Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Τ

Βουτυρόκρεμα διαβάζεις αλλά στην συνταγή που έβαλα είχε κ συνταγή βουτυρόκρεμας :tongue:

Εδώ έχει διάφορα

Και εγώ έχω πειραματιστεί με αυτά εδώ

και έχει κ ένα καλό άρθρο πως τα διαχωρίζουμε , τουλάχιστον εμένα με βοήθησε ;)

Επίσης η Canache είναι πολύ καλή ιδέα κ λύση για φρόστινγκ ;)

ωραια πραγματακια εβαλες!!!!!

εχω απορια ομως, αυτη η βουτυροκρεμα τι γευση εχει? καταλαβινεις το βουτυρο πολυ???? απο περιεργια θελω να το φτιαξω να δω....

καλα η ganache απιστευτηηηηηηηηη

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμ το Καλαμάρι είναι ερωτευμένο... Εμ δεν διαβάζει σωστά, εμ μας τη λέει...

Αναφερόμουν σε αυτή την συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/popovers.html και εξέφρασα προσωπική άποψη...

Έφτιαξα κουλουράκια κανέλλας-πορτοκαλιού και μύρισε χριστούγεννα! Επίσης κοντεύουμε να τα φάμε όλα! Και τα 40...

DSCN0063_640x480.jpg

συνταγή εδω: http://www.sintagespareas.gr/sintages/koulourakia-mosxomirista-portokalikanela.html

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εξκιουζ μι ρε :-P :-P

Καλαμαρι ιζ με 39πυρετό ξηρό βήχα βουλωμενο ένα ρουθούνι κ το άλλο με καταροη κ βαρύ κεφάλι κ μαζεύω τα κομμάτια μου

ααα ετσι εξηγειται!!!!!!! περαστικα σου!!!!!!!!!!!!

λοιπον βρηκα κ αλλη μια ωραια συνταγη για ΚΑΠκεικς με ορεο μπισκοτα... http://www.sintagespareas.gr/sintages/oreokekakia.html

καλα τα βρισκω αλλα ποτε θα τα φτιαξω ολα αυτα δε ξερω....

αυριο παντως θα φτιαξω μελομακαρονα (της βεφας)!!!!!!!!!!!!

αντε να μυρισουν χριστουγεννα!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες, δεν είναι η μέρα μου σήμερα. Ημουν πολύ νταουν που λένε.

Ελπίζω να είστε καλά, kalamaraki περαστικά κορίτσι μου, πως στο καλο κόλλησες? Φοβάμαι μην ειν άρρωστο κι εμένα το παιδί γιατί έκανε εμετό.

Αυτά τα πανκεικς σας έβαλα προχθές κ εγώ Είναι πανεύκολα κ γρήγοροτατα σε 10-15λεπτά έτοιμα όλα σε αντικολλητικό τηγανάκι , στην πρώτη απλώνω λίγο βούτυρο με την χαρτοπετσέτα κ μετά στις υπόλοιπες τίποτα

Ναι βρε λέμε σε αυτό το ταψάκι μπορείς να βάζεις κ κεικ σε μικρές δόσεις για ατομικά κεικάκια, μπορείς να βάλεις κ ζύμη να κάνεις μίνι πιτσάκια ότι θες

Απλά αν δεν βάλεις χαρτάκια φρόντισε να βουτυρώσεις/λαδώσεις τις θηκες κ μετά να τις αλευρώσεις ή να βάλεις κακάο ανάλογα τι κάνεις για να μη κολλήσουν

Ραβτάκι τα ΠΑΝκεικς σε αντικολλητικό τηγάνι τα κάνουμε χωρίς προσθήκη λίπους κ όχι στο φούρνο ;):tongue:

Εκτός αν εννοείς τα ΚΑΠκεικς :tongue::D

ωραία κατάλαβα καταγράφονται οι πληροφορίες και θα επεξεργαστούν όταν φορτίσω μπαταρίες, πάντως αν τα κάνω θα τα ονομάσω NTIMκεικς έτσι να σας τη σκάσω :tongue:

Εγώ πάλι προτιμώ τηγανίτες σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λάδι και να ψηθούν σε 10 λεπτά παρά να κάψω 1 ωρα φούρνο για να βγάλω πανκεικς- κεικ

Γούστα είναι αυτά βεβαίως βεβαίως

Σήμερα μακαρόνια με κιμά γιατί θα στολίσω και δεν προλαβαίνω κάτι άλλο

μια χαρά είναι τα μπακαμόνια με κιμά (ο ανηψιός μου τα έλεγε έτσι κι έμαθα να τα κάνω χάρη σε εκείνον πρίν λίγα χρόνια...).

