Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Α που να λυσσάξετε σήμερα έχει πάει το στομάχι μου στην πλάτη!!!!!

Και δεν με καλεί και καμιά σας για φαγητό!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Ελα, όποτε θες εσύ και θα τα βρούμε στο φαγητό! :tongue::P

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν καμιά ώρα γύρισα επιτέλους φάγαμε μιαμ μιαμ Γιαουρτλού

photo-2012-11-28-15-34-16-49_zpsce848025.jpg

Τώρα να πιω λίγο καφεδάκι κ επανέρχομαι να σχολιάσω τις υπέροχες φώτο που βλέπω

Πωπω, κι εμένα μου γυάλισε αυτό να το φτιάξω... και με χειροποίητες πίτες κιόλας! Λαχταριστό είναι, μπράβο! Η μικρή σου τα τρώει ε;

Για τέτοια τρελαίνεται ο χάζμπαντ, για κανένα λαδερό ή ψάρι ούτε λόγος :evil:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

εγώ τσίμπησα λίγο ψωμάκι τώρα μέχρις ότου ψηθεί το σκουμπρί

τελικά έκανα τη συνταγή λαδορίγανη!

άντε να δούμε!

καλαμαράκι,2 κρουασανάκια έμειναν!λες να προλάβω να βρω φωτογραφική με καλώδιο για τον η/υ και να μάθω και να τις ανεβάζω;

στο κινητό δεν εχω καλώδιο,το είχε ο αδερφός μου και μου το έδωσε λειψό!:tongue::P

εκτός αν ζητήσω από τον άντρα μου που ασχολείται με τη φωτογραφία να μου δώσει καμια φωτογραφική κι εμένα της ταπεινής φωτογράφου!:tongue::P

για αύριο δε ξέρω τι να κάνω

έχω ζυγούρι

πώς να το κάνω;

Χμμμ, τί θα έλεγες για ένα γαμοπίλαφο;

http://www.sintagespareas.gr/sintages/gamopilafo.html

1108-gamopilafo-by-ladompouki.jpg

ImnOp3.png p7gjp3.png

Έφτιαξα κι εγώ τη μερέντα. Βγήκε πολύ νόστιμη ΑΛΛΑ όσο κι αν το προσπάθησα δεν κατάφερα να κάνω τα φουντούκια τελείως σκόνη, οπότε στέκονται στο δόντι κι εγώ αυτό ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ... Αν βρείτε καμιά άλλη συνταγή που δεν έχει τέτοιο θέμα σφυρίχτε μου

dsc00302zw.jpg

Διαφημίσεις

Έφτιαξα κι εγώ τη μερέντα. Βγήκε πολύ νόστιμη ΑΛΛΑ όσο κι αν το προσπάθησα δεν κατάφερα να κάνω τα φουντούκια τελείως σκόνη, οπότε στέκονται στο δόντι κι εγώ αυτό ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ... Αν βρείτε καμιά άλλη συνταγή που δεν έχει τέτοιο θέμα σφυρίχτε μου

my Kelly εγώ όταν την φτιάξω (γιατί θα το φτιάξω:D:D) λέω να δοκιμάσω να βάλω φουντούκια, ζάχαρη (όχι άχνη κανονική) κακάο και αλεύρι όλα μαζί στο μούλτι νομίζω ότι θα πάρω καλλίτερο αποτέλεσμα σε σκόνη :rolleyes:

edit

σήμερα στην κορούλα επειδή είναι λίγο αρρωστουλα έφτιαξα πανκεικς

PB280001.jpg

KbLyp3.png 4AByp3.png

dsc00302zw.jpg

αλοιφή δε γίνεται αλλά δε στέκεται και στα δόντια

υπομονή θέλει το μούλτι

εκτός αν υπάρχει έτοιμη σκόνη στο σούπερ,πολύ πιθανό!

EvgLp2.png

my Kelly εγώ όταν την φτιάξω (γιατί θα το φτιάξω:D:D) λέω να δοκιμάσω να βάλω φουντούκια, ζάχαρη (όχι άχνη κανονική) κακάο και αλεύρι όλα μαζί στο μούλτι νομίζω ότι θα πάρω καλλίτερο αποτέλεσμα σε σκόνη :rolleyes:

edit

σήμερα στην κορούλα επειδή είναι λίγο αρρωστουλα έφτιαξα πανκεικς

PB280001.jpg

αλοιφή δε γίνεται αλλά δε στέκεται και στα δόντια

υπομονή θέλει το μούλτι

εκτός αν υπάρχει έτοιμη σκόνη στο σούπερ,πολύ πιθανό!

περισσότερο χτύπημα στο μούλτι αποκλείεται να γίνεται, έβαλα τον άντρα μου και κόντεψε να το κάψει γιατί του είπα πως θέλω να το κάνει εντελώς σκόνη. Αλλά ίσως αυτό που λέει η access να βοηθούσε, δεν το σκέφτηκα καθόλου.

ΥΓ. τι πάθατε όλες με τα pancakes σήμερα????? αχχχχχχχχχχχ τα κοιτάω και νιώθω πεταλουδίτσες στην κοιλιά (όχι δεν είμαι ερωτευμένη, λιγούρα έχω)

Είχα κάτι μανιτάρια στο ψυγείο τα οποία δεν θα ζούσαν για πολλές μέρες ακόμα.

