Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

      πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

      Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

      • Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

dimmi, η τάρτα φαίνεται ωραιότατη πάντως, αν και χωρίς ταρτιέρα.

Μπορείς να απλώσεις τη ζύμη πάντως με ένα μπουκάλι/ψηλό βάζο γυάλινο, μέχρι να πάρεις πλάστη.

α την απλώνουν έξω από το ταψί και τη βάζουν μέσα ε...και που να βλέπατε τί έκανα εγώ :D με τα αυγά...και τους Κεν Γουντ θα με πέρνατε χαχαχαχα

έβαλα ωραία ωραία τη μπαλίτσα στη μέση του ταψιού κι άρχισα να ...απλώνω :cool:

MyKelly καλά σου άρεσε? Δεν το πιστεύω! Και εμφανισιακά ουδεμία σχέση έχει με τη δική σου!

Αφού το λες για τα πορσελάνινα ίσως δοκιμάσω. Τα γυάλινα πυρεξ δε με εμπνέουν έτσι κι αλλιώς. Ο Θεός...βοηθός!

Σκέψου να μου σπάσει και να γίνουν όλα...μη πω!

Η μάνα μου τα φοβάται, αλλά η μάνα μου φοβάται και τις χύτρες και την ασπιρίνη. (κι γω, τυχαίο? Δε νομίζω! Κατά μάνα...κατά κόρη! :tongue:)


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, καλά με την ελπίδα ζω... :rolleyes: μέχρι να μάθει να τρώει από όλα, με βλέπω να φτιάχνω σουπίτσες μοσχαράκι με φιδέ για μένα και το άλλο χούφταλο που θ αέχω δίπλα μου... αν με αντέξει ως τότε :tongue::D:D

χαχαχαχ έλα μωρέ, που θα βρεί καλύτερα και πιο σκορδομοσχομυρισμένα? :tongue:

MyKelly τώρα πήρα αέρα που είπες ότι σου άρεσε, αλλά δεν ξεχνώ το καλαμαρίδιο που είπε δεν ζυμώθηκε καλά. πάω να δω βίντεο πως ζυμώνουν. Αμα έχετε κανένα καλό για ρίξτε για ρίξτε!

Βρε βραδυάτικο καυμός να μάθω να ζυμωνώ:shock:


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μια πορσελάνινη που έσπασε (ούτε κατάλαβα πως... είχε κρυώσει πια ο φούρνος), έκανε μια ρωγμή απλά μες τη μέση... έφυγε με το περιεχόμενο...

Εγώ μέσα στη ταρτιέρα απλώνω με τα δάχτυλα/παλάμη... Επειδή είπες για πλάστη το ανέφερα, αλλά μάλλον σου βγήκε λίγη ποσότητα για αυτό τρυπούσε.


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι έχω κολλήσει να φτιάξω monkey bread... :rolleyes:


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Εγώ φτιάχνω σε γλυκιά/αλμυρή αυτήν με απόλυτη επιτυχία πάντα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-tartes.html

το βήμα 4 δεν το έκανα ποτέ λαλαλαλαλ

Οπως ήταν μες το μπολ την "ζύμωσα", που να ήξερα!

Ωραία! Ελπίζω να κοιμηθεί απόψε ο άντρας μου και να μη ζυμώνεται στην κοιλιά μας! :oops::D:D


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εμένα μια πορσελάνινη που έσπασε (ούτε κατάλαβα πως... είχε κρυώσει πια ο φούρνος), έκανε μια ρωγμή απλά μες τη μέση... έφυγε με το περιεχόμενο...

Εγώ μέσα στη ταρτιέρα απλώνω με τα δάχτυλα/παλάμη... Επειδή είπες για πλάστη το ανέφερα, αλλά μάλλον σου βγήκε λίγη ποσότητα για αυτό τρυπούσε.

απαππαπα τέλειωσε δεν τα χρησιμοποιώ, κάτι ξέρει και η μάνα μου που είπε ότι δεν τα εμπιστεύεται!

