Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Πω πω τελεια φαινονται!! :P:p

Επισης εχω βαλει στο ματι αυτο το γλυκο

www.magyreuontas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9.html

www.sintagespareas.gr/sintages/to-kok-tis-petheras.html

Το εχει φτιαξει καμια καλη ζαραχοπλαστισα, αξιζει τον κοπο?? Παντως απο τις φωτο φαινεται ωραιο, αν εχει και πραγματι την γευση του κωκ θα ειναι σουπερ :cool:

οντως φαινονται τελεια!!!εγω δυστυχως δεν πειραματιζομαι πολυ με τα γλυκα γιατι δεν το εχω!!!!!

3otVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οντως φαινονται τελεια!!!εγω δυστυχως δεν πειραματιζομαι πολυ με τα γλυκα γιατι δεν το εχω!!!!!

Τα ντονατς θα τα κανω οπωσδηποτε, μη σου πω και σημερα ! Τα λιγουρευτηκα :oops::oops:

Το κωκ ελπιζω να το το δοκιμασω συντομα και να σας πω εντυπωσεις ;)

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Καλημερα στις καλυτερες μαγειρισσες,εδω και να μην σου αρεσει η μαγειρικη με τοσες φωτο ψηνεσαι να δοκιμασεις.

Χρωσταω μια φωτο με λουκουμαδες

http://i462.photobucket.com/albums/qq345/margiot/IMG103.jpg[/img]"]IMG103.jpgIMG103.jpg

και καλαμαρακι και οσες ξερετε θελω να ρωτησω σε ποια συνταγη τεμπελοτυροπιτας και κριτσινιων εχετε καταληξει?Δοκιμασα καποιες (οχι απο εδω) και δε μου αρεσαν και θελω να κανω μια δοκιμασμενη συνταχη.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Για μένα η καλύτερη τεμπελοτυρόπιτα είναι αυτή: http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-mistiki-sintagi-tiropitas-tis-theias.html

αλλά βάλε και άλλα πράγματα μέσα. Εγώ έβαλα τυράκι γκούντα και γαλοπούλα νομίζω εκτός από φέτα βέβαια και έγινε τέλεια! Σαν πίτσα!Η κόρη μου έφαγε 3 κομμάτια που τη παρακαλάω να φάει πίτσα.

Για μένα η καλύτερη τεμπελοτυρόπιτα είναι αυτή: http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-mistiki-sintagi-tiropitas-tis-theias.html

αλλά βάλε και άλλα πράγματα μέσα. Εγώ έβαλα τυράκι γκούντα και γαλοπούλα νομίζω εκτός από φέτα βέβαια και έγινε τέλεια! Σαν πίτσα!Η κόρη μου έφαγε 3 κομμάτια που τη παρακαλάω να φάει πίτσα.

ε, θα την κανω κι εγω επιτελους!!!!!

3otVp2.png

Διαφημίσεις

Εκανα και εγω ενα ξεκαθαρισμα στην καταψυξη και μαγειρεψα μοσχαρακι κοκκινιστο με κριθαρακι, το φαγητο του μπεμπη και μουσακα. εκανα επισης τα τρουφακια με μανταρινι της ραβτ, αλλα ακοα δεν τα σοκολατιασα, τα επλασα και τα εχω στο ψυγειο. απο ο,τι μπορεσω θα σας βαλω και φωτογραφιες.

ελπιζω τα τρουφακια να εινια καλα γιατι θελω να τα παω δωρο σε πιατελα...

kalamaraki viewpost.gif

Λες δεν υπάρχει ελπίδα ε;;; ευελπιστώ να ζηλέψει από τη μπουμπού που δείχνει περιέργεια και δοκιμάζει τα πάντα, ό,τι της δώσω... ελπίζω να μην το χάσει κι αυτή...

