Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Ξέχασα να βάλω και το βραδυνό μας γεύμα, πιτσούλα "για 2 γούστα" (χωρίς ντομάτα η πλευρά του χάζμπαντ) :tongue:

PB270140.jpg

Εντιτ

Το ζυμαράκι είναι λίγο σκούρο, γιατί έριξα και αλεύρι ολικής. Καλό για μία φορά, δε θα επαναληφθεί μάλλον.

Εντιτ 2

Άψητη φαινόταν καλύτερη :tongue:

PB270139.jpg

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέχασα να βάλω και το βραδυνό μας γεύμα, πιτσούλα "για 2 γούστα" (χωρίς ντομάτα η πλευρά του χάζμπαντ) :tongue:

Εντιτ

Το ζυμαράκι είναι λίγο σκούρο, γιατί έριξα και αλεύρι ολικής. Καλό για μία φορά, δε θα επαναληφθεί μάλλον.

Εντιτ 2

Διαφωνώ! Ψημένη φαίνεται τέλεια και μου τρέχουν τα σάλια πρωί πρωί.

Ποια συνταγή για ζύμη φτιάχνεις; Κι εγώ σκέφτομαι να αντικαταστήσω το αλεύρι με ολικής.

Εντιτ

Εντιτ 2

Μια χαρά φαίνεται κ πολύ ωραία ψήθηκε κ λαχταριστή λαχταριστή :tongue: ιδέα σου είναι

Οσο για το ολικής.....νομίζω πως θα συμφωνήσω μαζί σου ;)

Γεμιστά για αύριο

Εγώ τα κάνω με λιγακι ρύζι παραπάνω και γεμίζω τα κενά, τρελαίνομαι για αυτό το ρύζι το "απέξω", είναι πολύ πιο νόστιμο και ζουμερό από αυτό μέσα στα γεμιστά. ;):D

Εντιτ

Επίσης πατάω με το πηρούνι τα γεμιστά μόλις πάρουν να φουσκώνουν για να βγάλουν τα ζουμάκια τους και να χυλώσει το απέξω ρύζι.

Μάλλον τα παραπάτησα σήμερα και με την φωτό σε κάτοψη, φαίνονται πίτα!!!

Ωραιότατα αλλά ναι....νομίζω τα παραπάτησες χαχαχαχα αλλά γούστα είναι αυτά. Κ ο αδερφός μου του αρέσει το ρυζάκι που είναι από έξω ;) Εμένα πάλι όχι γιατί είναι σα λαπάς σε λάδι αλλά κ τα γεμιστά ζουμερά μου βγαίνουν βρε

Επειδή δεν σας προλαβαινω με τιποτα λεμε απλα θα σας βαλω φωτογραφιες οι οποιες εινια και απο προηγουμενες μερες.

αυγόφετες. τις κανω συχνα. οι σκουρες δεν εινια καμμενες, ειναι με μαυρο ψωμι.

180ckj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

φασολια φουρνου με καροτο σαλατα και ελιες

181he.jpg

ελιόψωμα χθεσινά

188iv.jpg

λιμοντσελο

186hx.jpg

λικερ κυδωνι κατα τη διαρκεια της παρασκευης. εινια 10 ημερων και προσεθεσα και 2 κλωναρακια αρμπαροριζα

184n.jpg

για σημερα κατεβασα λαχανο απο την καταψυξη. αλλα τελειωνουν οι προμηθειες. οποτε ξανα μαγειρεμα οσονουπω...

Καλησπερα κοριτσακια.

εδω γυρω και γω..χθες ειχα γιουβαρλακια και σημερα μπιφτεκακια με πατατουλες τηγανητες και μπροκολο σαλατα.

Εχω αδεια αυτη τη βδομαδα απο τη δουλεια οποτε...θα δημιουργησω...θα κανω ενα σπιτακι με πτι μπερ για τα χριστουγεννα που ειδα διπλα...

κοριτσια καλησπερα!! σας παρακολουθω συνεχεια αλλα λογω ελλειψης χρονου δεν εχω καταφερει να γραψω μεχρι στιγμης... οι δημιουργιες σας ειναι τελειες και πραγματικα με εχετε εντυπωσιασει! πραγματικα με εχετε κανει να μπαινω στην διαδικασια σιγα σιγα να φτιαχνω κατι παραπανω απο τα συνηθισμενα!!! θα ηθελα να ρωτησω εαν εχετε καποιο μυστικο για την σαλτσα ντοματας για πιτσα???

Εγω κοριτσακι αναμειγνυω πουμαρο με σαλτσα πεστο...εκεινη την στιγμη και την απλωνω...αν εχω βαζω ακι φυλλα φρεσκουβασιλικου...και ειναι μουρλια...

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Διαφημίσεις

http://s1326.beta.photobucket.com/user/moustakael/media/070.jpg.html?sort=3&o=0

κοριτσια σας χρωσταγα κατι φωτογραφιες!!προσπαθω λοιπον!!!εδω το χθεσινο ψαρι πλακι απο τη μαμα, η οποια κολλησε ιωση απο το μωρο κ επεστρεψε στα πατρεια εδαφη!!

