Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

      Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

      Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

μαγειροκόριτσα,δώστε καμιά ιδέα πώς να κάνω το σκουμπρί

λεω με kαροτάκια και πατατούλες στη γάστρα

τι λέτε;

θα κάνω και κρουασάν,έχω που έχω τη μερέντα να το εκμεταλλευτώ!;)


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα!! σας παρακολουθω συνεχεια αλλα λογω ελλειψης χρονου δεν εχω καταφερει να γραψω μεχρι στιγμης... οι δημιουργιες σας ειναι τελειες και πραγματικα με εχετε εντυπωσιασει! πραγματικα με εχετε κανει να μπαινω στην διαδικασια σιγα σιγα να φτιαχνω κατι παραπανω απο τα συνηθισμενα!!! θα ηθελα να ρωτησω εαν εχετε καποιο μυστικο για την σαλτσα ντοματας για πιτσα???


WnBPp3.png
Link to comment
Share on other sites

λοιπόν μαγειροκόριτσα,έκανα αυτά εδώ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/krouasan-se-5-lepta.html

εννοείται τα εύκολα και γρήγορα εγώ!:cool:

έγιναν πολύ νόστιμα!

το πρόβλημα είναι ότι ξεχείλισε η μερέντα οπότε έμεινε λίγη μέσα

πώς θα καταφέρω να τα κλείνω καλύτερα;

επίσης,εμάς για να μας φτάσουν(έχουν μείνει τα μισά)πρέπει να κάνω καμιά δεκαριά δόσεις!:tongue::lol:

θα μου πείτε πώς να κάνω το σκουμπρί;

για τώρα δε με βλέπω....αύριο


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, Newbbie ναι είναι σίγουρα για ψήσιμο (έχω ήδη ψήσει και δεν έσπασε) άρα ίσως όντως είναι η πήλινη που λες.

Είχα κάνει μπακαλιάρο πλακί και τον είχε ψήσει τέλεια αν και σαν πρωτάρα τότε τον είχα κάνει με...άπειρα υγρά (δεν ήξερα ότι στη γάστρα δε βάζουν νερό........) :rolleyes:

Αφού την θεωρείς καλή θα δοκιμάσω κι άλλα φαγητά εκεί. Διαχέεται καλύτερα η θερμότητα και είναι καλύτερη από τις μεταλλικές? :confused:

Dimitrab σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά, υπέροχη η μηλόπιτα σου, ίσως την προσπαθήσω κι γω κάποια στιγμή!

Σήμερα έπρεπε να φύγουμε, είχαμε μια συνάντηση, έτσι έβγαλα λίγο νωρίτερα αυτό από το φούρνο

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xoirines-mprizoles-me-patates-sti-gastra.html

και βγήκε έτσι IMGP1120-1.jpg

γευστικά ήταν τέλειο, αλλά θα μου άρεσε αν έμενα άλλα 20' μέσα στη γάστρα να πάρει κι άλλο χρώμα.

Επίσης έβαλα μοσχαρίσιες μπριζόλες, που διαλύθηκαν (αντί για χοιρινες που ειχε η συνταγη):shock: Λουκούμι σας λέω!

Τώρα αν ηρεμήσει το παιδί (γιατί εκεί που πήγαμε είχε φασαρία πολύ και δυστηχώς τον είχα αγγαλιά εν μέσω πολύ έντονων συζητήσεων, έτσι δεν το κόβω με τόσο ξεσήκωμα να ηρεμεί σύντομα) θα κάνω ένα κειk, για να ηρεμήσω κι γω...

Δεν έχω βρεί ακόμα ποιό κεικ θα κάνω, από τη μια λέω να δοκιμάσω το μίξερ από την άλλη φοβάμαι μη βγεί βλακεία, κι γω θέλω κεικ με μανία!:oops:

Μάλλον θα κάνω τη συνταγή της οποίας τα υλικά τα έχω πάρει για κεικ χωρίς μίξερ, αν και με προβληματίσατε με τη μπανάνα.


