Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλημερα μαγειροκόριτσα!

έχω πάρει υλικά να κάνω τη μερέντα και σκέφτομαι να κάνω και λουκουμάδες!με μερέντα φυσικά!

αλήθεια,οι λουκουμάδες πόσο κρατάνε;πρέπει να φαγωθούν ζεστοί και μόνο;

και να τους αποθηκεύσω με μερέντα πάνω ή άνευ;

πόσοι λουκουμάδες βγαίνουν περίπου;

μπορείτε να επαναφέρετε τη συνταγή για την κις λορέν παρακαλώ;:P

έλα τσάκω την

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1808404&postcount=35

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στα μαγειροκόριτσα :D

Εμάς μας έφερε πάλι ο παππούς από κάτω σαρδέλες μόνο αυτή τη φορά κ έτσι τις ετοίμασα να της ψήσει ο χαζμπαντ το μεσημέρι

photo-2012-11-23-09-46-32-814_zpsa592d21d.jpg

έχει κ κανα δυο κουκούτσια από το λεμόνι...:? χε χε αλλά δεν πειράζει θα πέσουν στη μερίδα του χαζμπαντ χοχοοχοχοχο

Nα τα φτιάξεις με το καλό στα αρπακτικά σου κ να μας τα δείξεις πριν ορμήξουν χε χε

συμφωνωωωωωωωωω 1000% :D:D

Θα στα βάλω το βράδυ γιατί σε λίγο φεύγω για μάθημα ;):tongue:

πολύ νόστιμη θα γίνει η σαρδέλα!είναι επίσης ωραία με ντομάτα και πάπρικα στο φούρνο!

βρε καλαμαράκι,συνάδελφοι είμαστε;

EvgLp2.png

πολύ νόστιμη θα γίνει η σαρδέλα!είναι επίσης ωραία με ντομάτα και πάπρικα στο φούρνο!

βρε καλαμαράκι,συνάδελφοι είμαστε;

Μάλλον χε χε αναπληρώτρια είμαι σε ολοήμερο δημοτικό με διευρυμένο ωράριο! ;)

καλημερα προχτες εκανα και εγω την κις λορεν!!!τελεια!!!

καμια συνταγη για καπκεικς υπαρχει??:D:D

ααααααα πολλές διάλεξε όποια θες

http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykola-paidika-sokalatenia-muffins.html

http://www.joyofbaking.com/VanillaCupcakes.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/muffins-me-mpanana-kai-sokolata.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/milopitakia-oneiro.html

Τα τελευταία τα λέει πιτάκια αλλά εγώ τα κάνω σε θήκες μαφιν κ βγαίνουν άριστα!!

ααααααααααα κ πριν φύγω (ήρθα μια ώρα νωρίτερα στο σχολείο γκρρρρρρρ)

για βάλτε συνταγές βασιλόπιτας να τις δούμε να τις μελετήσουμε, έμεινε ένας μήνας μόνο ντε κ θέλω να οργανωθώ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!Είμαι καινούρια εδώ και το θέμα σας μου αρέσει πολύ αν και δεν με λες και Λωξάντρα το παλεύω.Το μόνο προβλημα μου είναι ο αντρας μου που είναι πολύ μίζερος με το φαγητο.
Καλημέρα, καινούργιες και παλιές ίδια προβλήματα έχουμε φαίνεται!:tongue:
Εγινε σε 20 λεπτα 180 με αερα, σε πυλινο ταψι αλαδοτο (δεν κολλανε αυτα). Ηταν τελεια. Εγινε σαν σουφλε....και η ζυμη ηταν καταπληκτικη. Ευχαριστω!

α είδες ο αέρας, το απογείωσε, κι γω τον προτιμώ σε όλα, αν και μου είχαν πεί πως είναι για να ψήνεις 2-3 φαγητά μαζί.

Εμένα ευχαριστείς? Την MY Kelly που τη μοιράστηκε μαζί μας, εγώ έκανα μια αποτυχημένη παραλλαγή :tongue:

Βάλε μας και καμμιά φώτο να δούμε κι εμείς όταν ευκαιρείς!:D

Ένα θα πω.....:rolleyes:

ΑΓΙΑ ΧΎΤΡΑ!!!

δε νομίζω να τις αξιοποιήσω ποτέ, θέλω να βλέπω το φαγητό, να το διορτθώνω-αλλάζω. Δεν ξέρω :?

Πολλά κουζινικά είδη πχ ταψιά αντικολλητικά, γάστρα γυάλινη κανάτες κτλ τα έχω πάρει από το www.amazon.co.uk τα τελευταία χρόνια αφού εκει τα βρίσκω ποιο φθηνά από Ελλάδα.

