Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

      Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

      8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

      @Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

      Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Πορτοκαλόπιτα (το πρώτο μου γλυκό μη βαράτε:cool:)

IMGP1067-1-1.jpgIMGP1087-1-1.jpg

- καλή βγήκε, τρώγεται :tongue: Ομως πολύ γλύκα...δε μου αρέσει, εκτός κι αν δεν έπρεπε να βγεί έτσι δεν ξέρω. Νόμιζα κάτι σε στυλ κεικ θα είναι. Αυτό βγήκε σαν γλυκό ταψιού.

Αν και δεν είμαι των σιροπιαστών, αλλά της σοκολάτας, φαίνεται πολύ ωραία και άνετα θα δοκίμαζα ένα κομμάτι :rolleyes:


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα αν κ έχει πολύ όμορφη μέρα δεν εχω ιδιαίτερη διάθεση :-(

Χαλλλλλλλλλλλλλλλλλαρά ,όπως λέτε κι εσείς "πάνω" :tongue:;)


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Στην καρυδόπιτα, βάζω τα καρύδια ελαφρά χτυπημένα στο μουλτι, δεν μου αρέσει να γίνονται πούδρα. Επίσης, ΔΕΝ κρατάω την ποσότητα που δίνει η συνταγή, τα βάζω με το μάτι και πλούσια, οπότε μην αγχώνεσαι, βάλε 2 κούπες χτυπημένα και αν σας αρέσει να έχει αρκετό καρύδι, βάλε και παραπάνω ;)

Κι εγώ το ίδιο κάνω! Να βρίσκει στο δοντάκι το καρύδι :D


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

είδα και αυτά και...ψήνομαι.:D

http://www.sintagespareas.gr/sintages/chocolate-mud-cake.html

απορία, πως βουτυρώνω-αλευρώνω ένα ταψί?

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-me-mpananes-karidia-kai-sokolata.html

Εχω κι άλλη απορία (kalamaraki σε κόβω να κουφαίνεσαι και να κάνεις γενικό όλο το σπίτι, ξανά!:cool:)

όταν δε λέει να κοσκινίσουμε αλεύρι και κακάο δεν το κάνουμε?

Απορία κι άλλη:

φαντάζομαι ότι κοσκινίζουμε βάζοντας σε κόσκινο και κουνωντας περα δώθε. Ομως το κόσκινο τί είναι? Μοιάζει με σουρωτήρι ή καμμιά σχέση?:confused: Μη γίνω ρεζίλι καλέ στο σουπερμαρκετ.

Αφήστε που πρέπει να έχω αν μοιάζει με σουρωτήρι, αλλά εγώ το χρησιμοποιώ στις σούπες συνήθως!

Α κι άλλη μια απορία, σας έπριξα το ξέρω αλλά είναι Σάββατο, μέχρι Δευτέρα θα ηρεμήσετε από μένα :P

Οταν λέμε βούτυρο εννούμε κανονικό έτσι? Οχι βιταμ...

Εγώ να σου πω την αλήθεια συνήθως το κοσκινίζω το αλεύρι, γιατί όντως βοηθάει τα γλυκά ο αέρας που τους δίνει και γίνονται αφράτα.

κόσκινο = στρογγυλό σκεύος με ξύλινο πλαίσιο και επίπεδο μεταλλικό διάτρητο πυθμένα, το οποίο συγκρατεί από ένα υλικό σε μορφή κόκκων ή σκόνης τα ξένα σώματα ή τους μεγαλύτερους από το κανονικό κόκκους.

σουρωτήρι = σκεύος με διχτυωτή βάση που χρησιμοποιείται για στράγγισμα, σούρωμα

Το κόσκινο είναι σαν τη σίτα που βάζουμε στα παράθυρα, τόσο πυκνό. Έτσι περνάει πιο "δύσκολα" το αλεύρι. Εξ' ου και η παροιμία "στο γάμο σου θα φέρνω νερό με το κόσκινο" :tongue::D

Το σουρωτήρι είναι πχ για μακαρόνια.

