Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 12 ώρες πρίν, linaa είπε:

      Είναι δύσκολος ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή. Ξέρω κοπέλα που μάζευε επί 5 χρόνια γιατί εκτός απτήν χαμηλή αμη υπήρχε Κ κληρονομικό νόσημα οπότε έπρεπε να μαζέψει παραπάνω από 10 βλαστοκυστες ώστε να εξασφαλίσει Κ τον προεμφυτικο να βρεθεί υγιές έμβρυο. Κύκλο χωρίς φάρμακα δεν είχε καθόλου .

      Θέλει υπομονή Κ επιμονή. Κ φυσικά να δοκιμάσεις ότι μπορείς . Κάθε εξέταση που κάνεις πλησιάζεις όλο Κ πιο κοντά. Αυτά δεν χρειάζετε να τα πολύ ρωτάς απλά κάνεις την εξέταση Κ αποκλείσεις πιθανότητες . 

      Επίσης γενικά σαν συμβουλή εμβρυομεταφορες κάνε πιο κοντά στο καλοκαίρι ο οργανισμός γενικά είναι πιο διαθέσιμος είναι η πιο φυσική επιλογή αναπαραγωγής . Δεν ταλαιπώρησε από ιώσεις ο οργανισμός είναι σε καλύτερη κατάσταση Κ υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία . 

      Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

      11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

      Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

      Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

      Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

      Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

κάτσε καλέ κλείνω τη μηλόπιτα :tongue:

όχι σίγουρα δεν έχουμε τον ίδιο, εμένα είναι 10 χρονών, τον είχε πάρει ο πατέρας μου ασχολήθηκε κάνα χρόνο κ μετά τον παράτησε στην τύχη του τάχα μου πως είχε χαλάσει. Τον πήρα , τον έφτιαξε ο χαζμπαντ , μια βίδα είχε λασκάρει κ ένα καινούργιο λάστιχο ήθελε κόστος 3ευρώ κ του ρίξαμε ένα καλό καθάρισμα αφού τον αποσυναρμολόγησε ο χαζμπαντ κ έλαμψε!

Εχει όλα τα προγράμματα εκτός της μαρμελάδας κλαψ λυγμ

Τις ζύμες ναι τις φτιάχνω τώρα στον αρτοπαρασκευαστή κ αφού φουσκώσουν τις βάζω στην κατάψυξη. Μπορούν να σταθούν εκεί εως κ 2 μήνες ή στην ψύξη 2-3 μέρες αλλιως ξυνιζει η μαγιά.

Πχ όταν κανω ζύμη πίτσας κάνω αρκετή πχ για δυο τρεις πίτσες των 30εκ κ αφού φουσκώσει τη χωρίζω σε σακουλάκια κ βουρ κατάψυξη.

Θέλει απλά να τη βγάλεις τουλάχιστον 5-6ώρες πριν τη χρησιμοποιήσεις. Εγώ την βγάζω από το πρωί κ την κατεβάζω στη ψύξη κ φέυγω για δουλειά.

Μια χαρά λοιπόν! Καλά κι εμένα που έχει για μαρμελάδα, τον έχω σχεδόν 2 χρόνια κι ακόμα κοιτάω τα χαρτιά να αποφασίσω... Δεν έτυχε να κάτσει χρονικά! Φαντάσου φέτος έκανα μαρμελάδα σύκο και ροδάκινο και γλυκό σταφύλι, σε ένα "παλιοκουζινάκι" στο εξοχικό το καλοκαίρι. Αρα πάλι δεν προβλέπεται να φτιάξω φέτος...:rolleyes::tongue:


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα η γιαγιά μου την έλεγε αλευρόπιτα...

Πρέπει να είναι πολύυυυυ λεπτή (εμένα δεν έγινε τόσο σήμερα*), τραγανή, κριτσανιστή, με "βουναλάκια" κατά τόπους, και τρώγεται ζεστή, έως καφτή!! Βεβαι το έτερον ήμισυ την τρώει και κρύα, αλλά εγώ δε μπορώ... Βάζω υλικά, όχι ποσότητες, γιατί εξαρτώνται από το μέγεθος ταψιού. Πρέπει ο χυλός να καλυπτει ίσα-ισα τον πάτο του ταψιού.

Υλικά

1 αβγό

αλεύρι

γάλα

λάδι

φέτα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε λάδι (και μια κουτ.γλυκού βούτυρο για τη μυρωδιά) να καλυφθεί ο πάτος του ταψιού και βάζουμε να κάψει στους 200-220 (ανάλογα το φούρνο), περίπου 10 min. Ετοιμάζουμε το χυλό (να γίνει αραιός) και τον ρίχνουμε στο ταψί. Από πάνω τρίβουμε φέτα με το χέρι και ψήνουμε περίπου 30 λεπτά. Το λάδι θα απορροφηθεί σχεδόν όλο προς το τέλος του ψησίματος, πρέπει να είναι αρκετό λοιπόν.

