Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα Σε ευχαριστώ πολύ! Kalamaraki μου!!! Μακάρι!!!

όσο για τη ζύμη με τις στρώσεις κομματάκι δύσκολο ήταν...θέλει υπομονή!!! Τα είχα δει κι εγώ καιρό και ήταν στα must!!

Δεν ξέρω αν θα έμπαινα ξανά σε τόση διαδικασία!! Ειναι ιδιαίτερα πάντως!! Και μου αρέσουν τα ψιλοπερίεργα...πρώτη φορά χρησιμοποίησα χάρακα σε συνταγή μπισκότων!!! ;)

α παναγία μου....χάρακας χαχαχα

εμ για αυτό το καθυστερώ κ εγώ να ασχοληθώ με αυτή τη συνταγή φαίνεται η ευκολία της χε χε :rolleyes:

Πώς το κάνεις βρε καλαμάρι με τα ψαράκια, πες μου τη διαδικασία γιατι σημερα έφτιαξα γαυρο-σαρδέλες στο φουρνο με κρεμμυδια,σκορδο, πιπεριες ντομάτα αλλά δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσαν:(

Α τίποτα ιδιαίτερο http://www.sintagespareas.gr/sintages/mirodatos-gayros-ston-fourno.html#rr_message_link, μου ειχε δώσει κ συμβουλή το τζατζίκι πως να τα κάνω {γιατί αμαρτία να το πω με μικρά ψαράκια δεν έχω ασχοληθεί μαγειρικά ,αφού δεν τηγανίζω, κ μόνο τα απολαμβάνω όταν μου τα τηγανίζει η μανούλα μου ή οι εστιάτορες χαχαχα }κ βγήκαν πολύ καλές κ οι σαρδέλες/γαύρος που είχα τότε. Και απόψε πριν κοιμηθώ αυτό θα κανω θα τα αφήσω έτοιμα στο ταψάκι να τα βάλει ο χαζμπαντ το μεσημέρι να ψηθούν.

Ουυυ και που είσαι ακόμα, ψήνεται αυτό,

το οποίο "αυτό" με το ζόρι έφτασε τα τοιχώματα, το έσπρωχνα μήπως και τα ανέβει, αλλά μάλλον τα έφτυσε και δεν!

Τραβούσα να ανέβει, άφηνε κενό στη μέση :shock:

Μα τί έκανα λάθος?

Εκτός από το ότι το έβαλα στο μικρότερο ταψί που είχα (τυχαίο ταψί) και επιπλέον δεν είχα ξανακάνει τάρτα (ο Θεός να την κάνει τάρτα αυτό που θα βγεί :lol:

Πάντως μοσχομυρίζει το σπίτι!

MyKelly εσύ που είσαι ταρτοέμπειρη και ο δημιουργός της ιδέας, τί έκανα λάθος?

Α σημείωση, ψήνω στην κάτω σκάλα του φούρνου (καλά κάνω?) και όχι σε προθερμασμένο φούρνο (καλά κάνω?) και τα υλικά είχα ξεχάσει να ταβάλω ψυγείο οπότε ήταν σε θερμοκρα΄σια δωματίου (καλά κάνω?).

Και τώρα φεύγω γιατί πέρασαν τα 25' και θέλω να την έχω από κοντά μη μου καεί, τότε σίγουρα δε θα τρώγεται :rolleyes: (καλά κάνω? :tongue:)

ΥΓ επίσης λάδωσα το ταψί, λέω μπας και βγάλεις άκρη τί φταίει...

1ον.....δεν το ζύμωσες καλά, φαίνεται στη φώτο τα κομμάτια του :tongue:

2ον γιατί βρε αφού είδες οτι δεν σου κάθεται επρεπε να το βγάλεις να το ξανακάνεις μια μπαλίτσα κ να το ανοίξεις με πλάστη κανονικά? Θα έβγαινε ποιο λεπτό αλλά σίγουρα όχι με σκισίματα.

Όσο για το ψήσιμο εξαρτάται από τον κάθε φούρνο. Εγώ τα ψήνω γενικά στην δεύτερη θέση από κάτω.

