Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

      Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

      Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Γιατί δεν παίρνεις αλουμινένια ταψάκια μιας χρήσης; βέβαια για να παίρνεις συνέχεια δε συμφέρει, καλύτερα τα τσέρκια.... ;)

Καλη ιδεα για 1-2 φορες!!!!! δε το ειχα σκεφτει!!!!

θελω 2 ομως.. ακριβο ειναι.... θα το ψαξω κ αλλο!!!!!


Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τί λέτε για αυτό εδώ? Αν και φτηνό φαίνεται ΟΚ, 3 λίτρα κάδος είναι νορμαλ?http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101753

Επεξεργάστηκαν by dimmi
Θέλω μίξερ Αγιε Βασίλη μου!

-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

:D:D:D σπόρο με έλεγε η αδελφή μου :tongue:

Πάντως μια χαρά σου βγήκαν για πρώτη φορά, έτσι νομίζω. Και ειδικά στην φώτο που τα κρέμασες ήταν υπέροχα. Μπορεί απλά να μην είσαι καλή φωτογράφος :tongue:

ΥΓ

Irida το κεικ σου φαίνεται...απολαυστικό! Σε ποιό σκέυος παίρνει τέτοιο σχήμα? Νόμιζα τα κεικ έχουν τρύπα στη μέση?!

οποτε εχω μανταρινια το κανω! ειναι της αργυρως! εγγυηση!!!!

η φορμα ειναι του ικεα μια γαλαζια απο σιλικονη χωρις τρυπα... δε κανω παντα τα κεικ σε φορμα με τρυπα....


Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Link to comment
Share on other sites

:D:D:D σπόρο με έλεγε η αδελφή μου :tongue:

Πάντως μια χαρά σου βγήκαν για πρώτη φορά, έτσι νομίζω. Και ειδικά στην φώτο που τα κρέμασες ήταν υπέροχα. Μπορεί απλά να μην είσαι καλή φωτογράφος :tongue:

ΥΓ

Irida το κεικ σου φαίνεται...απολαυστικό! Σε ποιό σκέυος παίρνει τέτοιο σχήμα? Νόμιζα τα κεικ έχουν τρύπα στη μέση?!

Ναι αυτό φταίει, οι φωτογραφικές μου ικανότητες χαχαχαχα

ΥΓ. Τα κέικ δεν γεννιούνται με τρύπα στη μέση :lol::lol::lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

ΥΓ. Τα κέικ δεν γεννιούνται με τρύπα στη μέση :lol::lol::lol::lol::lol:

κοίτα να δείς, κι γω που νόμιζα ότι τα αυγά σπάνε μόνα τους στην άκρη του νεροχύτη και πηδάνε μέσα στην φόρμα :lol::lol::lol::lol:


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

μμμ ντόνατ, μου έβαλες ιδέες τώρα :oops:

εννοείται ότι δε σας προλαβαίνω... αλλά μια και είδα ντόνατς... τί πρόταση δοκιμασμένη έχετε; εγώ έφτιαχνα αυτά που είναι πάνω στη μαγιά σκόνη - μιά της Αλεξιάδου, τα οποία όμως δεν με ενθουσιάζουν και σταμάτησα να τα φτιάχνω, γιατί με τόσο χρόνο που ήθελαν θα έπρεπε να είναι καταπληκτικά και δεν ήταν.


HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq
Link to comment
Share on other sites

Κορίτσι, προχθές έκανα στολίδια αλατοζύμης μαζί με την μικρή

1/2 φλ. αλάτι

1,5 φλ. αλεύρι

1/2 φλ. νερό και λιιιιγο ακόμα

Ζυμώνουμε, ανοίγουμε φύλλο, κόβουμε με κουπ πάτ, ανοίγουμε τρυπούλα για το κορδόνι-κορδέλα. Ψήνουμε στους 100-150 έως να ξεραθούν.

Υποτίθεται πως το αλάτι ως συντηρητικό που είναι, αποτρέπει τα ζουζούνια να κάνουν μαμ τα στολιδάκια.

DSCN1796_640x480.jpg

Και τώρα η ξανθιά ερώτηση της ημέρας....με τι τα βάφετε???????


Wktmp2.png

qIogp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λογικά δεν θέλει προθερμασμένο φούρνο. Αλλά τί άλλο μπορώ να τα κάνω? Να ψήσω όχι έτσι?