3otVp2.png

Πριν καμιά ώρα γύρισα επιτέλους φάγαμε μιαμ μιαμ Γιαουρτλού

photo-2012-11-28-15-34-16-49_zpsce848025.jpg

Τώρα να πιω λίγο καφεδάκι κ επανέρχομαι να σχολιάσω τις υπέροχες φώτο που βλέπω

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

εγώ τσίμπησα λίγο ψωμάκι τώρα μέχρις ότου ψηθεί το σκουμπρί

τελικά έκανα τη συνταγή λαδορίγανη!

άντε να δούμε!

καλαμαράκι,2 κρουασανάκια έμειναν!λες να προλάβω να βρω φωτογραφική με καλώδιο για τον η/υ και να μάθω και να τις ανεβάζω;

στο κινητό δεν εχω καλώδιο,το είχε ο αδερφός μου και μου το έδωσε λειψό!:tongue::P

εκτός αν ζητήσω από τον άντρα μου που ασχολείται με τη φωτογραφία να μου δώσει καμια φωτογραφική κι εμένα της ταπεινής φωτογράφου!:tongue::P

για αύριο δε ξέρω τι να κάνω

έχω ζυγούρι

πώς να το κάνω;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Διαφωνώ! Ψημένη φαίνεται τέλεια και μου τρέχουν τα σάλια πρωί πρωί.

Ποια συνταγή για ζύμη φτιάχνεις; Κι εγώ σκέφτομαι να αντικαταστήσω το αλεύρι με ολικής.

Η συνταγή είναι του αρτοπαρασκευαστή:

250ml νερό

1 κσ ελαιόλαδο

450gr αλεύρι

1,5 κγ αλάτι

1 κγ ζάχαρη

1κγ ξηρή μαγιά

Βγάζει 2*30cm. Χτες έβαλα 350 γρ άσπρο αλεύρι και 100γρ ολικής. Ο χάμπι όμως δεν... :?

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Μια χαρά φαίνεται κ πολύ ωραία ψήθηκε κ λαχταριστή λαχταριστή :tongue: ιδέα σου είναι

Οσο για το ολικής.....νομίζω πως θα συμφωνήσω μαζί σου ;)

Ωραιότατα αλλά ναι....νομίζω τα παραπάτησες χαχαχαχα αλλά γούστα είναι αυτά. Κ ο αδερφός μου του αρέσει το ρυζάκι που είναι από έξω ;) Εμένα πάλι όχι γιατί είναι σα λαπάς σε λάδι αλλά κ τα γεμιστά ζουμερά μου βγαίνουν βρε

Α, αυτό είναι που μου αρέσει, να ψιλολαπαδιάζει.. μόνο στα γεμιστά το θέλω αυτό ... και στον λαπά!!! :tongue::lol::lol:

Τα είδα και τα δικά σου, μου αρέσαν... ;)

Εγώ γυρνάω ντομάτες/πιπεριές με το καπάκι κάτω, κι έτσι αδειάζουν τα υγρά τους, θα δοκιμάσω κάποια στιγμή με καπάκι πάνω να δβ αν γίνουν πιο ζουμερά.

ImnOp3.png p7gjp3.png

PB270140.jpg

Αχ τι μου κάνεις... έλιωσα μπροστά στο λάπιτοπι λέμε........ :shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Πριν καμιά ώρα γύρισα επιτέλους φάγαμε μιαμ μιαμ Γιαουρτλού

photo-2012-11-28-15-34-16-49_zpsce848025.jpg

Τώρα να πιω λίγο καφεδάκι κ επανέρχομαι να σχολιάσω τις υπέροχες φώτο που βλέπω

Α που να λυσσάξετε σήμερα έχει πάει το στομάχι μου στην πλάτη!!!!!

Και δεν με καλεί και καμιά σας για φαγητό!!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Επειδή δεν σας προλαβαινω με τιποτα λεμε απλα θα σας βαλω φωτογραφιες οι οποιες εινια και απο προηγουμενες μερες.

αυγόφετες. τις κανω συχνα. οι σκουρες δεν εινια καμμενες, ειναι με μαυρο ψωμι.

180ckj.jpg

φασολια φουρνου με καροτο σαλατα και ελιες

181he.jpg

ελιόψωμα χθεσινά

188iv.jpg

λιμοντσελο

186hx.jpg

λικερ κυδωνι κατα τη διαρκεια της παρασκευης. εινια 10 ημερων και προσεθεσα και 2 κλωναρακια αρμπαροριζα

184n.jpg

για σημερα κατεβασα λαχανο απο την καταψυξη. αλλα τελειωνουν οι προμηθειες. οποτε ξανα μαγειρεμα οσονουπω...

Μπράβο, μπράβο, ωραιότατα όλα! Κόλλησα στα ελιοψωμάκια σου, μμμμμ, και το λιμοντσέλο :D

Λικέρ κυδώνι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...