Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

αχμ.....για μελέτη οι πρώτες δυο , η τελευταία δεν....δεν θέλω κάτι μέσα να έχει. Βασικά εγώ δεν την τρώω έτσι κ αλλιώς γιατί δεν μου αρέσουν αλλά τώρα τα τελευταία δυο χρόνια ξεκινήσαμε παράδοση με την μαμάκα μου όταν μας κάνει εκείνη τραπέζι να κάνω εγώ την βασιλόπιτα κ έχω φτιάξει κ τις δυο χρονιές αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/basilopita-parliarou-me-portokali-2010.html και βγαίνει θεική, αφράτη κ νοστιμότατη όχι ως ψωμί και φέτος λέω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε άλλη συνταγή.

Ωραία φαίνεται, αλλά αυτό με την πούλπα δεν έιναι μπερδεμα; Και το μαχλέπι μου θυμίζει τσουρέκι... Έτσι μυρίζει; Μαστιχέλαιο πού βρίσκουμε; :confused:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σου βάλω ότι ότι έχω πάρει εντάξ??

Φόρμα αντικολλητική καρδιά ωραίο για γλυκάκια γιορτής ερωτευμένων :wink:

Ταψί πυρεξ 35χ26

στρόγγυλο ταψί 26εκ κάνει κ για ογκρατέν/παστίτσιο είναι βαθύ

ταψάκι πίτσας 30εκ αυτό ψήνομαι να πάρω για ωραία ψημένη ζύμη, αν και έχω κλασσικό αλουμινένιο για πίτες - χαμηλό και βολεύομαι με αυτό

ταψί με ανοιγόμενο δαχτυλίδι για παντεσπάνι/γλυκό ψυγειου 26εκ έχω από ΙΚΕΑ

ταψί για κις που ανασηκώνεται ο πατος ΙΚΕΑ και πάλι

Ταψάκι αβαθές 33χ25εξ τί ψήνεις συνήθως εδώ;

Θήκες σιλικόνης για καπκεικς Είχα ήδη ένα ταψάκι με 12θέσεις κ ήθελα τέτοιες για να κάνω συμπληρωματικά ή για μισές δόσεις :wink:

τα βάζεις σε ταψάκι απλό ή στο ταψί για μάφιν;

Γυάλινη γάστρα Πυρεξ άριστη βαριά μεν, αλλά χρησιμοποιώ κ σκέτο το καπάκι σα ταψάκι ενίοτε ωραία αυτή :-D

Γυάλινη επιφάνεια κοπής πολύ όμορφο

Πλαστικά κουπ πατ έχει την άρτα κ τα γιάννενα μέσα πολύ καλό ωραία, σαν τα παιδικά για πλαστελίνες είναι :tongue::-P

Σπάτουλα μεγάλη για γλασάρισμα τούρτας τέτοια πρέπει να πάρω κάποια στιγμή γιατί αυτή που έχω έμεινε χωρίς χερούλι :tongue:

Μικρή σπάτουλα για γλασαρισμα καπ κεικ μμμμμμμ, αν παρω και τέτοιο θα τρώμε συνέχεια :-P:tongue::rolleyes:

Μικρός πλάστης αντικολλητικός για άνοιγμα ζαχαρόπαστας ωωω, ωραίο αυτό, θα κάνει και για ζαχαρόπαστα καλή δουλειά

Σετ της Wilton με τα βασικά tips για ξεκίνημα

Βασικό σετ επίσης με τιπς κ κορνέ

Εγώ έχω ένα τέτοιο "πιστόλι" http://www.amazon.co.uk/Cake-and-Biscuit-Icing-Set/dp/B00018GJ06/ref=pd_sim_kh_65 που κάνει και για μπισκότα, και για διακόσμηση, αλλά νομίζω η σακούλα βολεύει καλύτερα τελικά, ε;

Μακρόστενη φόρμα κεικ/ψωμιού

Τώρα έχω βάλει στο μάτι αυτό..... Wilton tip set ωωω, και σε υπέροχη θήκη φύλαξης :wink:

.......