Μαρσί....να ψήσεις μπορείς θα με αποτελειώσεις εσύ χαχαχα :tongue:

Κορίτσι, προχθές έκανα στολίδια αλατοζύμης μαζί με την μικρή

1/2 φλ. αλάτι

1,5 φλ. αλεύρι

1/2 φλ. νερό και λιιιιγο ακόμα

Ζυμώνουμε, ανοίγουμε φύλλο, κόβουμε με κουπ πάτ, ανοίγουμε τρυπούλα για το κορδόνι-κορδέλα. Ψήνουμε στους 100-150 έως να ξεραθούν.

Υποτίθεται πως το αλάτι ως συντηρητικό που είναι, αποτρέπει τα ζουζούνια να κάνουν μαμ τα στολιδάκια.

Εύγε εύγε!!

Φέτος λέω κ εγώ να τα κάνω....με τον μικρό πικάσο...κ να βάψουμε κ τους τοίχους μετά χαχαχαχα

Ερωτησούλα (μη γελάσετε ...) καθότι, αν και είμαι πολύ καλή στη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική είμαι ... σκράπας :rolleyes: !!! Το αλεύρι στη συγκεκριμένη συνταγή είναι αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή αυτό που φουσκώνει (farine up) ????

Γιατί πολύ μου άρεσε η συνταγούλα και είπα να κάνω μια καλή αρχή στη ζαχαροπλαστική, μην κάνω όμως και καμμιά "πατάτα" με λάθος αλεύρι :tongue: !!!

Οταν θα βλέπεις σε συνταγή να αναφέρεται απλά αλεύρι εννοούν το απλό για όλες τις χρήσεις ή αλεύρι ΓΟΧ {Για Ολες τις Χρήσεις} κ το άλλο το λένε που φουσκώνει ή φαρίνα ;)

ravT απλά τέλεια!

χαχαχαχαχ εγώ πάλι θα έβαζα όλες τις κοπέλες που γράφουν εδώ, να γίνει της...μαγειρικής! χαχαχαχ

τί να φτουρίσει ένα ταπεινό καλαμάρι μόνο του? (χωρίς παρεξήγηση καλαμάρι μου ;))

και αυτό της kalamaraki

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1836501&postcount=790

Kalamaraki έχω απορίες για την πορτοκαλόπιτα:

1. Τελικά δεν έχω φύλλο κρούστας αλλά χωριάτικο φύλλο, αν δε βάλω καθόλου φύλλο μέσα θα γίνει χάλια? (εδώ είναι κλειστά τα πάντα λόγω τοπικής εορτής)

2. ένα φακελάκι baking powder πόσα γραμμάρια είναι? Εχω το κουτάκι κι όχι φακελάκια...

Ευχαριστώ πολύ πολύ!

Ερχονται φώτο με τα πυρεξ! Αδεια!Να μου πείτε τί θα τα κάνω! :P Μη γελάτε ντε! Αιντε αιντε! :tongue:

Non taken :tongue::tongue::tongue:

Όσο για την πορτοκαλόπιτα, στα σχόλια της συνταγής λεει μια οτι την έκανε με χωρίατικο κ βγηκε καλή, δοκίμασέ το δεν νομίζω να έχεις θέμα.

Και μπεικιν το σακουλάκι είναι 20γραμμάρια

Καλή επιτυχία :D

[/url]

Αυτά είναι τα "καλύτερα" :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πάντως από γεύση δεν λένε τίποτα, η Κέλλυ που δάγκωσε ένα αμέσως το έφτυσε :lol::lol::lol:

Μάλλον θα στολίσω με τις πανέμορφες πλαστικές μου μπάλες το δέντρο μας, το πολύ πολύ αν δεν ζήσουν του χρόνου θα αλλάξω decoration...

Τέλεια είναι ρε μπράβοοοο στο Κελάκυ!!

ρε ραααααβββββττττττττ μίλα ρε, εγώ τα άπλωνα σε καθαρό και στεγνό πάγκο, δεν έριξα καθόλου αλεύρι κάτω......
ναι αυτό έφταιγε....:tongue:

πάντως το ΣΚ θα ξαναδοκιμάσω με τη δική σου συνταγή μπας και βγει κανένα καλύτερο. Anyway, απασχοληθήκαμε με το σπορίδιο για ένα δυωράκι, μια χαρά ήταν μέχρι που έβγαλα τα πινέλα. Εκεί έγινε ένας πόλεμος για να μου τα αρπάξει από τα χέρια, για να πασαλειφτεί κτλ κτλ.