Παράδειγμα Pyrex ταψί πίτσας 30εκ Ελλάδα 15ευρώ http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10066341

Το ίδιο ταψί πίτσας αμαζον 7λιρες=8.65ευρώhttp://www.amazon.co.uk/Pyrex-Classic-Non-Stickmetal-Bakeware-Pizza/dp/B002QF56K6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353613025&sr=8-1

Και αυτό ειναι μόνο ένα παράδειγμα....η λίστα είναι ατελείωτη :rolleyes:;)

Η μητέρα μου είχε τον Κενγουντ της 28χρόνια....:rolleyes:

Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολυ΄για τα λινκ, η μάνα μου και η πεθερά μου έχουν το μίξερ τους από τότε που ήταν αντιπρόσωπος ο πατέρας μου και έφερε τα πρώτα μίξερ στο νησί, πας κόντρα? :tongue:

Αυτόν ακριβώς τον τρόπο κ υλικά κάνω τις γλώσσες φιλέτο στο βαθύ τηγάνι μου κ βγαίνουν γρήγορα κ πεντανόστιμες ;)

Δεν έχω κάνει ποτέ γλώσσες, έχω την αίσθησηόμως ότι θα διαλυθούν έτσι, όχι? Μου αρέσουν αλλά δε μου ρέσει το τηγάνι, για αυτό δε τις έκανα ποτέ...να δοκιμάσω λες?

Ωραίο με φαίνεται.....αλλά μάλλον θέλουν αλλαγή οι φακοί επαφής μου...εγώ ψάρι γιατί δεν βλέπω οέο???

αχαχχαχαχα κατά τα άλλα σου φαίνονται ωραία όσα κάνουμε, ενώ...δεν βλέπεις? Καήκαμε κοπέλες :tongue:

Εγώ κάνω αυτό το παστίτσιο κιουρία μου http://www.sintagespareas.gr/sintages/pastitsio-plousio-.html

Δεν ξέρω για που το έβαλες αλλά θα το κάνω κι γω! Χθες μου έφερε η μάνα μου "πρόχειρο" παστίτσιο και ήταν άπαιχτο...

έλα ρεεεεεεεεε ετοιματζίδικα είναι αυτά...

θες να κάνεις κάτι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ, γρήγορο και πεντανόστιμο? μάλιστα παίρνει αρκετές αλλαγές, ανάλογα με τα υλικά που έχεις στο σπίτι σου. Εγώ τα έχω κάνει πολλές φορές και αύριο θα τα ξανακάνω

http://www.sintagespareas.gr/sintages/paneikola-troufakia.html

ναι αυτό σκεφτόμουν, ετοιματζίδικα...τα τρουφάκια τα είχα κάνει κάτι γιορτές, θα δω αν είναι τα ίδια, αν δεν τα δοκιμάζω. Μου έφυγε η μανία για γλυκό με μια LACTA :tongue:

ιδου και οι φωτογραφιες απο τα σοκολατακια απο την ποτα και το κεικ.

WAW SLOURP:shock::shock::D:D

Πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν :D

Οκ ναι το θυμάρι είναι ιδιαίτερο κ σε γεύση κ σε οσμή κ όντως δεν ταιριάζει σε όλους αλλά κ η ρίγανη μια χαρά κάθεται στα μανιταρια. Και εγώ το σάββατο που θα πάω λαική αν βρω πάλι ωραία πλευρώτους θα πάρω ;)

θυμάρι βάζω στο κοτόπουλο, το είπα κάπου και με κοιτούσαν σαν εξωγηίνη, γιατί? Είναι υπέροχο.

Σχετικά με τα μανιτάρια που θα πάρεις και θα καθαρίσεις, ο λαός περιμένει φώτο! Να μάθουμε κι εμείς που μας έχεις ξελιγώσει!!!

Καλημέρα σε όλες, σήμερα θα κάνω την πορτοκαλόπιτα, παιδιού επιτρέποντος.

Χθες δεν είχα κουράγια.

Επισης, επειδή είμαι κουρασμένη αλλά θέλω να έχω φαγητό για τη φιλενάδα μου,

θα κάνω τα φιλέτα κοτόπουλο στο τεφαλ με ρυζάκι με φρέσκα κρεμμυδάκια (Newbbie θα σου βάλω και φώτο να δείς, αν φαίνεται, ότι βγαίνουν αφρός. Γιατί να βγουν σκληρά? Βράζουν μες τον ατμό τους και μετά ψήνονται να πάρουν χρώμα, κι όλα αυτά πολύ γρήγορα)

Εχω και φακές από χθες, έδωσα και της μαμάς μου που της αρέσουν οι φακές μου.

Τη φίλη θα τη ρωτήσω πως ζυμώνουν, ζυμώνει...διαρκώς. Φύλλο έτοιμο ποτέ δε πήρε. Δεν ξέρω αν θα καταλάβω πολλά αλλά θα μπεί στο πρόγραμμα και το να μου δείξει.