Κι εγώ θέλω να αγοράσω ένα με μοχλό αλλά ... νεξτ γιαρ :tongue:


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Σε νιώθω κ εγώ για αυτό μαγειρεύω από βραδύς για να ξεμπερδεύω;)

Πολύυυυυυυυ ωραία τα ρολλάκια σου αλλά να μου επιτρέψεις....:tongue:

Από την μαρμελάδα προτιμώ αυτήν την αμαρτία....

b9108cc9.jpg

Που πέρυσι μια δεν θυμάμαι πια ή η Τζατζίκο ή η Αξες τα ανακάλυψε...κ κοντέψαμε να τα φτιάχνουμε κάθε βδομάδα για κάνα τριμηνο τετράμηνο χαχαχαχα Εγώ λιώνω πεθαίνω για αυτά τα Cinnabon :rolleyes::D:D

Συνταγή εδώ http://www.sintagespareas.gr/sintages/cinnabon.html

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (Ζουμπουλία speaking) :shock::shock::shock:

Καλά θα με πεθάνεις βραδιάτικα!!!!!! Ευτυχώς έφαγα ένα απλό ρολάκι κανέλας στο ΙΚΕΑ σήμερα, αλλά τί να πει μπροστά σε αυτό το θεΐκό γλυκάκι;;;; Ωχ Παναγία μου... 300 κιλά θα γίνω... και πού να φτάσουν οι γιορτές!!! Με πιέζεις να τα φτιάξω δηλαδή αυτά τώρα!!! :P:D:cool:

Δεν θα μας πει καμιά καλεεεεεεεεεεεεεεε????

Έχω κάνει αυτή πέρισυ (μας αρέσει τύπου κέικ κι όχι τσουρέκι), πολύ αφράτη, εξαφανίστηκε όλη (όχι πως δεν ήταν και γιατί ψάχναν όλοι το φλουρί... εισητήρια για θέατρο βάλαμε πέρσυ) :tongue::P

http://mikrikouzina.blogspot.gr/2008/12/blog-post_27.html

Παλιότερα έκανα την κλασσική της Χρύσας Παραδείση.

Φέτος λέω να κάνω αυτή: http://www.sintagespareas.gr/sintages/basilopita-sxolis-me-epitixia.html

ή αυτή με choco chips: http://www.sintagespareas.gr/sintages/basilopita-me-chocolate-chips-kai-fountoukia.html


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εμείς Παρασκευη χυλωμένες φακούλες και σήμερα κιμά με μακριές χυλοπιτούλες (η κόρη διάλεξε τα ζυμαρικά).

Κι ένα τιπ: εγώ στις φακές, βάζω και ελάχιστο ρύζι, περίπου 1 κουτ.σούπας. Δε φαίνεται καθόλου στο φαγητό και βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου. Και μετά φάτε και λίγο βιταμίνη C, για να βοηθήσει περισσότερο ! ;)

Για αύριο κοτοπουλάκι με πατατούλες στη γάστρα. Και τα σιναμπον μάλλον! :rolleyes::tongue:


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Καλαμαρίδιοοοοοοοοοοο, πού είναι αυτά που μου έταξες;;;; :o

Για τον Κεν λέω ντε.. :rolleyes: άντε και για τα πυρέξ από άμαζον :tongue:

Ό,τι προαιρείσθε... :P:D

Ετοιμάζω παραγγελιά από αμαζόνα και θέλω να τσεκάρω πυρεξάκι πίτσας :)


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Καλημερες!!!!

ΜΑρη καλαμαρακι τι με κανεις!!!! Αυτα τα διαβολεμενα σιναμπον τα εφτιαχνα οταν ημουν εγκυος, καθε 2-3 μερες και μια δοση, τρελη απηχηση....:P

Ax me βαζετε σε φουριες, και ειπα να ξεκινησω διαιτα (απο δευτερα ντε, την κλασσικη :P )


wcBmp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλαμαρακι μου τα γιουβαρλακια τα βαζω μαγειρμενα στην καταψυξη. γενικα στην καταψυξη εγω τα βαζω μαγειρεμενα τα φαγητα.

Δεν έχω καταψύκτη βρε :tongue: απλή νορμάλ κατάψυξη ψυγείου κ όποτε φτιάχνω κάτι τέτοιο βάζω ένα ταψάκι για 6 μερίδες στην κατάψυξη. Ε καλά δεν φτιάχνω κ μεσα σε ένα μήνα και τα τρια μπελαλίδικα...σιγά :tongue:

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

τι καλούδια βλέπω πάλι!:shock:

εγώ σήμερα έκανα μακαρόνια με κρύα σάλτσα ντομάτα-κολιό

έκανα δουλειές στο σπίτι οπότε δεν είχα χρόνο

όσο και να μαζεύω βρε παιδί μου τον ασυμμάζευτο έχουμε!δε ξέρω αν έχετε κι εσείς την ίδια αίσθηση!

