Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

      Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

      Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Αύριο το πρόγραμμα έχει

1. ρυζόγαλο

2. κεικ απλό, θα είναι το πρώτο μου και η πρώτη χρήση του μίξερ...

λέω να κάνω αυτό τελικά http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-boutirou.html και να ρίξω μέσα στο μείγμα σπιτική μερέντα (αν έχω προλάβει να την κάνω κι αυτή).

!

Το έχω κάνει Ντίμι κ είναι πολύ νόστιμο απλό κ γρήγορο το κέικ αυτό!

Μανιτάρια και πάλι:

Στην σαλτσούλα έπεσαν βούτες κολασμένες....

Έκανα ένα άλλο ζυμαράκι σήμερα του αρτοπαρασκευαστή συνταγη και το έψησα σε καρβελάκι στο φούρνο... πολύ ωραίο, δεν τριβόταν όπως τα άλλα.

Ωραιότατα.....αχχχχχχχχχχ με τυράκι να λιωνει!! Για τρελλά μακροβούτια χε χε

λεω να πειραματιστω με πορτοκαλοπιτα σημερα!καπου την ειδα...

η σαλατα σπανακι ειναι φρεσκο σπανακι ωμό, τονος,φρεσκο κρεμμυδακι,αλατι, λιγο ελαιολαδο κ μπαλσαμικο!πολυ ελαφρια κ ταιριαζει τελεια νομιζω ο τονος με το σπανακι!θα του πηγαινε κ ροκα μαλλον!

Να πειραματιστείς αμέ. εδώ είναι η πορτοκαλοπιτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/portokalopita.html

αλλά κάνε το τιπ που λέω για να μη σου βγει λαπαδιασμένο το φύλλο μέσα {το γράφω κ στα σχόλια της συνταγής, μου το ειχε πει μια συνάδελφος πέρυσι κ οντως είχε μεγάλη διαφορά η πίτα έτσι δεν λαπάδιαζε}

Θα πάρεις τα φύλλα κρούστας οπως είναι από το κουτί αφού ξεπαγώσουν χαζοτσαλάκωστα κ βάλτα σε ταψάκι στο φούρνο στους 50-60 βαθμούς να ροδίσουν κάνα 10λεπτο από τη μια πλευρά κ αλλα 10 λεπτά από την αλλη.

Μετά αφού τα βγάλεις θρυμμάτισε τα με τα χεράκια σου κ ότι δεν θρυμματίζεται κόψτο με ψαλιδάκι 3χ3εκ οχι μεγαλύτερα κ δική μου γνώμη ενσωμάτωσε τα στη ζύμη σου πριν τη ρίξεις στο ταψάκι για να υγρανθούν καλά κ να μην έχεις στεγνά φυλλαράκια ενδιάμεσα ;)

Καλή επιτυχία!

Και για τη σαλάτα όντως ακούγεται καλός συνδυασμός με τον τόνο, εγώ βάζω ρόκα σπανάκι λίγο λάδι λεμόνι αλλά θα προσθέσω κ τον τόνο σίγουρα νεξτ ταίμ ;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το έχω κάνει Ντίμι κ είναι πολύ νόστιμο απλό κ γρήγορο το κέικ αυτό!

Ωραιότατα.....αχχχχχχχχχχ με τυράκι να λιωνει!! Για τρελλά μακροβούτια χε χε

Να πειραματιστείς αμέ. εδώ είναι η πορτοκαλοπιτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/portokalopita.html

αλλά κάνε το τιπ που λέω για να μη σου βγει λαπαδιασμένο το φύλλο μέσα {το γράφω κ στα σχόλια της συνταγής, μου το ειχε πει μια συνάδελφος πέρυσι κ οντως είχε μεγάλη διαφορά η πίτα έτσι δεν λαπάδιαζε}

Θα πάρεις τα φύλλα κρούστας οπως είναι από το κουτί αφού ξεπαγώσουν χαζοτσαλάκωστα κ βάλτα σε ταψάκι στο φούρνο στους 50-60 βαθμούς να ροδίσουν κάνα 10λεπτο από τη μια πλευρά κ αλλα 10 λεπτά από την αλλη.

Μετά αφού τα βγάλεις θρυμμάτισε τα με τα χεράκια σου κ ότι δεν θρυμματίζεται κόψτο με ψαλιδάκι 3χ3εκ οχι μεγαλύτερα κ δική μου γνώμη ενσωμάτωσε τα στη ζύμη σου πριν τη ρίξεις στο ταψάκι για να υγρανθούν καλά κ να μην έχεις στεγνά φυλλαράκια ενδιάμεσα ;)

Καλή επιτυχία!

Και για τη σαλάτα όντως ακούγεται καλός συνδυασμός με τον τόνο, εγώ βάζω ρόκα σπανάκι λίγο λάδι λεμόνι αλλά θα προσθέσω κ τον τόνο σίγουρα νεξτ ταίμ ;)

ναι θα πειραματιστω λοιπον!!!:Dεχουμε κατι χωρις φυλλο γιατι δεν ειναι κρουστας...:(


3otVp2.png
Link to comment
Share on other sites

ναι θα πειραματιστω λοιπον!!!:Dεχουμε κατι χωρις φυλλο γιατι δεν ειναι κρουστας...:(

Στα σχόλια διάβασα οτι το έκανε μια κ με χωρίατικο φύλλο μήπως έχεις τέτοιο?