*: πιο λεπτή από αυτήν

http://www.flickr.com/photos/88354416@N02/8155352845/in/photostream/


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Αλουμινένιο ρηχό ταψί, πχ πίτσας είναι καλύτερο. Εγώ για αυτό το μέγεθος ταψιού, έβαλα

1 αβγό

6-8 κ.σ. αλεύρι

260 μλ γάλα

1 φλ.καφέ λάδι

Το καλύτερο είναι να "μετρήσετε" το γάλα μέσα στο ταψί, δηλ βαλτε τόσο όσο να καλύπτει τον πάτο του ταψιού, και μετρήστε το. Προσθέστε το αβγό και προσαρμόστε το αλεύρι μέχρι να είναι ακόμα αραιός ο χυλός.


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Καλορίζικο το θεματάκι!!!!

Δε ξέρω αν θα γράφω συχνά αλλά θα σας διαβάζω σίγουρα:tongue::P:p

Για αρχή θα σας βάλω την αγαπημένη μου συνταγή που τη φτιάχνω σε γιορτές!!!!!Γαλακτομπούρεκο "θεικό" όντως!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/galaktompourekoto-theiko.html

και ρολό κιμά, επίσης από τις συνταγες της παρέας, αλλά δεν μπορώ να βρω το λινκ...

ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ:

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  • 8 κουτ. σούπας κόκκινο κρασί
  • 1 αυγό
  • κρεμμύδι τριμμένο (προαιρετικά)
  • αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

  • 1/2 φλ. χοντροκομμένο μπέικον
  • ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 1/4 φλ. Ρεγγάτο σε κυβάκια
  • 1 μήλο σε κύβους (προαιρετικά)

  • Πως το κάνουμε:

  1. Ετοιμάζουμε το μείγμα το κιμά ανακατεύοντας όλα τα υλικά. Απλώνουμε σ'ένα ταψί.
  2. Ανακατεύουμε και τα υλικά της γέμισης και τα βάζουμε πάνω στο μείγμα του κιμά.
  3. Έπειτα, κλείνουμε τις δύο άκρες του κιμά, ώστε η γέμιση να μείνει μέσα και να μην χυθεί κατά το ψήσιμο.
  4. Σκεπάζουμε το ρολό με αλουμινόχαρτο & ψήνουμε στους 180°C για περίπου 70'. Λίγο πρίν το βγάλουμε απ' το φούρνο, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο για να ροδίσει.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα η γιαγιά μου την έλεγε αλευρόπιτα...

Πρέπει να είναι πολύυυυυ λεπτή (εμένα δεν έγινε τόσο σήμερα*), τραγανή, κριτσανιστή, με "βουναλάκια" κατά τόπους, και τρώγεται ζεστή, έως καφτή!! Βεβαι το έτερον ήμισυ την τρώει και κρύα, αλλά εγώ δε μπορώ... Βάζω υλικά, όχι ποσότητες, γιατί εξαρτώνται από το μέγεθος ταψιού. Πρέπει ο χυλός να καλυπτει ίσα-ισα τον πάτο του ταψιού.

Υλικά

1 αβγό

αλεύρι

γάλα

λάδι

φέτα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε λάδι (και μια κουτ.γλυκού βούτυρο για τη μυρωδιά) να καλυφθεί ο πάτος του ταψιού και βάζουμε να κάψει στους 200-220 (ανάλογα το φούρνο), περίπου 10 min. Ετοιμάζουμε το χυλό (να γίνει αραιός) και τον ρίχνουμε στο ταψί. Από πάνω τρίβουμε φέτα με το χέρι και ψήνουμε περίπου 30 λεπτά. Το λάδι θα απορροφηθεί σχεδόν όλο προς το τέλος του ψησίματος, πρέπει να είναι αρκετό λοιπόν.

