Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας μισώ όλες! :tongue:

Το Σάββατο θα περασουν να μας δουν οι νονοί της μεγάλης μου και λέω να φτιάξω μια μανιταρόπιτα, μια τυρόπιτα δικής μου εμπνεύσεως με μουστάρδα, σταφίδες και προσούτοΥ, και κανένα γκουακαμόλε και μελιτζανοσαλάτα για ντιπ με νάτσος. Θα ξανακάνω και τα ανώμαλα σοκολατάκια που είναι εύκολα και για να επιστρέψω της κομπάρας ένα τάπερ που είχε φτιάξει ένα κοκκινιστό και μας έφερε την ημέρα που βγήκα από το μαιευτήριο (το καλύτερο δώρο :D) θα της φτιάξω μια κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο που την έκανα με το μείγμα των κολοκυθοκεφτέδων (της αρέσουν αλλά δεν ξέρει να τους φτιάχνει).

Πώς σας φαίνονται; Είπαμε, δεν είμαι για πολλά-πολλά σε αυτή τη φάση!

Μια χαρά είναι, η ιδέα να κάνεις ένα ψητό φούρνου με πατάτες baby σου πέφτει πολύ ? Αν ναι, τότε βάλε και μια σαλάτα με λαχανικά και είναι εντάξει.

Να σας κερασω λίγο χομους κ φαλαφελ που έφερε ο μπαμπάς μου από το μίνι ταξίδι του στην Ιορδανία

photo-2012-11-29-20-15-18-483_zps6ebffaae.jpg

Σου έχω πεί πόσο σε μισώ ????????????

Κίμπε ομως ΔΕΝ είχατε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ή είχατε ??????

BOftp3.png PzWNp3.png

Επανέρχομαι κι εγώ μετά από καιρό!!!!!!!

20121129084141.th.jpg

Βανίλια κέικ με αυτη τη συνταγή και με υγρή βανίλια !!πεντανόστιμο!πραγματικά έχει πολυ΄διαφορετικό αρωμα η βανίλια!!!

20121127125425.th.jpg

Τα ψητά μανιτάρια που έιχε βάλει τη συνταγή το καλαμαράκι , δεν έχω φάει πιο νόστιμα μανιτάρια!!!!τέλεια!!!βέβαια εγώ δεν εβαλα μπεικον που έλεγε η συνταγή (τα θελω λαιτ), ούτε θυμαρι, αλλά ρίγανη;)

΄Το βράδυ έφτιαξα κρέπες, γλυκιές με μπανάνα και μερέντα κ αλμυρές με γκούντα, μαγιονέζα,γαλοπούλα !!!

Καλά μαγειρέματα σε όλες!!!:P:p

Και εγώ αυτή κάνω για ντονατς και μας αρέσει πολύ. Είναι γρήγορη και εύκολη

Ιδού:

DSCN1599_zpsd657e016.jpg

:shock::shock::shock: Πωπω μάνα μου!!!

Μου αρέσει η καλλιτεχνική πινελιά σου ;)

Βρε, μπας κι έχεις ζαχαροπλαστείο και δεν μας το λες;;; :mrgreen:

Εντιτ

Μερέντα είναι μήπως;

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

εγώ πάντως έχω χάσει κάθε ελπίδα αν το παιδί είναι λιγόφαγο ότι και να του φτιάξω δεν .......το χειρότερο μου δε είναι ότι στην θεωρία η κόρη μου είναι μανούλα (ούαααου πίτσα ουάου γλυκό, σοκολάτα κλπ κλπ και στο τέλος τρώει 2-3 μπουκιές και τέλος :(:(:()

Χαχα, κι έμένα όταν φτιάχνουμε κάτι μαζί τα λέει αυτά :P Φωνάζει και το μπαμπά της όλο χαρά "έλα να δεις τί φτιάξαμεεεεε να φάτεεεεε" :rolleyes: Κι όταν λέω να φτιάξουμε το τάδε, συμφωνεί όλο χαρά και ψιθυριστά συμπληρώνει "εγώ δε θα φάωωωωωωω" .

