Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

      Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

      Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Ρολάκια με γέμιση μαρμελάδα κ σοκολάτα

250 ml γάλα

75 γρ βιτάμ

1 φακ. μαγιά

μισή κούπα ζάχαρη

περίπου 2,5 κούπες αλεύρι

1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι

μαρμελάδα

κουβερτούρα

Ζεσταίνουμε το γάλα ελαφρά (όχι να βράσει) και διαλύουμε μέσα στο γάλα τη μαγιά. Μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπωλ και προσθέτουμε το βιτάμ, τη ζάχαρη και το αλάτι. Χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να βρούμε "αντίσταση". Βγάζουμε το σύρμα και συνεχίζουμε με το υπόλοιπο αλεύρι ενώ ανακατεύουμε με το χέρι μας. Θα γίνει μια ζύμη σαν του ψωμιού, αλλά πολύ ελαστική. Το ζυμώνουμε κάμποσο και το αφήνουμε μισή ώρα σκεπασμένο για να φουσκώσει. Όταν το δούμε να έχει αυξηθεί σε όγκο, το απλώνουμε στον πάγκο μας και το ανοίγουμε με τον πλάστη. Έτσι όπως είναι αλείφουμε μια λεπτή στρώση μαρμελάδα και τρίβουμε με τον τρίφτη κουβερτούρα. Πιάνουμε από τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολό. Κόβουμε με μαχαίρι στα δύο εκατοστά και τα τοποθετούμε ξαπλωτά στη λαδόκολλα. Εγώ τα πέρασα με λίγο αυγό από πάνω για χρώμα, αλλά δεν είναι απαραίτητο γιατί παίρνουν χρώμα από την μαρμελάδα έτσι όπως θα βράζει ;)

Ψήνουμε για 15 λεπτάκια με αέρα στους 170. Μόλις ψηθούν, πασπαλίζουμε λίγη ζάχαρη πάνω από το καθένα για ντεκόρ.

Είναι πολύ εύκολα και ΠΟΛΥ νόστιμα ;)

Την επόμενη φορά όμως αντί για κουβερτούρα θα βάλω μερέντα, μου φαίνεται πιο σλουρπ θα βγει έτσι..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ggeny

κι επειδή με ξελίγωσε πάλι το ΜαιΚελλυ (αυτό μου θυμίζει το ΜαιΤαι ένα πράγμα...:tongue:) θα τα κάνω το σαβ/κο.

Τη δικιά της συνταγή δε θα τολμήσω να τη κάνω, ακόμα, φαίνονται...παν δύσκολα. Και παν-νόστιμα!

Θέλω γλυκό τώρααααα ααααα με έκαψες μαικελυ!

το my_Kelly είναι αρρωστούλικο και την πήρα μαζί μου να την απασχολήσω όσο φτιάχναμε την ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ συνταγή μου και το καταφχαριστήθηκε το παιδάκι μου. Και μετά πυρετός ξεπυρετός τα έφαγε μια χαρά, είναι γνήσια κόρη της μάνας της χαχαχα

(το είπα για να δεις πόσο εύκολες συνταγές κάνω, είμαι πολύ τεμπέλα αν και λιχούδα)

Link to comment
Share on other sites

δεν ξέρω ποιά είναι αλλά μοιάζουν ελαφρά εμφανισιακά με αυτά:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatenia-mpretseln-brezeln.html

κι επειδή με ξελίγωσε πάλι το ΜαιΚελλυ (αυτό μου θυμίζει το ΜαιΤαι ένα πράγμα...:tongue:) θα τα κάνω το σαβ/κο.

Τη δικιά της συνταγή δε θα τολμήσω να τη κάνω, ακόμα, φαίνονται...παν δύσκολα. Και παν-νόστιμα!

Θέλω γλυκό τώρααααα ααααα με έκαψες μαικελυ!

Κι αυτά καλά φαίνονται μιας και δεν έχουν και την υπόθεση "ζύμωμα" στη μέση και γρηγορότατα... της τεμπέλας αυτό το γλυκό! :tongue::P


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

ΜαιΚέλι, ωραιότατα, θα δοκιμαστούν άμεσα! Και εύκολη η ζύμη και λίγα υλικά!

elenitsa1, Περαστικά στο μικράκι σου και εύχομαι να πάνε όλα καλά!


