Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλή αρχή στο θέμα νοικοκυροκόριτσα !!!! φοβερή ιδέα Καλαμάρ :D:D

μια και μιλάτε για ζυμαροκατσκευές θα σας δείξω τις δικές μας περσινές όπου δεν είχαμε θέματα με το ζυμάρι και βγήκαν νομίζω αρκετά καλές σε θέμα υφής

η συνταγή από το parents http://parents.org.gr/events/a299 νεσεστέ θα βρείτε στο λιντλ νομίζω φθηνότερο από τις γνωστές μάρκες

PC050145.jpg

PC050146-1.jpg

PC050144.jpg

PC050143.jpg

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παλαιοτερα ειχα φτιαξει αυτο απο το real food!!!!!!!!

αλλα ολα αυτα τα ζυμωματα αναμονες κλπ δεν ειναι το φορτε μου...

θελω λιιιγο πιο τεμπελοσυνταγες!!!!! χαχαχαχαχαχα

MONKEY BREAD (Κέικ Τσουρέκι με Σοκολάτα)

...............................................................................

Αχ το έχω φτιάξει και εγώ αυτό! όντως κούραση, αλλά δεν ήταν τέλειο;

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Αξεσάκι, αυτή ήταν η 1η συνταγή για στολίδια που έκανα και προτιμώ τη 2η, αυτή που έβαλα χθες... Μπορεί να έκανα εγώ κάτι λάθος αλλά δε νομίζω.

Monkey bread έκανα αυτό:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/to-psomi-tis-maimous.html

και η φωτογραφία που πρόλαβα να βγάλω:

DSCN1627_zps5ba9407f.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Accessssssssssssssss προσκυνώ!

Αυτά μάλιστα, να μπούνε στο δέντρο! τα δικά μου ευτυχώς τα έχει περιλάβει η μικρή και τα κρεμάει στ'αυτιά σαν σκουλαρίκια, αλλιώς ήταν για πέταμα...

Μόλις βγήκε αυτό:

(αλήθεια απορώ γιατί όταν μικραίνω τη φώτο γίνεται μια κουτσουλιά και μετά στο φόρουμ φαίνεται τεράστια!)

IMGP1025.jpg

θα το ονομάσω ομελέτα φούρνου αντί για τάρτα! Πάντως είναι λαχταριστό και αποκάτω έχει γίνει, αν προλάβω θα σας το βγάλω κι εκεί, να έχετε σφαιρική αίσθηση, μη χάσετε :rolleyes: αχαχαχχα

Ιδού:IMGP1032.jpg

Παρατηρήσεις: αποκάτω στις άκρες ψήθηκε τέλεια, αν είχε σκαρφαλώσει θα ήταν τέλεια, αποκάτω δεν ψήθηκε καλά και την ξαναέβαλα μέσα μόνο κάτω αντίσταση μήπως και.

Επίσης λάδωσα το ταψί, κι επειδή βλέπω υγρά κάτω λέω μήπως δεν έπρεπε.

Τί λέτε?

Καλησπερα παρακολουθω το θεμα απο 'αποσταση' και κλεβω ιδεες. Μπορειτε παρακαλω πολυ να βαλετε την ΄συνταγη' για αυτο? Θελω να δοκιμασω να το φτιαξω.

Ευχαριστω.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Αξεσάκι, αυτή ήταν η 1η συνταγή για στολίδια που έκανα και προτιμώ τη 2η, αυτή που έβαλα χθες... Μπορεί να έκανα εγώ κάτι λάθος αλλά δε νομίζω.

ραβάκι να σου πω την αμαρτία μου δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη για να μπορώ να συγκρίνω αυτό που θυμάμαι είναι ότι χρειάστικα παραπάνω κορν φλαουερ από αυτό που γράφει για να το πλάσσω ίσως να δοκιμάσω την δικιά σου φέτος αν φτιάξουμε κάτι με την μικρή :D

Accessssssssssssssss προσκυνώ!