Τα υλικά δεν νομίζω να παίζει ρόλο που ήταν σε θερμοκρασία δωματίου εκτός αν ζητούσε η συνταγή να ειναι κρύα.

κ τέλος.....μου αρέσει που την αποκαλείς "ταρτοέμπειρη" χαχαχαχαχα :tongue::D

Μόλις βγήκε αυτό:

(αλήθεια απορώ γιατί όταν μικραίνω τη φώτο γίνεται μια κουτσουλιά και μετά στο φόρουμ φαίνεται τεράστια!)

θα το ονομάσω ομελέτα φούρνου αντί για τάρτα! Πάντως είναι λαχταριστό και αποκάτω έχει γίνει, αν προλάβω θα σας το βγάλω κι εκεί, να έχετε σφαιρική αίσθηση, μη χάσετε :rolleyes: αχαχαχχα

Πάντως από χρώμα σκίζει χε χε χε κ σίγουρα και από γεύση!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ τώρα τι να πω;

έκανα το ρολό κοτόπουλο,ετοιμο απο το χασάπη,με πατάτες στο φούρνο.έτοιμο!!!!!!

έκανα μοσχαρι με λαχανικά για τη μικρή

αυτα τα πολλά!χαχααχαχ

έλεος!

μάλλον πρεπει να μπάινω νωρίς το πρωι που δεν έχει κάνει καμιά σας τίποτα!χαχαχαχαχ

ειδικά αυτά τα σκορδόψωμα κόμποι!

με δυο παιδιά στο σπίτι!όλα αυτά!μπράβο βρε κοριτσι!

εγώ με ένα και τρέχω!:P

Καλέ έλα να κάνουμε παρέα, ούτε κι εγώ μαγειρεύω. Έναν αρακά έφτιαξα προχθές και τον τρώμε τρεις μέρες. Και το βράδυ ντάκο, τοστ, γιαούρτι και φρούτα.

Μήπως ξεχνάς να τη σώσεις αφού τη μικρύνεις; :tongue:

όχι ρε τη σώζω, είπαμε, μέρα ανεκδότων αλλά όχι κι έτσι αχαχχαχα :D:D

Πάντως στο πυρεξ δεν ψήνω, φοβάμαι, όταν θα ευκαιρήσω θα σου βάλω φώτο να μου πεις αν θα έψηνες εσύ εκεί, το απλό γυαλί με φοβίζει :rolleyes:

Εχω και κάτι άλλα από άσπρο υλικό, θα στα δείξω.

Την έσωσα την "τ'αρτα", τώρα πάω να τη βγάλω, τα υγρά ροφήχτηκαν και μάλλον ψήθηκε αποκάτω!

Φυσικά και θα πάρω ταρτιέρα, όπως και ταψί για πίτες, αυτά είναι must από ότι κατάλαβα, έχει ένα πολύ ωραίο μήνυμα το καλαμαρίδιο που λέει τα απαραίτητα, νομίζω τα έχω τα υπόλοιπα.

Διαστάσεις ταψιών μου δε ξέρω αλλά έχω διάφορα...(μη φανταστείς, από το σουπερμαρκετ, αντικολλητικά του...ποπού...)

Ταρτοφόρμα λοιπόν σιλικόνης, έφυγε!!!

-7.5 κιλά :D

όχι ρε τη σώζω, είπαμε, μέρα ανεκδότων αλλά όχι κι έτσι αχαχχαχα :D:D

Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς;

Πάντως στο πυρεξ δεν ψήνω, φοβάμαι, όταν θα ευκαιρήσω θα σου βάλω φώτο να μου πεις αν θα έψηνες εσύ εκεί, το απλό γυαλί με φοβίζει :rolleyes:

Μαρή δεν είναι απλό γυαλί, πυρέξ είναι λέμε!!! Αντέχει, γι αυτό το λένε πυρέξ. :D

Καλέ έλα να κάνουμε παρέα, ούτε κι εγώ μαγειρεύω. Έναν αρακά έφτιαξα προχθές και τον τρώμε τρεις μέρες. Και το βράδυ ντάκο, τοστ, γιαούρτι και φρούτα.