Τί άλλα, α ναι, αργότερα θα διαλέξω τί θα κάνω αύριο μεθαύριο, με κόβω για το λεμονάτο (δεν το έχω ξεχάσει) και τα κριτσίνια.

Καλημέρες!

-7.5 κιλά :D

καλημερα μαγειροκοριτσα!!

εγω εχω κατι μερες να μαγειρεψω κατι της προκοπης! αρρωστησε ο μπεμπουλης κ νοσηλευτηκε, κ γυριζοντας χαλασε ο απορροφητηρας:evil:.Απο δευτερα θα επισκευαστει ελπιζω!!ειδα οτι βαλατε τελειες συνταγες!!!!!

3otVp2.png

Μάλλον χε χε αναπληρώτρια είμαι σε ολοήμερο δημοτικό με διευρυμένο ωράριο! ;)

ααααααα πολλές διάλεξε όποια θες

http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykola-paidika-sokalatenia-muffins.html

http://www.joyofbaking.com/VanillaCupcakes.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/muffins-me-mpanana-kai-sokolata.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/milopitakia-oneiro.html

Τα τελευταία τα λέει πιτάκια αλλά εγώ τα κάνω σε θήκες μαφιν κ βγαίνουν άριστα!!

αναπληρώτρια φιλόλογος σε γυμνάσιο

μόνο που θέλω μια ώρα να πάω και μια να γυρίσω και επειδή πηγαινοέρχομαι με συνάδελφο την περιμένω και με περιμένει!κοινώς το καθημερινό μας πρόγραμμα είναι να φεύγουμε 7 παρα και να γυρνάμε 3

πάλι καλά πόυ έχουμε κάτι να φάμε!χαχααχα

EvgLp2.png

εγω εχω κατι μερες να μαγειρεψω κατι της προκοπης! αρρωστησε ο μπεμπουλης κ νοσηλευτηκε, κ γυριζοντας χαλασε ο απορροφητηρας:evil:.Απο δευτερα θα επισκευαστει ελπιζω!!ειδα οτι βαλατε τελειες συνταγες!!!!!

τι έπαθε καλέ το μικρούλι;

περαστικά σας!

EvgLp2.png

καλημέρα αν και αργά :-)

ρολάκια γλυκιάς ζύμης με μαρμελάδα ροδάκινο και τριμμένη κουβερτούΛα :tongue:

κάναμε και κάμποσα σταφιδόψωμα με τη ζύμη που περίσσεψε αλλά.... τα φάγαμε και δεν πρόλαβα να βγάλω φωτο :oops::oops:

dsc00293c.jpg

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ υπερμαγειρισες τι κανετε? Μερες εχω να γραψω αλλα εχω πηξει στην δουλεια.

Καλα τι υπεροχα πραγματα ειναι αυτα που φτιαχνετε?

Το Σαββατο ειχα κανει πιτσα κ εμεινε ζυμη κ ακουσα την συμβουλη απο δω κ την εβαλα καταψυξη κ χτες το βραδυ μας εσωσε που δεν ειχα φαγητο.Εγινε πιτσα ξανα μπαμ μπαμ! Αλλες φορες την πεταγα η χαζη!! Βαλτε κ αλλα τετοια τιπς που μας κανουν την ζωη μας ευκολη.

Να σας ρωτησω μιας κ ερχονται Χριστουγεννα μηπως να βαζαμε κ δοκιμασμενες κ πετυχημενες Χριστουγεννιατικες συνταγες? Εχω πολυ ωραιες συνταγες για μελομακαρονα-κουραμπιεδες κ βασιλοπιτα κ κεικ κ τσουρεκι.

Για σημερα τρωμε φασολαδα το μεσημερι κ το βραδυ εχει κολλησει το μυαλο μου δεν ξερω τι να κανω.Ελεγα κατι σε γρηγορο κ ευκολο αλλα δεν ξερω να μπορει να φαει κ ο γιος γιατι σκετη σαλατα πχ δεν την θεωρει φαγητο ....

Προχτες εκανα σουπερ τυροπιτακια κουρου συνταγη απο τις συνταγες της παρεας αντρας κ γιος ξετρελαθηκαν.Εκανα αυτη με 1 φαριναπ,1 γιαουρτι, 1 βιταμ κ αλατι .Βγηκαν υπεροχα.Πρωτα εγω εβαζα κ ενα αυγο μεσα αλλα δεν γινοταν τοσο ωραια η ζυμη !! Ξετρελαθηκαμε.

