Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμμμμμμμ λεω αυριο το πρωι να κανω τις τηγανιτες!!!!!!!! http://www.sintagespareas.gr/sintages/pancakes.html

αυτη που βαλατε μου φανηκε πολυ ευκολη!

μια ερωτηση........... ολο βουτυροκρεμα διαβαζω αλλα συνταγη δε βλεπω!!!!!! τη βαλατε??? κ φανταζομαι με λιγες σταγονες χρωμα εγινε ροζ εεε? εχουμε κ αλλες ιδεες για επικαλυψη καπκεικ??????????

YΓ καλαμαριον δεν εκανα τα κουκις με φυστικοβουτυρο γιατι ανοιξα το βαζακι (ειχαμε φαει το μισο περιπου) κ μου μυριζε ασχημα... το φοβηθηκα!!!!!! οποτε ναυαγησε η συνταγη χιχιχιχι

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κ αυτα φαινονται καλα http://www.sintagespareas.gr/sintages/popovers.html

για να μη περιμενεις μια-μια τηγανιτα να ψηθει...

αχ υπέροχα, δεν κατάλαβα ακριβώς τί είναι αλλά και μόνο που δεν θέλουν τηγάνι και πάνε με μαρμελάδα κτλ μου κάνουν!

Επίσης πανεύκολη η συνταγή/εκτέλεση!

Σε ευχαριστώ πολύ που την ανέβασες.

Να σε ρωτήσω, αυτό που λέει με τις 6 θηκούλες ότι τα ψήνεις θα μποεούσε να είναι αυτό το σκέυος :confused: :

IMGP1056-1-1.jpg

(φυσικά και δεν είναι για μπιμπερό αλλά για ψήσιμο, έβαλα ένα μέσα να δείτε το μέγεθος)

Κι αν κάνει αυτό το σκεύος μέχρι που το γεμίζω με μίγμα? Ευχαριστώ!!

-7.5 κιλά :D

Εγώ πάλι προτιμώ τηγανίτες σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λάδι και να ψηθούν σε 10 λεπτά παρά να κάψω 1 ωρα φούρνο για να βγάλω πανκεικς- κεικ

Γούστα είναι αυτά βεβαίως βεβαίως

Σήμερα μακαρόνια με κιμά γιατί θα στολίσω και δεν προλαβαίνω κάτι άλλο

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλαμαράκι από σένα την είχα πάρει και αυτή τη συνταγή :tongue::tongue::tongue:

θυμάσαι τότε που είχα φτιάξει και το γλάσσο που έγραφε, αλλά τελικά δε μας άρεσε, πολύ μας λίγωσε:rolleyes::rolleyes:

Αυτό το Μπέτυ Κρόκερ που ειναι έτοιμο το έχει το άμαζον?

Φόρμα σιλικόνης από το άμαζον έχετε να προτείνετε καμια?

Το έχω πάρει της Μπέτυ κρόκερ κ κάθεται στο ντουλάπι για την επόμενη φορά που θα κάνω φρόστινγκ να το δοκιμάσω ;)

Εμάς δεν μας λίγωσε χε χε της συνταγής , βέβαια είχα κόψει κ ζάχαρη από τα καπκεικς οπότε πιστεύω ισορρόπησε :D

th_001-1.jpg

εκανα την πορτοκαλοπιτα!απο μυρωδια φοβερη!ακομα δεν δοκιμασαμε βεβαια!!λιγο σαν να καθισε μου φαινεται...θα σας πω αυριο για τη γευση!!!

Ελενίτσα από όσο βλέπω φαίνεται τέλεια κ με ωραίο χρώμα!! Μπράβο σου ;):D

τα κούκις...........

το κεικ δεν το έκανα,είχα μόνο 3 αυγά!:cry:

αύριο....

Τα κούκις δεν μπόρεσα να τα δω΄...:confused:

Κ όσο για τα αυγά δεν πειράζει αν δεν έχεις πχ τα 4 που ζητάει η συνταγή, εγώ πάντα κόβω τα μισά αυγά λόξα γιατί μου βρωμάνε, κ μπορείς να αναπληρώσεις τα υγρά με λίγο γάλα αν είναι κεικ/μπισκότα/καπκεις κτλ

θέλω να κάνω αυτά να τα δωρίσω τα Χριστούγεννα!

