Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Aaaaaaaaaaaaa θα τσιρίξω, εμένα γιατί δε με θέλουνεεεεεεεεεε :(:(:(:( θα κατάλαβαν πως έχω μύξες εεεεεεε????????? :(:(:(

χμ.......μάλλον...όπως σου έγραψα κ μάλλον δεν το είδες με τη σύνδεση καρούλι που έχεις κ εγώ άρρωστη πάω να γίνω....λαιμός χάλια, βήχας ξηρός "τρομοκρατικός" χαχα δέκατα....αλλά μύξες δεν έχωωωωωωωωωω :tongue::tongue::tongue:

Κ μαγειρεύω κιόλας.............γκρρρρρρρ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1} μη γράφεις μαρσί μέσα στο κουότ.....δεν μπορώ να σε απαντήσω εύκολα

Σου βάζω δύσκολα ...:mrgreen: Μια χαρά κατάφερες.. :tongue:

Τις θήκες σιλικόνης τις βάζω μόνες τους σε ταψάκι απλό δεν χρειάζεται να μπουν στο ταψάκι των μαφινς στέκονται ;)

Στο αβαθές ψήνω κριτσίνια, πιτάκια, πεινιρλάκι γενικά το έχω για μικρές δόσεις κ ψιλολόγια

Α, λαμαρίνα που λένε ;)

Ο πλαστικός πλάστης είναι μόνο για την ζαχαρόπαστα για να μη κολλάει ;)

Πιστόλι δεν έχω είπα να πάρω πρώτα τη σακούλα για να μάθω καλύτερα κ το πιστόλι ίσως το πάρω για τα σχέδια στα μπισκότα αργότερα

Το πιστόλι είναι πιο δύσκολο να το μάθεις;

Ο Κεν μου είχε μέσα το γυάλινο μπλεντερ κ δώρο ένα ακόμη Κ με την επικάλυψη την πλαστική , κ το χρησιμοποιώ για μπισκότα.

Εγώ δεν θέλω πολλά εξαρτήματα, ξέρω πως των ζυμαρικών θα το δουλέψω μια φορά κ πάπαλα....΄

Θέλω τον παρασκευαστή παγωτού, τον στίφτη, τον κόφτη κ ίσως ίσως αυτόν που κάνει κιμά.

Αλλά μέχρι να τα πάρω ε.....εεεεεεεεεεεεεχει ο θεός χαχαχαχαχα

Αυτό με τα ζυμαρικά μου πέρασε κι εμένα σαν ιδέα, ότι θα είναι πολλή βαβούρα και θα το παρατήσω στο τέλος...

Εδώ το εξάρτημα κιμά/λουκάνικων/κεμπάπ, ακόμα λέω πως θα το δοκιμάσω ... :oops:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Κουζίνα έκλεισε

Μαγείρεμα τέλος :-P

Αύριο φωτό που θα φτιάξω πιάτο, έκανα γιαουρτλου εψησα τα σουτζουκακια έφτιαξα κ τη σάλτσα του κ αύριο ο χαζμπαντ τις πίτες :wink:

Σου βάζω δύσκολα ...:mrgreen: Μια χαρά κατάφερες.. :tongue:

Α, λαμαρίνα που λένε ;)

Το πιστόλι είναι πιο δύσκολο να το μάθεις;

Αυτό με τα ζυμαρικά μου πέρασε κι εμένα σαν ιδέα, ότι θα είναι πολλή βαβούρα και θα το παρατήσω στο τέλος...

Εδώ το εξάρτημα κιμά/λουκάνικων/κεμπάπ, ακόμα λέω πως θα το δοκιμάσω ... :oops:

Α να γειά σου :-P ποιο πολύ τα πήρα για συμπληρωματικές δόσεις τα σιλικόνης :wink:

Δεν ξέρω για το πιστόλι εχω πλήρη άγνοια απλά η σακούλα με τα τιπ έβγαινε ποιο φθηνή χε χε

Εμ για αυτό λέω...ας παω με αυτα που εχω κ βλέπω. { έτσι κ αλλιώς λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν χα χα χα} Ξέρω πως θέλω τον καδο παγωτου κ σίγουρα τον κοφτη για τα υπόλοιπα ντεμί είμαι.

