Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

my Kelly εγώ όταν την φτιάξω (γιατί θα το φτιάξω:D:D) λέω να δοκιμάσω να βάλω φουντούκια, ζάχαρη (όχι άχνη κανονική) κακάο και αλεύρι όλα μαζί στο μούλτι νομίζω ότι θα πάρω καλλίτερο αποτέλεσμα σε σκόνη :rolleyes:

edit

σήμερα στην κορούλα επειδή είναι λίγο αρρωστουλα έφτιαξα πανκεικς

PB280001.jpg

Πετυχημένες φαίνονται... κι εμένα είναι το μόνο που τρώει κάθε πρωί με γάλα :D

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜάιΚέλυ, κι εγώ το ίδιο θα συμβούλευα: ή χτύπημα όλα τα υλικά με εξτρα φουντούκι ή έτοιμη τσακ-μπαμ...

Χατζικο, άπαιχτη η ταρτα κι ο συνδυασμός όλα τα λεφτά!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Αλλοιώς έχω κι αυτές τις συνταγές να δοκιμάσεις...

Μερέντα 1

Υλικά συνταγής

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε...

1 κουτι ζαχαρούχο γάλα

1 βανίλια

1 κουβερτούρα σοκολάτας

100 γρ. βούτυρο

5 κουταλιές της σούπας κακάο

1 κούπα φουντούκια

Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα σοκολάτας με το βούτυρο. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο καλά κοσκινισμένο για να μην σβολιάσει, και την βανίλια. Ανακατευουμε καλά. Κατεβάζουμε απο την φωτιά και προσθέτουμε τα φουντούκια είτε χοντροκομμένα είτε αλεσμένα.Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο όπου και το διατηρούμε. Η μερέντα μας είναι έτοιμη...

Μερέντα 2

Υλικά(για 250 γρ.μερέντα)

• 2 κούπες ολοκληρα φουντουκια (αποφλοιωμένα ή οσο γινεται ξεχωρισμενα χωρις το φλουδι)
  • 1 κουπα ζαχαρη αχνη
  • 1/4 κουπας φυτικό ελαιο ή και λιγο λιγοτερο, αν δουμε οτι το μειγμα ειναι πολυ ρευστο κραταμε λιγο(καλαμποκελαιο,ηλιελαιο ή ακομα καλυτερα φουντουκελαιο αν βρουμε)
  • 1/4 κουπας κακαο σε σκονη ή και περισσοτερο αναλογα τα γουστα.
  • 2 βανιλιες

Ελεγχουμε τα φουντουκια μας και διαλεγουμε αυτα με το λιγοτερο φλουδι. Τα βαζουμε στο μουλτι με 1-2 κουταλακια απο το λαδι μας.Χτυπαμε περιπου 5 λεπτα μεχρι ο καρπος να βγαλει τα ελαια του και να γινει ενας τελειως υγρος πολτος.Που και που ανοιγουμε το μουλτι και σπρωχνουμε προς τα κατω τα κομματακια που θα εχουν μαζευτει στα τοιχωματα.Μολς εχουμε ενα λειο χυλο προσθετουμε ολα τα αλλλα υλικα, ζαχαρη, κακαο, βανιλια και το υπολοιπο λαδι και χτυπαμε πολυ καλα μεχρι να εχουμε ενα λειο μειγμα. Μοιραζουμε σε βαζα και διατηρουμε ακομα και εκτος ψυγειου για οσο καιρο θελουμε.

ImnOp3.png p7gjp3.png

Ελεγχουμε τα φουντουκια μας και διαλεγουμε αυτα με το λιγοτερο φλουδι. Τα βαζουμε στο μουλτι με 1-2 κουταλακια απο το λαδι μας.Χτυπαμε περιπου 5 λεπτα μεχρι ο καρπος να βγαλει τα ελαια του και να γινει ενας τελειως υγρος πολτος.Που και που ανοιγουμε το μουλτι και σπρωχνουμε προς τα κατω τα κομματακια που θα εχουν μαζευτει στα τοιχωματα.Μολς εχουμε ενα λειο χυλο προσθετουμε ολα τα αλλλα υλικα, ζαχαρη, κακαο, βανιλια και το υπολοιπο λαδι και χτυπαμε πολυ καλα μεχρι να εχουμε ενα λειο μειγμα. Μοιραζουμε σε βαζα και διατηρουμε ακομα και εκτος ψυγειου για οσο καιρο θελουμε.

ΜαιΚελλακι η ανωτέρω συνταγή με τόσο χτύπημα, με τόσα υλικά, και τόση διαδικασία, δεν παίζει να μη σου βγεί λείο το μίγμα.