Τώρα λεω όοοοοοοταν αξιωθώ να πάρω τον Στίφτη χυμού πάρε τον , βολεύει για ποσότητα

και έναν κόφτη/τρίφτη έχω ένα (http://www.kenwoodworld.com/el-GR/All-products/Kitchen-Machines/Chef-and-Major-Attachments/AT340-Pro-Slicer-Grater-AWAT340001/ )αλλά χωρίς μπωλ και μου τη δίνει να πετάγονται δεξιά κι αριστερά τρίμματα, και θέλω κι εγώ τέτοιο

& Μύλος μπαχαρικών/καφέ κτλ κι αυτό καλό φαίνεται σαν μινι μπλέντερ

Μπλέντερ έχεις; Εμένα το είχε νομίζω μαζί και δώρο το λεμονοστίφτη. Εγώ πήρα την κρεατομηχανή και τον λαχανοκόπτη και έλεγα να συμπληρωσω κάποια στιγμή τη λίστα μου: Παγωτομηχανή, παρασκευαστής ζυμαρικών, μύλος λαχανικών.

ΥΓ. Καλέ, είμαι γαΐδούρα :oops:, ξέχασα να σε ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που μπήκες σε όλον αυτό τον κόπο να μου γράψεις τη λίστα σου. Εξυπηρετική και σε όποια άλλη κοπέλα θέλει να ξεκινήσει να "φτιάχνει" τη λίστα σκευών της. Ευχαριστώ πολύ και πάλι :D

Βέβαια με μπριζώνεις σε ανοίγματα οικονομικά και δεν με παίρνει πουλί μου :tongue::tongue:

Επεξεργάστηκαν by Turwethiel
Ξεχασιάρα γυναίκα ...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

To καλαμάρι, το παρακολουθεί το χριστουγεννιάτικο θέμα, γι αυτό για να μη την τηγανίσω να μην κάνει ότι δεν είδε τις συνταγές!

Όντως αυτή κάνω 5 χρόνια τώρα. Δεν την αλλάζω... Απλά δεν βάζω κάντιτα. Μπλιααααξ!

Τι έιναι αυτό καλέ;:confused:

ImnOp3.png p7gjp3.png

Βασιλόπιτα, επί 5 χρόνια κάνω αυτή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/bienneziki-basilopitta.html

και δεν πρόκειται να την αλλάξω ποτέ! Είναι κα-τα-πλη-κτι-κή! Δεν υπάρχει άνθρωπος να δοκίμασε και να μη θέλει κι άλλη!

Ωραία φαίνεται, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η ινδική καρύδα... γούστα είναι αυτά :rolleyes::P

Ίσως δοκιμάσω να τη φτιάξω χωρίς την καρύδα ;)

ImnOp3.png p7gjp3.png

Καλαμάρι, ωραίο το ρυζόγαλο και έξυπνο το κολπάκι. Εγώ πώς θα πείσω το δικό μου άφαγο πλάσμα να φάει κανένα τέτοιο;;; :confused::|

Κι όσο για τη πίτσα, τα πιο νόστιμα είναι και τα απλά τελικά!

Dimmi, με γειά το μίξερ βρε! Άντε και με Κεν και εσύ με το καλό μετά! ;):P

Πολυμίξερ εχεις τελικά ε;

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Να βάλω και το δικό μας φαγητάκι σήμερα: κοτοπουλάκι λεμονάτο με πατατούλες στη γάστρα. Οι πατάτες νοστιμότατες μιαμ μιαμ και το κοτόπουλο έλιωνε, λουκούμι...:P

PB250138.jpg

Το ζουμάκι του το έβαλα σε κατσαρολάκι να σωθεί, μόλις πήρε βράση έριξα και ένα κρασοπότηρο μοσχοφίλερο και το άφησα να δέσει και να σωθεί. Το άφησα λιγάααακι παραπάνω και ψιλοάρπαξε από κάτω :oops:, αλλά ήταν νόστιμο. Το χρησιμοποιήσαμε για έξτρα σαλτσούλα στο κοτόπουλο. Φωτό δεν έβγαλα τελειώσε η μπαταρία...:?