εγώ πάντως έχω χάσει κάθε ελπίδα αν το παιδί είναι λιγόφαγο ότι και να του φτιάξω δεν .......το χειρότερο μου δε είναι ότι στην θεωρία η κόρη μου είναι μανούλα (ούαααου πίτσα ουάου γλυκό, σοκολάτα κλπ κλπ και στο τέλος τρώει 2-3 μπουκιές και τέλος :(:(:()

Πριν καμιά ώρα γύρισα επιτέλους φάγαμε μιαμ μιαμ Γιαουρτλού

αχχχχχ τι μου κάνεις μεσημεριάτικα και έχω 3 μέρες που την βάζω με λαπά και τραχανά :D:D

ΥΓ. τι πάθατε όλες με τα pancakes σήμερα????? αχχχχχχχχχχχ τα κοιτάω και νιώθω πεταλουδίτσες στην κοιλιά (όχι δεν είμαι ερωτευμένη, λιγούρα έχω)

Πετυχημένες φαίνονται... κι εμένα είναι το μόνο που τρώει κάθε πρωί με γάλα :D

pancakes λατρεία!!! εγώ δεν τις τηγανίζω τις βάζω στο αντικολλητικό της τεφάλ χωρίς καν βούτυρο και γίνονται τέλειες http://www.sintagespareas.gr/sintages/aples-tiganites.html κάνω προσαρμογή της δόσης στο 1/4 περίπου γιατί ακόμα και το μισό βγαίνουν πολλές επίσης προσθέτω και λίγο ξύσμα λεμονιού

καλημερα στο παρεακι!!!

νεα φουρνια απο cupcakes ...με αλλη συνταγη και μπορω να πω οτι πετυχαν!!!:D:D

το επάνω είναι βουτυρόκρεμα ?? τέλεια δείχνουν :D

Καλημερα στις καλυτερες μαγειρισσες,εδω και να μην σου αρεσει η μαγειρικη με τοσες φωτο ψηνεσαι να δοκιμασεις.

http://i462.photobucket.com/albums/qq345/margiot/IMG103.jpg[/img]"]IMG103.jpg

και καλαμαρακι και οσες ξερετε θελω να ρωτησω σε ποια συνταγη τεμπελοτυροπιτας και κριτσινιων εχετε καταληξει?Δοκιμασα καποιες (οχι απο εδω) και δε μου αρεσαν και θελω να κανω μια δοκιμασμενη συνταχη.Ευχαριστω εκ των προτερων.

με βάζετε σε μπρίζα :D:D μέχρι να γεννήσω θα έχει γίνει τρίφυλλη ντουλάπα και όχι δίφυλλη όπως υπολόγιζα :tongue::tongue:

συμφωνώ και επαυξάνω :D:D εγώ έβαλα παρμεζάνα και δυόσμο

ε, θα την κανω κι εγω επιτελους!!!!!

να την κάνεις :D:D

Και εγώ αυτή κάνω για ντονατς και μας αρέσει πολύ. Είναι γρήγορη και εύκολη

Ιδού:

Ραβάκι τέλεια!!! είναι επειδή δεν βλέπω το λινκ της συνταγής (γεράματα ??:D:D ) είναι αυτή με τον φούρνο από τις συνταγές της παρέας ??

KbLyp3.png 4AByp3.png

και αφού μου έβαλε το μικρόβιο η my Kelly έφτιαξα με την ζύμη των cinnabon γεμιστά με μαρμελάδα μήλο πορτοκάλι :-D:grin: χάλια είναι μην τα φτιάξετε :tongue::tongue:

PB290002.jpg

η επόμενη δόση μου πήρε λίγο :oops::oops: μια και ξεμυαλίστηκα στο θέμα μας :-D:grin:

PB290003.jpg

KbLyp3.png 4AByp3.png

Ευάκι μου είναι η συνταγή του Πετρετζίκη που γράφει η MARGIO ακριβώς από πάνω μου...

Μαριτάκι το γλάσο το λευκό είναι άχνη και νεράκι.

Έχω κάνει το κωκ της πεθεράς. Κωκ δεν είναι, αλλά καλό είναι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Α, αυτό είναι που μου αρέσει, να ψιλολαπαδιάζει.. μόνο στα γεμιστά το θέλω αυτό ... και στον λαπά!!! :tongue::lol::lol:

Τα είδα και τα δικά σου, μου αρέσαν... ;)

Εγώ γυρνάω ντομάτες/πιπεριές με το καπάκι κάτω, κι έτσι αδειάζουν τα υγρά τους, θα δοκιμάσω κάποια στιγμή με καπάκι πάνω να δβ αν γίνουν πιο ζουμερά.

A όχι κ εγώ τις ανοίγω ντομάτες πιπέρια αλατίζω καλά κ τα αφήνω ανάποδα να βγάλουν υγρά εως να ετοιμάσω το ρύζι κ δεν μου στεγνώνουν ποτέ, έχει να κάνει με το ρύζι κ το νερό που θα πιει ;)

Α που να λυσσάξετε σήμερα έχει πάει το στομάχι μου στην πλάτη!!!!!

