Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

      Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

      Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Ellemphriem

στη φώτο που έβαλες στον πάτο ήταν λίγο άψητο στα 35' ψησίματος σε φούρνο πάνω κάτω αντιστάσεις.

Εβαλα μέσα άλλα 10' μόνο κάτω αντίσταση κι έγινε μια χαρά απο κάτω η κρούστα, όπως εδώ IMGP1038-2-1.jpg

άρα ψήνεις ανάλογα με το πόσο θα το κόψεις να θέλει, η MyKelly έψησε μόνο 25'...

Δοκίμασε να βάλεις ένα πηρούνι στην άκρη προς τον πάτο, αν σηκώνεται και φαίνεται τραγανό έχει ψηθεί.

Λάδωσε το ταψάκι σου, αν χρησιμοποιήσεις ταψί κι όχι τάρτα. Και βάλε μικρό ταψί να φτάσει να ανέβει το ζυμάρι, παθούσα.

Καλή επιτυχία!

Εγινε σε 20 λεπτα 180 με αερα, σε πυλινο ταψι αλαδοτο (δεν κολλανε αυτα). Ηταν τελεια. Εγινε σαν σουφλε....και η ζυμη ηταν καταπληκτικη. Ευχαριστω!


Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσια!Είμαι καινούρια εδώ και το θέμα σας μου αρέσει πολύ αν και δεν με λες και Λωξάντρα το παλεύω.Το μόνο προβλημα μου είναι ο αντρας μου που είναι πολύ μίζερος με το φαγητο.

Μεγάλο πρόβλημα αυτό. Ο δικός μου ευτυχώς τρώει τα πάντα.

Link to comment
Share on other sites

χαχα... ταύτιση απόψεων ε; :tongue:;)

αλλά για το χάρακα ... δεν το χω ακόμα :P

Τριγυρνάμε στα ίδια γιουτουμποσοκάκια :tongue:

α την απλώνουν έξω από το ταψί και τη βάζουν μέσα ε...και που να βλέπατε τί έκανα εγώ :D με τα αυγά...και τους Κεν Γουντ θα με πέρνατε χαχαχαχα

έβαλα ωραία ωραία τη μπαλίτσα στη μέση του ταψιού κι άρχισα να ...απλώνω :cool:

MyKelly καλά σου άρεσε? Δεν το πιστεύω! Και εμφανισιακά ουδεμία σχέση έχει με τη δική σου!

Αφού το λες για τα πορσελάνινα ίσως δοκιμάσω. Τα γυάλινα πυρεξ δε με εμπνέουν έτσι κι αλλιώς. Ο Θεός...βοηθός!

Σκέψου να μου σπάσει και να γίνουν όλα...μη πω!

Η μάνα μου τα φοβάται, αλλά η μάνα μου φοβάται και τις χύτρες και την ασπιρίνη. (κι γω, τυχαίο? Δε νομίζω! Κατά μάνα...κατά κόρη! :tongue:)

Ένα θα πω.....:rolleyes:

ΑΓΙΑ ΧΎΤΡΑ!!!

Γενικά ψωνίζετε από το νετ? Ολο λέω κι όλο δεν...εδώ βέβαια έχω και τα μεταφορικά, έτσι παίρνω ότι πέσει στο μάτι μου και με βολεύει πχ πλάστη έχει και το σουπερμαρκετ και φόρμα σιλικόνης για κεικ (με τρύπα παρακαλώ!:tongue:).

Ετσι αυτά αν τα πάρω θα τα πάρω από εκεί, που να τρέχω σε ειδικό κατάστημα, τα έχουν και ακριβα.

Εχει πχ cookshop στο νησί, ε όταν πήγα να αλλάξω δώρα γάμου έπεσα από τα σύννεφα. Πανάκριβο.

Πάντως θα μου άρεσε να κάνω μια γύρα να δω μήπως πάρω ένα ωραίο σετ πχ από ταψιά ή και εξαρτήματα να τελειώνω. Αλλά που...χρόνος

ΥΓ δείτε εδώ για ζύμωμα ζύμης για τάρτες

πολύ ενδιαφέρον ειδικά το νο7!

http://www.dinanikolaou.gr/tip/4

Πολλά κουζινικά είδη πχ ταψιά αντικολλητικά, γάστρα γυάλινη κανάτες κτλ τα έχω πάρει από το www.amazon.co.uk τα τελευταία χρόνια αφού εκει τα βρίσκω ποιο φθηνά από Ελλάδα.

