντάζεσαι?:tongue:

ούτε εμείς σε προλαβαίνουμε με τόσα που κάνεις και μας δελεάζεις! Καλά να σε φτάσουμε δεν παίζει, νόμιζα τα πήρες από ζαχαροπλαστείο ;)

Οσο για το γιουβέτσι...αχ πόσο θα ήθελα να το κάνω, αλλά δεν το τρώει ο άντρας μου...

πεθαίνω για γιουβέτσι γμτ, και δεν πρέπει να είναι και σουπερ δύσκολο έτσι?:confused:

και του χρόνου με υγεία να ξαναμυρίσει Χριστούγεννα! Φοβερά τα κουλουράκια σου:D

Σήμερα έκανα γιουβαρλάκια, διπλή δόση, να βάλω κατάψυξη.

Από λάθος έβαλα και διπλή δόση ρύζι, έτσι βγήκαν ρυζοβαρελάκια!!

Αναγκάστικα να τα πλάσω μεγαλύτερα γιατί το ρύζι...έτρεχε μαζί με μείγμα κιμά! Μια ομορφιά σας λέω! Ιδου:

Επίσης έκανα ρυζογαλάκι κι ευτυχώς μου έπηξε, γιατί την πρώτη φορά που το έκανα πρίν...χρόνια...είχαμε μείνει με τη γλύκα, αφού έμοιαζε με σούπα!

Ελεγε ανακατέψτε να δέσει κι γω το σφυροκοπούσα :lol::lol:

Ορίστε:

Τέλος έκανα το πρώτο μου κεικ, και χρησιμοποιήσα για πρώτη φορά το μίξερ!

Είμαι ενθουσιασμένη! Εχω βέβαια άπειρες απορίες που θα τις ρίξω αύριο με τον καφέ,

μη σας κουφάνω βραδυάτικο/πρωινιάτικο!

Ορίστε και το κεικ:

Χθες έκανα με ζύμη πιλσμπουρι ζαμπονοτυρόπιτα, την εξαφανίσαμε, έχω κι εκεί απορίες, αύριο βεβαίως βεβαίως.

Να και πως βγήκε:

Καλό ξημέρωμα!

Πως να κόλλησα η άτιμη....αφού βήχουν φτερνίζονται πάνω μου χωρίς χεράκια τα παιδιά στο σχολείο...τσουπ κόλλησα...γκρρρρρρρρρρ :evil:

Και όχι τίποτα....μια φορά αρρωσταίνω κ μέχρι να συνέλθω περνάει μήνας.

Τέλεια τα καλούδια σου ;)

Καλά μπόμπες τα γιουβαρλάκια σου χε χε , το κεικ εξαίσιο κ σε χρώμα κ σε στήσιμο μπράβο! Το ρυζογαλάκι το ζήλεψα, θα ξανακάνω χε χε

κ φυσικά η ζαμπονοτυρόπιτα ....μάνα μου !!

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

ο καιρός είναι χειμωνιάτικος....ό,τι πρεπει για μέσα!αν είχαμε κι ένα τζακάκι....θα ψήναμε λουκάνικα και πατάτες!χαχχααχ

τι μου κάνετε;

καλαμαράκι,περαστικά σου καμάρι μου!θέλει και λίγη ξεκούραση η δουλεια!να υποθέσω πως το μενού σου για σήμερα έχει σούπες και μυξομάντηλα;χιχι

περαστικούλια!

κι εμένα πήγε να με πιάσει!δεν έκανα πυρετό αλλά έχω μπούκωμα και μυξάκια ωραία!χιχι!κάνουμε εντριβούλες γιατι κι ο άντρας μου στα ίδια είναι και η μικρή μας ντουρασελ!εμ εμείς που δε θηλάζουμε να κλαίμε!αυτή μια χαρά είναι!

σήμερα θα κάνω το πορτοκαλοκεικ!πήρα χτες τα υλικά!

και θα κάνω φακές για αύριο!και για μας και για τη μικρή!

με τα παν/καπκεικς με μπερδέψατε!δεν κατάλαβα τελικά ποια είναι η διαφορά!