Βασιλοπιτα περσι εκανα αυτη και βγηκε παρα πολυ ωραια με αρωματα Χριστουγεννων και πολυ πολυ αφρατη.Αν σας αρεσουν οι τυπου κεικ βασιλοπιτες δοκιμαστε την.

http://www.argiro.gr/%CE%93%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC/recipes/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-2012

Μμμμμ, μου αρέσει κι είναι κι εύκολη ;)

kalamaraki viewpost.gif

Ε καλά τότε....έχει να κάνει με το κάθε παιδί, αφού δεν είναι γλυκατζού....μην ελπίζεις χαχαχ εμένα χτες εκείνη μου το ζήτησε το ρυΌγαλο χαχα γιατί δεν της αγόρασα σοκολάτα που μου ζήτησε όταν είμασταν έξω

Λες δεν υπάρχει ελπίδα ε;;; ευελπιστώ να ζηλέψει από τη μπουμπού που δείχνει περιέργεια και δοκιμάζει τα πάντα, ό,τι της δώσω... ελπίζω να μην το χάσει κι αυτή...

ravT, τι ωραίο γλυκό είναι αυτό;;; πολύ ομορφο σε εμφάνιση επίσης, αλλά το κέικ... :shock::shock::shock: σου αγοράζω αυτό που περίσσεψε, καθότι δεν προλαβαίνω να κάνω όοοοοοολες τις συνταγές που μου χτυπήσαν στο μάτι... και στη μύτη μη σου πω...:rolleyes::tongue:Καλά πότε τα προλαβαίνεις όοοολα;;; :confused:

dimitrab., ωραία η τυροπιτούλα σου... το φύλλο είναι έτοιμο; φαίνεται χειροποίητο :) μπράβο χρυσοχέρα !

Κι η μηλόπιτα εύκολη ;) Είναι "στεγνή" από πάνω λογικά ε;

Καλαμαρίδιο, ένα θα σου πω: ΠΕΤΑ τη μερέντα τώρα.... χάλια έγινε, δε βλέπεις; ή μάλλον καλύτερα δώσε τη μου, να πάω και στην ανακύκλωση το βαζάκι :tongue::mrgreen:

Τα γεμιστά σου φαίνονται λεχταριστά και το ελιόψωμο επίσης ;)

Access, το δικό σου τυρόψωμο φαίνεται πολύ καλύτερο από της φωτογραφίας στη σελίδα της συνταγής :D

dimmi, όπως φαίνεται για το πολυμηχάνημά σου, ανάλογα με το τί φτιάχνεις ελέγχεις και την ποσότητα του αλευριού, αυτό καταλαβαίνω εγώ.... :?

Η γάστρα πήλινη μου φαίνεται κι εμένα, αλλά δε βλέπω καλά το χερούλι στο καπάκι, δεν έχει πουθενά πλαστικό έτσι; γιατί αλλιώς δεν μπαίνει φούρνο το καπάκι.

lovemtwins, έχω φτιάξει μπανανοκέικ και μου φαινόταν λίγο υγρό και μου μύριζε κι εμένα... Δε μου άρεσε εντέλει, ούτε στον σύζυγο... η δε μεγάλη ούτε το δοκίμασε με τα "μαυράκια" μέσα... Πάντως από εμφάνιση σκίζουν :D

Ειρήνη, το μπριάμ αγαπημένο φαγητό :D, αλλά έλα που ο σύζυγος δεν τρώει γενικώς τέτοια...και μου τη δίνει :evil:

stamar, εγώ βράζω ούτε για 5 min, έτοιμο συνήθως ντοματοπολτό με λίγο κέτσαπ, ελάχιστο λαδάκι, και αλατοπιπεροριγανώνω :tongue:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/saltsa-gia-pitsa.html

και είναι εξαιρετική!