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

βρήκα αυτές τις δύο

http://www.gastronomos.gr/grigores_sintages/2711/Skoumpria-sto-fourno-me-dentrolibano

http://kouzinoskalismata.blogspot.gr/2009/05/blog-post_12.html#

και μάλλον θα υπερισχύσει αυτή με το δεντρολίβανο

έχουμε άπλετο φρέσκο στο μπαλκονι

για πείτε κι εσείς!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

γευστικά ήταν τέλειο, αλλά θα μου άρεσε αν έμενα άλλα 20' μέσα στη γάστρα να πάρει κι άλλο χρώμα.

Αν θες να πάρει χρώμα, αφού έχει ψηθεί καλά το φαγητό, βγάζεις το καπάκι από το γάστρα, να φύγουν κι οι ατμοί κι αφήνεις να ψηθεί λίγο ακόμα. Μπορείς να σβήσεις και το φούρνο αν θες.

Link to comment
Share on other sites

βρήκα αυτές τις δύο

http://www.gastronomos.gr/grigores_sintages/2711/Skoumpria-sto-fourno-me-dentrolibano

http://kouzinoskalismata.blogspot.gr/2009/05/blog-post_12.html#

και μάλλον θα υπερισχύσει αυτή με το δεντρολίβανο

έχουμε άπλετο φρέσκο στο μπαλκονι

για πείτε κι εσείς!

εγώ θα έκανα ό,τι πιο απλό, για να αναδειχτεί η γεύση του ψαριού που είναι πεντανόστιμο το συγκεκριμένο. Δηλαδή θα το έψηνα με λαδορίγανη πάνω σε φέτες λεμονιού ;) Φτιάχνεις και μια μερίδα βραστές πατάτες, ρίχνεις αλάτι και λεμόνι πάνω τους, αν έχει και κανένα ραδίκι βραστό είναι το ΤΕΛΕΙΟ γεύμα!

Link to comment
Share on other sites

εγώ θα έκανα ό,τι πιο απλό, για να αναδειχτεί η γεύση του ψαριού που είναι πεντανόστιμο το συγκεκριμένο. Δηλαδή θα το έψηνα με λαδορίγανη πάνω σε φέτες λεμονιού ;) Φτιάχνεις και μια μερίδα βραστές πατάτες, ρίχνεις αλάτι και λεμόνι πάνω τους, αν έχει και κανένα ραδίκι βραστό είναι το ΤΕΛΕΙΟ γεύμα!

λες ε;

οκ,θα σας πω αύριο!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


σε εφχαριστω παρα πολι καλαμαρακι! εισαι τελεια!!

Tίπουτις ;)

Αυτή δεν είναι η συνταγή του βίντεο, είναι μια άλλη βερσιον της από αναγνώστη του σαιτ.

Αλλά και εγώ δεν έκανα τη συνταγή, μόνο την ιδέα.

Έφτιαξα το αγαπημένο μου κεικ σοκολάτας, το έκοψα σε φέτες, άλειψα με δική μου μαρμελάδα κεράσι, τα έκανα σάντουιτς, τα έβαλα σε ένα σκεύος.

Σούρωσα την κομπόστα βύσσινο (όχι γλυκό κουταλιού), με το σιροπάκι έκανα μπάνιο το κεκάκι και έπειτα αράδιασα τα βύσσινα. Έφτιαξα κρέμα ζαχαροπλαστικής με κακάο, έβαλα στο ψυγείο και μετά από καμιά ώρα χτύπησα κρέμα γάλακτος με λίγη άχνη σε σαντιγύ. Την έβαλα από επάνω και έπειτα διακόσμησα με τριμμένη κουβερτούρα και λίγα βυσσινάκια.

Ααααα να με συμπαθάτε κυρία μου αλλά στο πόστ σας είπατε οτι κάνατε του βίδεου κ εγώ από το κινητ΄μ έκανα λάθος :tongue::tongue::tongue:

ωχ μη με τρελαίνετε, το κεικ χωρίς μίξερ, για το οποίο έχω πάρει ήδη τα υλικά, έχει μέσα και μπανάνες. Φαντάζεστε να βρωμοκοπάει το πρώτο μου κείκ? :confused::mad:

Κορίτσια αυτό τί είναι? Μήπως είναι πήλινη γάστρα? Αν είναι να κάνει τόσο νόστιμα φαγητά να τα βάζω κι εκεί!

