Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Μπαίνω άρον-άρον πριν ξυπνήσει η μικρή και επιστρέψει η μεγάλη :rolleyes:...

Μαγειρικός οίστρος σήμερα το μεσημέρι...

Σολωμός ψητός με φιλαδέλφια

PB210113.jpg

Συκώτι μαριναρισμένο με ξίδι

PB210114.jpg

Σκορδωψωμάκια (μόλις μπήκαν στο φούρνο)

PB210118.jpg

Πίτσα μαργαρίτα (μοτσαρέλα-ντομάτα) (περιμένει τη σειρά της!!!)

PB210117.jpg

Το παράκανα με τη μοτσαρέλα λίιιιιιιγο .....:rolleyes::tongue:

Κι όπως λέει και το καλαμαροχτάποδο :tongue:, έκλεισε η κουζίνα για απόψε... ούτε αυγό βραστό τώρα!!!! :D:D

Συνταγή για σκορδόψωμα παρακαλώ :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπημένε μου Αι Βασίλη σε παρακαλώ θα ήθελα κι εγώ ένα μίξερ που τόσα χρόνια προσπαθώ η καημένη να αποκτήσω!!!Ημουν πολύ καλό κορίτσι!!! Ααααα και να είναι 5 λίτρων ο κάδος σε παρακαλώ!!!

αχαχαχαχα!!

Τα μπισκοτάκια μας χτες μες στο πνεύμα των Χριστουγέννων!!! ;)

dsc03874r.jpg

Καλησπέρα καλώς σας βρήκα!!!

n3oUp2.png

Και τώρα που σας διάβασα, να σχολιάσω γιατί θα σκάσω αν δεν τα πω :tongue::tongue:

κολεστον νο 43 :tongue:

Θεά!!! Σε πάω πολύ με το χιούμορ σου!:D:p

my_Kelly, τα στολίδια είναι άψογα!!! Με μπριζώνετε να κάνω κι εγώ φέτος!

ΥΓ. Τα κέικ δεν γεννιούνται με τρύπα στη μέση :lol::lol::lol::lol::lol:

ούτε τα ντόνατ!

Κόνταψα να πέσω κάτω από την καρέκλα, χαχαχαααα :D:D

Παρεπιμπτόντως βρε dimmi, δεν κοιτάς και στο άμαζον τπτ τώρα με την μπλακ φράιντει;;;

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Μολις βγηκε απο το φουρνο! ΚEIK ME MANTAPINI!!!!

IMG_0334.jpg

http://www.argiro.gr/recipes/%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8C-%CE%BA%CE%AD%CE%B9%CE%BA-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9-%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%8C%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF

χωρις παπαρουνοσπορο (δεν ειμαστε φαν) κ χωρις σιροπι (λιγοτερες θερμιδες χαχαχα)

Πες μας από γεύση τι λέει??

n3oUp2.png

Πωπω, πάλι τεράστιες βγήκαν οι φωτό....

Τα σκορδόψωμα είναι αυτά που έβαλε η Mamavasia νομίζω...

Και στον φούρνο μου θέλουν λιγότερο από 20 λεπτά γιατί παρακοκκίνισαν!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Κι όπως λέει και το καλαμαροχτάποδο :tongue:, έκλεισε η κουζίνα για απόψε... ούτε αυγό βραστό τώρα!!!! :D:D

Πω πω τι ωραία καλούδια!!! Σλουρρρρρππππ για όλα χε χε

Τον σολομό κ εγώ έτσι τον κάνω χε χε κ τραβάει όλη την έντονη μυρωδιά ψαρίλας ;):D

Και ναι συμφωνώ τέλος για σήμερα η κουζίνα χε χε

Εμένα μου έφερε ο παππούς από κάτω ψαράκια γαύρο σαρδέλες κ θα τα μαρινάρω να ναι έτοιμα να τα ψήσει ο χαζμπαντ αύριο;)

Αγαπημένε μου Αι Βασίλη σε παρακαλώ θα ήθελα κι εγώ ένα μίξερ που τόσα χρόνια προσπαθώ η καημένη να αποκτήσω!!!Ημουν πολύ καλό κορίτσι!!! Ααααα και να είναι 5 λίτρων ο κάδος σε παρακαλώ!!!