Οπότε έφτιαξα μια κις λορέν με μανιτάρια, πράσα και ροκφόρ

PB280909.jpg

και όπως βλέπετε έχουμε ήδη αρχίσει να την κατακρεουργούμε.

Επίσης υποσχεθηκα μπισκότα αλλά τελικά έφτιαξα brownies με σοκολατένια καρδιά που λιώνει.

Θα βάλω και ψωμί στον άγιο αρτοπαρασκευαστή για αύριο και αυτάααααααααααααααααααααααααααααααα για σήμερις !!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

dsc00302zw.jpg

Καλησπέρα σε όλες, με έχετε ξελιγώσει πραγματικά, τί λιμοντσέλο είδα τί πίτσες, τί γιαουρτουλού,

και βρήκατε σήμερα που έκανα μια μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και μάλιστα τελείως πρόχειρη, μόνο με πουμαρό!

ΜαιΚελλυ αν μπορείς να δείς τα μηνύματα μου σε αυτό το θέμα θα δείς τη δικιά μου,

δεν ένιωθα τα φουντούκια στη γλώσσα από όσο θυμάμαι, μάλιστα κοιμόταν το παιδί και τα είχα χτυπήσει ελάχιστα.

Το μυστικό είναι να βάλεις περισσότερα από όσα λέει η συνταγή ώστε να έχει ποσότητα μέσα το μούλτι και να τα αλέσει.

Αυτό το εμπνέυστηκα από την κρέμα του του παιδιού, όταν ήταν μόνο 1 μήλο δεν το άλεθε καλά.

Τα μούλτι θέλουν ή ποσότητα μέσα και μεγάλα κομμάτια σχετικά ή να έχει και κάποιο υγρό.

Προτίμησα το πρώτο σαν λύση και πέτυχε.

Πάντως το έκαψα το μούλτι μου (έτσι για την ιστορία) και μάλιστα το καινούργιο του παιδιού που το έχω λίγους μήνες.

Αλλη ιδέα, μπορείς κάποιο υγρό από τη συνταγή να το ρίξεις μαζί με τα φουντούκια, θα αλεστούν στάνταρ έτσι.

(είχε ζαχαρούχο δεν είχε? Για δες το!)

Πάω μπας και βρω τη συνταγή που είχα κάνει εγώ, κακώς δεν τη κράτησα :?

ΥΓ πως είναι τα αρρωστούλικα νινάκια?

ΥΓ2 το κεικ ακόμα να το κάνω, είχα παρέα μέχρι αργά. Η αδελφή μου λέει δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από τα κεικ.

Θα δείξει αχχαχα

ΥΓ3 προς My Kelly http://www.sintagespareas.gr/sintages/light-merenta.html

βρε ΜαιΚελλυ φως φανάρι ήταν, δεν έβρισκα το λινκ διότι εγώ κάνω light πράγματα, όχι σαν κάτι άλλες που κάνουν... μερέντες!! :tongue::tongue:

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Τώρα σκέφτηκα κι άλλη λύση ΜαιΚελλυ, θα τη βαφτίσω νο3.

Αφήνεις τα φουντούκια να παπαριάσουν στο ζαχαρούχο ένα βράδυ, ε δε μπορεί θα αλεστούν :tongue: μόνο μη μπερδευτείς και τα περάσεις γιαρεβύθια το επόμενο πρωί :tongue::tongue: Τί λέω Θεέ μου βραδυάτικο.

Για αύριο έχει περισσέψει η μπριζόλα του με πατάτες από χθες, έφαγε μόνο πατάτες ο άστομος ο άνθρωπος...Σκέφτομαι να κάνω και φασολάκια πλατυά του μπαρμπαστάθη, γιαχνί με πατατούλες που του αρέσουν.

Από λάθος μου αγόρασε φρέσκα κρεμμυδάκια ο άντρας μου, τί να τα κάνω τα καυμμένα? Κάνω ωραίο ρύζι με αυτά (σας το είχα βάλει τις προάλλες) αλλά βαρέθηκα ρύζια μακαρόνια.

Καμμιά άλλη ιδέα?

Κάποια κισ λορεν με φρέσκα κρεμμυδάκια ίσως?

-7.5 κιλά :D

Υπάρχει φουντούκι σε σκόνη MY KELLY για να ξαναδοκιμάσεις. Αλλιώς τρίτος διάδρομος, μαρμελάδες, μέλια, μερέντα στοπ.

αμ καλά τον έχω μάθει εγώ τόσα χρόνια αυτόν τον δρόμο, έχε χάρη που με παρέσυραν εδώ οι νοικοκυράδες να το φτιάξω μόνη μου :rolleyes::cool:

ΑΑΑΝΝΝ βρω ποτέ έτοιμο φουντούκι σε σκόνη ίσως ξαναδοκιμάσω. Θενκς ραβάκι.

Dimmi ρεβύθια??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμ ξέρω γω που σου λέω. Πριν 4 χρόνια έφτιαξα τη μερέντα και αφου δεν έμοιαζε με μερέντα τέλος. Δεν θέλω καν νουτέλα. Με-ρε-ντα! Όπως δεν θέλω κόλα. Θέλω κοκα κολα και μάλιστα λαιτ

YqE6p2.png

IqItp3.png

μυρίζει πατρίδα....

έχεις κάποια σχέση;:-P

Όχι άμεση. Η κουμπάρα μου είναι και μια ξαδέρφη που παντρεύτηκε εκεί κι έμεινε. :)

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...