Παράδειγμα Pyrex ταψί πίτσας 30εκ Ελλάδα 15ευρώ http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10066341

Το ίδιο ταψί πίτσας αμαζον 7λιρες=8.65ευρώhttp://www.amazon.co.uk/Pyrex-Classic-Non-Stickmetal-Bakeware-Pizza/dp/B002QF56K6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353613025&sr=8-1

Και αυτό ειναι μόνο ένα παράδειγμα....η λίστα είναι ατελείωτη :rolleyes:;)

βρε κοριτσια εχω κ εγω απο δωρο γαμου το kenwood chef κ το εχω κ καθεται διακοσμητικο.... βαριεμαι το βαλε βγαλε κ ας το εχω επανω στο πλυντηριο πιατων (προχειρο εννοω...) εχω παρει με 50 ευρω ενα καλο μιξερ χειρος της bosch με πολλα βατ (450) κ τα κανω ολα μαυτο....

δηλαδη εσεις ολα με αυτο τα κανετε? κ ζυμες κλπ? αντε να μας λετε το εκανα με το σεφ πχ μπας κ παρουμε κ μεις μπρος.... κριμα τοσα λεφτα μηχανημα..............

αν κ εμενα παντα ειχε μπει στο μυαλο μου το θερμομιξ κ γι αυτο ψιλοσνομπαρα τον Κεν που λετε κ εσεις........

ΥΓ σημερα να αναμενετε φωτο απο γιουβαρλακιααααααααααααα

Αργησα πολύ να τον αποκτήσω τον Κενγουντ μου αλλά έκανα 5 χρόνια υπομονή, έχω τον Kenwood Major Titanium KM020 κ δεν τον αλλάζω με τιποτα! Όλα εκεί τα κάνω κ χαζεύω που να βρω φτηνότερα τα αξεσουάρ που θέλω , δυο τρια δηλαδή, κ να τα αποκτήσω κ αυτά :D

Η μητέρα μου είχε τον Κενγουντ της 28χρόνια....:rolleyes:

καλή αρχή στο θέμα νοικοκυροκόριτσα !!!! φοβερή ιδέα Καλαμάρ :D:D

μια και μιλάτε για ζυμαροκατσκευές θα σας δείξω τις δικές μας περσινές όπου δεν είχαμε θέματα με το ζυμάρι και βγήκαν νομίζω αρκετά καλές σε θέμα υφής

η συνταγή από το parents http://parents.org.gr/events/a299 νεσεστέ θα βρείτε στο λιντλ νομίζω φθηνότερο από τις γνωστές μάρκες

Καλώς την κ επισήμως!!

Μπράβο Αξες βγήκαν καταπληκτικά, πολύ ωραία δουλεια!!:D;)

Καλησπερα παρακολουθω το θεμα απο 'αποσταση' και κλεβω ιδεες. Μπορειτε παρακαλω πολυ να βαλετε την ΄συνταγη' για αυτο? Θελω να δοκιμασω να το φτιαξω.

Ευχαριστω.

Καλώς την :D κ μη μεινεις μακριά....δεν δαγκώνουμε :tongue: εγώ τουλάχιστον έχω κάνει εμβόλιο λύσσας χαχαχα

Οσο για γρήγορο φαγάκι:

ιδέα για κοτόπουλο φιλετο, στρώνεις 4 κομμάτια φιλέτο κοτόπουλο χωρίς πέτσα στο τεφαλ, βάζεις νεράκι, μόλις αρχίσει να βράζει αλατοπιπερώνεις,γυρίζεις κι από την άλλη μεριά μετά και κάνεις το ίδιο. Μόλις δεις ότι κοντεύουν να βράσουν ρίχνεις αποπάνω τους μίγμα μουστάρδας, λεμονιού, ρίγανης, σε ποσότητες κατά προτίμηση.

Οταν θα έχουν ρουφήξει όλα τα νερά θα τσιτσιρίσουν και θα πάρουν τέλειο χρώμα, και το μίγμα θα μετατραπεί σε σως.