Πρίν από αυτό, την πρώτη φορά που τα έκανα, τα είχε φάει ο σύζηγος ωμά, γιατί νόμιζα πως όταν πάρει χρώμα ο κιμάς είναι έτοιμος :rolleyes::P:p:cool:

ευχαριστω πολυ!!!εγινε κ πολυ νοστιμη τελικα!!ο συζυγος ειπε οτι ειναι οτι κοντινοτερο σε γλυκο εχω φτιαξει ποτε:confused:!!του αρεσε πολυ!!μαλλον αν το εβαζα σε μικροτερο ταψακι θα ηταν ακομα καλυτερο!

τωρα εχω βαλει στο φουρνο τεμπελοτυροπιτα αλλα προσθεσα δυοσμο κ κολοκυθι!να δουμε τι θα βγει!φτιαχνω κ τραχανα για το τζουνιορ κ θα βαλω στο φουρνο μπιφτεκια με βραστο μπροκολο για το μεσημερι!!!αυτα!!!!

Ελενίτσα κι γω αυτό έχω καταλάβει, τα ταψιά είναι όλη η δουλειά,

αλλά αυτά θα τα δούμε βλέποντας και κάνοντας σιγά σιγά...

ακυρα τα μπιφτεκια γιατι δε τα φαμε ολα κ θα μεινουν!!η τεμπελοτυροπιτα με το κολοκυθι κ το δυοσμο...απλα καταπληκτικη!!!!!!θα φαω κ πρωτη φορα τραχανα!!!!!!!
να μου πεις πως είναι ο τραχανάς, να σου ρίξω και συνταγούλα με μανιτάρια να πάθεις πλάκα, από την εκπομπή σεφ στον αέρα. Ολο λέω ότι θα μπω στο σαιτ τους και δεν. Πάντως στιν τιβι ήταν απαιχτη η συνταγή!
αυτο ειναι το σκευος ντιμιιιιιιι!!! κ μεις νομισαμε οτι θα φουρνισεις μπιμπερο

γεμισε τα στα 3/4 περιπου! αποτι δειχνει η φωτο της συνταγη θα φουσκωσουν αρκετα ψηλοτερα απο τη φορμα αλλα προφανως δε θα τρεχουν κατω αλλα το παιρνουν σε υψος!!!!!!! θα τα δοκιμασω καποια στιγμη....

προτιμω να καιει ο φουρνος μονος του χωρις να κανω τιποτα εγω.... αν φυσικα η γευση ειναι το ιδιο ωραια!!!!!!!!!!!

:D:D μπιμπερό!!!

κατάλαβα, ο Θεός βοηθός αν ξεχειλίσουν χαχαχαχαχ φαντάζεσαι?:tongue:

επειδη δεν σας προλαβαινω βαζω και παλι λιγες φωτογραφιες:
ούτε εμείς σε προλαβαίνουμε με τόσα που κάνεις και μας δελεάζεις! Καλά να σε φτάσουμε δεν παίζει, νόμιζα τα πήρες από ζαχαροπλαστείο ;)

Οσο για το γιουβέτσι...αχ πόσο θα ήθελα να το κάνω, αλλά δεν το τρώει ο άντρας μου...

πεθαίνω για γιουβέτσι γμτ, και δεν πρέπει να είναι και σουπερ δύσκολο έτσι?:confused:

Έφτιαξα κουλουράκια κανέλλας-πορτοκαλιού και μύρισε χριστούγεννα! Επίσης κοντεύουμε να τα φάμε όλα! Και τα 40...

και του χρόνου με υγεία να ξαναμυρίσει Χριστούγεννα! Φοβερά τα κουλουράκια σου:D

Σήμερα έκανα γιουβαρλάκια, διπλή δόση, να βάλω κατάψυξη.

Από λάθος έβαλα και διπλή δόση ρύζι, έτσι βγήκαν ρυζοβαρελάκια!!

Αναγκάστικα να τα πλάσω μεγαλύτερα γιατί το ρύζι...έτρεχε μαζί με μείγμα κιμά! Μια ομορφιά σας λέω! Ιδου:

IMGP1176-1.jpg

Επίσης έκανα ρυζογαλάκι κι ευτυχώς μου έπηξε, γιατί την πρώτη φορά που το έκανα πρίν...χρόνια...είχαμε μείνει με τη γλύκα, αφού έμοιαζε με σούπα!

Ελεγε ανακατέψτε να δέσει κι γω το σφυροκοπούσα :lol::lol:

Ορίστε:

IMGP1146-1.jpg

Τέλος έκανα το πρώτο μου κεικ, και χρησιμοποιήσα για πρώτη φορά το μίξερ!