ImnOp3.png p7gjp3.png

Τι έιναι αυτό καλέ;:confused:

Η κόντιτα είναι αποξηραμένα και ζαχαρωμένα κομματάκια από τον καρπό και την φλουδα φρούτων, στάνταρ έχει μέσα κομματάκια από εσπεριδοειδή. Δες εδω.

BOftp3.png PzWNp3.png

photo-2012-11-26-09-09-27-750_zps66067f49.jpg

Καλημέρα στα μαγειροκοριτσα :-)

Κομματάκι κανείς? Όχι ότι έμειναν πολλά χε χε ελαφριά έγινε :-P

Τι ωραία να έχεις μαγειρεψει κ να απολαμβάνεις καφέ πριν φύγεις για δουλειά :wink:

Να βάλω και το δικό μας φαγητάκι σήμερα: κοτοπουλάκι λεμονάτο με πατατούλες στη γάστρα. Οι πατάτες νοστιμότατες μιαμ μιαμ και το κοτόπουλο έλιωνε, λουκούμι...:P

Το ζουμάκι του το έβαλα σε κατσαρολάκι να σωθεί, μόλις πήρε βράση έριξα και ένα κρασοπότηρο μοσχοφίλερο και το άφησα να δέσει και να σωθεί. Το άφησα λιγάααακι παραπάνω και ψιλοάρπαξε από κάτω :oops:, αλλά ήταν νόστιμο. Το χρησιμοποιήσαμε για έξτρα σαλτσούλα στο κοτόπουλο. Φωτό δεν έβγαλα τελειώσε η μπαταρία...:?

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :shock::shock:

Πεντανόστιμο κ όντως φαίνεται ότι έλιωσε χε χε ;)

Γειας τα χέρια σου :tongue: αυτό με το ζουμάκι το κάνει κ η πεθερά μου...:tongue:

Καλαμάρι, ωραίο το ρυζόγαλο και έξυπνο το κολπάκι. Εγώ πώς θα πείσω το δικό μου άφαγο πλάσμα να φάει κανένα τέτοιο;;; :confused::|

Κι όσο για τη πίτσα, τα πιο νόστιμα είναι και τα απλά τελικά!

Dimmi, με γειά το μίξερ βρε! Άντε και με Κεν και εσύ με το καλό μετά! ;):P

Πολυμίξερ εχεις τελικά ε;

Δεν ξέρω πόσο χρ είναι , αν του αρέσουν τα γλυκά δελέασέ τον να το φτιάξετε μαζί κ να δοκιμάσει κ σίγουρα θα του αρέσει ρε συ αφού ειναι κρέμα γλυκιά λέω εγώ :P

Διαφημίσεις

Η κόντιτα είναι αποξηραμένα και ζαχαρωμένα κομματάκια από τον καρπό και την φλουδα φρούτων, στάνταρ έχει μέσα κομματάκια από εσπεριδοειδή. Δες εδω.

Α, εγώ το ξέρω φρουί γλασέ :) Να που όσο ζεις μαθαίνεις. Κάντιτα ή κόντιτα είναι; γιατί κάντιτα είναι μύκητας :?

ΥΓ. Μπλιαααααααααααααξξξξξξξξ :? Τα σιχαίνομαι αυτά τα γλυκά με φρουί γλασέ.

ImnOp3.png p7gjp3.png

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :shock::shock:

Πεντανόστιμο κ όντως φαίνεται ότι έλιωσε χε χε ;)

Γειας τα χέρια σου :tongue: αυτό με το ζουμάκι το κάνει κ η πεθερά μου...:tongue:

Ευχαριστώ :oops:

Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά το κράτησα το ζουμί, συνήθως το ρουφούσαν οι πατάτες και το υπόλοιπο το στράγγιζα να φύγουν και τα λάδια μαζί... Πρέπει να δω πώς θα το κάνω χωρίς τα πολλά λίπη που βγαίνουν κι από το κοτόπουλο :?