Τελικά το μίξερ μου τί χωρητικότητα έχει κατάλαβε καμμιά?

Μια χαρά γάστρα έχεις βουρ για μαγειρέματα :D

Εγώ δεν κατάλαβα....αλλά υποθέτω εως 500γρ αλέυρι σίγουρα αντέχει για κάνε μια δοκιμή κ βλέπεις, αν δεις πως ζορίζεται σταμάτα το αν οχι συνέχισε απλά το ζύμωμα. Κ που ειναι οι οδηγίες??? Δεν μπορεί να μη λέει :rolleyes::tongue:

Καλησπερα σας!

Μονο για χαρη του παιδιου τελικα θα σου δωσω την σπανια μηλοπιτα μου χαχα!

Η μηλοπιτα της μανουλας μου.

ΥΛΙΚΑ

1 βουτυρο (εγω χρησιμοποιω αγελαδινο)

1 φλ. ζαχαρη

1 αυγο

400-450 γρ αλευρι γ.ο.χ.

1 b.p.

μηλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πρωτα τριβω τα μηλα και τα αφηνω σε σουρωτηρι για να φευγουν τα υγρα.

Χτυπαω το βουτυρο (εκτος απο ενα κομματακι που κραταω για να βουτυρωσω το ταψι) μαζι με τη ζαχαρη.

Αφου αφρατεψει ριχνω και το αυγο. Μολις ανακατευτουν τα υλικα ριχνω σγα σιγα το αλευρι και baking. Θα γινει μια ζυμη μαλακη που δεν κολαει στα χερια. Την απλωνω σε ενα ταψακι με τα χερακια μου.

Περνω τα μηλα τα παταω λιγο να φυγουν τα ζουμακια τους και βαζω ζαχαρι και κανελα(συμφωνα με τα γουστα, εγω βαζω περιπου 2 κουταλιες της σουπας ζαχαρι)

Απλωνω τα μηλα πανω στην μηλοπιτα ριχνω λιγο κανελιτσα απο επανω και τη βαζω σε προθερμασμενο φουρνο στους 180C.

Θελει περιπου 30-35 λεπτα αλλα παρακολουθηστε τη και μολις σκουρυνει το χρωμα της γυρω τη βγαζουμε.

Και φωτο

Ηθελα να προσθεσω οτι η μαμα μου κανει και μια ζυμη που την τριβει απο επανω και γινετε κραμπλ

αλλα εγω επειδη μια φορα που προσπαθησα δεν τα καταφερα την αφηνω ετσι,

Σας ευχαριστώ πολύ για την παραχώρηση κυρία Δημητραμπ μου...:tongue:

Θα το σκεφτώ αν θα σας ξαναπώ να έρθετε στον παιδότοπο μαζί μας :tongue::tongue:

κοριτσια καλησπερα!! σας παρακολουθω συνεχεια αλλα λογω ελλειψης χρονου δεν εχω καταφερει να γραψω μεχρι στιγμης... οι δημιουργιες σας ειναι τελειες και πραγματικα με εχετε εντυπωσιασει! πραγματικα με εχετε κανει να μπαινω στην διαδικασια σιγα σιγα να φτιαχνω κατι παραπανω απο τα συνηθισμενα!!! θα ηθελα να ρωτησω εαν εχετε καποιο μυστικο για την σαλτσα ντοματας για πιτσα???

Εγώ τώρα τελευταία είχα φτιάξει αυτή σάλτσα στην οποία στο ένα βαζάκι έβαλα βασιλικό κ στο άλλο όχι. Ε αφού ειχα ανοιχτό το ένα έβαλα από αυτό κ ήταν μια χαρά.

Οταν δεν έχω παίρνω λίγο πουμαρό, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι ρίγανι πιπέρι τα ανακατεύω βάζω κ μια κουταλιά νερό κ τέλος έτοιμη ουτε ψηνω ζεσταίνω τιποτα ;)

λοιπόν μαγειροκόριτσα,έκανα αυτά εδώ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/krouasan-se-5-lepta.html

εννοείται τα εύκολα και γρήγορα εγώ!:cool:

έγιναν πολύ νόστιμα!