θα τα καταφέρω;φαίνονται δύσκολα!:(

http://www.sintagespareas.gr/sintages/recipe-image/i/29687?format=raw

Να τα δοκιμάσεις αλλά σίγουρα θέλουν εξάσκηση ;)

χμμμμμμμ λεω αυριο το πρωι να κανω τις τηγανιτες!!!!!!!! http://www.sintagespareas.gr/sintages/pancakes.html

αυτη που βαλατε μου φανηκε πολυ ευκολη!

μια ερωτηση........... ολο βουτυροκρεμα διαβαζω αλλα συνταγη δε βλεπω!!!!!! τη βαλατε??? κ φανταζομαι με λιγες σταγονες χρωμα εγινε ροζ εεε? εχουμε κ αλλες ιδεες για επικαλυψη καπκεικ??????????

YΓ καλαμαριον δεν εκανα τα κουκις με φυστικοβουτυρο γιατι ανοιξα το βαζακι (ειχαμε φαει το μισο περιπου) κ μου μυριζε ασχημα... το φοβηθηκα!!!!!! οποτε ναυαγησε η συνταγη χιχιχιχι

Αυτά τα πανκεικς σας έβαλα προχθές κ εγώ ;) Είναι πανεύκολα κ γρήγοροτατα σε 10-15λεπτά έτοιμα όλα σε αντικολλητικό τηγανάκι , στην πρώτη απλώνω λίγο βούτυρο με την χαρτοπετσέτα κ μετά στις υπόλοιπες τίποτα ;)

Βουτυρόκρεμα διαβάζεις αλλά στην συνταγή που έβαλα είχε κ συνταγή βουτυρόκρεμας :tongue:

Εδώ έχει διάφορα

Και εγώ έχω πειραματιστεί με αυτά εδώ

και έχει κ ένα καλό άρθρο πως τα διαχωρίζουμε , τουλάχιστον εμένα με βοήθησε ;)

Επίσης η Canache είναι πολύ καλή ιδέα κ λύση για φρόστινγκ ;)

αχ υπέροχα, δεν κατάλαβα ακριβώς τί είναι αλλά και μόνο που δεν θέλουν τηγάνι και πάνε με μαρμελάδα κτλ μου κάνουν!

Να σε ρωτήσω, αυτό που λέει με τις 6 θηκούλες ότι τα ψήνεις θα μποεούσε να είναι αυτό το σκέυος :confused: :

IMGP1056-1-1.jpg

(φυσικά και δεν είναι για μπιμπερό αλλά για ψήσιμο, έβαλα ένα μέσα να δείτε το μέγεθος)

Ναι βρε λέμε σε αυτό το ταψάκι μπορείς να βάζεις κ κεικ σε μικρές δόσεις για ατομικά κεικάκια, μπορείς να βάλεις κ ζύμη να κάνεις μίνι πιτσάκια ότι θες ;)

Απλά αν δεν βάλεις χαρτάκια φρόντισε να βουτυρώσεις/λαδώσεις τις θηκες κ μετά να τις αλευρώσεις ή να βάλεις κακάο ανάλογα τι κάνεις για να μη κολλήσουν ;)

Εγώ πάλι προτιμώ τηγανίτες σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λάδι και να ψηθούν σε 10 λεπτά παρά να κάψω 1 ωρα φούρνο για να βγάλω πανκεικς- κεικ

Σήμερα μακαρόνια με κιμά γιατί θα στολίσω και δεν προλαβαίνω κάτι άλλο

Ραβτάκι τα ΠΑΝκεικς σε αντικολλητικό τηγάνι τα κάνουμε χωρίς προσθήκη λίπους κ όχι στο φούρνο ;):tongue:

Εκτός αν εννοείς τα ΚΑΠκεικς :tongue::D

Ελενίτσα από όσο βλέπω φαίνεται τέλεια κ με ωραίο χρώμα!! Μπράβο σου ;):D

ευχαριστω πολυ!!!εγινε κ πολυ νοστιμη τελικα!!ο συζυγος ειπε οτι ειναι οτι κοντινοτερο σε γλυκο εχω φτιαξει ποτε:confused:!!του αρεσε πολυ!!μαλλον αν το εβαζα σε μικροτερο ταψακι θα ηταν ακομα καλυτερο!