Βέβαια όταν κάθεται με την ξαδερφούλα της (μικρότερη 1,5 χρόνο) προσπαθεί να την περάσει σε ταχύτητα.... 'άβυσσος!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

A όχι κ εγώ τις ανοίγω ντομάτες πιπέρια αλατίζω καλά κ τα αφήνω ανάποδα να βγάλουν υγρά εως να ετοιμάσω το ρύζι κ δεν μου στεγνώνουν ποτέ, έχει να κάνει με το ρύζι κ το νερό που θα πιει ;)

Στις πιπεριές βάζω αλάτι, στις ντομάτες ελάχιστη ζαχαρίτσα, το ρύζι καρολίνα πάντα. Εσύ τα ψήνεις όρθια όμως, εγώ με τα καπάκια κάτω οπότε βγάζουν κι άλλα υγρά λόγω ψησίματος.

Ναι μη φας....χειροποίητες πίτες....έχουμε γλαρόσουπα το βράδυ χαχαχα

Ειχα φτιάξει δυο τρεις φορες πιτες για σουβλάκιαμε μεγάλη επιτυχία αλλά αυτή τη φορά δεν είχα κατάψυξη κ έτσι πήρα μικρές έτοιμες :tongue:

Α, γλαρόσουπα ποτέ... μπουτάκια μυρμηγκιών μόνο :mrgreen:

ImnOp3.png p7gjp3.png

και αφού μου έβαλε το μικρόβιο η my Kelly έφτιαξα με την ζύμη των cinnabon γεμιστά με μαρμελάδα μήλο πορτοκάλι :-D:grin: χάλια είναι μην τα φτιάξετε :tongue::tongue:

η επόμενη δόση μου πήρε λίγο :oops::oops: μια και ξεμυαλίστηκα στο θέμα μας :-D:grin:

Α, μα με πιέζετε να τα φτιάξω δηλαδή!!! :P

ImnOp3.png p7gjp3.png

Το δεύτερο βαζάκι (το πρώτο έφυγε υπερ πίστεως το ίδιο βράδυ από μένα κ τον χαζμπαντ...) μερέντας.....άδειο....ναι άδειο .....{καλά προσπερνώ ότι είναι άδειο κ παρόλα αυτά παρκαρισμένο στο ψυγείο κ όχι στα άπλυτα....γκρρρρρρρ}

Ιδού................:evil::evil::evil::evil:

Χαχαχα το ίδιο παθαίνουν τα μπουκάλια νερών... τυχαίο;;; :tongue::P

ImnOp3.png p7gjp3.png

Καλησπέρα, δεν σας προλαβίνω σήμερα,

μπήκα αργά, ιδού το σημερινό

IMGP1126-1.jpg

βγαλμένο από το μυαλό μου, είχα στήθος κοτόπουλο ξεπαγώσει και είχα και περισσευάμενα φρέσκα κρεμμυδάκια και πατάτες.

Ετσι

τσιγάρισα τα κρεμμυδάκια με το κοτόπουλο, έσβησα με λευκό κρασί και λεμόνι, συμπλήρωσα ζεστό νερό, πρόσθεσα πατάτες,

κι έγινε μόνο του.

Στο τέλος ανακάτεψα στο ζουμί του λίγη μουστάρα και πιπέρι.

Το κάναμε "νααααααααα".

(παραδόξως για τον άντρα μου που όταν δεί κάτι έξω από τα συνηθισμένα δεν αγγίζει)

Απόψε κάναμε πίτσα με έτοιμη ζύμη πιλσμπουρι.

Μου αποκάλυψε ότι σε πιτσαρία που είχε δουλε΄ψει κάτι φεγγάρια είχε ανοίξει και ζύμη!

Ετσι σημφωνήσαμε 1 φορά την εβδομάδα να του κάνω ζύμη για πίτσα και σάλτσα κι εκείνος να ανοίγει τη ζύμη και να βάζει τα υλικά που θέλει ;)

Χάρηκα πάρα πολύ γιατί είμαι άσχετη από άνοιγμα ζύμης κτλ.

ΥΓ

μην πάρετε το ζυμαράκι της πιλσμπουρι οι πρωτάρες, δεν άνοιγε με τίποτε, εμείς το κάναμε μπάλα και το ανοίξα με τον πλάστη.

Αμα το ήξερα θα έκανα εγώ τη ζύμη.

Είμαι περίεργη πως θα βγεί την πρώτη φορά, ο Θεός...βοηθός!:cool:

ΥΓ2 κάνω ότι δεν βλέπω τα φαγητά σας/γλυκά σας γιατί είναι και βράδυ και δεν έχω καταφέρει με εσάς να αρχίσω ακόμα δίαιτα!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Αύριο το πρόγραμμα έχει

1. ρυζόγαλο

2. κεικ απλό, θα είναι το πρώτο μου και η πρώτη χρήση του μίξερ...