Α, θα δοκιμαστεί σίγουρα. Σε εμπιστεύομαι :P

ntemiiiiii, πού είναι οι φωτό από τα κρουασάν;;;; :o

Καλά, σκουμπρί δεν έχω φτιάξει ποτέ... παστό το ξέρω...Ρίξε μια ματιά κι ότι τραβάει η όρεξή σου:

https://www.google.gr/search?q=%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AF&hl=el&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=Ozu1ULvIC4nTsgbXqYDgCw&sqi=2&ved=0CDMQsAQ&biw=1674&bih=902#hl=el&tbo=d&tbm=isch&sa=1&q=%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82&oq=%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AF+&gs_l=img.1.3.0j0i24l3.71207.71207.0.73633.1.1.0.0.0.0.178.178.0j1.1.0.crnk_timediscountb..0.0...1c.1.6hHfWDCwsnU&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=e227a25530283ba4&bpcl=38897761&biw=1674&bih=902

Αν και τα απλά είναι τα πιο νόστιμα, σκέτο στη σχάρα ψητό ψηφίζω κι εγώ. ;)

dimmi, ωραίο το φαγητάκι στη γάστρα, κι εγώ για χρώμα βγάζω καπάκι κι αφήνω κανά 10λεπτο ακόμα.

Γιατί δεν κάνεις ένα απλό κέικ; χωρίς μπανάνα... το κλασσικό για να δοκιμάσεις και το μίξερ πώς πάει. ;)

Πωπωωωωω σεντονάρα βγήκε :tongue::oops:

Επεξεργάστηκαν by Turwethiel
Ορθογραφικό λάθος

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Α να γειά σου :-P ποιο πολύ τα πήρα για συμπληρωματικές δόσεις τα σιλικόνης :wink:

Δεν ξέρω για το πιστόλι εχω πλήρη άγνοια απλά η σακούλα με τα τιπ έβγαινε ποιο φθηνή χε χε

Εμ για αυτό λέω...ας παω με αυτα που εχω κ βλέπω. { έτσι κ αλλιώς λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν χα χα χα} Ξέρω πως θέλω τον καδο παγωτου κ σίγουρα τον κοφτη για τα υπόλοιπα ντεμί είμαι.

Εγώ πιστόλι έχω ένα από λιντλ με καμιά 15 σχέδια για μπισκότα μέσα, κι άλλες τόσες μύτες, αν θυμάμαι, το άνοιξα, το έπλυνα και τελικά κάνω με κουπ-πατ με τη πιτσιρίκα, αλλά τώρα θα το δοκιμάσω. Μόνο για γαρνίρισμα το δοκίμασα. Ήταν πάμθηνο, γύρω στα 7 ευρώ με όλα αυτά μέσα.

Καλά, κάδο για παγωτό είναι number 1 ( το μεγάλυτερο μέγεθος βέβαια :tongue:) γιατί ο σύζυξ τρώει ένα κιλό τη μέρα μόνος του το καλοκαίιρι, αλλά και χειμώνα τα τσακίζει... :rolleyes::o

Ο κόφτης επίσης είναι πολύ χρήσιμος, κι εσένα είναι και πιο όμορφο μοντέλο ;).

Καλή ώρα σήμερα το έβαλα κάτω και έτριψα τυριά, ντομάτες, κρεμμύδια, ελιές...

ImnOp3.png p7gjp3.png

Εγώ πιστόλι έχω ένα από λιντλ με καμιά 15 σχέδια για μπισκότα μέσα, κι άλλες τόσες μύτες, αν θυμάμαι, το άνοιξα, το έπλυνα και τελικά κάνω με κουπ-πατ με τη πιτσιρίκα, αλλά τώρα θα το δοκιμάσω. Μόνο για γαρνίρισμα το δοκίμασα. Ήταν πάμθηνο, γύρω στα 7 ευρώ με όλα αυτά μέσα.

Καλά, κάδο για παγωτό είναι number 1 ( το μεγάλυτερο μέγεθος βέβαια :tongue:) γιατί ο σύζυξ τρώει ένα κιλό τη μέρα μόνος του το καλοκαίιρι, αλλά και χειμώνα τα τσακίζει... :rolleyes::o

Ο κόφτης επίσης είναι πολύ χρήσιμος, κι εσένα είναι και πιο όμορφο μοντέλο ;).

Καλή ώρα σήμερα το έβαλα κάτω και έτριψα τυριά, ντομάτες, κρεμμύδια, ελιές...