Μεσα στο ΣΚ η την ερχομενη βδομαδα λεω κ εγω να κανω στολιδια με το γιο μου κ θελει κ μπισκοτακια.Κανω τα φανταστικα μπισκοτα σε ξυλακι ( τα κανω κ ανεφ ξυλακιου) απο τις συνταγες της παρεας παλι .Ποτε δεν εχουν αποτυχει κ οπιος τα εχει φαει λεει τα καλυτερα.

My Kelly αυτα τα ρολλακια που εβαλες κ μου τρεξανε τα σαλια, ειναι η συνταγη για cinnabons? τα εχω κανει κ απλα δεν παιζονται αλλα τα εκανα με κανελλα-ζαχαρη κ την κρεμα τυριου ! Τωρα μου εδωσες τρελη ιδεα με την μαρμελαδα !!!! να εισαι καλα!!!

Χυτρα παντος εγω χρησιμοποιω πολυ μιας κ δουλευω κ δεν εχω πολυ χρονο κ πυρεξ επισης !! Θελω κ εγω κενγουν σαν τρελη αλλα ελα που μας τα τρωει η εφορια .... αληθεια απο τι τιμες ξεκινανε βρε κοριτσια ?

καλημέρα αν και αργά :-)

ρολάκια γλυκιάς ζύμης με μαρμελάδα ροδάκινο και τριμμένη κουβερτούΛα :tongue:

κάναμε και κάμποσα σταφιδόψωμα με τη ζύμη που περίσσεψε αλλά.... τα φάγαμε και δεν πρόλαβα να βγάλω φωτο :oops::oops:

dsc00293c.jpg

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πού είναι η συνταγή, οεοοοοοο;;;;;

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

ggeny τυροπιτάκια κουρού...δεν υπάρχουν καλύτερa.

Θα είναι τα πρώτα που θα κάνω με μίξερ, τα κάνει η μάνα μου από τότε που είμασταν μικρά.

Θα της ζητήσω και συνταγή να σας τη βάλω.

Eσύ ποιά συνταγή έκανες ακριβώς?

Πάντως μου τηδίνουν οι μαμάδες, συνταγή ρωτάς, και όλο "με το μάτι" σου απαντάει!:D

Ωχ δεν παλεύεται χωρίς απορροφητήρα, πρέπει να ανοίγεις παράθυρα, γεμίζεις υδρατμούς και μυρωδιές.

Πώς έπαθε ουρολοίμωξη το παιδάκι σου τόσο μικρό!? Πω πω το πουλάκι μου, περαστικά κοπέλα μου...μαζί είμαστε σχεδόν (τα μωράκια μας).

Πάντως υπάρχουν και χειρότερα από τον απορροφητήρα, το κατάλαβα όταν έμεινα χωρίς κουζίνα.

Τον απορροφητήρα απορώ πως δεν τον έχω κάψει, μου κοιμίζει το παιδί :shock: Καμουφλάρει και τη φασαρία στο νεροχύτη! Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!;);)

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πού είναι η συνταγή, οεοοοοοο;;;;;

δεν ξέρω ποιά είναι αλλά μοιάζουν ελαφρά εμφανισιακά με αυτά:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatenia-mpretseln-brezeln.html

κι επειδή με ξελίγωσε πάλι το ΜαιΚελλυ (αυτό μου θυμίζει το ΜαιΤαι ένα πράγμα...:tongue:) θα τα κάνω το σαβ/κο.

Τη δικιά της συνταγή δε θα τολμήσω να τη κάνω, ακόμα, φαίνονται...παν δύσκολα. Και παν-νόστιμα!

Θέλω γλυκό τώρααααα ααααα με έκαψες μαικελυ!

-7.5 κιλά :D

Ωχ δεν παλεύεται χωρίς απορροφητήρα, πρέπει να ανοίγεις παράθυρα, γεμίζεις υδρατμούς και μυρωδιές.

Πώς έπαθε ουρολοίμωξη το παιδάκι σου τόσο μικρό!? Πω πω το πουλάκι μου, περαστικά κοπέλα μου...μαζί είμαστε σχεδόν (τα μωράκια μας).

Πάντως υπάρχουν και χειρότερα από τον απορροφητήρα, το κατάλαβα όταν έμεινα χωρίς κουζίνα.

Τον απορροφητήρα απορώ πως δεν τον έχω κάψει, μου κοιμίζει το παιδί :shock: Καμουφλάρει και τη φασαρία στο νεροχύτη! Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!;);)

δεν παλευεται βεβαια χωρις απορροφητηρα για αυτο τρωμε τα φαγητα της πεθερας κ σημερα σουβλακια θελει ο συζυγος.μονο για το μωρο μαγειρευω!

ουρολοιμωξη μαλλον παθαμε απο ενα μικρο θεματακι που ανακαλυψαμε στα νεφρακια του...:cry:!

3otVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...