Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

      Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

      Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

      • Λουλούδια 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Επίσης κόρες, ρίχτε καμιά ιδέα για μοσχάρι ψαχνό σε κομματάκια, πέρα από κοκκινιστό και λεμονάτο που τα κάνω συνήθως. Θα καθίσουμε σπίτι Thanksgiving λογω μωρού, να φτιάξω κάτι της προκοπής...

εγώ θα έκανα αυτό http://www.sintagespareas.gr/sintages/mosxari-me-kritharaki-stin-katsarola1.html

το καλαμάρι στάνταρ θα προτείνει κάτι σε http://www.sintagespareas.gr/sintages/mosxari-me-mpira-kai-moustarda.html

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης κόρες, ρίχτε καμιά ιδέα για μοσχάρι ψαχνό σε κομματάκια, πέρα από κοκκινιστό και λεμονάτο που τα κάνω συνήθως. Θα καθίσουμε σπίτι Thanksgiving λογω μωρού, να φτιάξω κάτι της προκοπής...

Στρογγανώφ θα σου πρότεινα κι εγώ. http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3355&Itemid=49&limit=1&limitstart=1

Εδώ κι ένα χρόνο που βρήκα τη συνταγή το κάνω συχνά και πάντα οι καλεσμένοι ξετρελαίνονται. Συνοδεύω με πιλάφι και αντί για σκόνη μουστάρδα βάζω κανονική μουστάρδα μιας και ποτέ δεν έχει τύχει να αγοράσω σε σκόνη.


qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Link to comment
Share on other sites

Επίσης κόρες, ρίχτε καμιά ιδέα για μοσχάρι ψαχνό σε κομματάκια, πέρα από κοκκινιστό και λεμονάτο που τα κάνω συνήθως. Θα καθίσουμε σπίτι Thanksgiving λογω μωρού, να φτιάξω κάτι της προκοπής...

Λατρεμένη συνταγή, τα χρόνια τα παλιά που έτρωγα κρέας :rolleyes:

Μοσχάρι Γουέλινγκτον

Στην κλασική συνταγή, η ζύμη δεν είναι έτοιμη, αλλά με δύο μωρά, εννοείται ότι θα την απλουστεύσεις.

Σε λίγο να βάλω αν θέλεις, την συνταγή που έκανε η μαμά μου ακριβώς.


BOftp3.png PzWNp3.png

 

Link to comment
Share on other sites

αχ ήξερα ότι μπορώ να βασιστώ πάνω σας! :D:D

μαρη χατζικο, εσυ εισαι η βασιλισσα της κουζινας μανα μου κι εγώ μια ταπεινή σουσέφ, δυσκολα με βαζεις!


you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Link to comment
Share on other sites

Λατρεμένη συνταγή, τα χρόνια τα παλιά που έτρωγα κρέας :rolleyes:

Μοσχάρι Γουέλινγκτον

Στην κλασική συνταγή, η ζύμη δεν είναι έτοιμη, αλλά με δύο μωρά, εννοείται ότι θα την απλουστεύσεις.

Σε λίγο να βάλω αν θέλεις, την συνταγή που έκανε η μαμά μου ακριβώς.

Πες μου οτι το φτιάχνεις να τρελαθώ! Δεν ξέρω αν είναι ωραίο αλλά φαίνεται ΠΟΛΥ δύσκολο!!!


qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

αχ ήξερα ότι μπορώ να βασιστώ πάνω σας! :D:D

μαρη χατζικο, εσυ εισαι η βασιλισσα της κουζινας μανα μου κι εγώ μια ταπεινή σουσέφ, δυσκολα με βαζεις!

Πες μου οτι το φτιάχνεις να τρελαθώ! Δεν ξέρω αν είναι ωραίο αλλά φαίνεται ΠΟΛΥ δύσκολο!!!

Πάτε καλά ??????????????????:confused::confused::confused:

Σιγά τον πύργο του Άιφελ .....