το πρόβλημα είναι ότι ξεχείλισε η μερέντα οπότε έμεινε λίγη μέσα

πώς θα καταφέρω να τα κλείνω καλύτερα;

επίσης,εμάς για να μας φτάσουν(έχουν μείνει τα μισά)πρέπει να κάνω καμιά δεκαριά δόσεις!:tongue::lol:

θα μου πείτε πώς να κάνω το σκουμπρί;

για τώρα δε με βλέπω....αύριο

Για ξηγήσου φώτο να τα τεστάρουμε χε χε :D

Καλησπέρα κορίτσια, Newbbie ναι είναι σίγουρα για ψήσιμο (έχω ήδη ψήσει και δεν έσπασε) άρα ίσως όντως είναι η πήλινη που λες.

Είχα κάνει μπακαλιάρο πλακί και τον είχε ψήσει τέλεια αν και σαν πρωτάρα τότε τον είχα κάνει με...άπειρα υγρά (δεν ήξερα ότι στη γάστρα δε βάζουν νερό........) :rolleyes:

Αφού την θεωρείς καλή θα δοκιμάσω κι άλλα φαγητά εκεί. Διαχέεται καλύτερα η θερμότητα και είναι καλύτερη από τις μεταλλικές? :confused:

Dimitrab σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά, υπέροχη η μηλόπιτα σου, ίσως την προσπαθήσω κι γω κάποια στιγμή!

Σήμερα έπρεπε να φύγουμε, είχαμε μια συνάντηση, έτσι έβγαλα λίγο νωρίτερα αυτό από το φούρνο

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xoirines-mprizoles-me-patates-sti-gastra.html

και βγήκε έτσι

γευστικά ήταν τέλειο, αλλά θα μου άρεσε αν έμενα άλλα 20' μέσα στη γάστρα να πάρει κι άλλο χρώμα.

Επίσης έβαλα μοσχαρίσιες μπριζόλες, που διαλύθηκαν (αντί για χοιρινες που ειχε η συνταγη):shock: Λουκούμι σας λέω!

Δεν έχω βρεί ακόμα ποιό κεικ θα κάνω, από τη μια λέω να δοκιμάσω το μίξερ από την άλλη φοβάμαι μη βγεί βλακεία, κι γω θέλω κεικ με μανία!:oops:

Μάλλον θα κάνω τη συνταγή της οποίας τα υλικά τα έχω πάρει για κεικ χωρίς μίξερ, αν και με προβληματίσατε με τη μπανάνα.

Αν δεν σου αρέσει η έντονη μυρωδιά της μπανάνας μη το κάνεις τότενες καλύτερα.

Οσο για το φαγητό σου μια χαρά έγινε γειας τα χέρια σου απλά του έλειπε χρώμα ξεροψήσιμο νεξτ ταίμ θέλει ανοιγμα γάστρα κάνα 15λεπτο στο δυνατό ;)

βρήκα αυτές τις δύο

http://www.gastronomos.gr/grigores_sintages/2711/Skoumpria-sto-fourno-me-dentrolibano

http://kouzinoskalismata.blogspot.gr/2009/05/blog-post_12.html#

και μάλλον θα υπερισχύσει αυτή με το δεντρολίβανο

έχουμε άπλετο φρέσκο στο μπαλκονι

για πείτε κι εσείς!

Ως λάτρης του δενδρολίβανου....ψηφίζω την πρώτη! :D;)

Link to comment
Share on other sites

Αν θες να πάρει χρώμα, αφού έχει ψηθεί καλά το φαγητό, βγάζεις το καπάκι από το γάστρα, να φύγουν κι οι ατμοί κι αφήνεις να ψηθεί λίγο ακόμα. Μπορείς να σβήσεις και το φούρνο αν θες.

το ξέρω, δεν είχα χρόνο, έπρεπε να φάμε να φύγουμε. Εννοείται ότι ανοίγω στο τέλος, αρκετά μάλιστα, γιατί δεν τσιγαρίζω πρίν τα βάλω.

Καλαμαρακι δες σε άλλο μηνυμα λεω αναλυτικα τί λενε οι οδηγίες αλλά και πάλι άκρη δεν έβγαλα.


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...