Ναι έτσι άπλωσα το μίγμα, ορίστε είμαι γεννημένη σεφ :tongue::tongue::tongue: λοιπόν πέρα από την πλάκα ίσως μου διέφυγε μόνο το ζύμωμα :rolleyes: όλα τα άλλα καλά τα έκανα. Θα κοιμηθώ...ανήσυχη!:cool:

Ναι ήταν λίγη για το ταψί, έπαθα μια πλάκα όταν είδα ότι έπρεπε να το καλυψει και να σηκωθεί κιόλα στα τοιχώματα χαχχαχαχα

τραβούσα από δω τραβούσα από κει, χαχαχαχα αφασία. Για αυτό...ταρτιέρα.

Και θα κάνω του άντρα μου παραγγελιά, θέλει λέει μια συγκεκριμένη αλμυρή αλλά και γλυκιά :shock:

Γενικά ψωνίζετε από το νετ? Ολο λέω κι όλο δεν...εδώ βέβαια έχω και τα μεταφορικά, έτσι παίρνω ότι πέσει στο μάτι μου και με βολεύει πχ πλάστη έχει και το σουπερμαρκετ και φόρμα σιλικόνης για κεικ (με τρύπα παρακαλώ!:tongue:).

Ετσι αυτά αν τα πάρω θα τα πάρω από εκεί, που να τρέχω σε ειδικό κατάστημα, τα έχουν και ακριβα.

Εχει πχ cookshop στο νησί, ε όταν πήγα να αλλάξω δώρα γάμου έπεσα από τα σύννεφα. Πανάκριβο.

Πάντως θα μου άρεσε να κάνω μια γύρα να δω μήπως πάρω ένα ωραίο σετ πχ από ταψιά ή και εξαρτήματα να τελειώνω. Αλλά που...χρόνος

ΥΓ δείτε εδώ για ζύμωμα ζύμης για τάρτες

πολύ ενδιαφέρον ειδικά το νο7!

http://www.dinanikolaou.gr/tip/4


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

Βρε, δεν είπαμε ότι είναι άθραυστες, αλλά ότι κανουν για να ψήνεις... τώρα εμένα μάλλον κάπου την κοπάνησα και μετά με τη θερμότητα θα έσπασε. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Ίσα ισα έχεις τοσες και πυρέξ και πορσελάνινες και χάλασες την προσπαθειά σου γιατί έβαλες ταψί! Βάλε βρε μια φωτό να σιγουρευτούμε!

ΥΓ Πάω να την πέσω τώρα που χώνεψα τα σκορδοειδή γιατί βρυκολάκιασα πάλι!


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Βρε, δεν είπαμε ότι είναι άθραυστες, αλλά ότι κανουν για να ψήνεις... τώρα εμένα μάλλον κάπου την κοπάνησα και μετά με τη θερμότητα θα έσπασε. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Ίσα ισα έχεις τοσες και πυρέξ και πορσελάνινες και χάλασες την προσπαθειά σου γιατί έβαλες ταψί! Βάλε βρε μια φωτό να σιγουρευτούμε!

ΥΓ Πάω να την πέσω τώρα που χώνεψα τα σκορδοειδή γιατί βρυκολάκιασα πάλι!

μπα πιό μεγάλα από το ταψί είναι, εκεί να δείς τί θα γινόταν χαχαχα

Λοιπόν θα διαλέξω ξανά μια τάρτ ακαι θα κάνω. Εφαγα κόλλημα.

Θα ακολουθήσω τις γενικές οδηγίες, τώρα κι γω στα τυφλά το έκανα, πρώτη προσπάθεια. Με ένα απλό γκουγκλάρισμα βγήκαν άπειρα λινκ!

Τείκά τα υλικά πρέπει να είναι παγωμένα!

Αβυσσος η ψυχή της τάρτας!

:tongue:

Ασε γιατί είμαι από μετακόμιση, σκέψου να έχει καμμια αμοιχή το πυρεξ και να χυθουν όλα!


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

IMGP1038-2.jpg

Καλημέρες!

Λοιπόν εμένα μου φαίνεται θελκτικότατη και ωραιότατη και νοστιμότατη. Ίσως όχι για το μαστερ σεφ αλλά τη δουλειά της την κάνει.