Ένα φιλέτο με σάλτσα, τυλιγμένο σε ζύμη ειναι.

Άμα βαριέστε για την ζύμη, πάρτε έτοιμη.

Το φτιάχνω αλλά δεν τρώω κόκκινο κρέας οπότε .....

Κάτι φορές το έφτιαξα με κοτόπουλο αλλά δεν τρελάθηκα.

Μια φορά μόνο που έβαλα στρουθοκάμηλο, καλό μου βγήκε και δεν το κατάλαβαν και οι συνδαιτημόνες μου χοχοχοοχο


BOftp3.png PzWNp3.png

 

Link to comment
Share on other sites

Μόλις έβαλα πριν από 10 λεπτά στο φούρνο αυτό............

http://www.sintagespareas.gr/sintages/portokalopita.html

Αναμένω εντυπώσεις!!!

Chatzico εμένα πάντως μου φαίνεται όχι Άιφελ αλλά πύργος της Βαβέλ. Αν το φτιάξω δε, κάτι σε πύργο της Πίζας θα θυμίζει!


qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

το μεσημέρι έγραψα ένα μήνυμα αλλά δεν κατάφερα να το στείλω!

τι κάνετε;τι καλό ετοιμάζετε;

εγώ έφτιαξα επιτελους τα κούκις!τέλεια!

σε λίγο θα έχω έτοιμες και τις φακές μας για αύριο!

αύριο θα φτιάξω ρολό κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο για μεθαύριο!

όχι δεν το φτιαχνω εγώ το ρολό!το παίρνω από τον κρεοπώλη!είναι πολύ καλό!

η πορτοκαλοπιτα φαίνεται πολυ καλή...και εύκολη ε;

εγώ το μοσχάρι θα το έκανα φιλέτο με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια!πολύ καλό!

ή λεμονάτο πάλι με μανιτάρια και λαχανικά!'ό,τι έχεις!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Πορτοκαλοπιτα έτοιμη :wink:

photo-2012-11-20-21-25-45-833_zps32b6e67d.jpg

**σημείωση

Εγώ βάζω για το σιρόπι ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι ένα νερό κ δύο ζάχαρη.

Και τα φύλλα κρούστας τα κόβω ψιλά σε μέγεθος 2χ3εκ περίπου με το ψαλίδι.

Εντιτ

Και επίσης ξέχασα να γράψω, για να μην είναι τα φύλλα σα βραστά μέσα κάνω το εξής

Την συμβουλή να "ψήσω" ελαφρά το φύλλο μου την είχε δώσει μια συνάδελφος, το ανοίγω το πατσαβουριάζω λίγο με τα χέρια το βάζω στο φούρνο στους 60βαθμούς για 15-20 λεπτά στα 10λεπτά το αναποδογυρίζω να αρπάξει κα από την άλλη, ΠΡΟΣΟΧΗ μη σας καεί, κ μετά με τα χέρια το θρυμματίζω κ ότι δεν έχει θρυμματιστεί το κόβω με το ψαλίδι.

Τώρα την σιροπιασα κ αναμένω να κρυώσει καλά να βουτηξω κομμάτι χε χε

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Βρε καλαμαράκι, έχω μια απορία. Όλη μέρα μαγειρεύεις; Πόσα θες να μου μαγειρεύεις κι εμένα; :-P

Οχι...δεν μαγειρεύω όλη μέρα, αλλιώς δεν θα δούλευα :tongue:

Μαγειρεύω τις καθημερινές το απόγευμα προς βράδυ για την επομένη.

Και το Σαββατοκύριακο προετοιμάζομαι συνήθως για τη βδομάδα, αφού πάω λαϊκή το Σάββατο....βράζω σαλάτες πλένω λαχανικά κ προγραμματίζω τα φαγητά της βδομάδας για να έχω όσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο δικό μου

Φτιάχνω πάντα ένα γλυκό τη βδομάδα, δεν έχω λόγο να ταίζω τη μικρή μου ετοιματζίδικα αφού μπορώ να της προσφέρω ένα κεικ...μια μπουγάτσα...μια πορτοκαλόπιτα.