μουστοκούλουρα έχετε κάνει ποτέ;

πέιτε καμιά συνταγη!

α,τα κουλουράκια σου ravt μπήκανε ήδη στις αγαπημένες συνταγές στη σελίδα των συνταγών της παρέας!

Μιλ μερσί αλλά σούπες όχι ακόμη αν πέσω στο κρεββάτι ναι, δεν τις πολυσυμπαθώ μόνο τραχανά κ κοτόσουπα γουστάρω τρελλά ;)

Μουστοκούλουρα θέλω να φτιάξω , μούστο δεν βρίσκω φρέσκο, κ το πετιμέζι είναι πανάκριβο γμτ....

ευκολο και γρηγορο κεικ...που γινεται σε 3 λεπτα στο φουρνο μικροκυματων!!!:Dμου το πε μια φιλη μου προχτες!!!

4 κ.σ αλευρι για ολες τις χρησεις

4 κσ ζαχαρη

2κ σ κακαο

1/4 κ γ μπεικεν

1 αυγο

3 κ σ λαδι

3 κ σ γαλα

λιγη βανιλια

ανακατευουμε αλερι-ζαχαρη- κακαο κ μπεικεν...προσθετουμε το αυγο το γαλα το λαδι και την βανιλια!ανακατευω και βαζω σε κουπες(2 μεγαλες για τι φουσκωνει).

3 λεπτα στο μικροκυματων και.............

Ωραίο σου βγήκε, εγώ γμτ μια φορά το έκανα ένα βράδυ λιγούρας....κ μου βρώμαγε το αυγό χε χε χε είπαμε έχω θέμα με τα αυγά χαχαχα

Link to comment
Share on other sites

τι έφτιαξες πάλι βρε καλαμαράκι;;;

να περάσετε καλά!

έκανα το πορτοκαλοκέικ,αλλά κάτι λείπει βρε παιδί μου από τη συνταγή;

λίγω άρωμα!μήπως θέλει και καμιά βανίλια;

ή μήπως είχες δίκιο βρε καλαμαρακι για τα αυγά;

εκεί εγώ να βάλω και τα 4!

πολύ νόστιμο όμως!και πιο ελαφρυ!

ήδη έβαλα δυο κομματάκια για το σχολείο αύριο!;)

Θενκς περάσαμε πολύ ωραία κ στολίσαμε εγώ με την κουμπαρούλα μου

Ναι βρε αφου το λέει στη συνταγή ότι θέλει δυο βανίλιες θα σε μαλώσω δεν μελετάς καλά τη συνταγή σου :tongue::D

αχ ντιμι μου σ' ευχαριστω. παντως και τα δικα σου πολυ ωραιο ολα. το κεικ σου βγηκε τελειο σε εμφανιση, πολυ φουσκωτο και πολυ καλο σε σχημα. το ρυζογαλο το λιγουρευτηκα να σου πω. εχω καιρο να κανω...:rolleyes::rolleyes:

καλαμαρακι περαστικα σου, αλλα και με πυρετο διεπρεψες... μπραβο σου.

ραβ ωραια τα μπισκοτα σου. επισης πολυ ωραια τα σοκολατακια. τα πηγα και κερσαμα και βγηκα ασπροπροσωπη;)

εμεις σημερα μακαρονια με τυρι και αυριο τα υπολοιπα καρμποναρα. για μεθαυριο εχει ο θεος...

το μπυρατο το κοτοπουλο δεν το ξεχνω παντως.

Θενκς κορίτσι , σήμερα είμαι λίγο καλύτερα έφυγε το μπούκωμα αλλά ο βήχας ο γαιδουρινός κ ο λαιμός καλά κρατάει ακόμη Να ναι καλά το σπρευ κορτιζόνης , τα κομτρεξ το οτριβιν κ το σινεκοντ....ααα κ οι ταμπλέτες εχινάκειας χε χε .

τούρμπο έχω γίνει χαχαχαχα χτες σιδέρωσα τρια πλυντήρια μονοκοπανιά αλλά είχα ξεραθεί κ τρεις ώρες απογευματινό ύπνο.....:rolleyes::rolleyes:

Καλαμαρακι περαστικα,και αρρωστη και τοσες λιχουδιες τι ναπω μπραβο εγω οταν αρρωσταινω μονο καναπες και κουβερτουλα.