Αλλιώς κάνε ένα πορτοκαλοκείκ http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-portokali.html

Link to comment
Share on other sites

Στα σχόλια διάβασα οτι το έκανε μια κ με χωρίατικο φύλλο μήπως έχεις τέτοιο?

Αλλιώς κάνε ένα πορτοκαλοκείκ http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-portokali.html

υπερευχαριστω καλαμαρακι!!!!!! οντως χωριατικο ειναι!!!!!!!!


3otVp2.png
Link to comment
Share on other sites

υπερευχαριστω καλαμαρακι!!!!!! οντως χωριατικο ειναι!!!!!!!!

Τότε διάβασε λίγο τα σχόλια της συνταγής το αναφέρει κάποια ότι το έκανε με χωρίατικο ;)

Καλή επιτυχία :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Το ζυμαράκι του πίλτσμπουρι είναι έτοιμο, δε χρειάζεται άνοιγμα:roll:.....απλά σκίζεις το χαρτάκι, το ξεδιπλώνεις αργά αργά και το τοποθετείς στο ταψί. Για όσες δε φτιάχνουν ζύμη είναι μια χαρά λύση.

Καλέ δεν άνοιγε σας λέω :oops:

Αφού γελούσαμε που δεν άνοιγε από τα "νεύρα" μας :tongue:

Καλαμαράκι αφού εγκρίνεις το κεικ θα το κάνω στάνταρ.

Κι εμένα καλό μου φάνηκε για πρώτο, απλό και νόστιμο.

Πάω να αρχίσω, αν και βαράει αυπνία σήμερα. Θέλω όμως να λειτουργήσω το μίξερ, σας έχω πρίξει με το μίξερ, ε ας το βάλω και μπρος :oops:

Κορίτσια φοβάμαι δεν το κρύβω, τί δεν ξέρω! Ελπίζω άμα το χρησιμοποιήσω καμμιά δεκαρια΄φορές να είναι παιχνιδάκι μετά.

ΥΓ πήρα ταρτιέρα, όχι σιλικόνης, καλά είναι τόσο μικρό το ταψάκι που λογικό ήταν να μη μου βγεί στηντ αψάρα που την είχα βάλει!

πήρα και φόρμα σιλικόνης για το κεικ!


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

δεν επεχείρησα ακόμη να φωτογραφήσω!θα πω όμως στον άντρα μου τώρα το σκ αν μπορώ και πως!

χτες έκανα χοιρινό τελικά με βαλσάμικο,μέλι,δεντρολίβανο και πατάτες!

εγινε πολύ καλό!

αυτό φάγαμε και σήμερα!

γύρισα νωρίς από το σχολείο,οπότε έκανα δουλειές ναχω το σκ ελεύθερο!

έκανα και μια μακαρονοσαλάτα!βίδες και τόνο και ζαμπόν με μαγιονέζα

έχω πάρει υλικά να ξανακάνω τα κούκις!χαχαχαχα!

για αύριο δε ξέρω!πέιτε καμια ιδεα!

θέλω κι εγώ να κάνω κεικ!το φαριναπ θα το βάλω στα κούκις!

να κάνω το κεικ με αλεύρι και μπεικιν;σε τι αναλογίες;


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


χε χε είδες είδες? Αλλο πράγμα ρε παιδί μου τέλεια γίνονται έτσι τα μανιτάρια !!

Και εγώ τα έχω κάνει τα καπκεικς αυτά {είναι εκείνα που έφτιαξα για την γιορτή της μικρής τον Οκτώβρη}

20121019_082551_zpsf01ae417.jpg

20121019_082750_zpsc094f76d.jpg

QUOTE]

Καλαμαράκι από σένα την είχα πάρει και αυτή τη συνταγή :tongue::tongue::tongue:

θυμάσαι τότε που είχα φτιάξει και το γλάσσο που έγραφε, αλλά τελικά δε μας άρεσε, πολύ μας λίγωσε:rolleyes::rolleyes:

Αυτό το Μπέτυ Κρόκερ που ειναι έτοιμο το έχει το άμαζον?

Φόρμα σιλικόνης από το άμαζον έχετε να προτείνετε καμια?

Link to comment
Share on other sites

Αχ βρε κορίτσια τι μου κάνετε....πρέπει να κάνω διαιτα λέμε αλλά με αυτά που βάζετε δεν το βλεπω...όχι τίποτα άλλο είχα ενθουσιαστεί με την οικονομική κρίση και είπα επιτέλους δεν θα έχω να φάω άρα θα αδυνατίσω ώσπου διάβασα ότι στις φτωχές κοινωνίες είναι πιο πολλοί οι παχύσαρκοι....:confused:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...