χαχαχαχαχαα

ο μικρός άρχισε ή ακόμα;

θα μαγειρεύεις τότε θέλοντας και μη!;)

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαα

ο μικρός άρχισε ή ακόμα;

θα μαγειρεύεις τότε θέλοντας και μη!;)

Ναι καλέ, τρώμε χορτόσουπες κι από βδομάδα και κοτόπουλο. Ε σιγά το μαγείρεμα για το μωρό. Το να βράσεις λίγο κρέας με λαχανικά δεν το λες και μαγείρεμα. Εδώ οι άλλες κάνουνε παπάδες. :tongue:

α παναγία μου....χάρακας χαχαχα

εμ για αυτό το καθυστερώ κ εγώ να ασχοληθώ με αυτή τη συνταγή φαίνεται η ευκολία της χε χε :rolleyes:

Α τίποτα ιδιαίτερο http://www.sintagespareas.gr/sintages/mirodatos-gayros-ston-fourno.html#rr_message_link, μου ειχε δώσει κ συμβουλή το τζατζίκι πως να τα κάνω {γιατί αμαρτία να το πω με μικρά ψαράκια δεν έχω ασχοληθεί μαγειρικά ,αφού δεν τηγανίζω, κ μόνο τα απολαμβάνω όταν μου τα τηγανίζει η μανούλα μου ή οι εστιάτορες χαχαχα }κ βγήκαν πολύ καλές κ οι σαρδέλες/γαύρος που είχα τότε. Και απόψε πριν κοιμηθώ αυτό θα κανω θα τα αφήσω έτοιμα στο ταψάκι να τα βάλει ο χαζμπαντ το μεσημέρι να ψηθούν.

2ον γιατί βρε αφού είδες οτι δεν σου κάθεται επρεπε να το βγάλεις να το ξανακάνεις μια μπαλίτσα κ να το ανοίξεις με πλάστη κανονικά? Θα έβγαινε ποιο λεπτό αλλά σίγουρα όχι με σκισίματα.

Όσο για το ψήσιμο εξαρτάται από τον κάθε φούρνο. Εγώ τα ψήνω γενικά στην δεύτερη θέση από κάτω.

Τα υλικά δεν νομίζω να παίζει ρόλο που ήταν σε θερμοκρασία δωματίου εκτός αν ζητούσε η συνταγή να ειναι κρύα.

εγώ παίρνω έτοιμο γαύρο ή κολιό μαριναρισμένο από τον ψαρά

ναναι άραγε αυτη η συνταγή;

αυτός τον έχει σε τάπερ,φιλετάκια με λάδι πιπεριές κρεμμύδι σκόρδο πιπέρι αλάτι και τέτοια

EvgLp2.png

Ναι καλέ, τρώμε χορτόσουπες κι από βδομάδα και κοτόπουλο. Ε σιγά το μαγείρεμα για το μωρό. Το να βράσεις λίγο κρέας με λαχανικά δεν το λες και μαγείρεμα. Εδώ οι άλλες κάνουνε παπάδες. :tongue:

πότε μεγαλώσανε!

ε μωρέ κάτι κάνουμε κι εμείς!:P

EvgLp2.png

Βρε Newbbie τώρα που το λες μου είχαν φέρει τάρτα πρίν τη γέννα, πραγματικά ήταν μικρή. Οι τάρτες έχουν ένα μέγεθος? Η΄πάει σαν τα ταψιά το μέγεθος της ταρτιέρας?

Αρα αυτό έφταιγε, κι επίσης ήθελε άλλα 10' ψήσιμο, την ξαναέβαλα κι έγινε τέλεια, 4 κομμάτια έχουμε φάει με τον Γ. :|

Κι έχει άγριες διαθέσεις, παρήγγειλε πίτσα γιατί ξελιγώθηκε, και μου έκανε και παραγγελιά να μάθω να του κάνω :D

πως ζυμώνουνε? Εχει κανένα βίντεο στο συνταγές παρέας?

2ον γιατί βρε αφού είδες οτι δεν σου κάθεται επρεπε να το βγάλεις να το ξανακάνεις μια μπαλίτσα κ να το ανοίξεις με πλάστη κανονικά?