ImnOp3.png p7gjp3.png

Κοριτσια μπραβο σας. τελεια ολα τα φαγητα σας...

και εμεις χθες βραδυ πιτσα καναμε, ο συζυγος δηλαδη την αναλαμβανει παντα.

αλλα μαλλον πρεπει να βαλω τη φωτογραφικη μηχανη στην κουζινα:rolleyes:.

Δεν ξέρω πόσο χρ είναι , αν του αρέσουν τα γλυκά δελέασέ τον να το φτιάξετε μαζί κ να δοκιμάσει κ σίγουρα θα του αρέσει ρε συ αφού ειναι κρέμα γλυκιά λέω εγώ :P

Κοριτσάκι 4 χρονών, φτιάχνουμε διάφορα πραγματάκια μαζί, κέικ, τούρτες γεννεθλίων, μάφιν, μπισκοτάκια, και φαγητά κάποιες φορές, ανάλογα το χρόνο και την όρεξή της να βοηθήσει :tongue:

αλλά στη δοκιμή δεν τα πάμε καλά, είναι δύσκολη και δεν δοκιμάζει με τπτ, αμα πει "όχι" τέλειωσε... :cry:

ηπειρώτικο κεφάλι λέμεεεεεε :tongue::rolleyes:

Παρεπιμπτόντως, δεν τρελαίνεται καθόλου για γλυκα... τρώει μόνο μερέντα, τηγανίτες και κάτι ζελεδάκια.., άντε και κανά παγωτό στο τσακίρ κέφι

ImnOp3.png p7gjp3.png

Μπλέντερ έχεις; Εμένα το είχε νομίζω μαζί και δώρο το λεμονοστίφτη. Εγώ πήρα την κρεατομηχανή και τον λαχανοκόπτη και έλεγα να συμπληρωσω κάποια στιγμή τη λίστα μου: Παγωτομηχανή, παρασκευαστής ζυμαρικών, μύλος λαχανικών.

ΥΓ. Καλέ, είμαι γαΐδούρα :oops:, ξέχασα να σε ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που μπήκες σε όλον αυτό τον κόπο να μου γράψεις τη λίστα σου. Εξυπηρετική και σε όποια άλλη κοπέλα θέλει να ξεκινήσει να "φτιάχνει" τη λίστα σκευών της. Ευχαριστώ πολύ και πάλι :D

Βέβαια με μπριζώνεις σε ανοίγματα οικονομικά και δεν με παίρνει πουλί μου :tongue::tongue:

1} μη γράφεις μαρσί μέσα στο κουότ.....δεν μπορώ να σε απαντήσω εύκολα

Τις θήκες σιλικόνης τις βάζω μόνες τους σε ταψάκι απλό δεν χρειάζεται να μπουν στο ταψάκι των μαφινς στέκονται ;)

Στο αβαθές ψήνω κριτσίνια, πιτάκια, πεινιρλάκι γενικά το έχω για μικρές δόσεις κ ψιλολόγια

Ο πλαστικός πλάστης είναι μόνο για την ζαχαρόπαστα για να μη κολλάει ;)

Πιστόλι δεν έχω είπα να πάρω πρώτα τη σακούλα για να μάθω καλύτερα κ το πιστόλι ίσως το πάρω για τα σχέδια στα μπισκότα αργότερα

Ο Κεν μου είχε μέσα το γυάλινο μπλεντερ κ δώρο ένα ακόμη Κ με την επικάλυψη την πλαστική , κ το χρησιμοποιώ για μπισκότα.

Εγώ δεν θέλω πολλά εξαρτήματα, ξέρω πως των ζυμαρικών θα το δουλέψω μια φορά κ πάπαλα....΄

Θέλω τον παρασκευαστή παγωτού, τον στίφτη, τον κόφτη κ ίσως ίσως αυτόν που κάνει κιμά.

Αλλά μέχρι να τα πάρω ε.....εεεεεεεεεεεεεχει ο θεός χαχαχαχαχα:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...