αύριο θα φάμε έξω

θα κάνω όμως γεμιστά για να τα έχω για τη Δευτέρα και φυσικά φαγητο για τη μικρή,λαχανικά με τραχανά

έτσι κι εγώ καλαμαράκι,από την προηγούμενη!;)

εκτός αν είναι κάτι να γίνει σχάρα οπότε το κάνω την ίδια μέρα ή ψαράκι στο φούρνο,γαύρο ή σαρδέλα.

τι να κάνουμε!δεν είμαστε δάσκαλοι και καθηγητές!γυρολόγοι είμαστε!:mad:

θέλω να κάνω και τη μερέντα αυριο το πρωι!

και λουκουμάδες θέλω να κάνω αλλά σκέφτομαι το τηγάνισμα

θέλουν πολύ λάδι;μέχρι που σε κατσαρολάκι;

Γυρολόγοι όντως χε χε

Οι λουκουμάδες όπως κ τα κεφτεδάκια πρέπει να επιπλέουν στο λάδι οχι να ειναι τσίμα τσίμα. Αρα βάλε μπόλικο για να κολυμπάνε :D

δεν ξέρεις που λένε στο σπίτι του ηλεκτρολόγου δεν έχεις λάμπες? :tongue::tongue:

Πάλι καλά που πίνω ούζο δε λες?

Εμείς δε βάζουμε γλυκάνισο στο τσίπουρο έτσι κι αλλιώς, μάλλον έθιμο από εσάς είναι.

Εφαγα βασιλικά! Ορίστε:

χοιρινό λεμονάτο, σβησμένο με κόκκινο κρασί

IMGP1091-1.jpg

και μακαρονάδα με ασούρωτα μακαρόνια και μίλνερ

IMGP1096-1.jpg

Ωραιότατο το λεμονάτο σου κ θέλω να κάνω μπλουμ στη σάλτσα σου χε χε κ η μακαρονάδα μιαμμμμμ , τι εννοείς ασούρωτα?? Μπερδεύτηκα :rolleyes::?

edit:

Τελικά η πορτοκαλόπιτα γίνεται όλο και πιο τέλεια όσο περνάν οι ώρες, ή εγώ ξεκόλλησα το μυαλό μου και δεν τη βλέπω γλυκιά, τί να πω! Ελάχιστη έμεινε, τη μοίρασα.

Να κι ένα από τε τελευταία ηρωικά κομμάτια (με παγωτό βανίλια βεβαίως βεβαίως) και από αύριο διατροφικό μάζεμα γιατί έχω...πορτοκαλίσει!

IMGP1103-2-1.jpg

Ήρωας ήρωας χααχαχαχα :tongue::tongue::tongue::D

Χαλλλλλλλλλλλλλλλλλαρά ,όπως λέτε κι εσείς "πάνω" :tongue:;)

Ναι ναι....χαλαρά πέρασα....κάνοντας γενική εως τις τρεισήμισι...αλλά δεν μαγείρεψα ούτε αυγο χε χε κ το βράδυ έξω μας έκαναν τραπέζι κάτι θείοι κ μετά ποτάκια με την κουμπάρα μου κ σήμερα μας περιθάλπτει η μανουλίτσα μου χε χε ;)

Θα μαγειρέψω το βράδυ για αύριο αγκινάρες αλά πολίτα :D

Εγώ να σου πω την αλήθεια συνήθως το κοσκινίζω το αλεύρι, γιατί όντως βοηθάει τα γλυκά ο αέρας που τους δίνει και γίνονται αφράτα.

κόσκινο = στρογγυλό σκεύος με ξύλινο πλαίσιο και επίπεδο μεταλλικό διάτρητο πυθμένα, το οποίο συγκρατεί από ένα υλικό σε μορφή κόκκων ή σκόνης τα ξένα σώματα ή τους μεγαλύτερους από το κανονικό κόκκους.