Αυτά μάλιστα, να μπούνε στο δέντρο! τα δικά μου ευτυχώς τα έχει περιλάβει η μικρή και τα κρεμάει στ'αυτιά σαν σκουλαρίκια, αλλιώς ήταν για πέταμα...

χαχαχαχαχαχ σωστή η μικράαααα !!!! αι μαρί σημασία έχει η χαρά στα μικρά μουτράκια η δικιά μου πέρσι πήγε και στον σταθμό κάποια για να στολίσουν το δέντρο χεχε :rolleyes: ψωνάραααααααααα από κούνια

KbLyp3.png 4AByp3.png

Επέστρεψα, ευτυχώς έχω κι εσάς να σκέφτομαι τί θα μαγειρέψω, ούτε δουλειά δεν με αφήνει το παιδί να πάω, τόση γκρίνια. Θα βγω όμως σήμερα αλλιώς θα φλιπάρω. Χθές δεν πήγαμε σινεμά, που να αφήσεις το ταλιμπανάκι...κανείς δεν τον κάνει καλά.

Κι επανέρχομαι στα σχόλια μου:

ΚικιΛευτερης παστίτσιο και σκορδόψωμα και κεικ και κουλουράκια?:shock:Αυτά τα...λίγα θα κάνεις μόνο σήμερα? :tongue:

Πωπω ένα φαί είναι να κάνω κι ένα γλυκό και πολλά τα κόβω :D

Newbbie που να δείς την φώτο βρε, έτσι θηρίο που ήταν!

Η' μάλλον την βλέπει κανείς αλλά δεν την παρατηρεί. Ευτυχώς βρήκα πως μικραίνει δε λες :?

Οσο για γρήγορο φαγάκι:

ιδέα για κοτόπουλο φιλετο, στρώνεις 4 κομμάτια φιλέτο κοτόπουλο χωρίς πέτσα στο τεφαλ, βάζεις νεράκι, μόλις αρχίσει να βράζει αλατοπιπερώνεις,γυρίζεις κι από την άλλη μεριά μετά και κάνεις το ίδιο. Μόλις δεις ότι κοντεύουν να βράσουν ρίχνεις αποπάνω τους μίγμα μουστάρδας, λεμονιού, ρίγανης, σε ποσότητες κατά προτίμηση.

Οταν θα έχουν ρουφήξει όλα τα νερά θα τσιτσιρίσουν και θα πάρουν τέλειο χρώμα, και το μίγμα θα μετατραπεί σε σως.

Συμπλήρωμα για το κοτόπουλο΅:

βράζεις ρύζι για ρυζότο, σουρώνεις, τσιγαρίζεις με ελάχιστο λάδι φρέσκα κρεμμυδάκια, ρίχνεις μέσα το ρύζι, ανακατεύεις, στολίζεις με ψιλοκομμένο άνηθο.

Α σημείωση, στα κοτοπουλίδια μπορείς να βάλεις και λαδι αν θες φυσικά (στο μουσταρδομίγμα).

Καλησπερα παρακολουθω το θεμα απο 'αποσταση' και κλεβω ιδεες. Μπορειτε παρακαλω πολυ να βαλετε την ΄συνταγη' για αυτο? Θελω να δοκιμασω να το φτιαξω.

Ευχαριστω.

Καλημέρα, γιατί από απόσταση?

Η αρχική συνταγή είναι εδώ και είναι για τάρτα: http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1808404&postcount=35

Ασχετα που αυτό που έκανα εγώ μοιάζει με ομελέτα εμφανισιακά :P

Μοιράσου κι συ τις ιδέες σου μαζί μας, κι εμείς δοκιμάζουμε, αποτυγχάνουμε αλλά δε πτοούμαστε, επανάληψη μητηρ πασης μαθήσεως :-P

(έμεινε μόνο ένα κομμάτι από την τάρτα, κι αυτό με το ζόρι για να δοκιμάσει λίγο μια φίλη που θα έρθει)

-7.5 κιλά :D

Ευχαριστω.

η αρχική συνταγή είναι αυτή. Αλλά της Dimmi η φωτογραφία είναι πιοοοοοο σλουρπππ!