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα αν και αργά :-)

ρολάκια γλυκιάς ζύμης με μαρμελάδα ροδάκινο και τριμμένη κουβερτούΛα :tongue:

κάναμε και κάμποσα σταφιδόψωμα με τη ζύμη που περίσσεψε αλλά.... τα φάγαμε και δεν πρόλαβα να βγάλω φωτο :oops::oops:

dsc00293c.jpg

Ωραιότατα!Βρε κορίτσια αντι να βάζετε φωτό μήπως να σας δώσουμε διευθυνσεις να στελνετε κανενα δειγμα;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΜαιΚέλι, ωραιότατα, θα δοκιμαστούν άμεσα! Και εύκολη η ζύμη και λίγα υλικά!

elenitsa1, Περαστικά στο μικράκι σου και εύχομαι να πάνε όλα καλά!

ευχαριστω πολυ!!και περαστικα στη Mykelly!!


3otVp2.png
Link to comment
Share on other sites

δεν παλευεται βεβαια χωρις απορροφητηρα για αυτο τρωμε τα φαγητα της πεθερας κ σημερα σουβλακια θελει ο συζυγος.μονο για το μωρο μαγειρευω!

ουρολοιμωξη μαλλον παθαμε απο ενα μικρο θεματακι που ανακαλυψαμε στα νεφρακια του...:cry:!

Πολύ καλά κάνετε! Οσο μαγείρεμα μπορείς να γλιτώσεις κάνε το, με απορροφητήρα ή χωρίς! Αλλιώς αργότερα θα λές τί χαζή που ήμουν και δεν το έκανα. Βέβαια κάλλιο αργά παρά ποτέ.

(τώρα αυτό ήταν χιουμοράκι αλλά δε μου πάει να βάλω χαμόγελο με αυτό που διάβασα μετά για το παιδί...αν θες πες μου πως το ανακαλύψατε, με κατατρόμαξες τώρα, τί φταίνε αυτά τα πλασματάκια να υποφέρουν? Ας τα παθαίναμε εμείς όλα :|)

Ρολάκια με γέμιση μαρμελάδα κ σοκολάτα

250 ml γάλα

75 γρ βιτάμ

1 φακ. μαγιά

μισή κούπα ζάχαρη

περίπου 2,5 κούπες αλεύρι

1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι

μαρμελάδα

κουβερτούρα

Ζεσταίνουμε το γάλα ελαφρά (όχι να βράσει) και διαλύουμε μέσα στο γάλα τη μαγιά. Μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπωλ και προσθέτουμε το βιτάμ, τη ζάχαρη και το αλάτι. Χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να βρούμε "αντίσταση". Βγάζουμε το σύρμα και συνεχίζουμε με το υπόλοιπο αλεύρι ενώ ανακατεύουμε με το χέρι μας. Θα γίνει μια ζύμη σαν του ψωμιού, αλλά πολύ ελαστική. Το ζυμώνουμε κάμποσο και το αφήνουμε μισή ώρα σκεπασμένο για να φουσκώσει. Όταν το δούμε να έχει αυξηθεί σε όγκο, το απλώνουμε στον πάγκο μας και το ανοίγουμε με τον πλάστη. Έτσι όπως είναι αλείφουμε μια λεπτή στρώση μαρμελάδα και τρίβουμε με τον τρίφτη κουβερτούρα. Πιάνουμε από τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολό. Κόβουμε με μαχαίρι στα δύο εκατοστά και τα τοποθετούμε ξαπλωτά στη λαδόκολλα. Εγώ τα πέρασα με λίγο αυγό από πάνω για χρώμα, αλλά δεν είναι απαραίτητο γιατί παίρνουν χρώμα από την μαρμελάδα έτσι όπως θα βράζει ;)

Ψήνουμε για 15 λεπτάκια με αέρα στους 170. Μόλις ψηθούν, πασπαλίζουμε λίγη ζάχαρη πάνω από το καθένα για ντεκόρ.

Είναι πολύ εύκολα και ΠΟΛΥ νόστιμα ;)

Την επόμενη φορά όμως αντί για κουβερτούρα θα βάλω μερέντα, μου φαίνεται πιο σλουρπ θα βγει έτσι..

Λοιπόν είναι όντως εύκολα. Θα αγοράσω πλάστη και (αφού και σε δείρω που με ξελιγώνεις και με ρίχνεις στην κουζίνα :tongue:) θα τα κάνω. Δεν προγραμματίζω πότε γιατί αυτό φαίνεται πιο γρήγορο http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatenia-mpretseln-brezeln.html και το παιδί μου από υπομονή 0 αυτό τον καιρό.