τωρα εχω βαλει στο φουρνο τεμπελοτυροπιτα αλλα προσθεσα δυοσμο κ κολοκυθι!να δουμε τι θα βγει!φτιαχνω κ τραχανα για το τζουνιορ κ θα βαλω στο φουρνο μπιφτεκια με βραστο μπροκολο για το μεσημερι!!!αυτα!!!!

3otVp2.png

ευχαριστω πολυ!!!εγινε κ πολυ νοστιμη τελικα!!ο συζυγος ειπε οτι ειναι οτι κοντινοτερο σε γλυκο εχω φτιαξει ποτε:confused:!!του αρεσε πολυ!!μαλλον αν το εβαζα σε μικροτερο ταψακι θα ηταν ακομα καλυτερο!

τωρα εχω βαλει στο φουρνο τεμπελοτυροπιτα αλλα προσθεσα δυοσμο κ κολοκυθι!να δουμε τι θα βγει!φτιαχνω κ τραχανα για το τζουνιορ κ θα βαλω στο φουρνο μπιφτεκια με βραστο μπροκολο για το μεσημερι!!!αυτα!!!!

Α πολύ ωραία αφού του άρεσε χε χε

Κ εγώ σήμερα εύκολη κ γρήγορη μακαρονάδα με σάλτσα βασιλικού γιατί αύριο περιμένω τους κουμπάρους κ μια φίλη να στολίσουμε δεντράκι κ θα έχω μαγειρέματα το απόγευμα κ αύριο μη μας πουνε πως έκαναν δουλειά χωρίς "εφόδεια" χαχα

γιατι δε φαίνονται τα κούκις μου;

εγώ τα βλέπω και μάλιστα μεγάλα μεγάλα!χαχαχαχ

καλημέεεεεεραααααααααααα

μακαρόνια σήμερα,απλά και λιτά με κρύα σάλτσα!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

αυτο ειναι το σκευος ντιμιιιιιιι!!! κ μεις νομισαμε οτι θα φουρνισεις μπιμπερο :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

γεμισε τα στα 3/4 περιπου! αποτι δειχνει η φωτο της συνταγη θα φουσκωσουν αρκετα ψηλοτερα απο τη φορμα αλλα προφανως δε θα τρεχουν κατω αλλα το παιρνουν σε υψος!!!!!!! θα τα δοκιμασω καποια στιγμη....

εγω καταλαβα τι εννοεις ραβακι! ομως επειδη σημερα εφτιαξα τις τηγανιτες-πανκεικς θα σας πω το εξης....

οκ τελεια η συνταγη (χιλια ευχαριστω καλαριδιον!!!) αλλααααα με δυο παιδια και να τρεχω βαλε βγαλε γυρνα μη καουν κλπ ε δυσκολα θα το ξανακανω!!!!! εκτος αν σηκωθω πρν ξυπνησουν κ τις κανω μονη μου κ παλι κριμα να χασω το υπνο μου χαχαχαχα

οποτε προτιμω να καιει ο φουρνος μονος του χωρις να κανω τιποτα εγω.... αν φυσικα η γευση ειναι το ιδιο ωραια!!!!!!!!!!!

ΥΓ εγω σε κεραμικο τηγανακι τις εφτιαξα χωρις να αλειψω καν με βουτυρακι.... τελικα 5 βγηκαν ισα ισα για μας!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

επειδη δεν σας προλαβαινω βαζω και παλι λιγες φωτογραφιες:

μπισκοτα σε χριστουγενιατικα σχεδια

160yw.jpg

Uploaded with ImageShack.us

εκανα πολλα ταψια γιατι βγηκε μεγαλη η δοση.

και εδω γλασαρισμενα και στολισμενα

163th.jpg

σοκολατακια-τρουφακια μανταρινι

162un.jpg

και εδω το μοσχαρι με το κριθαρακι

168h.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...