Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Λέω να το φτιάξω, αλλά με πορτοκάλι. Χωρίς το σιρόπι τι υφή έχει; Βγαίνει αφράτο και μαλακό ή κάπως πιο τριφτό;

Τρομερο κεικ! Αφρατο κ πεντανοστιμο! αλλααααα μου τριβεται πολυ.... δηλαδη δε βγαινει ατοφια φετα κεικ σταθερη... ειναι κ καλο αυτο βεβααια, δεν ειναι στοκος το κεικ.... να εκανα κατι λαθος? ή απλα φταιει που δεν εβαλα σιροπι... δε ξερω... δε θυμαμαι τις αλλες φορες πως μου βγαινε....

Σιγουρα θα γινεται κ με πορτοκαλι, αν και με πορτοκαλι εγω κανω αυτο http://www.argiro.gr/recipes/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%B9%CE%BA-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B9 επισης φανταστικο! κ πανευκολο!!! το οποιο επισης κανω χωρις τα σιροπια κλπ μονο το κεικ....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπημένε μου Αι Βασίλη σε παρακαλώ θα ήθελα κι εγώ ένα μίξερ που τόσα χρόνια προσπαθώ η καημένη να αποκτήσω!!!Ημουν πολύ καλό κορίτσι!!! Ααααα και να είναι 5 λίτρων ο κάδος σε παρακαλώ!!!

αχαχαχαχα!!

Τα μπισκοτάκια μας χτες μες στο πνεύμα των Χριστουγέννων!!! ;)

dsc03874r.jpg

Καλησπέρα καλώς σας βρήκα!!!

Α, τέλεια είναι αυτά! ΑΛλά χάρακα;;;; παναγιά μου! άστο... νεξτ γιαρ:tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Παρεπιμπτόντως η κουζίνα ξανάνοιξε...:?

Η μεγάλη από όοοοοολα αυτά δοκίμασε μόνο συκώτι (ποσότητα κόκκου ρυζιού :tongue:, μην πω πληγούρι ) κι άλλο τόσο πίτσα και τελικά ζήτησε ... τι άλλο;;; αυγό τηγανητό!!! :rolleyes: Πετύχαμε και δίκροκο :shock:, αλλά δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό, χρόνια είχα να πετύχω δίκροκο και μάλιστα βιολογικό!

Και τσάκισε και το φιλαδέλφια... κρατήρες ανοίγει με το κουτάλι!

Με έφαγε η κουζίνα, τζάμπα οι δοκιμές/ετοιμασίες... τουλάχιστον ο χαζμπαντ έφαγε συκώτι που δεν τρώει ;), 1 στα 2 πετύχαμε... Και η μπουμπου έβλεπε και ξερογλειφόταν, άντε να την πείσω να φάει γιαουρτάκι. Πάντως η σκορδίλα στο σπίτι θα μυρίζει μέχρι αύριο :tongue::P:D

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Παναγιά μου! Ξύπνησαν οι γευστικοί μου κάλυκες.....:tongue:

εγώ θέλω να μαθω για το σολωμό-φιλαδέλφεια

Εδώ η συνταγή, εγώ το έψησα πιο πολύ, μας αρέσει ξεροψημένος ο σολωμός.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/solomos-me-filadelfia-sto-fourno.html

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

εγώ τώρα τι να πω;

έκανα το ρολό κοτόπουλο,ετοιμο απο το χασάπη,με πατάτες στο φούρνο.έτοιμο!!!!!!

έκανα μοσχαρι με λαχανικά για τη μικρή

αυτα τα πολλά!χαχααχαχ

έλεος!

μάλλον πρεπει να μπάινω νωρίς το πρωι που δεν έχει κάνει καμιά σας τίποτα!χαχαχαχαχ

ειδικά αυτά τα σκορδόψωμα κόμποι!

με δυο παιδιά στο σπίτι!όλα αυτά!μπράβο βρε κοριτσι!

εγώ με ένα και τρέχω!:P

Χεχε, ευχαριστώ για το μπράβο, αλλά η μεγάλη ήταν σταθμό και η μικρή έπεσε ξερή για 2 ώρες... εξου και με τράβηξε ως τις 11 να ξανακοιμηθεί κι εγώ τώρα βρυκολακιάζω :rolleyes:

Α, κι οι κόμποι είναι πανέυκολοι στο φτιάξιμο, άσε που το ζυμώνεις, το αφήνεις και μετά πλάθεις και ξαναφήνεις... τι πιο εύκολο;

Δες εδώ...

ImnOp3.png p7gjp3.png

dimmi, η τάρτα φαίνεται ωραιότατη πάντως, αν και χωρίς ταρτιέρα.