Το ότι δεν την άφησες στο ψυγείο να παγώσει ήταν αυτό που σε εμπόδισε να την απλώσεις. Αν θυμάσαι στη συνταγή λέει "βούτυρο (από το ψυγείο), αλεύρι και παγωμένο νερό". Έτσι μπορείς να δουλέψεις το ζυμάρι, όμως δουλεύοντας το βούτυρο ζεσταίνεται από τη θερμότητα του χεριού σου. Το βάζουμε λοιπόν στο ψυγείο και αυτό σφίγγει. Όταν βγει από το ψυγείο μπορεί να ανοιχτεί άνετα όσο λεπτό θες χωρίς να τρυπήσει. Εγώ στο κις αυτό δεν χρησιμοποιώ πλάστη, το έχω φτιάξει καμιά πενηνταριά φορές (έχω εντρυφήσει :tongue: ) και πάντα το ανοίγω με το χέρι. Και κάτι άλλο θα έκανες γιατί εμένα πάντα ψήνεται από κάτω. Τον φούρνο τον βάζω στον αέρα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγώ πάλι έχω κολλήσει να φτιάξω monkey bread... :rolleyes:

παλαιοτερα ειχα φτιαξει αυτο απο το real food!!!!!!!!

αλλα ολα αυτα τα ζυμωματα αναμονες κλπ δεν ειναι το φορτε μου...

θελω λιιιγο πιο τεμπελοσυνταγες!!!!! χαχαχαχαχαχα

MONKEY BREAD (Κέικ Τσουρέκι με Σοκολάτα)

16 κομμάτια μπαλάκια

Χρόνος προετοιμασίας 2 ώρες

Χρόνος ψησίματος 35ʼ (180?C)

Κατάλληλη για κατάψυξη

Βαθμός δυσκολίας ++

ΥΛΙΚΑ

1/2 κούπας νερό

1 κούπα γάλα

1/4 κούπας βούτυρο

1/2 κούπας ζάχαρη

4-5 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 ½ κουταλιάς μαγιά ξερή

1 κουταλάκι αλάτι

1 αυγό ελαφρά χτυπημένο

1/2 κούπας βούτυρο λιωμένο

1/2 κούπας καστανή ή άσπρη ζάχαρη

1/2 κούπας ψηφίδες σοκολάτας ή μαύρες σταφίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε μια κατσαρόλα ζεστάνετε το νερό, το γάλα και το βούτυρο. Αφήστε το μίγμα να κρυώσει ως τους 40?C. Ανακατέψτε στο μπολ του μίξερ 4 κούπες αλεύρι με τη μαγιά, το αλάτι και τη ζάχαρη. Ρίξτε το ζεστό μίγμα των υγρών και το αυγό και ζυμώστε στο μίξερ με το γάντζο ζυμώματος ή με τα χέρια 10ʼ-15ʼ, προσθέτοντας όσο ακόμη αλεύρι χρειαστεί, ώσπου να γίνει ζύμη ελαστική και λεία που να μην κολλάει στα δάχτυλα ή στο γάντζο. Καλύψτε τη με πλαστική μεμβράνη κι αφήστε τη να φουσκώσει 1 ώρα και 30ʼ ή ώσπου να διπλασιαστεί σε όγκο. Κόψτε τη σε μπάλες στο μέγεθος μικρού αυγού.

2. Σʼ ένα μπολ ανακατέψτε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τις σταφίδες ή τις ψηφίδες. Βουτήξτε μέσα τις μπάλες της ζύμης μία, μία και τοποθετήστε τις τη μια δίπλα στην άλλη μέσα σε μια καλά βουτυρωμένη φόρμα για κέικ αγγέλων. Όταν τελειώσει η πρώτη σειρά, αραδιάστε επάνω μια δεύτερη σειρά, ώσπου να τελειώσει η ζύμη. Καλύψτε τη φόρμα με πλαστική μεμβράνη κι αφήστε τη ζύμη να σταθεί 40ʼ, ώσπου να διπλασιαστεί και να φτάσει σχεδόν στο χείλος της φόρμας.