Αυτόν ακριβώς τον τρόπο κ υλικά κάνω τις γλώσσες φιλέτο στο βαθύ τηγάνι μου κ βγαίνουν γρήγορα κ πεντανόστιμες ;)

Να και το σημερινό μας. Ψάρι (ρίνα μεγάλη) στη γάστρα με πατάτες, καρότα, φρέσκα κρεμμυδάκια και μπόλικο λεμόνι. Από μπαχαρικά έβαλα μόνο αλατοπίπερο.

Ωραίο με φαίνεται.....αλλά μάλλον θέλουν αλλαγή οι φακοί επαφής μου...εγώ ψάρι γιατί δεν βλέπω οέο???

βουαλα τα γιουβαρλακια μας!!!

ααα θα το καθιερωσω φετος το χειμωνα αντι για απλη λαχανοσουπα....

Πρώτη φορά τα βλέπω έτσι χε χε Ωραία φαίνονται ;)

Καλέ, εγώ είμαι ακαμάτρα, γι αυτό ανήκω σε τούτο το θέμα! Για να κλέβω ιδέες!

Παστίτσιο θα κάνω πρώτη φορά!

Εγώ κάνω αυτό το παστίτσιο κιουρία μου http://www.sintagespareas.gr/sintages/pastitsio-plousio-.html

για την φίλη (σμουτς):rolleyes: που μου ζήτησε την συνταγή για σπιτικό ψωμί του τόστ

με βάση την συνταγή αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/teleia-spitika-psomakia.html

με μερικές διαφορές στις αναλογίες έκανα αυτό

και μερικά ελιόψωμα που έφτιαξα την δεύτερη φορά με την ίδια ζύμη

300γρ νερό χλιαρό (25°C)

33γρ γάλα χλιαρό (25°C)

2 κ.σ. ζάχαρη

40γρ βούτυρο

1 κ.γ. αλάτι

667γρ αλεύρι εκ των οποίων τα 267 γρ σκληρό αλεύρι και τα υπόλοιπα 400 γρ αλεύρι για όλα

1 φακελάκι ξερή μαγιά

τα πετάς όλα στον αρτοπαρασκευαστή με την σειρά που τα γράφω και βάζεις το πρόγραμμα που είναι μόνο για ζύμωμα / φούσκωμα

το άφησα μόνο να ζυμώσει και μετά μοίρασα την ζύμη στα 2 τα έπλασα λίγο για να πάρουν το σωστό σχήμα και τα έβαλα σε ορθογώνια φόρμα για κέικ /ψωμί (από τα λιντλ τα είχα πάρει) αντί να λαδώσω την φόρμα έβαλα μέσα λαδόκολα :D

το άφησα στον φούρνο στους 30 να φουσκώσει (με το γνωστό μπολάκι βραστου νερού μέσα) για καμιά ώρα και το έψησα στους 180-200 (αφού έβγαλα το μπολάκι:tongue::tongue:)

Α καλεεεε δεν ήξερα πως με την συνταγή "μας" έκανες του τόστ!!

Ε τότε οκ θα το κάνω σίγουρα!!

Και όντως τα καλύτερα ψωμάκια έβερ αυτά

Καλησπέρα κοριτσια!Είμαι καινούρια εδώ και το θέμα σας μου αρέσει πολύ αν και δεν με λες και Λωξάντρα το παλεύω.Το μόνο προβλημα μου είναι ο αντρας μου που είναι πολύ μίζερος με το φαγητο.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας :D;)

Εγινε σε 20 λεπτα 180 με αερα, σε πυλινο ταψι αλαδοτο (δεν κολλανε αυτα). Ηταν τελεια. Εγινε σαν σουφλε....και η ζυμη ηταν καταπληκτικη. Ευχαριστω!

Μπράβο κυρία Ελε μου να επιστρέψετε με φώτο αν επιζήσει κάνα κομμάτι :rolleyes::tongue:

Link to comment
Share on other sites

ΥΓ έχετε κάνει κάποιο από αυτά? Εχω μια υπογλυκαιμία, μια στεναχώρια, μίξερ όμως δεν έχω, ακόμα.

Ιδού: http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatenia-mpretseln-brezeln.html και http://www.sintagespareas.gr/sintages/droseri-sokolatenia-apoplanisi.html

έλα ρεεεεεεεεε ετοιματζίδικα είναι αυτά...