Και δεν με καλεί και καμιά σας για φαγητό!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Καλά σε λέει....όποτε ανέβεις χτυπάς τελέφωνο κ τσουπ κερασματάκι με καφέ

Πωπω, κι εμένα μου γυάλισε αυτό να το φτιάξω... και με χειροποίητες πίτες κιόλας! Λαχταριστό είναι, μπράβο! Η μικρή σου τα τρώει ε;

Για τέτοια τρελαίνεται ο χάζμπαντ, για κανένα λαδερό ή ψάρι ούτε λόγος :evil:

Ναι μη φας....χειροποίητες πίτες....έχουμε γλαρόσουπα το βράδυ χαχαχα

Ειχα φτιάξει δυο τρεις φορες πιτες για σουβλάκιαμε μεγάλη επιτυχία αλλά αυτή τη φορά δεν είχα κατάψυξη κ έτσι πήρα μικρές έτοιμες :tongue:

Έφτιαξα κι εγώ τη μερέντα. Βγήκε πολύ νόστιμη ΑΛΛΑ όσο κι αν το προσπάθησα δεν κατάφερα να κάνω τα φουντούκια τελείως σκόνη, οπότε στέκονται στο δόντι κι εγώ αυτό ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ... Αν βρείτε καμιά άλλη συνταγή που δεν έχει τέτοιο θέμα σφυρίχτε μου

άσε ρε κοπελιά....άσε σου λέω.....:evil:

edit

σήμερα στην κορούλα επειδή είναι λίγο αρρωστουλα έφτιαξα πανκεικς

PB280001.jpg

αχχχχχχχ θέλωωωωωωωωω {μα τι έχω πάθει με τα γλυκά τις τελευταίες μέρες....}

Είχα κάτι μανιτάρια στο ψυγείο τα οποία δεν θα ζούσαν για πολλές μέρες ακόμα.

Οπότε έφτιαξα μια κις λορέν με μανιτάρια, πράσα και ροκφόρ

και όπως βλέπετε έχουμε ήδη αρχίσει να την κατακρεουργούμε.

Επίσης υποσχεθηκα μπισκότα αλλά τελικά έφτιαξα brownies με σοκολατένια καρδιά που λιώνει.

Θα βάλω και ψωμί στον άγιο αρτοπαρασκευαστή για αύριο και αυτάααααααααααααααααααααααααααααααα για σήμερις !!!!

Πω πω πω πω πω πω :shock::shock::shock::shock: τέλειο!!

Αγιος ο αρτοπαρασκευαστής κ εγώ απόψε θα βάλω ψωμάκι έχω μια φέτα μόνο από το άλλο.

Φαγητό για αύριο

και κεικάκι απλό με λίγο σοκολάτα

σλουρππππππππππππ κ μιαμμμμμμμμμ:P:p:p

Λες να κάνω κ εγώ λουκάνικα για αύριο....έχω στην κατάψυξη τρια μεγάλα....ή μακαρόνια...πολλές μερες έχουμε να φάμε νομίζω. :rolleyes:

πω θεικά!!! Τέλειο και το κεκάκι!

Να ρωτήσω κάτι, πως τα ζεσταίνετε τα φαγητά την επόμενη μέρα? Ας πουμε το λουκάνικο με τις πατάτες πως?

Αχ τί μου κάνεις και τρώω σαλάτα...

Άγιος μικροκυμάτων για εμάς, ή κατσαρολάκι σε ότι το σηκώνει. Δεν ανάβω φούρνο για μια μερίδα φαγητού....καθώς τρώω μόνη μου τις καθημερινές που γυρνάω αργά....κ μόνο το ΣΚ τρώμε όλοι μαζί ;)

Διαφημίσεις

καλημερα στο παρεακι!!!

νεα φουρνια απο cupcakes ...με αλλη συνταγη και μπορω να πω οτι πετυχαν!!!:D:D

dsc02776s.jpg

Πολύ όμορφα γειας τα χέρια σου :D:D;)

ωχ παναγία μου...................:evil::evil: {εξαιρετικοί....ζηλευωωωωωωωωω:evil::evil:}

Εγώ έχω καταλήξει στο κουρκουτόψωμο/τεμπελοτυρόπιτα δεν μπορώ να συγκρίνω το άριστο αποτέλεσμα του κ την εξαιρετική γεύση του. Αφράτο κ μαλακό. Εχω δοκιμάσει 3-4 συνταγές αλλά σαν αυτή καμία.