Πιστεύω πως το πιστόλι θα είναι ποιο εύκολο στη χρήση κ στο χειρισμό από τη σακούλα κ σίγουρα ποιο πολλά βγάζει που κάνει κ τα σχεδιακια για τα βουτύρου :wink: αναμένω φωτός :-P

Όσο για τον κοφτή.....σε ζηλευωωωωωωωωω :-P:-P:-P:-P

Εντίτ

Πάντα σεντόνια γράφεις :-P

Πιστεύω πως το πιστόλι θα είναι ποιο εύκολο στη χρήση κ στο χειρισμό από τη σακούλα κ σίγουρα ποιο πολλά βγάζει που κάνει κ τα σχεδιακια για τα βουτύρου :wink: αναμένω φωτός :-P

Όσο για τον κοφτή.....σε ζηλευωωωωωωωωω :-P:-P:-P:-P

Εντίτ

Πάντα σεντόνια γράφεις :-P

Αι μαρή :tongue: Τόσα είδα που φτιάξαν τα κορίτσια... να μην τα σχολιάσω;;; δε μπορώ! :rolleyes::D

ImnOp3.png p7gjp3.png

Δεν ξέρω πόση ζύμη παίρνει μέσα το πιστόλι και πόσο η σακούλα, αλλά μου φαινόταν ότι τέλειωνε γρήγορα... βέβαια είχα σαντιγύ νομίζω, δε θυμάμαι.

Ο κόφτης είπαμε: "λίστα γάμου", αλλιώς ακόμα θα κοίταζα πότε θα τον πάρω όπως κάνω για τον κάδο παγωτού

Εντιτ

Καλά αν είχαν παει όοοοολοι εκεί που έβαλα λίστα γάμου, θα είχα συμπληρώσει αρκετά τέτοια είδη, γιατί κατά τα άλλα το σπίτι ήταν κομπλέ... Βλέπεις πήρα άντρα με προίκα :tongue::D

ImnOp3.png p7gjp3.png

Αι μαρή :tongue: Τόσα είδα που φτιάξαν τα κορίτσια... να μην τα σχολιάσω;;; δε μπορώ! :rolleyes::D

Ωχουυυυυυυυυυ καλά έκανες {β}ρε :tongue:

Σε πειράζω :tongue::P

Πάω να ξαπλώσω να δω ταινιούλα στο κινητό μου να αποκοιμηθώ ;)

Τις καληνύχτες μου :D

Διαφημίσεις

Βάζω φωτό τα φαγητά μου και παω κι εγώ να την πέσω μετά οριζοντίως.

Εντιτ

Καλαμάρω :tongue:, περαστικά και καλό βράδυ. :D

ImnOp3.png p7gjp3.png

Γεμιστά για αύριο

PB270145.jpg

Εγώ τα κάνω με λιγακι ρύζι παραπάνω και γεμίζω τα κενά, τρελαίνομαι για αυτό το ρύζι το "απέξω", είναι πολύ πιο νόστιμο και ζουμερό από αυτό μέσα στα γεμιστά. ;):D

Εντιτ

Επίσης πατάω με το πηρούνι τα γεμιστά μόλις πάρουν να φουσκώνουν για να βγάλουν τα ζουμάκια τους και να χυλώσει το απέξω ρύζι.

Μάλλον τα παραπάτησα σήμερα και με την φωτό σε κάτοψη, φαίνονται πίτα!!!

ImnOp3.png p7gjp3.png

Εγώ τα έχω σχεδόν όλα τα εξαρτήματα, από το να πάρω άλλες χαζομάρες προτίμησα να εξοπλίσω τον σεφ. Μίξερ και στίφτη τα χρησιμοποιούσα πάααρα πολύ, μπλέντερ λιγότερο για χυμούς κυρίως, το grain mill για να τρίβω τα μπισκότα και να φτιάχνω βάσεις για ένα γλυκό δικής μου εμπνεύσεως τύπου τσιζκεικ, τέτοια πράγματα. Παγωτομηχανή, ζυμαρικομηχανή και κρεατομηχανή δεν είχα προλάβει να χρησιμοποιήσω. Έχω και τον αποχυμωτή νομίζω, κι αυτός ολοκαίνουριος στο κουτί κάθεται...