θες να κάνεις κάτι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ, γρήγορο και πεντανόστιμο? μάλιστα παίρνει αρκετές αλλαγές, ανάλογα με τα υλικά που έχεις στο σπίτι σου. Εγώ τα έχω κάνει πολλές φορές και αύριο θα τα ξανακάνω

http://www.sintagespareas.gr/sintages/paneikola-troufakia.html

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια γεια σας και απο εμνα. σας εχασα κανα δυο μερες τωρα. αλλα επανηλθα. καπου ομως εχασα και τη συνεχεια στις συνταγες. τελος παντων θα την ξαναβρω.

καλα πηγε και η επισκεψη, καλα πηγαν και τα σοκολατκια και το κεικ. εβγαλα και φωτογραφιες και θα τις βαλω.

μια κοπελα με ρωτησε για τα σοκολατακια συνταγη.

να σας πω οτι εγω δεν ακολουθω και πολυ πολυ τις συνταγες, γενικα αυτοσχεδιαζω αρκετα ακολουθωντας ομως τη λογικη και τη βαση της συνταγης.

τελος παντων τα συγκεκριμενα σοκολατακια εχουν ως εξης:

ειχα γλυκο του κουταλιου δαμασκηνο δικο μου (εκανα 2 βαζακια μετρια, σαν αυτα του μαρκετ). πηρα το γλυκο, το εβαλα στο μουλτι μαζι με καρυδια και το αλεσα. μετα προσεθεσα ξυσμα πορτοκαλιου και τριμμενη φρυγανια να τραβαει τα υγρα. ζυμωσα μεχρι το μειγμα να πλαθεται. αν εινια πολυ μαλακο θελει κι αλλο καρυδι η φρυγανια. επλασα μικρα μπαλακια σε σχημα δαμασκηνου, τα αφησα στο ψυγειο να σφιξουν και μετα τα εριξα στη λιωμενη σοκολατα. εγω τη σοκολατα τη λιωνω στο αντικολλητικο (θελω την ευκολια μου) μαζι με βιταμ. 200 γρ σοκολατας κουβερτουρας θελουν περιπου 60-70 γρ μαργαρινη.

εμεις σημερα ειχαμε μακαρονια βιδες με σαλτσα ντοματας με φρεσκα μανιταρια. τα υπολοιπα μανιταρια τα ψηνω τωρα στο φουρνο.

για αυριο δεν εχουμε φαγητο. λεω να κανω λαδερα γεμιστα με πιποεριες φλωρινης.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ιδου και οι φωτογραφιες απο τα σοκολατακια απο την ποτα και το κεικ.

162dt.jpg

Uploaded with ImageShack.us

163zw.jpg

Uploaded with ImageShack.us

165uwp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ωραιότατα όλα τα καλούδια σου Κουρκουμπίνι μου :D

Link to comment
Share on other sites

επισης να πω οτι κανονικα τα σοκολατακια δαμασκηνο εινια ολοκληρο δαμασκηνο αποξηραμενο γεμιοσμενο με καρυδι. δηλαδη παιρνουμε τα δαμασκηνα, τα βαζουμε σε κονιακ η λκερ της αρεσκειας μας να μουσκεψουν ελαφρως ωστε να αποκτησουν μια σχετικη υγρασια, οχι ομως να φουσκωσουν παρα πολυ, τα γεμιζουμε με καρυδι και τα βουταμε στη σοκολατα. εινια παρα πολυ ωραιο σοκολατακι και πολυ χριστουγεννιατικο νομιζω. απλα εμενα με το γλυκο δεν μου καθοταν καλα να το γεμισω και ετσι βρηκα τη λυση του αλεσματος.

Link to comment
Share on other sites

καλαμαρακι μου σ' ευχαριστω παρα μα παρα πολυ...

τα μανιταρια τα εκανα στο φουρνο επηρεασμενη απο εσενα. αλλα δεν εβαλα θυμαρι, εβαλα ριγανη. γινονται τελεια. εινια η δευτερη φορα που τα κανω. τα εκανα και την περασμενη πεμπτη που παλι πηρα μανιταρια απο τη λαικη, ειπαμε επρεασμενη απο τη δικη σου συνταγη.