Επίσης κάνω πολύ συχνά κ αυτήν την Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο εξαιρετική επίσης δεν την αλλάζω με τίποτα :rolleyes::tongue:

Και κριτσίνια αν κ δοκίμασα τα χωρίς ούζο δεν με κέρδισαν, είναι καλά ΑΛΛΑ είναι τριφτά πολύ κ όλίγον άνοστα....χωρίς το ούζο.

Για αυτό θα συνεχίσω να κάνω τα Κριτσίνια με ούζο κ καρότο κ τα μπατόν σαλέ για κάτι ποιο πικάντικο σε γεύση αν κ η μικρή μου τα τσακίζει κ τα δυο με την ίδια χαρά κ ικανοποίηση

Αλλά....όλα αυτά είναι θέμα γούστου κ πάλι

Καλή επιτυχία σε ότι διαλέξεις :D;)

Καλημερα!

Καλε τι ωραια πραγματα φτιαξατε παλι!! Εγω παντως ετοιμασα το ζυμαρι για πιτσα που μου προτεινε το καλαμαρακι και το απογευμα θα το δοκιμασουμε :P... Εντυπωσεις αυριο ;)

MARGIO δεν εχω φτιαξει ποτε λουκουμαδες (ντονατς) ειναι ευκολοι?? Δωσε συνταγουλα :D

Να μας πεις να μας πεις :tongue::D

Eγω εκανα μια πανευκολη συνταγη γιατι δεν εχω πολυ χρονο να περιμενω να φουσκωσει η μαγια κλπ το μονο που μπορει να σε ξενισει, με ξενισε και μενα στην αρχη ειναι το τηγανισμα γιατι το απεχθανομαι αλλα σου εγγυωμαι οτι δεν τραβανε καθολου λαδι.

ΥΛΙΚΑ:

1 κούπα γάλα

2 κούπες αλεύρι που φουσκωνει

4 κουταλιές ζάχαρη

2 κουταλιές λάδι

1 πατάτα

1 πρέζα αλάτι

Βραζεις την πατατα τη λιωνεις μ'ενα πηρουνι και το γαλα και μετα προσθετεις και τα υπολοιπα υλικα κανεις μια ζυμη που κολλαει ελαφρως αλλα προσπαθησε να τη δουλεψεις με αλευρι στον παγκο σου γιατι δεν γινονται τοσο ωραιοι αν βαλεις πολυ αλευρι,ανογεις φυλλο κοβεις και τους τηγανιζεις.

Ολη η διαδικασια σου παιρνει ενα τεταρτο.

Α ξεχασα να πω η συνταγη ειναι του Ακη Πετρετζικη.

Αχα! Αυτό με την βραστή πατάτα....το έχει σαν τιπ στις οδηγίες του αρτοπαρασκευαστή μου, να προσθέτω μια μικρή σε κάθε ψωμί που θα φτιάξω γιατί θα γίνει ποιο μαλακό ποιο αεράτο κ ποιο αφράτο. Το έκανα μια φορά εντάξει είδα αλλαγή προς το καλύτερο αλλά οχι τραγική

Εύκολη η συνταγή στα υπόψη σίγουρα!!! ;)

Και εγώ αυτή κάνω για ντονατς και μας αρέσει πολύ. Είναι γρήγορη και εύκολη

Ιδού:

Λυπηθείτε με βρεεεεεεεεεεεε.......

Πω πω τελεια φαινονται!! :P:p

Επισης εχω βαλει στο ματι αυτο το γλυκο

www.magyreuontas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9.html

www.sintagespareas.gr/sintages/to-kok-tis-petheras.html

Το εχει φτιαξει καμια καλη ζαραχοπλαστισα, αξιζει τον κοπο?? Παντως απο τις φωτο φαινεται ωραιο, αν εχει και πραγματι την γευση του κωκ θα ειναι σουπερ :cool:

Μια φορά δοκίμασε σε σπίτι.....δεν μπορώ να πω οτι με άρεσε κ πολύ...