το my_Kelly είναι αρρωστούλικο και την πήρα μαζί μου να την απασχολήσω όσο φτιάχναμε την ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ συνταγή μου και το καταφχαριστήθηκε το παιδάκι μου. Και μετά πυρετός ξεπυρετός τα έφαγε μια χαρά, είναι γνήσια κόρη της μάνας της χαχαχα

(το είπα για να δεις πόσο εύκολες συνταγές κάνω, είμαι πολύ τεμπέλα αν και λιχούδα)

εντάξει το παραδέχτηκα είναι πανεύκολη η συνταγή της My Kelly!:D

Περαστικά στον κορίτσαρο σου, καλέ άσε το παιδί να φάει, είναι και καλό σημάδι ότι πεινάει! :D

Κι αυτά καλά φαίνονται μιας και δεν έχουν και την υπόθεση "ζύμωμα" στη μέση και γρηγορότατα... της τεμπέλας αυτό το γλυκό! :tongue::P

και της άσχετης, βλέπε dimmi!:cool:

Ωραιότατα!Βρε κορίτσια αντι να βάζετε φωτό μήπως να σας δώσουμε διευθυνσεις να στελνετε κανενα δειγμα;

χαχαχαχαχ εύστοχο!

Εαν πραγματοποιηθεί το project να με βάλετε πρώτη στη λίστα παρακαλώ, πεινάω :|


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

σημερα...τρουφακια με καρυδι(τριμμενο μεσα)...:-D

πολύ όμορφα! Αν και δεν είμαι φαν της τρούφας αυτή μου αρέσει!:-D

Σήμερα είχαμε ρύζι για ριζότο με φρέσκα κρεμμυδάκια & άνηθο, κοτόπουλο φιλέτο με μουσταρδοσως!IMGP1049-2.jpg

Νιουμπι δες, σχεδόν έλιωσαν, σάλτα δεν δημιουργήθηκε γιατί έβγαλα το ζουμί στο τέλος, πρίν πήξει (δεν αρέσει του Γ.):

IMGP1058-1-1.jpg

Ερώτηση: (άσχετη :cool: )

Αυτά που χρησιμοποιούνται?

IMGP1056-1-1.jpg

Εβαλα κι ένα μπιμπερό μέσα για να δείτε το μέγεθος της...λακούβας!

Πείτε καμμιά συνταγούλα, ευχαριστώ! Πάω για την πορτοκαλόπιτα όσο δεν είναι κανείς σπίτι κι έρχονται φώτο αν προλάβω!;)


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ευχαριστω πολυ!!και περαστικα στη Mykelly!!

ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!

σημερα...τρουφακια με καρυδι(τριμμενο μεσα)...:D

dsc02757rf.jpg

δεν έχω κάνει ποτέ και τώρα τελευταία όλο κwλοτρίβομαι αλλά ο λόγος που δεν τα έχω κάνει ακόμα είναι ότι κοίταζα στο σούπερ μάρκετ για καρυδόψιχα και έπαθα πλάκα με τις τιμές. Ήταν πάντα τόσο ακριβό το καρύδι ή μου φαίνεται εμένα τώρα λόγω κρίσης? Πέρυσι είχα αγοράσει 1 κιλό για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά και δεν θυμάμαι πόσο έκανε (=δεν ήταν και τόσο τσουχτερό) αλλά φέτος σου λέει ένα σακουλάκι 12 ευρώ?

Σήμερα είχαμε ρύζι για ριζότο με φρέσκα κρεμμυδάκια & άνηθο, κοτόπουλο φιλέτο με μουσταρδοσως!IMGP1049-2.jpg

Νιουμπι δες, σχεδόν έλιωσαν, σάλτα δεν δημιουργήθηκε γιατί έβγαλα το ζουμί στο τέλος, πρίν πήξει (δεν αρέσει του Γ.):

IMGP1058-1-1.jpg

Ερώτηση: (άσχετη :cool: )

Αυτά που χρησιμοποιούνται?

IMGP1056-1-1.jpg

Εβαλα κι ένα μπιμπερό μέσα για να δείτε το μέγεθος της...λακούβας!

Πείτε καμμιά συνταγούλα, ευχαριστώ! Πάω για την πορτοκαλόπιτα όσο δεν είναι κανείς σπίτι κι έρχονται φώτο αν προλάβω!;)

Αν είχε λίγη σαλτσούλα το φιλετάκι θα ήταν τέλειο κοπελιά!!! Μα πώς το τρώτε έτσι ξερό? κατεβαίνει από το λαιμό? αχ αυτοί οι άντρες μας....