λέω να κάνω αυτό τελικά http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-boutirou.html και να ρίξω μέσα στο μείγμα σπιτική μερέντα (αν έχω προλάβει να την κάνω κι αυτή).

3. κάτι να φάμε, μου έχει μείνει και μπριζόλα και κοτόπουλο, αλλά έχω περίεργο σύζηγο.

Θα πάρω από τη μάνα μου φασολάκια γιαχνί για εκείνον κι γω ίσως κάνω αυγά στραπτσάδα που έχω χρόνια να φάω...και τα λατρεύω!

Εν ολίγοις δε θα μαγειρέχω όπως με κόβω.

Αν μαγειρέψω κι γω φασολάκια γιαχνί θα κάνω του μπαρμπαστάθη όμως...τσακ μπαμ, η μάνα μου κάθεται και καθαρίζει βραδυάτικο!;):cool:

Α και τη μερέντα έχω να κάνω, αλλά θα κάνω την πρώτη μου συνταγή με το ζαχαρούχο, χωρίς κουβερτούρα, μας άρεσε πολύ πολύ! Σαν μερέντα πραγματικά. Και η φάση είναι ότι η κανονική δεν μου πολυαρέσει...!

-7.5 κιλά :D

Μανιτάρια και πάλι:

PB290155.jpg

PB290158.jpg

Στην σαλτσούλα έπεσαν βούτες κολασμένες....

Έκανα ένα άλλο ζυμαράκι σήμερα του αρτοπαρασκευαστή συνταγη και το έψησα σε καρβελάκι στο φούρνο... πολύ ωραίο, δεν τριβόταν όπως τα άλλα.

ImnOp3.png p7gjp3.png

Κ

ΥΓ

μην πάρετε το ζυμαράκι της πιλσμπουρι οι πρωτάρες, δεν άνοιγε με τίποτε, εμείς το κάναμε μπάλα και το ανοίξα με τον πλάστη.

Το ζυμαράκι του πίλτσμπουρι είναι έτοιμο, δε χρειάζεται άνοιγμα:roll:.....απλά σκίζεις το χαρτάκι, το ξεδιπλώνεις αργά αργά και το τοποθετείς στο ταψί. Για όσες δε φτιάχνουν ζύμη είναι μια χαρά λύση.

ραβάκι ευχαριστώ πολύ!Είδες πόσο άσχετη είμαι;;;;Χρήσιμη η πληροφορία σου!:D

Να πειραματιστείς ναι ναι απλά στην ζαχαροπλαστική είναι θέμα χημείας κ αναλογιών κ πρέπει να τηρούμε τις συνταγές ευλαβικά. Ξέρω....τι σε λέω από εμπειρία....έχω κάψει χαλάσει καταστρέψει ουυυυυυυυυυ τα άπειρα χαχαχαχαχα

ΓΙα δώκε λεπτομέρειες για την σαλάτα.....ενδιαφέρουσα ακούγεται :D

}

λεω να πειραματιστω με πορτοκαλοπιτα σημερα!καπου την ειδα...

η σαλατα σπανακι ειναι φρεσκο σπανακι ωμό, τονος,φρεσκο κρεμμυδακι,αλατι, λιγο ελαιολαδο κ μπαλσαμικο!πολυ ελαφρια κ ταιριαζει τελεια νομιζω ο τονος με το σπανακι!θα του πηγαινε κ ροκα μαλλον!

3otVp2.png

Μια χαρά είναι, η ιδέα να κάνεις ένα ψητό φούρνου με πατάτες baby σου πέφτει πολύ ? Αν ναι, τότε βάλε και μια σαλάτα με λαχανικά και είναι εντάξει.

Σου έχω πεί πόσο σε μισώ ????????????

Κίμπε ομως ΔΕΝ είχατε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ή είχατε ??????

Οχι μαρί δεν είχαμε κίμπε , αυτά έχουν κιμά ρε συ μέσα κ είναι ποιο ευαίσθητα :tongue: κ δεν είπε στις θειές μου ότι πάει για να μην τον φορτώσουν με πράγματα χαχαχα τους έκανε έκπληξη τζα ;) {Αν την πάρει τη δουλεια.....θα τρώμε κιμπε κ συναφή κάθε δυο βδομάδες που θα έρχεται χοχοχοχο}

Επανέρχομαι κι εγώ μετά από καιρό!!!!!!!