χε χε χε χε

σε φαντάζομαι να την κυνηγάς χαχαχαχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μολις βγηκε απο το φουρνο! ΚEIK ME MANTAPINI!!!!

Ντελίσιους κ ωραίο χρώμα !!

:D

οποτε εχω μανταρινια το κανω! ειναι της αργυρως! εγγυηση!!!!

η φορμα ειναι του ικεα μια γαλαζια απο σιλικονη χωρις τρυπα... δε κανω παντα τα κεικ σε φορμα με τρυπα....

Ούτε εγώ πάντα χε χε :tongue:

Ναι αυτό φταίει, οι φωτογραφικές μου ικανότητες χαχαχαχα

ΥΓ. Τα κέικ δεν γεννιούνται με τρύπα στη μέση :lol

κοίτα να δείς, κι γω που νόμιζα ότι τα αυγά σπάνε μόνα τους στην άκρη του νεροχύτη και πηδάνε μέσα στην φόρμα :lol::lol::lol::lol:
ούτε τα ντόνατ!

χαχαχαχαχαχαχαχα α να χαθείτε κοντεύω να πνιγώ με τον καφέ από τη μύτη χε χε χε :tongue::tongue:

Link to comment
Share on other sites

Και τώρα η ξανθιά ερώτηση της ημέρας....με τι τα βάφετε???????
κολεστον νο 43 :tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα

αχ παναγία μου!!! Βρε μην την πειράζεις τη μικρή μου σουφραζέτα χαχαχαχα

Κικάκι με τέμπερες πλαστικά χρώματα , τα έχει στο βιβλιοπωλειο στο σουπερ παντού.

Α κ μια συμβουλή οικονομική για να κρατήσει το χρώμα στα στολίδια κ να μη ξεφτίσει κανονικά έπρεπε να τα περάσουμε με ένα υλικό σαν βερνίκι για να "κλειδώσει" το χρώμα. Ένας άλλο οικονομικός τροπος είναι να τα ψεκάσετε με πολύ...πολύ όμως λακ μαλλιών να κάνει στρώμα κ θα γυαλίσουν κ δεν θα ξεφτίσουν :D

Link to comment
Share on other sites

Οταν θα βλέπεις σε συνταγή να αναφέρεται απλά αλεύρι εννοούν το απλό για όλες τις χρήσεις ή αλεύρι ΓΟΧ {Για Ολες τις Χρήσεις} κ το άλλο το λένε που φουσκώνει ή φαρίνα ;)

Thank you :D !

Link to comment
Share on other sites

ΥΓ

Irida το κεικ σου φαίνεται...απολαυστικό! Σε ποιό σκέυος παίρνει τέτοιο σχήμα? Νόμιζα τα κεικ έχουν τρύπα στη μέση?!

Ρε συ dimmi, όλο ανέκδοτα είσαι σήμερα!!! :tongue::tongue::tongue:

Μολις βγηκε απο το φουρνο! ΚEIK ME MANTAPINI!!!!

IMG_0334.jpg

http://www.argiro.gr/recipes/%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8C-%CE%BA%CE%AD%CE%B9%CE%BA-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9-%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%8C%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF

χωρις παπαρουνοσπορο (δεν ειμαστε φαν) κ χωρις σιροπι (λιγοτερες θερμιδες χαχαχα)

Λέω να το φτιάξω, αλλά με πορτοκάλι. Χωρίς το σιρόπι τι υφή έχει; Βγαίνει αφράτο και μαλακό ή κάπως πιο τριφτό;

Link to comment
Share on other sites

Μπαίνω άρον-άρον πριν ξυπνήσει η μικρή και επιστρέψει η μεγάλη :rolleyes:...

Μαγειρικός οίστρος σήμερα το μεσημέρι...

Σολωμός ψητός με φιλαδέλφια

PB210113.jpg

Συκώτι μαριναρισμένο με ξίδι

PB210114.jpg

Σκορδωψωμάκια (μόλις μπήκαν στο φούρνο)

PB210118.jpg

Πίτσα μαργαρίτα (μοτσαρέλα-ντομάτα) (περιμένει τη σειρά της!!!)

PB210117.jpg

Το παράκανα με τη μοτσαρέλα λίιιιιιιγο .....:rolleyes::tongue:

Κι όπως λέει και το καλαμαροχτάποδο :tongue:, έκλεισε η κουζίνα για απόψε... ούτε αυγό βραστό τώρα!!!! :D:D


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...