3. Ψήστε το ψωμί σε φούρνο 180?C, 30ʼ-35ʼ. Βγάλτε το από το φούρνο, ξεχωρίστε το από τη φόρμα, περνώντας ένα μαχαίρι τριγύρω κι αναποδογυρίστε το επάνω σε σχάρα μαζί με τη φόρμα. Αφήστε το να κρυώσει. Βγάλτε τη φόρμα και σερβίρετε το ψωμί πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη και χρωματιστά ζαχαρωτά μπιλάκια. Σερβίρετέ το την ίδια μέρα με το τσάι ή τον καφέ. Κόβεται σε μπαλάκια. Αν θέλετε, φυλάξτε το ερμητικά κλεισμένο στην κατάψυξη.

...............................................................................


Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Link to comment
Share on other sites

βρε κοριτσια εχω κ εγω απο δωρο γαμου το kenwood chef κ το εχω κ καθεται διακοσμητικο.... βαριεμαι το βαλε βγαλε κ ας το εχω επανω στο πλυντηριο πιατων (προχειρο εννοω...) εχω παρει με 50 ευρω ενα καλο μιξερ χειρος της bosch με πολλα βατ (450) κ τα κανω ολα μαυτο....

δηλαδη εσεις ολα με αυτο τα κανετε? κ ζυμες κλπ? αντε να μας λετε το εκανα με το σεφ πχ μπας κ παρουμε κ μεις μπρος.... κριμα τοσα λεφτα μηχανημα..............

αν κ εμενα παντα ειχε μπει στο μυαλο μου το θερμομιξ κ γι αυτο ψιλοσνομπαρα τον Κεν που λετε κ εσεις........

ΥΓ σημερα να αναμενετε φωτο απο γιουβαρλακιααααααααααααα


Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Link to comment
Share on other sites

Γενικά ψωνίζετε από το νετ? Ολο λέω κι όλο δεν...εδώ βέβαια έχω και τα μεταφορικά, έτσι παίρνω ότι πέσει στο μάτι μου και με βολεύει πχ πλάστη έχει και το σουπερμαρκετ και φόρμα σιλικόνης για κεικ (με τρύπα παρακαλώ!:tongue:).

Από νετ ψωνίζουμε κυρίως ηλεκτρικά, γκατζετάκια, φωτογραφικές, κινητά... πάνες και γάλα για το μωρό. Καλά δεν το συζητώ... οι πάνες από άμαζον στα 2/3 της τιμής και δωρεάν μεταφορικά και το γάλα από Γερμανία ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ακριβώς! Πρέπει να μας έχουν για πολύ λαλάκες εδώ στο Ελλάντα. :evil:

Ετσι αυτά αν τα πάρω θα τα πάρω από εκεί, που να τρέχω σε ειδικό κατάστημα, τα έχουν και ακριβα.

Εχει πχ cookshop στο νησί, ε όταν πήγα να αλλάξω δώρα γάμου έπεσα από τα σύννεφα. Πανάκριβο.

Πάντως θα μου άρεσε να κάνω μια γύρα να δω μήπως πάρω ένα ωραίο σετ πχ από ταψιά ή και εξαρτήματα να τελειώνω. Αλλά που...χρόνος!

Οι φόρμες σιλικόνης που έχω από cookshop είναι, 12 και 15 ευρώ αντίστοιχα, αλλά δεν το μετάνιωσα, είναι ό,τι πιο πρακτικό έχω χρησιμοποιήσει! Ρε να δεις πώς μου βγαίνει το κέηκ, γλιστράει και δεν μου έχει χαλάσει η επιφάνεια ποτέ, ενώ στις άλλες φόρμες όλο και θα κολούσε κάπου και θα χαλούσε η μόστρα του.

Καλημέρες!

Λοιπόν εμένα μου φαίνεται θελκτικότατη και ωραιότατη και νοστιμότατη. Ίσως όχι για το μαστερ σεφ αλλά τη δουλειά της την κάνει.

Και για το στομάχι μου μια χαρά είναι. Μου τρέχουν τα σάλια και δεν έχω φάει και πρωινό, ακόμα τον καφέ μου πίνω.

Κάτσε να δείς το τελικό αποτέλεσμα, όσο υπάρχει ακόμα :tongue:

IMGP1038-2.jpg

lalalalallala Newbbie είχες δίκιο ρε συ, καλά τί έχω πάθει, save and replace έκανα ενώ ήθελε save as copy.