Μπορείς να απλώσεις τη ζύμη πάντως με ένα μπουκάλι/ψηλό βάζο γυάλινο, μέχρι να πάρεις πλάστη.

ImnOp3.png p7gjp3.png

http://syntagesapospiti.blogspot.gr/2012/10/blog-post_16.html

τα σκορδοψωμα

επιστρεφωωωωωωω

μιαμμμμ :rolleyes:

όχι ρε τη σώζω, είπαμε, μέρα ανεκδότων αλλά όχι κι έτσι αχαχχαχα :D:D

Πάντως στο πυρεξ δεν ψήνω, φοβάμαι, όταν θα ευκαιρήσω θα σου βάλω φώτο να μου πεις αν θα έψηνες εσύ εκεί, το απλό γυαλί με φοβίζει :rolleyes:

Εχω και κάτι άλλα από άσπρο υλικό, θα στα δείξω.

Την έσωσα την "τ'αρτα", τώρα πάω να τη βγάλω, τα υγρά ροφήχτηκαν και μάλλον ψήθηκε αποκάτω!

Φυσικά και θα πάρω ταρτιέρα, όπως και ταψί για πίτες, αυτά είναι must από ότι κατάλαβα, έχει ένα πολύ ωραίο μήνυμα το καλαμαρίδιο που λέει τα απαραίτητα, νομίζω τα έχω τα υπόλοιπα.

Διαστάσεις ταψιών μου δε ξέρω αλλά έχω διάφορα...(μη φανταστείς, από το σουπερμαρκετ, αντικολλητικά του...ποπού...)

Ταρτοφόρμα λοιπόν σιλικόνης, έφυγε!!!

Εγώ μια φορά με τις φόρμες σιλικόνης είμαι μαλωμένη....μάλλον δεν έιχα ποιοτικές (ήταν δώρα}γιατί δεν κατάφερα να βγάλω ποτέ αξιόλογο αποτέλεσμα.

Και για αυτό τις σούταρα όλες κ έμεινα στα βασικά που ξέρω καλά.;)

εγώ παίρνω έτοιμο γαύρο ή κολιό μαριναρισμένο από τον ψαρά

ναναι άραγε αυτη η συνταγή;

αυτός τον έχει σε τάπερ,φιλετάκια με λάδι πιπεριές κρεμμύδι σκόρδο πιπέρι αλάτι και τέτοια

Τι να σε πω δεν ξέρω....δεν έβαλα πιπεριές ούτε κρεμμύδι μόνο αυτά που λεει η συνταγή :D

turwethiel σε μερσω για το κοπλιμαν! εσυ καλη μου πρεπει να την κλεισεις την κουζινα για κανα μηνα μετα τα σημερινα!

θκατουλες black friday, το ψευτισανε κι αυτο, δεν βρισκεις ντιλζ της προκοπης.. το παρακολουθω κι εγω γιατι θελω μια κουζινομηχανη, αλλα ανθρακες ο θησαυρος...

έχω πισω στην ελλαδα τον kenwood chef με ολα τα εξαρτηματα, δωρο γαμου. το μηχανημα που κανει και την πιο ακαματρα χρυσοχερα! το σκεφτομαι κατι βροχερα βραδια να καθεται μονο του στο κουτι του και μελαγχολω! λεω μηπως και το φερω εδω αλλα θα πρεπει να πουλησω το πρωτοτοκο μου :D

(αλλες σκεφτονται παλιους γκομενους, εγω τον κενγουντ...)

χαχαχαχαχα :rolleyes::tongue::tongue:;) σε νιώθω απόλυτα!!

Όποτε χαϊδεύω τον kenwood chef μου....του ψυθιρίζω....άργησαμε να ανταμωθούμε {μια πενταετία τον περίμενα} ...αλλά τώρα δεν θα χωρίσουμε ΠΟΤΈ!! χαχαχαχαχα

Κάτσε να δείς το τελικό αποτέλεσμα, όσο υπάρχει ακόμα :tongue:

IMGP1038-2.jpg

lalalalallala Newbbie είχες δίκιο ρε συ, καλά τί έχω πάθει, save and replace έκανα ενώ ήθελε save as copy.

Τέλειωσε, μάλλον είμαι φυσική ξανθιά που λέει και ο Γ.

Πάντως φαινεται τέλειο!! αχ να είχα ένα κομμάτι.....πεινάω τώρα γκρρρρρ

Βρε Newbbie τώρα που το λες μου είχαν φέρει τάρτα πρίν τη γέννα, πραγματικά ήταν μικρή. Οι τάρτες έχουν ένα μέγεθος? Η΄πάει σαν τα ταψιά το μέγεθος της ταρτιέρας?