Το ταψάκι με τις θηκούλες χρησιμοποιείται για αυτά http://www.sintagespareas.gr/sintages/cupcakes-ta-xaroumena-kekakia.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/teleia-kai-eikola-cupcakes-me-boutirokrema.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/polixroma-almira-kekakia.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykola-grigora-atomika-tiropitakia.html

Link to comment
Share on other sites

Ρολάκια με γέμιση μαρμελάδα κ σοκολάτα

250 ml γάλα

75 γρ βιτάμ

1 φακ. μαγιά

μισή κούπα ζάχαρη

περίπου 2,5 κούπες αλεύρι

1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι

μαρμελάδα

κουβερτούρα

Ζεσταίνουμε το γάλα ελαφρά (όχι να βράσει) και διαλύουμε μέσα στο γάλα τη μαγιά. Μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπωλ και προσθέτουμε το βιτάμ, τη ζάχαρη και το αλάτι. Χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να βρούμε "αντίσταση". Βγάζουμε το σύρμα και συνεχίζουμε με το υπόλοιπο αλεύρι ενώ ανακατεύουμε με το χέρι μας. Θα γίνει μια ζύμη σαν του ψωμιού, αλλά πολύ ελαστική. Το ζυμώνουμε κάμποσο και το αφήνουμε μισή ώρα σκεπασμένο για να φουσκώσει. Όταν το δούμε να έχει αυξηθεί σε όγκο, το απλώνουμε στον πάγκο μας και το ανοίγουμε με τον πλάστη. Έτσι όπως είναι αλείφουμε μια λεπτή στρώση μαρμελάδα και τρίβουμε με τον τρίφτη κουβερτούρα. Πιάνουμε από τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολό. Κόβουμε με μαχαίρι στα δύο εκατοστά και τα τοποθετούμε ξαπλωτά στη λαδόκολλα. Εγώ τα πέρασα με λίγο αυγό από πάνω για χρώμα, αλλά δεν είναι απαραίτητο γιατί παίρνουν χρώμα από την μαρμελάδα έτσι όπως θα βράζει ;)

Ψήνουμε για 15 λεπτάκια με αέρα στους 170. Μόλις ψηθούν, πασπαλίζουμε λίγη ζάχαρη πάνω από το καθένα για ντεκόρ.

Είναι πολύ εύκολα και ΠΟΛΥ νόστιμα ;)

Την επόμενη φορά όμως αντί για κουβερτούρα θα βάλω μερέντα, μου φαίνεται πιο σλουρπ θα βγει έτσι..

έλα ρε κοπελιά....... μου τρέχουν τα σάλια της γυναίκας από την ώρα που την είδα βάλε τουλάχιστον καμιά μικρότερη φώτο να μην μου χτυπάει έτσι στο μάτι :D:D

θα την δοκιμάσω πάραυτα μόλις τα καταφέρω να σηκωθώ από το κρεβάτι έχω φτιάξει και μαρμελάδα μήλο/πορτοκάλι που θα πάει τέλεια σλουπ

πάντως για τις τεμπέλες όπως εγώ αυτή η ζύμη μπορεί να γίνει και στον αρτοπαρασκευαστή πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά στο πρόγραμμα για φούσκωμα

Υ.Γ η μερέντα σε αυτή την συνταγή επειδή θα είναι το μεγαλύτερο μέρος εκτός ζύμης θα ξεραθεί το έχω δοκιμάσει σε παρόμοια ζύμη (για σιναμπον) και προσωπικά δεν μου άρεσε έτσι ξερή ..... τώρα αυτά γούστα είναι :D:D


KbLyp3.png 4AByp3.png
Link to comment
Share on other sites

πολύ όμορφα! Αν και δεν είμαι φαν της τρούφας αυτή μου αρέσει!:-D

Σήμερα είχαμε ρύζι για ριζότο με φρέσκα κρεμμυδάκια & άνηθο, κοτόπουλο φιλέτο με μουσταρδοσως!IMGP1049-2.jpg

Νιουμπι δες, σχεδόν έλιωσαν, σάλτα δεν δημιουργήθηκε γιατί έβγαλα το ζουμί στο τέλος, πρίν πήξει (δεν αρέσει του Γ.):

IMGP1058-1-1.jpg

Ερώτηση: (άσχετη :cool: )

Αυτά που χρησιμοποιούνται?

IMGP1056-1-1.jpg

Εβαλα κι ένα μπιμπερό μέσα για να δείτε το μέγεθος της...λακούβας!