Θα την κάνω (μόνο και μόνο) για να στο αποδείξω! :tongue::tongue:

Ερχονται φώτο αύριο ;)

Α και με παλιό μούλτι με 2 λεπίδες μόνο, να το κάψω κι αυτό να τελειώνω αχχαχαχα

-7.5 κιλά :D

Φαγητό για αύριο

PB280147-1.jpg

και κεικάκι απλό με λίγο σοκολάτα

PB290153-1.jpg

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

πω θεικά!!! Τέλειο και το κεκάκι!

Να ρωτήσω κάτι, πως τα ζεσταίνετε τα φαγητά την επόμενη μέρα? Ας πουμε το λουκάνικο με τις πατάτες πως?

Αχ τί μου κάνεις και τρώω σαλάτα...

-7.5 κιλά :D

Καλημέρα στο μαγειροπαρεάκι μας ;)

Εγώ χτες πήρα ρεπό από κουζίνα πήγα για καφεδάκι γύρισα αργά κ δεν άνοιξα ούτε μπρίκι χε χε :rolleyes::mrgreen::mrgreen:

Για σήμερα έχουμε λίγα γεμιστά από προχθές κ λίγο γιαουρτλού από χτες κ πάλι τη γλύτωσα :tongue::D

Τι ωραία καλούδια που φτιάξατεεεεεεεεεεεεεε ζηλεύω!! :D

Τις πολλές καλημέρες μου καλά μαγειρέματα θα τα πούμε το μεσημέρι αργά! :P;)

Καλημερα στις καλυτερες μαγειρισσες,εδω και να μην σου αρεσει η μαγειρικη με τοσες φωτο ψηνεσαι να δοκιμασεις.

Χρωσταω μια φωτο με λουκουμαδες

http://i462.photobucket.com/albums/qq345/margiot/IMG103.jpg[/img]"]IMG103.jpgIMG103.jpg

και καλαμαρακι και οσες ξερετε θελω να ρωτησω σε ποια συνταγη τεμπελοτυροπιτας και κριτσινιων εχετε καταληξει?Δοκιμασα καποιες (οχι απο εδω) και δε μου αρεσαν και θελω να κανω μια δοκιμασμενη συνταχη.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Καλε τι ωραια πραγματα φτιαξατε παλι!! Εγω παντως ετοιμασα το ζυμαρι για πιτσα που μου προτεινε το καλαμαρακι και το απογευμα θα το δοκιμασουμε :P... Εντυπωσεις αυριο ;)

MARGIO δεν εχω φτιαξει ποτε λουκουμαδες (ντονατς) ειναι ευκολοι?? Δωσε συνταγουλα :D

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Eγω εκανα μια πανευκολη συνταγη γιατι δεν εχω πολυ χρονο να περιμενω να φουσκωσει η μαγια κλπ το μονο που μπορει να σε ξενισει, με ξενισε και μενα στην αρχη ειναι το τηγανισμα γιατι το απεχθανομαι αλλα σου εγγυωμαι οτι δεν τραβανε καθολου λαδι.

ΥΛΙΚΑ:

1 κούπα γάλα

2 κούπες αλεύρι που φουσκωνει

4 κουταλιές ζάχαρη

2 κουταλιές λάδι

1 πατάτα

1 πρέζα αλάτι

Βραζεις την πατατα τη λιωνεις μ'ενα πηρουνι και το γαλα και μετα προσθετεις και τα υπολοιπα υλικα κανεις μια ζυμη που κολλαει ελαφρως αλλα προσπαθησε να τη δουλεψεις με αλευρι στον παγκο σου γιατι δεν γινονται τοσο ωραιοι αν βαλεις πολυ αλευρι,ανογεις φυλλο κοβεις και τους τηγανιζεις.

Ολη η διαδικασια σου παιρνει ενα τεταρτο.

Α ξεχασα να πω η συνταγη ειναι του Ακη Πετρετζικη.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Και εγώ αυτή κάνω για ντονατς και μας αρέσει πολύ. Είναι γρήγορη και εύκολη

Ιδού:

DSCN1599_zpsd657e016.jpg

Πω πω τελεια φαινονται!! :P:p

Επισης εχω βαλει στο ματι αυτο το γλυκο

www.magyreuontas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9.html

www.sintagespareas.gr/sintages/to-kok-tis-petheras.html

Το εχει φτιαξει καμια καλη ζαραχοπλαστισα, αξιζει τον κοπο?? Παντως απο τις φωτο φαινεται ωραιο, αν εχει και πραγματι την γευση του κωκ θα ειναι σουπερ :cool:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...