Βανίλια κέικ με αυτη τη συνταγή και με υγρή βανίλια !!πεντανόστιμο!πραγματικά έχει πολυ΄διαφορετικό αρωμα η βανίλια!!!

Τα ψητά μανιτάρια που έιχε βάλει τη συνταγή το καλαμαράκι , δεν έχω φάει πιο νόστιμα μανιτάρια!!!!τέλεια!!!βέβαια εγώ δεν εβαλα μπεικον που έλεγε η συνταγή (τα θελω λαιτ), ούτε θυμαρι, αλλά ρίγανη;)

΄Το βράδυ έφτιαξα κρέπες, γλυκιές με μπανάνα και μερέντα κ αλμυρές με γκούντα, μαγιονέζα,γαλοπούλα !!!

Καλά μαγειρέματα σε όλες!!!:P:p

χε χε είδες είδες? Αλλο πράγμα ρε παιδί μου τέλεια γίνονται έτσι τα μανιτάρια !!

Και εγώ τα έχω κάνει τα καπκεικς αυτά {είναι εκείνα που έφτιαξα για την γιορτή της μικρής τον Οκτώβρη}

20121019_082551_zpsf01ae417.jpg

20121019_082750_zpsc094f76d.jpg

Χαχα, κι έμένα όταν φτιάχνουμε κάτι μαζί τα λέει αυτά :P Φωνάζει και το μπαμπά της όλο χαρά "έλα να δεις τί φτιάξαμεεεεε να φάτεεεεε" :rolleyes: Κι όταν λέω να φτιάξουμε το τάδε, συμφωνεί όλο χαρά και ψιθυριστά συμπληρώνει "εγώ δε θα φάωωωωωωω" .

Βέβαια όταν κάθεται με την ξαδερφούλα της (μικρότερη 1,5 χρόνο) προσπαθεί να την περάσει σε ταχύτητα.... 'άβυσσος!

χαχαχαχαχαχα :D:tongue:

Α, γλαρόσουπα ποτέ... μπουτάκια μυρμηγκιών μόνο :mrgreen:

αααα δεν έχω δοκιμάσει ποτές :tongue::tongue:

Χαχαχα το ίδιο παθαίνουν τα μπουκάλια νερών... τυχαίο;;; :tongue::P

Όχι....διόλου τυχαίο....:evil::evil:

Καλησπέρα, δεν σας προλαβίνω σήμερα,

μπήκα αργά, ιδού το σημερινό

βγαλμένο από το μυαλό μου, είχα στήθος κοτόπουλο ξεπαγώσει και είχα και περισσευάμενα φρέσκα κρεμμυδάκια και πατάτες.

Ετσι

τσιγάρισα τα κρεμμυδάκια με το κοτόπουλο, έσβησα με λευκό κρασί και λεμόνι, συμπλήρωσα ζεστό νερό, πρόσθεσα πατάτες,

κι έγινε μόνο του.

Στο τέλος ανακάτεψα στο ζουμί του λίγη μουστάρα και πιπέρι.

Το κάναμε "νααααααααα".

(παραδόξως για τον άντρα μου που όταν δεί κάτι έξω από τα συνηθισμένα δεν αγγίζει)

Απόψε κάναμε πίτσα με έτοιμη ζύμη πιλσμπουρι.

Μου αποκάλυψε ότι σε πιτσαρία που είχε δουλε΄ψει κάτι φεγγάρια είχε ανοίξει και ζύμη!

Ετσι σημφωνήσαμε 1 φορά την εβδομάδα να του κάνω ζύμη για πίτσα και σάλτσα κι εκείνος να ανοίγει τη ζύμη και να βάζει τα υλικά που θέλει ;)

Χάρηκα πάρα πολύ γιατί είμαι άσχετη από άνοιγμα ζύμης κτλ.

ΥΓ

ΥΓ2 κάνω ότι δεν βλέπω τα φαγητά σας/γλυκά σας γιατί είναι και βράδυ και δεν έχω καταφέρει με εσάς να αρχίσω ακόμα δίαιτα!

Ωραιότατο το γρήγορο εμπνεύσεως σου φαγητό σου !! :D

Οσο για το ζυμάρι της πιλσμπουρι, το επαιρνα πολύ παλιά το 2007 που είχα πρωτοπαντρευτεί κ δεν έκανα πολλά κ ήταν οκ για μια γρήγορη λύση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...