*: πιο λεπτή από αυτήν

http://www.flickr.com/photos/88354416@N02/8155352845/in/photostream/

Να κι η δική μου. :D

DSCN0497.jpg

1 κούπα γάλα

1 κούπα αλεύρι

2 αυγά

τυρί φέτα

αλατοπίπερο

δυόσμος ή ρίγανη (προαιρετικά)

ελαιόλαδο

Σ΄ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το αλεύρι να γίνει χυλός και προσθέτουμε τα αυγά χωρίς να τα χτυπήσουμε. Ανακατεύουμε πάλι και αλατοπιπερώνουμε. Λαδώνουμε ένα μέτριο ταψί και το αφήνουμε στο φούρνο μέχρι να κάψει το λάδι. Ρίχνουμε το χυλό στο ταψί κι από πάνω τριμμένη φέτα. Ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει η επιφάνεια της πίτας (30-35 λεπτά περίπου, ανάλογα με το φούρνο) κι αν θέλουμε πασπαλίζουμε με δυόσμο ή ρίγανη.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γεια σας. Εγώ στη λεμονόπιτα βάζω το χυμό απο 3-4 λεμόνια για πιο έντονη γεύση και άρωμα. Επίσης βάζοντας περισσότερο λεμόνι, σφίγγει η κρέμα και δεν τρέχει.

DSCN5708.jpg

Σας βάζω συνταγή για εύκολη και γρήγορη μπουγάτσα.

Υλικά:

1 πακέτο φύλλο κρούστας

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

50-60 γρ μαργαρίνη

ζάχαρη άχνη

κανέλα

Εκτέλεση:

Λιώνουμε τη μαργαρίνη και βουτυρώνουμε ελαφρά ένα ταψάκι (εγώ χρησιμοποίησα ένα στρόγγυλο διαμέτρου 28 εκατοστών). Στρώνουμε τα φύλλα κρούστας διπλωμένα ακατάστατα έτσι ώστε να καλύψουμε όλη την επιφάνεια του σκεύους μας. Περιχύνουμε με την υπόλοιπη μαργαρίνη και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς, μέχρι να πάρει χρώμα το φύλλο. Στο μεταξύ αραιώνουμε το ζαχαρούχο με ίση ποσότητα νερού και περιχύνουμε το φύλλο κρούστας. Ξαναβάζουμε στο φούρνο για άλλα 15 λεπτά, μέχρι να απορροφηθεί το γάλα. Περιμένουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα πριν σερβίρουμε.

011.JPG

Αν έχετε όρεξη για περισσότερες συνταγές, ρίξτε μια ματιά στο μαγειρικό μου blog.

http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/

Καταρχήν έχουμε ίδια πιάτα! Δηλαδή με της μαμάς μου αλλά τα βλέπω συχνά (επίσης της τα είχα πάρει εγώ δώρο):tongue:

Κατα δεύτερον να ρωτήσω (δεν έχω μίξερ και είμαι ανίδεη από γλυκά, μα τελείως).

Στη συνταγή για τη μπουγάτσα τί σκέυος χρησιμοποιώ? Βάζω σε bold το κομμάτι που δεν κατάλαβα, με ενδιαφέρει πολύ αν καταλάβεις και μου πείς. σε ευχαριστώ!!

Η΄είναι τραγικά εύκολη η συνταγή ή εγώ τραγικά πεινασμένη και δε βλέπω μπροστά μου :tongue: αχ δίαιτα κι γω καλή μου, είχα πεί δε θα έμπαινα αλλά μπήκα στο θέμα, και χάλια ώρα!!!:D

ΥΓ δεν κατάλαβα το εξής:

"Στο μεταξύ αραιώνουμε το ζαχαρούχο με ίση ποσότητα νερού και περιχύνουμε το φύλλο κρούστας. "

Ερώτηση, δηλαδή ρίχνοντας το γάλα αυτό μετά θα πήξει και θα γίνει κρέμα μόνο του? Απλά το ρίχνω?

Μια φορά πάντως προειδοποίησα ότι είμαι άσχετη από γλυκά... :)


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!!!!!!!!!

ΕΡώτηση 1η: Έχεις αυτά τρα πόλυμπαγκ του ικέα και γράφεις απέξω τι έχει το καθένα?

Ερώτηση 2η: Πες καμμία ιδέα για τούρτα για τα γενέθλια της μικρής για τη γέμιση (σκέφτομαι να είναι κρέμα σοκολάτα 1 και 1 στρώση δλδ). Και για σχέδιο....Αυτήν την εβδομάδα θα κάνω δοκιμαστική!


Wktmp2.png

qIogp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Επισης θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης.Σε πολλες συνταγες ,ιδιως για κεικ,βαζουν πολλα αυγα .Αν τα περιορισουμε τι προβλημα δημιουργειται?Πχ δε φουσκωνει οσο θα επρεπε ?

Καλημέρα! Όπως και το kalamaraki έτσι κι εγώ κόβω αυγά πάντα. Για την ακρίβεια κόβω πάντα 1 αυγό χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στο αποτέλεσμα. Εξίσου γευστικό!

Να σας προτείνω κι εγώ μια συνταγή, την οποία κάνω οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα και πολλές φορές και δύο;

Εύκολη μηλόπιτα και άκρως γευστική!!!