Θα σας εξομολογηθώ κάτι... τελευταία έχω αρχίσει και γλυκοκοιτάζω το bosch universal kitchen machine... το πλεονέκτημα είναι ότι το παίρνω από εδώ κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Από την άλλη ο σεφ είναι σαφώς ανώτερος με όλα αυτά τα εξαρτήματα, αλλά για να τον φέρω θα μου έρθει μία η άλλη και θα πρέπει να πάρω και εργοστασιακό μετασχηματιστή για να δουλεύει με το ρεύμα εδώ... μεγάλο το δίλημμα, ούτε η

τέτοια ανησυχία!

σας έχω χάσει λίγο αυτές τις μέρες, δεν έχω πολυασχοληθεί και με την κουζίνα, πάνω που είχα αρχίσει να ζεσταίνομαι νομίζω ότι το μωρό παραείναι ευαισθητούλι και δεν σηκώνει τους γαστριμαργικούς μου πειραματισμούς :cry: το σοφρίτο πάντως μου βγήκε φοβερό, ήταν βέβαια λίγο μελανούρι γιατί έβαλα μπαλσάμικο και κόκκινο κρασί, αλλά όποια το προτιμάει στο πιο σκανδιναβό του, ας βάλει κανονικό ξύδι και λευκό κρασί :tongue:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Εγώ τα έχω σχεδόν όλα τα εξαρτήματα, από το να πάρω άλλες χαζομάρες προτίμησα να εξοπλίσω τον σεφ. Μίξερ και στίφτη τα χρησιμοποιούσα πάααρα πολύ, μπλέντερ λιγότερο για χυμούς κυρίως, το grain mill για να τρίβω τα μπισκότα και να φτιάχνω βάσεις για ένα γλυκό δικής μου εμπνεύσεως τύπου τσιζκεικ, τέτοια πράγματα. Παγωτομηχανή, ζυμαρικομηχανή και κρεατομηχανή δεν είχα προλάβει να χρησιμοποιήσω. Έχω και τον αποχυμωτή νομίζω, κι αυτός ολοκαίνουριος στο κουτί κάθεται...

Πολύ καλά το σκέφτηκες ;) τί τα θέμε τα μάντζαλα τζάτζαλα;:tongue: ένα και καλό.

Μόνο κόφτη δηλ δεν έχεις.

Κρίμα που το έχεις και δεν το έχεις μαζί τέτοιο εργαλείο....:?

Θα σας εξομολογηθώ κάτι... τελευταία έχω αρχίσει και γλυκοκοιτάζω το bosch universal kitchen machine... το πλεονέκτημα είναι ότι το παίρνω από εδώ κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Από την άλλη ο σεφ είναι σαφώς ανώτερος με όλα αυτά τα εξαρτήματα, αλλά για να τον φέρω θα μου έρθει μία η άλλη και θα πρέπει να πάρω και εργοστασιακό μετασχηματιστή για να δουλεύει με το ρεύμα εδώ... μεγάλο το δίλημμα, ούτε η
τέτοια ανησυχία!
Χαχαχαααα, που τη θυμήθηκες βρε θηρίο;;; :shock::tongue::-D:grin::-D

Έχεις ένα δίκιο τώρα σε αυτό... σόρυ που ρωτάω κιόλας, αλλά δε σκοπεύεις να γυρίσεις; αν όχι τί το κρατάς τότε εδώ σε κουτί; πάρε το μαζί σου

Βάλε φωτό από το μηχάνημα, χρειάζεσαι και για αυτό εξαρτήματα;

σας έχω χάσει λίγο αυτές τις μέρες, δεν έχω πολυασχοληθεί και με την κουζίνα, πάνω που είχα αρχίσει να ζεσταίνομαι νομίζω ότι το μωρό παραείναι ευαισθητούλι και δεν σηκώνει τους γαστριμαργικούς μου πειραματισμούς :cry: το σοφρίτο πάντως μου βγήκε φοβερό, ήταν βέβαια λίγο μελανούρι γιατί έβαλα μπαλσάμικο και κόκκινο κρασί, αλλά όποια το προτιμάει στο πιο σκανδιναβό του, ας βάλει κανονικό ξύδι και λευκό κρασί :tongue:

Ωχ το καημενούλι :?

Εύγε για το σοφρίτο, και οι φωτό φάτε μάτια ψάρια...;)

Βάλε και καμιά κανονική τώρα:tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...