Τέλειωσε, μάλλον είμαι φυσική ξανθιά που λέει και ο Γ.

:shock::shock::shock: Πώς δεν το είδα χθες βράδυ αυτό; Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ απ' τη λιγούρα βέβαια... Καλά, αυτό τώρα είναι τάρτα; Εμένα σαν ψιλοσουφλε-ομελετοκατάσταση μου κάνει. Πάντως ωραίο φαίνεται. Ποια συνταγή έκανες γι αυτό;

Για τη φωτογραφία δε σχολιάζω.. είπαμε ήταν μέρα ανεκδότων χθες. Να επαναληφθεί παρακαλώ, μας αρέσει να γελάμε. :D

Πείτε τι εύκολο και γρήγορο να μαγειρέψω σήμερα, θα βγω σούπερ μάρκετ με το μικρό μετά.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!!!!!!!

κολεστον νο 43 :tongue:

Παλιοαμερικάνα θα σε κανονίσω πρόσεχε καλά!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

αχ παναγία μου!!! Βρε μην την πειράζεις τη μικρή μου σουφραζέτα χαχαχαχα

Κικάκι με τέμπερες πλαστικά χρώματα , τα έχει στο βιβλιοπωλειο στο σουπερ παντού.

Α κ μια συμβουλή οικονομική για να κρατήσει το χρώμα στα στολίδια κ να μη ξεφτίσει κανονικά έπρεπε να τα περάσουμε με ένα υλικό σαν βερνίκι για να "κλειδώσει" το χρώμα. Ένας άλλο οικονομικός τροπος είναι να τα ψεκάσετε με πολύ...πολύ όμως λακ μαλλιών να κάνει στρώμα κ θα γυαλίσουν κ δεν θα ξεφτίσουν :D

Ορίστε, να καλός άνθρωπος, αμέσως η κίνκα :tongue:

Λοιπόν, σήμερα, αύριο μάξ θα φτιάξω τα σκορδόψωμα! Σήμερα παίζει παστίτσιο και αν προλάβω (χλωμό) κέηκ και κουλουράκια. Το κλασσικό κέηκ κουλουράκια δεν ξέρω ποια, θα δω και θα σας ειπώ.

Παλιοκίνκα, σε είπα πούλα την μου τη μηχανή ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣ καλά να πάθεις τώρα :tongue:

Αυτά από εμέ!


Wktmp2.png

qIogp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρες!

Λοιπόν εμένα μου φαίνεται θελκτικότατη και ωραιότατη και νοστιμότατη. Ίσως όχι για το μαστερ σεφ αλλά τη δουλειά της την κάνει.

Το ότι δεν την άφησες στο ψυγείο να παγώσει ήταν αυτό που σε εμπόδισε να την απλώσεις. Αν θυμάσαι στη συνταγή λέει "βούτυρο (από το ψυγείο), αλεύρι και παγωμένο νερό". Έτσι μπορείς να δουλέψεις το ζυμάρι, όμως δουλεύοντας το βούτυρο ζεσταίνεται από τη θερμότητα του χεριού σου. Το βάζουμε λοιπόν στο ψυγείο και αυτό σφίγγει. Όταν βγει από το ψυγείο μπορεί να ανοιχτεί άνετα όσο λεπτό θες χωρίς να τρυπήσει. Εγώ στο κις αυτό δεν χρησιμοποιώ πλάστη, το έχω φτιάξει καμιά πενηνταριά φορές (έχω εντρυφήσει :tongue: ) και πάντα το ανοίγω με το χέρι. Και κάτι άλλο θα έκανες γιατί εμένα πάντα ψήνεται από κάτω. Τον φούρνο τον βάζω στον αέρα.

μωρέ στο ψυγείο την έβαλα για 60' ακριβως, αλλά σαν ανεκδοτομέρα που ήταν, είχα αφήσει τα υλικά εκτός ψυγείου. Ευτυχώς που είναι χειμώνας :rolleyes:

βρε κοριτσια εχω κ εγω απο δωρο γαμου το kenwood chef κ το εχω κ καθεται διακοσμητικο.... βαριεμαι το βαλε βγαλε κ ας το εχω επανω στο πλυντηριο πιατων (προχειρο εννοω...) εχω παρει με 50 ευρω ενα καλο μιξερ χειρος της bosch με πολλα βατ (450) κ τα κανω ολα μαυτο....