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1808404&postcount=35

η αρχική συνταγή είναι αυτή. Αλλά της Dimmi η φωτογραφία είναι πιοοοοοο σλουρπππ!

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1808404&postcount=35

Ellemphriem

στη φώτο που έβαλες στον πάτο ήταν λίγο άψητο στα 35' ψησίματος σε φούρνο πάνω κάτω αντιστάσεις.

Εβαλα μέσα άλλα 10' μόνο κάτω αντίσταση κι έγινε μια χαρά απο κάτω η κρούστα, όπως εδώ IMGP1038-2-1.jpg

άρα ψήνεις ανάλογα με το πόσο θα το κόψεις να θέλει, η MyKelly έψησε μόνο 25'...

Δοκίμασε να βάλεις ένα πηρούνι στην άκρη προς τον πάτο, αν σηκώνεται και φαίνεται τραγανό έχει ψηθεί.

Λάδωσε το ταψάκι σου, αν χρησιμοποιήσεις ταψί κι όχι τάρτα. Και βάλε μικρό ταψί να φτάσει να ανέβει το ζυμάρι, παθούσα.

Καλή επιτυχία!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Αυτά θέλω να κάνω σήμερα...αλλά με βλέπω να προλαβαίνω παστίτσιο και μπισκότα, αυτά : http://www.sintagespareas.gr/sintages/glika-paksimadakia-amigdalou.html

Και τουμόροου κέηκ, σκορδόψωμα (τα έχω βάλει στο μάτι λέμε!) και ελπίζω να περισσέψει παστίτσιο για αύριο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Βρε κοριτσια ποσα φαγητα μαγειρευετε καθε μερα?? :shock:.. Μαλλον δεν ανηκω στο συγκεκριμενο θεματακι τελικα :rolleyes:

Εγω τα γιουβαρλακια δεν τα κανω σουπα γιατι - τι πρωτοτυπο :rolleyes::rolleyes: - δεν τα τρωει ετσι ο συζυγος.. Τα θελει σκετα χωρις ζουμι σαν κεφτεδες και με το ζωμο κανω μια σαλτσα βελουτε αυγολεμονο και τα περιχυνω στο πιατο... Αυτα ειχε το μενου χτες και προχθες αλλα φωτο δεν σκεφτηκα να βαλω..

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Μου φερε ο αντρας μου 2 βαζα φυστικοβουτυρο κ δε ξερω τι να τα κανω... Ετσι σκετο δε μου πολυαρεσε... σε ψωμι δλδ... πολυ λιγωτικο! καμια ιδεα???

βρηκα αυτη τη συνταγη http://www.sintagespareas.gr/sintages/muffins-me-zimi-brioche-me-fistikoboutiro-kai-nutella.html

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Βρε κοριτσια ποσα φαγητα μαγειρευετε καθε μερα?? :shock:.. Μαλλον δεν ανηκω στο συγκεκριμενο θεματακι τελικα :rolleyes:

Εγω τα γιουβαρλακια δεν τα κανω σουπα γιατι - τι πρωτοτυπο :rolleyes::rolleyes: - δεν τα τρωει ετσι ο συζυγος.. Τα θελει σκετα χωρις ζουμι σαν κεφτεδες και με το ζωμο κανω μια σαλτσα βελουτε αυγολεμονο και τα περιχυνω στο πιατο... Αυτα ειχε το μενου χτες και προχθες αλλα φωτο δεν σκεφτηκα να βαλω..

Τι κανεις Κριστι μου? Ολα καλα?

Εμενα το αντιθετο ο συζυγος!!!!!!!! Σουπα να ναι κ οτι να ναι! Αν τα κανω βελουτε φωναζει δε τα θελει..... Ετσι του βγαζω ενα πιατο κ τα κανω μετα αφου σε εμας αρεσουν ετσι χαχαχαχα

Αλλα α σου πω δε ειμαι φαν του αυγολεμονου.... κ γενικα του ψιλο-ωμου αυγο... κατι με πιανει στην ιδεα!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...