Να πειραματιστείς ναι ναι απλά στην ζαχαροπλαστική είναι θέμα χημείας κ αναλογιών κ πρέπει να τηρούμε τις συνταγές ευλαβικά. Ξέρω....τι σε λέω από εμπειρία....έχω κάψει χαλάσει καταστρέψει ουυυυυυυυυυ τα άπειρα χαχαχαχαχα

απο χτες βραδυ σαλατα σπανακι με τονο, κρεμμυδακι,μπαλσαμικο!πολυ καλο κ ελαφρυ!!κ σημερα

φασολακια γιαχνι!!!

ΓΙα δώκε λεπτομέρειες για την σαλάτα.....ενδιαφέρουσα ακούγεται :D

αχχχχχ τι μου κάνεις μεσημεριάτικα και έχω 3 μέρες που την βάζω με λαπά και τραχανά :D:D

pancakes λατρεία!!! εγώ δεν τις τηγανίζω τις βάζω στο αντικολλητικό της τεφάλ χωρίς καν βούτυρο και γίνονται τέλειες http://www.sintagespareas.gr/sintages/aples-tiganites.html κάνω προσαρμογή της δόσης στο 1/4 περίπου γιατί ακόμα και το μισό βγαίνουν πολλές επίσης προσθέτω και λίγο ξύσμα λεμονιού

?

Ναι ναι εγώ σε φταίω.....βάζεις εκεί τα ωραία πανκεικς ....φτού σου αμαρτωλη!

Εγώ κάνω αυτή τη συνταγή Pancakes δεν κάνω τηγανίτες κ δεν τις τηγανίζω οπως κ εσύ στο αντικολλητικό μου μικρό τηγανάκι των 15εκ τσακ μπαμ έτοιμες {που τώρα που το θυμήθηκα....Κική...ακόμη να μου φέρεις το τηγανάκι μου... :evil::P:tongue:}

Για να καταλάβετε γιατί ζηλεύω τα γλυκά σήμερα.....γιατί περνάω ένα μαρτύριο εδώ κ μισή ώρα.....

Ήρθα κ εγώ.....να κάτσω να σας διαβάσω....αχ λέω ....δεν παίρνω κουτάλι....να χτυπήσω λίγη σπιτικομερέντα όσο διαβάζω ....μμμ...ναι...

Άνοιξα το ψυγείο....κ τι βλέπω????:shock::shock::shock::shock:

Το δεύτερο βαζάκι (το πρώτο έφυγε υπερ πίστεως το ίδιο βράδυ από μένα κ τον χαζμπαντ...) μερέντας.....άδειο....ναι άδειο .....{καλά προσπερνώ ότι είναι άδειο κ παρόλα αυτά παρκαρισμένο στο ψυγείο κ όχι στα άπλυτα....γκρρρρρρρ}

Ιδού................:evil::evil::evil::evil:

20121129_175520_zpsfa95486a.jpg

και αφού μου έβαλε το μικρόβιο η my Kelly έφτιαξα με την ζύμη των cinnabon γεμιστά με μαρμελάδα μήλο πορτοκάλι :-D:grin: χάλια είναι μην τα φτιάξετε :tongue::tongue:

PB290002.jpg

η επόμενη δόση μου πήρε λίγο :oops::oops: μια και ξεμυαλίστηκα στο θέμα μας :-D:grin:

PB290003.jpg

αχχχχχχχχχ...............μου φαίνεται θα κανω σιναμπον το σκ............

καιρό έχω να τα κάνω.....κ θα φταις εσύ :tongue::tongue::tongue:

Σας μισώ όλες! :tongue:

Το Σάββατο θα περασουν να μας δουν οι νονοί της μεγάλης μου και λέω να φτιάξω μια μανιταρόπιτα, μια τυρόπιτα δικής μου εμπνεύσεως με μουστάρδα, σταφίδες και προσούτοΥ, και κανένα γκουακαμόλε και μελιτζανοσαλάτα για ντιπ με νάτσος. Θα ξανακάνω και τα ανώμαλα σοκολατάκια που είναι εύκολα και για να επιστρέψω της κομπάρας ένα τάπερ που είχε φτιάξει ένα κοκκινιστό και μας έφερε την ημέρα που βγήκα από το μαιευτήριο (το καλύτερο δώρο :D) θα της φτιάξω μια κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο που την έκανα με το μείγμα των κολοκυθοκεφτέδων (της αρέσουν αλλά δεν ξέρει να τους φτιάχνει).

Πώς σας φαίνονται; Είπαμε, δεν είμαι για πολλά-πολλά σε αυτή τη φάση!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...