Γιατί δεν έχω πλάστη, και δεύτερον είχα λαδώσει το ταψί και αν το έβγαζα το λάδι θα έμπαινε στη ζύμη, και δεν ήξερα αν έκανε

Θα έβγαινε ποιο λεπτό αλλά σίγουρα όχι με σκισίματα.

αμ πως! :P

Κάτσε να δείς το τελικό αποτέλεσμα, όσο υπάρχει ακόμα :tongue:

IMGP1038-2.jpg

lalalalallala Newbbie είχες δίκιο ρε συ, καλά τί έχω πάθει, save and replace έκανα ενώ ήθελε save as copy.

Τέλειωσε, μάλλον είμαι φυσική ξανθιά που λέει και ο Γ.

Διαφημίσεις

dimmi, οι ταρτιέρες λογικά είναι μικρές. Δεν ξεπερνάνε μια στρογγυλή πιατέλα στην καλύτερη των περιπτώσεων. Επίσης η ζύμη τάρτας που έχω εγώ, δεν θέλει πλάστη, ανοίγει πολύ εύκολα με το χέρι. Και στην ταρτιέρα σιλικονης δεν βάζεις λάδι, δε χρειάζεται γιατί δεν κολάει. Πάρε μία και θα με θυμηθείς. Και φόρμα για κέηκ έχω από σιλικόνη ΜΕ ΤΡΟΥΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ :-D και βγαίνει το κέηκ άθικτο και χωρίς κόπο και μάλιστα γυαλίζει κιόλας.

Κόνταψα να πέσω κάτω από την καρέκλα, χαχαχαααα :D:D

Παρεπιμπτόντως βρε dimmi, δεν κοιτάς και στο άμαζον τπτ τώρα με την μπλακ φράιντει;;;

Kατά πρώτον τέλεια τα καλούδια σου όλα! Τώρα τα είδα, αργώ λίγο σήμερα, δε στροφάρω :tongue:

Το περί άμαζον δεν το έπιασα καλέ, έφυγα πείνασε το παιδί και ο άντρας μου αποτελειώνει την τάρτα :D

turwethiel σε μερσω για το κοπλιμαν! εσυ καλη μου πρεπει να την κλεισεις την κουζινα για κανα μηνα μετα τα σημερινα!

θκατουλες black friday, το ψευτισανε κι αυτο, δεν βρισκεις ντιλζ της προκοπης.. το παρακολουθω κι εγω γιατι θελω μια κουζινομηχανη, αλλα ανθρακες ο θησαυρος...

έχω πισω στην ελλαδα τον kenwood chef με ολα τα εξαρτηματα, δωρο γαμου. το μηχανημα που κανει και την πιο ακαματρα χρυσοχερα! το σκεφτομαι κατι βροχερα βραδια να καθεται μονο του στο κουτι του και μελαγχολω! λεω μηπως και το φερω εδω αλλα θα πρεπει να πουλησω το πρωτοτοκο μου :D

(αλλες σκεφτονται παλιους γκομενους, εγω τον κενγουντ...)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

θα τον κλέψεις από την Μπάρμπι εσύ όπως πας. Τον Κεν Γουντ. :cool::cool:

Τι ξέρει μια μπάρμπι από μαγειρική, μόνο να ανάβει τα κάρβουνα :tongue:

για το μαγερικό του θέματος πάντως, σήμερα έκανα κοτόπουλο με μανιτάρια (κι ένα ξέμπαρκο κολοκύθι που κύλησε από το πίσω μέρος του συρταριού του ψυγείου όταν το άνοιξα για λεμόνια) και σάλτσα λαδολεμονομουστάρδα.

Για αύριο κέρδισε το σοφρίτο, πάω να προμηθευτώ υλικά!

Ψες έκανα μια μπατζίνα με πράσινο κολοκύθι αυτή τη φορά (εκεί ήταν να πάει και το προαναφερθέν αλλά αυτομόλησε ως φαίνεται) και ήταν σαν κολοκυθοκεφτέδες χωρίς την ταλαιπώρια του τηγανιού. Συνιστώ!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...