Αρα αυτό έφταιγε, κι επίσης ήθελε άλλα 10' ψήσιμο, την ξαναέβαλα κι έγινε τέλεια, 4 κομμάτια έχουμε φάει με τον Γ. :|

Κι έχει άγριες διαθέσεις, παρήγγειλε πίτσα γιατί ξελιγώθηκε, και μου έκανε και παραγγελιά να μάθω να του κάνω :D

Εχει ταρτιέρες γυάλινες πυριμαχες, πορσελάνινες πυρίμαχες, έχει αντικολλητικές απλές, έχει με αποσπόμενο πάτο για να σερβίρεις όμορφα ένα κις σε τραπέζι κ όχι με το σκέυος πχ έχει ανοξείδωτες σιλικονάτες ότι θες.

Εχει από 22εκ εως κ 30εκ πχ

Εγώ έχω μια 24εκ αντικολλητική, μια 26εκ αντικολλητική με αποσπόμενο πάτο κ μια γυάλινη 30εκ.

Και όλο λιγουρεύομαι κ χαζεύω τις πορσελάνινες....κ μετά λέω εχεις τρεις φτάνει....:rolleyes::tongue:

Εδώ η συνταγή, εγώ το έψησα πιο πολύ, μας αρέσει ξεροψημένος ο σολωμός.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/solomos-me-filadelfia-sto-fourno.html

Χε χε την ίδια κάνουμε, κ τώρα είδα πως ενώ παίνεψα την συνταγή....δεν την έχω ψηφίσει χααχαχαχα

Χεχε, ευχαριστώ για το μπράβο, αλλά η μεγάλη ήταν σταθμό και η μικρή έπεσε ξερή για 2 ώρες... εξου και με τράβηξε ως τις 11 να ξανακοιμηθεί κι εγώ τώρα βρυκολακιάζω :rolleyes:

Α, κι οι κόμποι είναι πανέυκολοι στο φτιάξιμο, άσε που το ζυμώνεις, το αφήνεις και μετά πλάθεις και ξαναφήνεις... τι πιο εύκολο;

Δες εδώ...

Το έχω το έχω

αχμ....τα ίδια βιντεάκια βλέπουμε χε χε χε :tongue:;)

dimmi, η τάρτα φαίνεται ωραιότατη πάντως, αν και χωρίς ταρτιέρα.

Μπορείς να απλώσεις τη ζύμη πάντως με ένα μπουκάλι/ψηλό βάζο γυάλινο, μέχρι να πάρεις πλάστη.

Θα συμφωνήσω, τον πλάστη τον χρησιμοποιούμε στην ζύμη τάρτας αν θέλουμε ή χρειαστεί για να τελειοποιήσουμε το αποτέλεσμα να μπει όμορφα στην ταρτιέρα αν χρειάζεται δούλεμα η συνταγή αυτή κ μετά στρώνουμε/υψώνουμε τα πλαινά

Εγώ φτιάχνω σε γλυκιά/αλμυρή αυτήν με απόλυτη επιτυχία πάντα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-tartes.html

Kατά πρώτον τέλεια τα καλούδια σου όλα! Τώρα τα είδα, αργώ λίγο σήμερα, δε στροφάρω :tongue:

Το περί άμαζον δεν το έπιασα καλέ, έφυγα πείνασε το παιδί και ο άντρας μου αποτελειώνει την τάρτα :D

Για το άμαζον ... το καλαμάρι έχει διδακτορικό :tongue:. Δες εδώ παιδί μου μιξερ ποικιλία...

http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_il_ii_kitchen?rh=i%3Akitchen&lo=kitchen&keyword=Mixer&ie=UTF8&qid=1353538073

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Κάτσε να δείς το τελικό αποτέλεσμα, όσο υπάρχει ακόμα :tongue:

IMGP1038-2.jpg

lalalalallala Newbbie είχες δίκιο ρε συ, καλά τί έχω πάθει, save and replace έκανα ενώ ήθελε save as copy.

Τέλειωσε, μάλλον είμαι φυσική ξανθιά που λέει και ο Γ.

Λοιπόν μου φαίνεται φανταστικό! Μάλλον ήθελε λίγο πιο πολύ ψήσιμο. Η μια κουζίνα με την άλλη διαφέρουν αρκετά, αυτό έχω καταλάβει εγώ.

Και για τα πυρέξ που έλεγες, μην τα φοβάσαι καθόλου. Είτε πορσελάνινα είτε γυάλινα (να προσέξεις να είναι πυρίμαχα, όχι τζάμια) εγώ τα χρησιμοποιώ αντί των ταψιών. ;)

turwethiel σε μερσω για το κοπλιμαν! εσυ καλη μου πρεπει να την κλεισεις την κουζινα για κανα μηνα μετα τα σημερινα!