Link to comment
Share on other sites

καλαμαρακι μου σ' ευχαριστω παρα μα παρα πολυ...

τα μανιταρια τα εκανα στο φουρνο επηρεασμενη απο εσενα. αλλα δεν εβαλα θυμαρι, εβαλα ριγανη. γινονται τελεια. εινια η δευτερη φορα που τα κανω. τα εκανα και την περασμενη πεμπτη που παλι πηρα μανιταρια απο τη λαικη, ειπαμε επρεασμενη απο τη δικη σου συνταγη.

Πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν :D

Οκ ναι το θυμάρι είναι ιδιαίτερο κ σε γεύση κ σε οσμή κ όντως δεν ταιριάζει σε όλους αλλά κ η ρίγανη μια χαρά κάθεται στα μανιταρια. Και εγώ το σάββατο που θα πάω λαική αν βρω πάλι ωραία πλευρώτους θα πάρω ;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα!!!!

Χαθηκα λόγω δουλειάς και επίσης δεν έκανα και κάτι το ιδιαίτερο...

Τη Δευτερα- Τρίτη φασολάδα, κλασσική συνταγή με καροτο-σέλινο -κρεμμύδι-ντομάτα, Τετάρτη κοτόπουλο κοκκινιστό με ρύζι σπυρωτό και για σήμερα είχα φτιάξει φασολάκια (τα τελευταία κατεψυγμένα που είχα απο το χωριό) και μια σπανακόπιτα την οποία δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό :tongue::tongue::rolleyes::rolleyes:

τα "αρπακτικά" την κατασπάραξαν!!!!!!!

Ετοιμάζω φακές για αυριο :(...δεν εχω κ πολύ όρεξη να τις φάω, ήθελα ψάρι αλλά δεν μπορουσα να πάω λαική..

Ελπίζω το ΣΚ να τα καταφερω να φτιάξω μπιστοτάκια κούκις και μια κις λορέν...όταν τα φτιαξω θα βάλω φωτο κ συνταγή γιατι τωρα δεν τις έχω πρόχειρες...

Καλά μαγειρέματα :-P:razz:

Link to comment
Share on other sites

Βρε μαγειροκόριτσα, όλα ωραία αυτά που φτιάχνουμε και λέμε :rolleyes:, αλλά πλάκα-πλάκα και τα πιτόγυρα τα έτοιμα δεν υπάρχουν λέμε!!!! :P:tongue::tongue::tongue:

Χτύπησα ένα τώρα...μμμμμμ είχα πολύυυυυ καιρό να φάω και το τσάκισα εν ριπή οφθαλμού!!!! τί να λέει τώρα ο γουέλινγκτον;;;:tongue::tongue::tongue::D:D:D


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Τριγυρνάμε στα ίδια γιουτουμποσοκάκια :tongue:

Α, καλά έχω ρίξει ξενύχτι στα σοκάκια αυτά... και νηφάλια κιόλας :tongue:

Πολλά κουζινικά είδη πχ ταψιά αντικολλητικά, γάστρα γυάλινη κανάτες κτλ τα έχω πάρει από το www.amazon.co.uk τα τελευταία χρόνια αφού εκει τα βρίσκω ποιο φθηνά από Ελλάδα.

Παράδειγμα Pyrex ταψί πίτσας 30εκ Ελλάδα 15ευρώ http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10066341

Το ίδιο ταψί πίτσας αμαζον 7λιρες=8.65ευρώhttp://www.amazon.co.uk/Pyrex-Classic-Non-Stickmetal-Bakeware-Pizza/dp/B002QF56K6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353613025&sr=8-1

Και αυτό ειναι μόνο ένα παράδειγμα....η λίστα είναι ατελείωτη :rolleyes:;)

Να τί ήθελα να σε πω..... για πες τί πήρες γιατί ψάχνομαι κι εγώ αλλά έχει τοσα που χάνεσαι... θέλω δοκιμασμένα πράγματα! ειδικά το ταψί πίτσας μου φωνάζει... "πάρε με, με χρειάζεσαι...":tongue:

Αργησα πολύ να τον αποκτήσω τον Κενγουντ μου αλλά έκανα 5 χρόνια υπομονή, έχω τον Kenwood Major Titanium KM020 κ δεν τον αλλάζω με τιποτα! Όλα εκεί τα κάνω κ χαζεύω που να βρω φτηνότερα τα αξεσουάρ που θέλω , δυο τρια δηλαδή, κ να τα αποκτήσω κ αυτά :D

Η μητέρα μου είχε τον Κενγουντ της 28χρόνια....:rolleyes:

Κιουρία μου είστε πιο νέα από μας... εγώ Chef premier KMC 560, ευτυχώς από λίστα γάμου ;)Η τριάδα της λίστας ήταν ο Κεν, το στεγνωτήριο και η πρέσσα :rolleyes::tongue:.