Το κεικ δεν ξερω απο αρωμα αλλα απο εμφανιση σκιζει.

Εκανα την τεμπελοτυροπιτα και τα κριτσινια δεν ειχα ομως ουζο και εβαλα κρασι,εγιναν φανταστικα και τα δυο δεν προλαβα να τα βγαλω φωτο σας βαζω οτι απεμεινε.

Θα βαλω συνταγες για μελομακαρονα και κουραμπιεδες οταν παω σπιτι.

Σε ευχαριστώ πολύ ;) αλλά έπρεπε να φάμε κ το είχα ήδη κανονίσει να έρθει η κουμπάρα μου αλλιώς η μικρή θα με φύτευε στο χαλί αν το ακύρωνα πως κ πως το περίμενε για να στολίσουμε

Α καλό το τιπ για το κρασί!! Θα το έχω στα υπόψη!!

Όμορφα τα καλούδια σου, μπράβο!!

καλησπερα κοριτσια!!καλαμαρακι περαστικα!κι εγω ιωση!!!αλλα δε μαγειρεψα...

φακες που ευτυχως ειχα φτιαξει απο χτες θα φαμε!μαγειρεψα κ στο μωρο μου το μυξιαρικο κοτοπουλακι κ τελος!!!

Ωχ περαστικά σου Ελενίτσα :D

Το μεσημεριανό μας.

Μοσχαράκι νουά, κοκκινιστό {το λέμε "ΓΚΟΤΖΙΡΑ" γιατί θέλει τον χρόνο του.... :tongue::tongue: } με χειροποίητες {της πεθερουλας} χωριάτικες χυλοπίτες :P

Υ.Γ. Νιώθω τόσο άσχετη με την κουζίνα μου όταν βλέπω τι ποστάρετε βρε κορίτσια μου!!!!!!!!!!!!1 :shock::shock:

Παναγία μου.......μου φωνάζει έλααααααααααα να κάνεις μπλουυυυυυμ χε χε

Πολύ νόστιμο φαίνεται κυρία μου γειας τα χέρια σας ;)

BOYAΛΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΑΣ

σοκολατενια κ απλα! καλα τα σοκολατενια εξαφανιστηκαν ζεστα χαχαχαχα

κανω καθε χρονο της βεφας τη συνταγη!!!!!!

φετος εκανα μερικες παραλλαγες βεβαια...

αμα θελει καμια να της πω!

τελικα δεν αξιζει να παιρνεις ετοιμα...

γρηγορα κ ευκολα εγιναν! 1 ωρα υποθεση ειναι....

Ω παναγία μου βόηθα μας.....αχ.......δεν τρελαίνομαι για κανένα από τα δυο ούτε μελομακάρονα ούτε κουραμπιέδες, δεν τους αγγίζω σχεδόν ποτέ σε σπίτια ή ακόμη κ στο δικό μου χε χε

ΑΛΛΑ..............

αν δω ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ μελομακάρονο......μπορώ να φάω την πιατέλα χε χε

Μπράβο πολλοί ωραίοι αυτοί που σώθηκαν χαχαχα :tongue:;)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα,

Επειδη σας παρακολουθω στενα και σας κλεβω ιδεες και ας μην συμμετεχω, βλεπω παιζει πολυ ζυμη Πιλσμπουρι και ηθελα να σας ενημερωσω οτι οι συγκεκριμενες ζυμες ειναι απο τα μεταλαγμενα της Μονσαντο Αμερικης....αν δεν θελετε μεταλαγμενα στο πιατο σας διαλεξτε ή να ανοιγετε φυλλο (που δεν ειναι ευκολο) ή κατι σε Ελληνικης προελευσης που προς στιγμην δεν εχουν μπλεξει με τετοια. Επισης Μονσαντο ειναι ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα δημητριακα Νεστλε και Κελλογκς. Προτιματε Ελληνικα. Υπαρχουν.

Καλες συνεχειες......


Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...