θκατουλες black friday, το ψευτισανε κι αυτο, δεν βρισκεις ντιλζ της προκοπης.. το παρακολουθω κι εγω γιατι θελω μια κουζινομηχανη, αλλα ανθρακες ο θησαυρος...

έχω πισω στην ελλαδα τον kenwood chef με ολα τα εξαρτηματα, δωρο γαμου. το μηχανημα που κανει και την πιο ακαματρα χρυσοχερα! το σκεφτομαι κατι βροχερα βραδια να καθεται μονο του στο κουτι του και μελαγχολω! λεω μηπως και το φερω εδω αλλα θα πρεπει να πουλησω το πρωτοτοκο μου :D

(αλλες σκεφτονται παλιους γκομενους, εγω τον κενγουντ...)

Α< τον ίδιο Κεν έχουμε :tongue::D Και θέλω να τον εξοπλίσω πλήρως αλλά όντως η μπλακ φράιντει, εντελώς μπλακ είναι...

Και τον έχεις και κάθεται παιδί μου;;; Καλά κι εγώ μόνο κέικ/γλυκά κάνω αν και εφόσον.... κι έχω και τόσα εξαρτήματα, μέχρι και μηχανή κιμά έιχα πάρει το ζώωωωωωωον, ήταν το πιο ακριβό κι είπα να ξεμπερδεύω με τα ακριβά...ανάθεμα κι αν το χρησιμοποίησα ποτέ! και κάτι άλλα που χαλβαδιάζω τα βλέπω για ...νεξτ γιαρ κι αυτά!

Το σοφρίτο θεϊκό...καλή επιτυχία! αναμένουμε φωτό!

ImnOp3.png p7gjp3.png

Παρεπιμπτόντως η κουζίνα ξανάνοιξε...:?

Η μεγάλη από όοοοοολα αυτά δοκίμασε μόνο συκώτι (ποσότητα κόκκου ρυζιού :tongue:, μην πω πληγούρι ) κι άλλο τόσο πίτσα και τελικά ζήτησε ... τι άλλο;;; αυγό τηγανητό!!! :rolleyes: Πετύχαμε και δίκροκο :shock:, αλλά δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό, χρόνια είχα να πετύχω δίκροκο και μάλιστα βιολογικό!

Και τσάκισε και το φιλαδέλφια... κρατήρες ανοίγει με το κουτάλι!

Με έφαγε η κουζίνα, τζάμπα οι δοκιμές/ετοιμασίες... τουλάχιστον ο χαζμπαντ έφαγε συκώτι που δεν τρώει ;), 1 στα 2 πετύχαμε... Και η μπουμπου έβλεπε και ξερογλειφόταν, άντε να την πείσω να φάει γιαουρτάκι. Πάντως η σκορδίλα στο σπίτι θα μυρίζει μέχρι αύριο :tongue::P:D

δεν πειράζει, έκαναν ένα βηματάκι και οι δύο. Κι εσύ θα κάνεις υπομονή και θα επιμένεις...Αλλωστε η μπουμπου σου φαίνεται φαγανή, κι εμάς απόψε μας έβλεπε και...αχ το καυμμένο.

Κάποτε θα τρώει κι αυτός τις δημιουργίες μου (το καλό που σας θέλω να με έχετε μάθει ως τότε :tongue:).

Αλλιώς πάλι σούπες μοσχαράκι πατατούλα καρότο κολοκυθάκι θα του δίνω και μετά :tongue::tongue:

-7.5 κιλά :D

δεν πειράζει, έκαναν ένα βηματάκι και οι δύο. Κι εσύ θα κάνεις υπομονή και θα επιμένεις...Αλλωστε η μπουμπου σου φαίνεται φαγανή, κι εμάς απόψε μας έβλεπε και...αχ το καυμμένο.

Κάποτε θα τρώει κι αυτός τις δημιουργίες μου (το καλό που σας θέλω να με έχετε μάθει ως τότε :tongue:).

Αλλιώς πάλι σούπες μοσχαράκι πατατούλα καρότο κολοκυθάκι θα του δίνω και μετά :tongue::tongue:

Α, καλά με την ελπίδα ζω... :rolleyes: μέχρι να μάθει να τρώει από όλα, με βλέπω να φτιάχνω σουπίτσες μοσχαράκι με φιδέ για μένα και το άλλο χούφταλο που θ αέχω δίπλα μου... αν με αντέξει ως τότε :tongue::D:D

ImnOp3.png p7gjp3.png

Το έχω το έχω

αχμ....τα ίδια βιντεάκια βλέπουμε χε χε χε :tongue:;)

χαχα... ταύτιση απόψεων ε; :tongue:;)

αλλά για το χάρακα ... δεν το χω ακόμα :P

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...