ΥΓ σημερα να αναμενετε φωτο απο γιουβαρλακιααααααααααααα

α ωραίο φαγητό, αν δε βαριόμουν...φακές σήμερα, έχουμε και τα συνοδευτικά, μη πάνε χαμένα.

Οσο για τον Κεν αφού δεν τον θες βρε κορίτσι μου δώσε τον σε μένα, και θα σου μάθω εγώ 1000 χρήσεις :tongue::tongue:

Ψήνομαι κι γω για ένα phillips που είδα, φτηνό, κάπου 50 ευρώ.

Για καλή μου τύχη με άκουσε ο Αγιος Βασίλης και η μητέρα μου ξέθαψε 3 μίξερ δώρο γάμου της αδελφής μου από την αποθήκη μας (τα είχα ξεγραμμένα τα μίξερ αυτά γιατί κλείνει 2 δεκαετίες παντρεμένη η αδελφούλα και η αποθήκη είναι τεράστια)

Θα τα δώ και θα σας ενημερώσω για μοντέλα, αν είχατε γεννηθεί τότε θα τα ξέρετε :tongue:

Οι φόρμες σιλικόνης που έχω από cookshop είναι, 12 και 15 ευρώ αντίστοιχα, αλλά δεν το μετάνιωσα, είναι ό,τι πιο πρακτικό έχω χρησιμοποιήσει! Ρε να δεις πώς μου βγαίνει το κέηκ, γλιστράει και δεν μου έχει χαλάσει η επιφάνεια ποτέ, ενώ στις άλλες φόρμες όλο και θα κολούσε κάπου και θα χαλούσε η μόστρα του.

Να σου πω την αμαρτία μου δε θα τα λυπομουν τα χρήματα για κάτι που χρειάζομαι κι ας ήταν περισσότερα. Απλά βαριέμαι να τρέχω να αγοράσω. Αν μπορούσα τηλεφωνικά, μη σου πω ψηνομαι να κανω την πρωτη μου ιντερνετικη αγορα. Ο Γ. έχει ξαναπάρει διάφορα πχ τηλεόραση, υπολογιστή.

Και για το στομάχι μου μια χαρά είναι. Μου τρέχουν τα σάλια και δεν έχω φάει και πρωινό, ακόμα τον καφέ μου πίνω.

:shock::shock::shock: Πώς δεν το είδα χθες βράδυ αυτό; Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ απ' τη λιγούρα βέβαια... Καλά, αυτό τώρα είναι τάρτα; Εμένα σαν ψιλοσουφλε-ομελετοκατάσταση μου κάνει. Πάντως ωραίο φαίνεται. Ποια συνταγή έκανες γι αυτό;

Για τη φωτογραφία δε σχολιάζω.. είπαμε ήταν μέρα ανεκδότων χθες. Να επαναληφθεί παρακαλώ, μας αρέσει να γελάμε. :D

Πείτε τι εύκολο και γρήγορο να μαγειρέψω σήμερα, θα βγω σούπερ μάρκετ με το μικρό μετά.

Καλημέρα!!!!!!!

Παλιοαμερικάνα θα σε κανονίσω πρόσεχε καλά!!!!!!!!!!!

Ορίστε, να καλός άνθρωπος, αμέσως η κίνκα :tongue:

Λοιπόν, σήμερα, αύριο μάξ θα φτιάξω τα σκορδόψωμα! Σήμερα παίζει παστίτσιο και αν προλάβω (χλωμό) κέηκ και κουλουράκια. Το κλασσικό κέηκ κουλουράκια δεν ξέρω ποια, θα δω και θα σας ειπώ.

Παλιοκίνκα, σε είπα πούλα την μου τη μηχανή ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣ καλά να πάθεις τώρα :tongue:

Αυτά από εμέ!

επανερχομαι να σχολιάσω τα υπόλοιπα, κλαίει το παιδι


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...