αχαχαχαχα!!

Τα μπισκοτάκια μας χτες μες στο πνεύμα των Χριστουγέννων!!! ;)

dsc03874r.jpg

Καλησπέρα καλώς σας βρήκα!!!

Πολύ όμορφα, κ εγώ θέλω κάποια στιγμή να τα φτιάξω. Εύκολο είναι να γίνει η ζύμη έτσι τυλιχτή με στρώσεις? Εχω δει τις οδηγίες στο σαιτ αλλά όλο το αναβάλλω :tongue:

Σου εύχομαι ο Αη Βασίλης να εισακούσει την ευχή σου χε χε χε :D

http://syntagesapospiti.blogspot.gr/2012/10/blog-post_16.html

τα σκορδοψωμα

επιστρεφωωωωωωω

ImnOp3.png p7gjp3.png

Πω πω τι ωραία καλούδια!!! Σλουρρρρρππππ για όλα χε χε

Τον σολομό κ εγώ έτσι τον κάνω χε χε κ τραβάει όλη την έντονη μυρωδιά ψαρίλας ;):D

Και ναι συμφωνώ τέλος για σήμερα η κουζίνα χε χε

Εμένα μου έφερε ο παππούς από κάτω ψαράκια γαύρο σαρδέλες κ θα τα μαρινάρω να ναι έτοιμα να τα ψήσει ο χαζμπαντ αύριο;)

Πολύ όμορφα, κ εγώ θέλω κάποια στιγμή να τα φτιάξω. Εύκολο είναι να γίνει η ζύμη έτσι τυλιχτή με στρώσεις? Εχω δει τις οδηγίες στο σαιτ αλλά όλο το αναβάλλω :tongue:

Σου εύχομαι ο Αη Βασίλης να εισακούσει την ευχή σου χε χε χε :D

Χαχαχαχαχα Σε ευχαριστώ πολύ! Kalamaraki μου!!! Μακάρι!!!

όσο για τη ζύμη με τις στρώσεις κομματάκι δύσκολο ήταν...θέλει υπομονή!!! Τα είχα δει κι εγώ καιρό και ήταν στα must!!

Δεν ξέρω αν θα έμπαινα ξανά σε τόση διαδικασία!! Ειναι ιδιαίτερα πάντως!! Και μου αρέσουν τα ψιλοπερίεργα...πρώτη φορά χρησιμοποίησα χάρακα σε συνταγή μπισκότων!!! ;)

n3oUp2.png

PB210113.jpg

PB210114.jpg

PB210118.jpg

PB210117.jpg

Παναγιά μου! Ξύπνησαν οι γευστικοί μου κάλυκες.....:tongue:

εγώ θέλω να μαθω για το σολωμό-φιλαδέλφεια

qTHtp2.png

Πώς το κάνεις βρε καλαμάρι με τα ψαράκια, πες μου τη διαδικασία γιατι σημερα έφτιαξα γαυρο-σαρδέλες στο φουρνο με κρεμμυδια,σκορδο, πιπεριες ντομάτα αλλά δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσαν:(

qTHtp2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ dimmi, όλο ανέκδοτα είσαι σήμερα!!! :tongue::tongue::tongue:

Ουυυ και που είσαι ακόμα, ψήνεται αυτό,

IMGP1023.jpgIMGP1024.jpg

το οποίο "αυτό" με το ζόρι έφτασε τα τοιχώματα, το έσπρωχνα μήπως και τα ανέβει, αλλά μάλλον τα έφτυσε και δεν!

Τραβούσα να ανέβει, άφηνε κενό στη μέση :shock:

Μα τί έκανα λάθος?

Εκτός από το ότι το έβαλα στο μικρότερο ταψί που είχα (τυχαίο ταψί) και επιπλέον δεν είχα ξανακάνει τάρτα (ο Θεός να την κάνει τάρτα αυτό που θα βγεί :lol:

Πάντως μοσχομυρίζει το σπίτι!

MyKelly εσύ που είσαι ταρτοέμπειρη και ο δημιουργός της ιδέας, τί έκανα λάθος?