Από εδώ και πέρα θα αρχίσω να δοκιμάζω καινούριες συνταγές για τα Χριστούγεννα. Πέρα από τα κλασσικά θέλω να δοκιμάζω και καινούριες συνταγές. Πέρισυ είχα φτιάξει για πρώτη φορά με απίστευτη επιτυχία χιονανθρωπάκια . Δεν υπήρχε άνθρωπος ο οποίος δεν ξετρελάθηκε. 3 μεγάλα τραπέζια έκανα και δεν υπήρχε ούτε ένας/μια που δεν ενθουσιάστηκε. Μικροί μεγάλοι!!!!


qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν έχουμε ίδια πιάτα! Δηλαδή με της μαμάς μου αλλά τα βλέπω συχνά (επίσης της τα είχα πάρει εγώ δώρο):tongue:

Κατα δεύτερον να ρωτήσω (δεν έχω μίξερ και είμαι ανίδεη από γλυκά, μα τελείως).

Στη συνταγή για τη μπουγάτσα τί σκέυος χρησιμοποιώ? Βάζω σε bold το κομμάτι που δεν κατάλαβα, με ενδιαφέρει πολύ αν καταλάβεις και μου πείς. σε ευχαριστώ!!

Σε ένα μικρό πυρεξάκι τη βάζεις ή σε ένα στρόγγυλο ταψάκι. Αλλά μικρό! Εγώ έχω ένα με διάμετρο 28 εκατοστά. Αλλά αν θες την κάνεις και σε κανονικό ταψί, μόνο που πρέπει να διπλασιάσεις τα υλικά.

Η΄είναι τραγικά εύκολη η συνταγή ή εγώ τραγικά πεινασμένη και δε βλέπω μπροστά μου :tongue: αχ δίαιτα κι γω καλή μου, είχα πεί δε θα έμπαινα αλλά μπήκα στο θέμα, και χάλια ώρα!!!:D

ΥΓ δεν κατάλαβα το εξής:

"Στο μεταξύ αραιώνουμε το ζαχαρούχο με ίση ποσότητα νερού και περιχύνουμε το φύλλο κρούστας. "

Ερώτηση, δηλαδή ρίχνοντας το γάλα αυτό μετά θα πήξει και θα γίνει κρέμα μόνο του? Απλά το ρίχνω?

Μια φορά πάντως προειδοποίησα ότι είμαι άσχετη από γλυκά... :)

Αδειάζεις το ζαχαρούχο σ' ένα μπολ και μετά γεμίζεις το κουτί με νερό και το προσθέτεις στο μπολ. Το ανακατεύεις να αναμιχθεί και το περιχύνεις πάνω από το φύλλο. Το φύλλο καθώς θα ψήνεται, το ρουφάει, φουσκώνει και αποκτά μια κρεμώδη αίσθηση.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! Όπως και το kalamaraki έτσι κι εγώ κόβω αυγά πάντα. Για την ακρίβεια κόβω πάντα 1 αυγό χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στο αποτέλεσμα. Εξίσου γευστικό!

Να σας προτείνω κι εγώ μια συνταγή, την οποία κάνω οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα και πολλές φορές και δύο;

Εύκολη μηλόπιτα και άκρως γευστική!!!

Από εδώ και πέρα θα αρχίσω να δοκιμάζω καινούριες συνταγές για τα Χριστούγεννα. Πέρα από τα κλασσικά θέλω να δοκιμάζω και καινούριες συνταγές. Πέρισυ είχα φτιάξει για πρώτη φορά με απίστευτη επιτυχία χιονανθρωπάκια . Δεν υπήρχε άνθρωπος ο οποίος δεν ξετρελάθηκε. 3 μεγάλα τραπέζια έκανα και δεν υπήρχε ούτε ένας/μια που δεν ενθουσιάστηκε. Μικροί μεγάλοι!!!!

Με τη συνταγή για τα χιονανθρωπάκια φτιάχνω "χιονούλες" !!!!

Εγώ βάζω κ 1 βανίλια για άρωμα...

Ειναι όντως πανευκολη, γρήγορη κ νόστιμη συνταγή!Θα δοκιμάσω κ τα χιονανθρωπάκια ;)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν η λεμον παι

έγινε ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ

η πιο ωραία συνταγή,εύκολη,γρήγορη,δεν σε λιγώνει -δεν σε ξινίζει.

Εφτιαξε η μητέρα μου ένα ταψάκι γιατί το πρωί που πίναμε καφέ της είπα τη συνταγή και τρελαθήκαμε οικογενειακώς!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...