Είμαι ενθουσιασμένη! Εχω βέβαια άπειρες απορίες που θα τις ρίξω αύριο με τον καφέ,

μη σας κουφάνω βραδυάτικο/πρωινιάτικο!

Ορίστε και το κεικ:

IMGP1167-1.jpg

Χθες έκανα με ζύμη πιλσμπουρι ζαμπονοτυρόπιτα, την εξαφανίσαμε, έχω κι εκεί απορίες, αύριο βεβαίως βεβαίως.

Να και πως βγήκε:

IMGP1133-1.jpg

Καλό ξημέρωμα!

-7.5 κιλά :D

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

ο καιρός είναι χειμωνιάτικος....ό,τι πρεπει για μέσα!αν είχαμε κι ένα τζακάκι....θα ψήναμε λουκάνικα και πατάτες!χαχχααχ

τι μου κάνετε;

καλαμαράκι,περαστικά σου καμάρι μου!θέλει και λίγη ξεκούραση η δουλεια!να υποθέσω πως το μενού σου για σήμερα έχει σούπες και μυξομάντηλα;χιχι

περαστικούλια!

κι εμένα πήγε να με πιάσει!δεν έκανα πυρετό αλλά έχω μπούκωμα και μυξάκια ωραία!χιχι!κάνουμε εντριβούλες γιατι κι ο άντρας μου στα ίδια είναι και η μικρή μας ντουρασελ!εμ εμείς που δε θηλάζουμε να κλαίμε!αυτή μια χαρά είναι!

σήμερα θα κάνω το πορτοκαλοκεικ!πήρα χτες τα υλικά!

και θα κάνω φακές για αύριο!και για μας και για τη μικρή!

με τα παν/καπκεικς με μπερδέψατε!δεν κατάλαβα τελικά ποια είναι η διαφορά!

μουστοκούλουρα έχετε κάνει ποτέ;

πέιτε καμιά συνταγη!

α,τα κουλουράκια σου ravt μπήκανε ήδη στις αγαπημένες συνταγές στη σελίδα των συνταγών της παρέας!

EvgLp2.png

ευκολο και γρηγορο κεικ...που γινεται σε 3 λεπτα στο φουρνο μικροκυματων!!!:Dμου το πε μια φιλη μου προχτες!!!

4 κ.σ αλευρι για ολες τις χρησεις

4 κσ ζαχαρη

2κ σ κακαο

1/4 κ γ μπεικεν

1 αυγο

3 κ σ λαδι

3 κ σ γαλα

λιγη βανιλια

ανακατευουμε αλερι-ζαχαρη- κακαο κ μπεικεν...προσθετουμε το αυγο το γαλα το λαδι και την βανιλια!ανακατευω και βαζω σε κουπες(2 μεγαλες για τι φουσκωνει).

3 λεπτα στο μικροκυματων και.............

dsc02777zx.jpg

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

τι έφτιαξες πάλι βρε καλαμαράκι;;;

να περάσετε καλά!

έκανα το πορτοκαλοκέικ,αλλά κάτι λείπει βρε παιδί μου από τη συνταγή;

λίγω άρωμα!μήπως θέλει και καμιά βανίλια;

ή μήπως είχες δίκιο βρε καλαμαρακι για τα αυγά;

εκεί εγώ να βάλω και τα 4!

πολύ νόστιμο όμως!και πιο ελαφρυ!

ήδη έβαλα δυο κομματάκια για το σχολείο αύριο!;)

EvgLp2.png

αχ ντιμι μου σ' ευχαριστω. παντως και τα δικα σου πολυ ωραιο ολα. το κεικ σου βγηκε τελειο σε εμφανιση, πολυ φουσκωτο και πολυ καλο σε σχημα. το ρυζογαλο το λιγουρευτηκα να σου πω. εχω καιρο να κανω...:rolleyes::rolleyes:

καλαμαρακι περαστικα σου, αλλα και με πυρετο διεπρεψες... μπραβο σου.

ραβ ωραια τα μπισκοτα σου. επισης πολυ ωραια τα σοκολατακια. τα πηγα και κερσαμα και βγηκα ασπροπροσωπη;)

εμεις σημερα μακαρονια με τυρι και αυριο τα υπολοιπα καρμποναρα. για μεθαυριο εχει ο θεος...

το μπυρατο το κοτοπουλο δεν το ξεχνω παντως.

καλημερα κοριτσια!!!

για πειτε καμια ιδεα, τι να φτιαξω σημερα που ειμαι στην δουλεια κ δεν εχω μαγειρεψει, θελω κατι που να φτιαχνετε εντος 1 ωρας, να μην χρειαζεται ξεπαγωμα κ εκτος απο μακαροναδα!!!

δυσκολα σας βαζω ε?

φιλια πολλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...