ΥΓ. Από εξαρτήματα τί έχεις πάρει και βολεύει;


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

καλημερα μαγειροκόριτσα!

έχω πάρει υλικά να κάνω τη μερέντα και σκέφτομαι να κάνω και λουκουμάδες!με μερέντα φυσικά!

αλήθεια,οι λουκουμάδες πόσο κρατάνε;πρέπει να φαγωθούν ζεστοί και μόνο;

και να τους αποθηκεύσω με μερέντα πάνω ή άνευ;

πόσοι λουκουμάδες βγαίνουν περίπου;

μπορείτε να επαναφέρετε τη συνταγή για την κις λορέν παρακαλώ;:P


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα στα μαγειροκόριτσα :D

Εμάς μας έφερε πάλι ο παππούς από κάτω σαρδέλες μόνο αυτή τη φορά κ έτσι τις ετοίμασα να της ψήσει ο χαζμπαντ το μεσημέρι

photo-2012-11-23-09-46-32-814_zpsa592d21d.jpg

έχει κ κανα δυο κουκούτσια από το λεμόνι...:? χε χε αλλά δεν πειράζει θα πέσουν στη μερίδα του χαζμπαντ χοχοοχοχοχο

Καλησπέρα!!!!

Χαθηκα λόγω δουλειάς και επίσης δεν έκανα και κάτι το ιδιαίτερο...

Τη Δευτερα- Τρίτη φασολάδα, κλασσική συνταγή με καροτο-σέλινο -κρεμμύδι-ντομάτα, Τετάρτη κοτόπουλο κοκκινιστό με ρύζι σπυρωτό και για σήμερα είχα φτιάξει φασολάκια (τα τελευταία κατεψυγμένα που είχα απο το χωριό) και μια σπανακόπιτα την οποία δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό :tongue::tongue::rolleyes::rolleyes:

τα "αρπακτικά" την κατασπάραξαν!!!!!!!

Ετοιμάζω φακές για αυριο :(...δεν εχω κ πολύ όρεξη να τις φάω, ήθελα ψάρι αλλά δεν μπορουσα να πάω λαική..

Ελπίζω το ΣΚ να τα καταφερω να φτιάξω μπιστοτάκια κούκις και μια κις λορέν...όταν τα φτιαξω θα βάλω φωτο κ συνταγή γιατι τωρα δεν τις έχω πρόχειρες...

Καλά μαγειρέματα :-P:razz:

Nα τα φτιάξεις με το καλό στα αρπακτικά σου κ να μας τα δείξεις πριν ορμήξουν χε χε

Βρε μαγειροκόριτσα, όλα ωραία αυτά που φτιάχνουμε και λέμε :rolleyes:, αλλά πλάκα-πλάκα και τα πιτόγυρα τα έτοιμα δεν υπάρχουν λέμε!!!! :P:tongue::tongue::tongue:

Χτύπησα ένα τώρα...μμμμμμ είχα πολύυυυυ καιρό να φάω και το τσάκισα εν ριπή οφθαλμού!!!! τί να λέει τώρα ο γουέλινγκτον;;;:tongue::tongue::tongue::D:D:D

συμφωνωωωωωωωωω 1000% :D:D

Κιουρία μου είστε πιο νέα από μας... εγώ Chef premier KMC 560, ευτυχώς από λίστα γάμου ;)Η τριάδα της λίστας ήταν ο Κεν, το στεγνωτήριο και η πρέσσα :rolleyes::tongue:.

ΥΓ. Από εξαρτήματα τί έχεις πάρει και βολεύει;

Θα στα βάλω το βράδυ γιατί σε λίγο φεύγω για μάθημα ;):tongue:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...