Α σημείωση, ψήνω στην κάτω σκάλα του φούρνου (καλά κάνω?) και όχι σε προθερμασμένο φούρνο (καλά κάνω?) και τα υλικά είχα ξεχάσει να ταβάλω ψυγείο οπότε ήταν σε θερμοκρα΄σια δωματίου (καλά κάνω?).

Και τώρα φεύγω γιατί πέρασαν τα 25' και θέλω να την έχω από κοντά μη μου καεί, τότε σίγουρα δε θα τρώγεται :rolleyes: (καλά κάνω? :tongue:)

ΥΓ επίσης λάδωσα το ταψί, λέω μπας και βγάλεις άκρη τί φταίει...

-7.5 κιλά :D

Μόλις βγήκε αυτό:

(αλήθεια απορώ γιατί όταν μικραίνω τη φώτο γίνεται μια κουτσουλιά και μετά στο φόρουμ φαίνεται τεράστια!)

IMGP1025.jpg

θα το ονομάσω ομελέτα φούρνου αντί για τάρτα! Πάντως είναι λαχταριστό και αποκάτω έχει γίνει, αν προλάβω θα σας το βγάλω κι εκεί, να έχετε σφαιρική αίσθηση, μη χάσετε :rolleyes: αχαχαχχα

Ιδού:IMGP1032.jpg

Παρατηρήσεις: αποκάτω στις άκρες ψήθηκε τέλεια, αν είχε σκαρφαλώσει θα ήταν τέλεια, αποκάτω δεν ψήθηκε καλά και την ξαναέβαλα μέσα μόνο κάτω αντίσταση μήπως και.

Επίσης λάδωσα το ταψί, κι επειδή βλέπω υγρά κάτω λέω μήπως δεν έπρεπε.

Τί λέτε?

Επεξεργάστηκαν by dimmi
Εβαλα την δευτερη φωτο

-7.5 κιλά :D

Ουυυ και που είσαι ακόμα, ψήνεται αυτό,

.....

το οποίο "αυτό" με το ζόρι έφτασε τα τοιχώματα, το έσπρωχνα μήπως και τα ανέβει, αλλά μάλλον τα έφτυσε και δεν!

Τραβούσα να ανέβει, άφηνε κενό στη μέση :shock:

Μα τί έκανα λάθος?

Εκτός από το ότι το έβαλα στο μικρότερο ταψί που είχα (τυχαίο ταψί) και επιπλέον δεν είχα ξανακάνει τάρτα (ο Θεός να την κάνει τάρτα αυτό που θα βγεί :lol:

Πάντως μοσχομυρίζει το σπίτι!

Eμ... τάρτα σε ταψί; Όσο μικρό και να'ναι, ειναι ταψί. Η τάρτα θέλει ταρτιέρα. Ξέρω ξέρω, δεν θέλεις περιττά σκεύη. Τι διαστάσεις έχει το ταψί; Αν είναι πάνω από 30 εκατοστά διάμετρο, την επομενη φορά, βάλε τη διπλάσια δόση.

ΥΓ Πάρε μια ταρτιέρα από σιλικονη, δεν πιάνει χώρο, τη διπλώνεις και τη στριμώχνεις όπου να'ναι.

014_.JPG

Μόλις βγήκε αυτό:

(αλήθεια απορώ γιατί όταν μικραίνω τη φώτο γίνεται μια κουτσουλιά και μετά στο φόρουμ φαίνεται τεράστια!)

Μήπως ξεχνάς να τη σώσεις αφού τη μικρύνεις; :tongue:

εγώ τώρα τι να πω;

έκανα το ρολό κοτόπουλο,ετοιμο απο το χασάπη,με πατάτες στο φούρνο.έτοιμο!!!!!!

έκανα μοσχαρι με λαχανικά για τη μικρή

αυτα τα πολλά!χαχααχαχ

έλεος!

μάλλον πρεπει να μπάινω νωρίς το πρωι που δεν έχει κάνει καμιά σας τίποτα!χαχαχαχαχ

ειδικά αυτά τα σκορδόψωμα κόμποι!

με δυο παιδιά στο σπίτι!όλα αυτά!μπράβο βρε κοριτσι!

εγώ με ένα και τρέχω!:P

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...