σουρωτήρι = σκεύος με διχτυωτή βάση που χρησιμοποιείται για στράγγισμα, σούρωμα

Το κόσκινο είναι σαν τη σίτα που βάζουμε στα παράθυρα, τόσο πυκνό. Έτσι περνάει πιο "δύσκολα" το αλεύρι. Εξ' ου και η παροιμία "στο γάμο σου θα φέρνω νερό με το κόσκινο" :tongue::D

Το σουρωτήρι είναι πχ για μακαρόνια.

Κι εγώ θέλω να αγοράσω ένα με μοχλό αλλά ... νεξτ γιαρ :tongue:

Εγώ λέω να το χτυπήσω.....βρήκα ένα μαγαζί εκει που δουλεύω δυτικά....κ έχει την άρτα κ τα γιάννενα σε είδη σπιτιού, έχει τα κλασικά στρόγγυλα ταψιά τα χαμηλά για πίτες με 5 κ 6ευρώ τα τεράστια!! Κ μάλλον....μόλις πάρω δωράκι ...θα παώ να το επενδύσω λίγο χε χε

Link to comment
Share on other sites

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (Ζουμπουλία speaking) :shock::shock::shock:

Καλά θα με πεθάνεις βραδιάτικα!!!!!! Ευτυχώς έφαγα ένα απλό ρολάκι κανέλας στο ΙΚΕΑ σήμερα, αλλά τί να πει μπροστά σε αυτό το θεΐκό γλυκάκι;;;; Ωχ Παναγία μου... 300 κιλά θα γίνω... και πού να φτάσουν οι γιορτές!!! Με πιέζεις να τα φτιάξω δηλαδή αυτά τώρα!!! :P:D:cool:

Έχω κάνει αυτή πέρισυ (μας αρέσει τύπου κέικ κι όχι τσουρέκι), πολύ αφράτη, εξαφανίστηκε όλη (όχι πως δεν ήταν και γιατί ψάχναν όλοι το φλουρί... εισητήρια για θέατρο βάλαμε πέρσυ) :tongue::P

http://mikrikouzina.blogspot.gr/2008/12/blog-post_27.html

Παλιότερα έκανα την κλασσική της Χρύσας Παραδείση.

Φέτος λέω να κάνω αυτή: http://www.sintagespareas.gr/sintages/basilopita-sxolis-me-epitixia.html

ή αυτή με choco chips: http://www.sintagespareas.gr/sintages/basilopita-me-chocolate-chips-kai-fountoukia.html

αχμ.....για μελέτη οι πρώτες δυο , η τελευταία δεν....δεν θέλω κάτι μέσα να έχει. Βασικά εγώ δεν την τρώω έτσι κ αλλιώς γιατί δεν μου αρέσουν αλλά τώρα τα τελευταία δυο χρόνια ξεκινήσαμε παράδοση με την μαμάκα μου όταν μας κάνει εκείνη τραπέζι να κάνω εγώ την βασιλόπιτα κ έχω φτιάξει κ τις δυο χρονιές αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/basilopita-parliarou-me-portokali-2010.html και βγαίνει θεική, αφράτη κ νοστιμότατη όχι ως ψωμί και φέτος λέω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε άλλη συνταγή.

Εμείς Παρασκευη χυλωμένες φακούλες και σήμερα κιμά με μακριές χυλοπιτούλες (η κόρη διάλεξε τα ζυμαρικά).

Κι ένα τιπ: εγώ στις φακές, βάζω και ελάχιστο ρύζι, περίπου 1 κουτ.σούπας. Δε φαίνεται καθόλου στο φαγητό και βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου. Και μετά φάτε και λίγο βιταμίνη C, για να βοηθήσει περισσότερο ! ;)

Για αύριο κοτοπουλάκι με πατατούλες στη γάστρα. Και τα σιναμπον μάλλον! :rolleyes::tongue:

Καλαμαρίδιοοοοοοοοοοο, πού είναι αυτά που μου έταξες;;;; :o

Για τον Κεν λέω ντε.. :rolleyes: άντε και για τα πυρέξ από άμαζον :tongue:

Ό,τι προαιρείσθε... :P:D

Ετοιμάζω παραγγελιά από αμαζόνα και θέλω να τσεκάρω πυρεξάκι πίτσας :)

Καλό το τίπ!!! Θενκς!

Τώρα μαρσί τώρα....αυτά σε ετοιμάζω χαλαραααααααααα:tongue:

Καλημερες!!!!