Πείτε καμμιά συνταγούλα, ευχαριστώ! Πάω για την πορτοκαλόπιτα όσο δεν είναι κανείς σπίτι κι έρχονται φώτο αν προλάβω!;)

ουτε εγω ξεχναω το μπυρατο κοτοτπουλο κοριτσι. τιε μπυρες τις πηρα. το κοτοπουλο δεν πηρα.

αυτο το ταψακι το εχω και εγω για μαφινς, κεκακια, σταφιδοψωμακια, ελιοψωμακια και γενικα μπορεις να κανεις και τυροπιτακια... πολλα παραγματα, σουφλεδακια, πορτοκαλοπιτες ατομικες, καρυδοπιτες ατομικες, κανταιφι σε τετοιο σχημα... πολλα.

το ρυζακι σου φανεται τελειο, πολυ σπυρωτο. και το κοτοπουλακι εγω παντως μια χαρα το ετρωγα, αλλα ηθελα και σαλατα ζουμερη απο διπλα..

Link to comment
Share on other sites

Ρολάκια με γέμιση μαρμελάδα κ σοκολάτα

250 ml γάλα

75 γρ βιτάμ

1 φακ. μαγιά

μισή κούπα ζάχαρη

περίπου 2,5 κούπες αλεύρι

1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι

μαρμελάδα

κουβερτούρα

Ζεσταίνουμε το γάλα ελαφρά (όχι να βράσει) και διαλύουμε μέσα στο γάλα τη μαγιά. Μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπωλ και προσθέτουμε το βιτάμ, τη ζάχαρη και το αλάτι. Χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να βρούμε "αντίσταση". Βγάζουμε το σύρμα και συνεχίζουμε με το υπόλοιπο αλεύρι ενώ ανακατεύουμε με το χέρι μας. Θα γίνει μια ζύμη σαν του ψωμιού, αλλά πολύ ελαστική. Το ζυμώνουμε κάμποσο και το αφήνουμε μισή ώρα σκεπασμένο για να φουσκώσει. Όταν το δούμε να έχει αυξηθεί σε όγκο, το απλώνουμε στον πάγκο μας και το ανοίγουμε με τον πλάστη. Έτσι όπως είναι αλείφουμε μια λεπτή στρώση μαρμελάδα και τρίβουμε με τον τρίφτη κουβερτούρα. Πιάνουμε από τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολό. Κόβουμε με μαχαίρι στα δύο εκατοστά και τα τοποθετούμε ξαπλωτά στη λαδόκολλα. Εγώ τα πέρασα με λίγο αυγό από πάνω για χρώμα, αλλά δεν είναι απαραίτητο γιατί παίρνουν χρώμα από την μαρμελάδα έτσι όπως θα βράζει ;)

Ψήνουμε για 15 λεπτάκια με αέρα στους 170. Μόλις ψηθούν, πασπαλίζουμε λίγη ζάχαρη πάνω από το καθένα για ντεκόρ.

Είναι πολύ εύκολα και ΠΟΛΥ νόστιμα ;)

Την επόμενη φορά όμως αντί για κουβερτούρα θα βάλω μερέντα, μου φαίνεται πιο σλουρπ θα βγει έτσι..

βρε κοριτσι οντως μας ξελιγωσες:D:D. η συνταγη βεβαια μπηκε στα υποψιν και την κυριακη που παλι πειρμενω επισκεψεις μαλλον θα την τιμησω, αυτην και την τεμπελοτυροπιτα.

Link to comment
Share on other sites

να σας πω και εγω με τη σειρα μου τις σημερινες μου προκοπες:

μαγειρεψα για μερες και ολα λαδερα. θα παω στο χασαπη ξανα την αλλη εβδομαδα. αλλα βιαζομουν πολυ και δεν εβγαολα φωτογραφιες:oops::oops:. λοιπον:

γεμιστα λαδερα με πιπεριες φλωρινης, λαχανο σκετο με σαλτσα ντοματας χωρις κρεας και το εβαλα καταψυξη (λαχανο καπαμα που θα λεγατε οι αθηναιες), σαλατα λαχανο με σελινο, καροτο σαλατα, και ψηνω και φασολια στο φουρνο τα οποια επισης κατα το ημισυ θα πανε καταψυξη.

αυριο θα αλεσω και στο μωρο γεμιστα γιατι εβαλα και πατατουλες για το σκοπο αυτο. εχω και γιουβαρλακια ετοιμα στην καταψυξη αμα χρειαστει να κατεβασω για τα παιδια. αυτα τα ολιγα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...