Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!! εγω ακομα να μαγειρεψω λογω απορροφητηρα!!το ενα σκελος επισσκευαστηκε με μονο 150 ευρω!!!ακομα υπογλωσσια παιρνω!!:evil:.

σημερα ειπαμε ομως να δουλεψουμε το φουρνο που δε βγαζει πολυ ατμο! οποτε εφτιαξε η μανουλα περκα πλακι με πατατουλες!καταπληκτικη συνταγη απο την κρητη κατευθειαν!!!φωτο ακομα φυσικα δεν ξερω να ανεβασω!!!θα το φωτογραφησω ομως!!ετσι να το εχω!!!!:D

Να μας βάλεις κ φωτό :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

τι λες να φταιει???

εκανα την συνταγη ακριβως οπως ειναι!?:confused::confused:

απο οψη ειναι τελεια!

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να φταίει ή το γάλα ή το αυγό..

Εκτός αν δεν σας αρέσει η έντονη μυρωδιά της μπανανας

Εννοείται δεν σας προλαβαίνω αλλά εννοείται σας διαβάζω! :P

Το χθεσινό μας φαγκάκι.

Λαδερό, αγαπημένο μπριάμ.... :P

DSC00775.jpg

Μιαμμμμμμμ κ πεινάω πολύ:-)

Σχολαω στις 4:30.. :-(

Και με περιμένουν γεμιστα :wink:

Για δες τα εδώ :wink:

Εντίτ

Εδώ καλύτερα

http://www.nigella.com/recipes/view/chocolate-cherry-trifle-4544

Αυτή δεν είναι η συνταγή του βίντεο, είναι μια άλλη βερσιον της από αναγνώστη του σαιτ.

Αλλά και εγώ δεν έκανα τη συνταγή, μόνο την ιδέα.

Έφτιαξα το αγαπημένο μου κεικ σοκολάτας, το έκοψα σε φέτες, άλειψα με δική μου μαρμελάδα κεράσι, τα έκανα σάντουιτς, τα έβαλα σε ένα σκεύος.

Σούρωσα την κομπόστα βύσσινο (όχι γλυκό κουταλιού), με το σιροπάκι έκανα μπάνιο το κεκάκι και έπειτα αράδιασα τα βύσσινα. Έφτιαξα κρέμα ζαχαροπλαστικής με κακάο, έβαλα στο ψυγείο και μετά από καμιά ώρα χτύπησα κρέμα γάλακτος με λίγη άχνη σε σαντιγύ. Την έβαλα από επάνω και έπειτα διακόσμησα με τριμμένη κουβερτούρα και λίγα βυσσινάκια.

YqE6p2.png

IqItp3.png

τι λες να φταιει???

εκανα την συνταγη ακριβως οπως ειναι!?:confused::confused:

απο οψη ειναι τελεια!

Επειδή τα έχω φτιάξει κι εγώ, και εμένα μου μύριζαν. Μυρίζει περίεργα η μπανάνα που έχει ψηθεί μέσα σε μείγμα. Εμένα τουλάχιστον μου μυρίζει. Και επίσης είχα μεγάλες προσδοκίες απ τη συνταγή αυτή και απογοητεύτηκα. Δεν μου άρεσε ούτε η γεύση. Δεν θα την ξανακάνω

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

ωχ μη με τρελαίνετε, το κεικ χωρίς μίξερ, για το οποίο έχω πάρει ήδη τα υλικά, έχει μέσα και μπανάνες. Φαντάζεστε να βρωμοκοπάει το πρώτο μου κείκ? :confused::mad:

Κορίτσια αυτό τί είναι? Μήπως είναι πήλινη γάστρα? Αν είναι να κάνει τόσο νόστιμα φαγητά να τα βάζω κι εκεί!

IMGP1116-1-1.jpg

Τελικά το μίξερ μου τί χωρητικότητα έχει κατάλαβε καμμιά?

-7.5 κιλά :D

ωωωωωωωωω μιαμμμμμμ!!! :shock::D:D

Ωραιοτάτη σας βγήκε η τερόπιτα σας χε χε

Μια χαρά την ανέβασες την φώτο σου άξια μαθήτρια ;):tongue:

υγ ακόμη περιμένω εκείνη τη συνταγή για την μηλόπιτα.....το παιδί μου τη ζήτησε ως "αυτή που φάγαμε στον παιδότοπο" :tongue:;)

Καλησπερα σας!

Μονο για χαρη του παιδιου τελικα θα σου δωσω την σπανια μηλοπιτα μου χαχα!

Η μηλοπιτα της μανουλας μου.

ΥΛΙΚΑ

1 βουτυρο (εγω χρησιμοποιω αγελαδινο)

1 φλ. ζαχαρη

1 αυγο

400-450 γρ αλευρι γ.ο.χ.

1 b.p.

μηλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πρωτα τριβω τα μηλα και τα αφηνω σε σουρωτηρι για να φευγουν τα υγρα.

Χτυπαω το βουτυρο (εκτος απο ενα κομματακι που κραταω για να βουτυρωσω το ταψι) μαζι με τη ζαχαρη.

Αφου αφρατεψει ριχνω και το αυγο. Μολις ανακατευτουν τα υλικα ριχνω σγα σιγα το αλευρι και baking. Θα γινει μια ζυμη μαλακη που δεν κολαει στα χερια. Την απλωνω σε ενα ταψακι με τα χερακια μου.

Περνω τα μηλα τα παταω λιγο να φυγουν τα ζουμακια τους και βαζω ζαχαρι και κανελα(συμφωνα με τα γουστα, εγω βαζω περιπου 2 κουταλιες της σουπας ζαχαρι)

Απλωνω τα μηλα πανω στην μηλοπιτα ριχνω λιγο κανελιτσα απο επανω και τη βαζω σε προθερμασμενο φουρνο στους 180C.

Θελει περιπου 30-35 λεπτα αλλα παρακολουθηστε τη και μολις σκουρυνει το χρωμα της γυρω τη βγαζουμε.

Και φωτο DSC_0262.jpg

Ηθελα να προσθεσω οτι η μαμα μου κανει και μια ζυμη που την τριβει απο επανω και γινετε κραμπλ

αλλα εγω επειδη μια φορα που προσπαθησα δεν τα καταφερα την αφηνω ετσι,

q1kup2.pngza5op2.png

Dimmi το μιξερ ειναι σουπερ και σιγουρα χωραει ενα κιλο αλευρι. Τωρα για σιγουρα ας σου πει καμια που μπορει να εχει παρομοιο. Με αυτο ομως μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα που δεν μπορεις να τα κανεις με ενα απλο μιξερ χειρος. Το λεω αυτο γιατι εχει το εξαρτημα για τη ζυμη.

Τωρα για τη πιτα η ζυμη δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα καποια αλλη στιγμη (που θα εχω χρονο) θα σου πω πως ανοιγω φυλλο που μου το εδειξε η μαμα μου και αυτο.

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...