ΜΑρη καλαμαρακι τι με κανεις!!!! Αυτα τα διαβολεμενα σιναμπον τα εφτιαχνα οταν ημουν εγκυος, καθε 2-3 μερες και μια δοση, τρελη απηχηση....:P

Ax me βαζετε σε φουριες, και ειπα να ξεκινησω διαιτα (απο δευτερα ντε, την κλασσικη :P )

Εγώ είχα πάθει ψύχωση.....χχαχαχαχα τόοοοοσο μου άρεσαν που τα έφτιαχνα τα πήγαινα σε επίσκεψη σε γεννητούρια χαχαχα :rolleyes::tongue:

Link to comment
Share on other sites

Καλαμαρίδιοοοοοοοοοοο, πού είναι αυτά που μου έταξες;;;; :o

Για τον Κεν λέω ντε.. :rolleyes: άντε και για τα πυρέξ από άμαζον :tongue:

Ό,τι προαιρείσθε... :P:D

Ετοιμάζω παραγγελιά από αμαζόνα και θέλω να τσεκάρω πυρεξάκι πίτσας :)

Θα σου βάλω ότι ότι έχω πάρει εντάξ??

Φόρμα αντικολλητική καρδιά

Ταψί πυρεξ 35χ26

στρόγγυλο ταψί 26εκ κάνει κ για ογκρατέν/παστίτσιο είναι βαθύ

ταψάκι πίτσας 30εκ

ταψί με ανοιγόμενο δαχτυλίδι για παντεσπάνι/γλυκό ψυγειου 26εκ

ταψί για κις που ανασηκώνεται ο πατος

Ταψάκι αβαθές 33χ25εξ

Θήκες σιλικόνης για καπκεικς Είχα ήδη ένα ταψάκι με 12θέσεις κ ήθελα τέτοιες για να κάνω συμπληρωματικά ή για μισές δόσεις ;)

Γυάλινη γάστρα Πυρεξ άριστη βαριά μεν, αλλά χρησιμοποιώ κ σκέτο το καπάκι σα ταψάκι ενίοτε

Γυάλινη επιφάνεια κοπής

Πλαστικά κουπ πατ έχει την άρτα κ τα γιάννενα μέσα πολύ καλό

Σπάτουλα μεγάλη για γλασάρισμα τούρτας

Μικρή σπάτουλα για γλασαρισμα καπ κεικ

Μικρός πλάστης αντικολλητικός για άνοιγμα ζαχαρόπαστας

Σετ της Wilton με τα βασικά tips για ξεκίνημα

Βασικό σετ επίσης με τιπς κ κορνέ

Μακρόστενη φόρμα κεικ/ψωμιού

Αυτά όταν τα πήρα η μέση τιμή τους ήταν στις 4-5λίρες. Όποτε έπεφταν τα χτυπούσα χε χε

Τώρα έχω βάλει στο μάτι αυτό..... Wilton tip set

Όσον αφορά τα εξαρτήματα/αξεσουάρ του Κεν....έρχονται μια η άλλη από το αμαζον , δεν έχω βρει σε φτηνότερο γιατί τα συγκρίνω με αυτον www.tzampas.gr καλά εννοείτε από τον κωτσόβολο φθηνότερα είναι όλα χε χε

Τώρα λεω όοοοοοοταν αξιωθώ να πάρω τον Στίφτη χυμού

και έναν κόφτη/τρίφτη & Μύλος μπαχαρικών/καφέ κτλ

Link to comment
Share on other sites

Kalamaraki στο διπλανο χριστουγεννιατικο θέμα η rav αν θυμαμαι καλα ειχε βάλει αυτή τη βασιλόπιτα και έλεγε οτι ειναι πολύ καλή!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/bienneziki-basilopitta.html

Link to comment
Share on other sites

To καλαμάρι, το παρακολουθεί το χριστουγεννιάτικο θέμα, γι αυτό για να μη την τηγανίσω να μην κάνει ότι δεν είδε τις συνταγές!

Όντως αυτή κάνω 5 χρόνια τώρα. Δεν την αλλάζω... Απλά δεν βάζω κάντιτα. Μπλιααααξ!

Για σήμερα μοσχαράκι κοκκινιστό, με σαλάτα για εμάς, με μακαρονάκι ή ρυζάκι για την μικρή. Ότι επιλέξει.


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...