Φτιάχνω πάντα μια δόση κριτσίνια τη βδομάδα για σνακ στις λιγούρες μας κ της μικρής επίσης

Φτιάχνω πάντα καθε δυο βδομάδες μια δόση μπισκότα

Φτιάχνω πάντα μια πίτα, τεμπέλικη ή κανονική. Προτιμώ να της δώσω πίτα μου της μικρής παρά τοστ με κασέρι κ ζαμπόν....πχ

Και τέλος κάθε τρεις μέρες φτιάχνω ψωμί

Κοινώς για τη δική μου οικογένεια που θέλω να τρώνε από τα δικά μου χεράκια όσο δυνατόν περισσότερα κ να κόψω τα αγορασμένα βλέπε κριτσινια μπισκότα κ όλα αυτά που μπορώ να αποφύγω στην διατροφή της το κάνω με περισσή χαρά .

Εξάλλου σήμερα ήρθε η μανούλα μου.....κ έφαγε το τελευταίο κομμάτι μηλόπιτας μου......:evil::evil: κ είχα γυρίσει με μια χαρά να τσιμπήσω ένα κομμάτι...

εντιτ....κ η πορτοκαλόπιτα....μια ώρα υπόθεση ειναι αν έχεις τα υλικά!

εντιτ νο2 αύριο δεν έχω μαγείρεμα χε χε χε θα μου φέρει η μανούλα μου πάλι σούπα Σορβά χοχοχο

Link to comment
Share on other sites

Βρε καλαμαράκι, έχω μια απορία. Όλη μέρα μαγειρεύεις; Πόσα θες να μου μαγειρεύεις κι εμένα; :-P

Αχ newbie G μου και εγώ αυτό της λέω, πότε μπορεί να αναλάβει τα οικοκυρικά της οικίας μου αλλά όλο κάτι δικαιολογίες του στυλ είμαι μακριά προφασιζεται:rolleyes::rolleyes:


BOftp3.png PzWNp3.png

 

Link to comment
Share on other sites

Mα μου έχει δημιουργηθεί απορία... Εγώ σκυλοβαριέμαι να περνάω το απόγευμα στην κουζίνα. Πάντως ούτε κι εμείς τρώμε ετοιματζίδικα, απλώς δεν τρώμε γλυκά. Φτιάχνω ένα φαγητό να φάμε το μεσημέρι και το βράδυ τσιμπάμε κάτι ελαφρύ, κάνα τοστάκι, καμιά σαλάτα, κάνα γιαούρτι με φρούτο. Θα μου πεις είναι μωρό ακόμα το παιδί, μετά θα πρέπει να φτιάχνω περισσότερα πράγματα.

ΥΓ Καλαμαράκι, εγώ πάντως είμαι κοντά. Λέγε πόσα θες! :-D

Link to comment
Share on other sites

Mα μου έχει δημιουργηθεί απορία... Εγώ σκυλοβαριέμαι να περνάω το απόγευμα στην κουζίνα. Πάντως ούτε κι εμείς τρώμε ετοιματζίδικα, απλώς δεν τρώμε γλυκά. Φτιάχνω ένα φαγητό να φάμε το μεσημέρι και το βράδυ τσιμπάμε κάτι ελαφρύ, κάνα τοστάκι, καμιά σαλάτα, κάνα γιαούρτι με φρούτο. Θα μου πεις είναι μωρό ακόμα το παιδί, μετά θα πρέπει να φτιάχνω περισσότερα πράγματα.

ΥΓ Καλαμαράκι, εγώ πάντως είμαι κοντά. Λέγε πόσα θες! :-D

Αααα εγώ έχω κάνει την κουζίνα γραφείο μου ;):rolleyes:

Εχω πάντα το λαπτοπ πάνω στο τραπέζι της κουζίνας μου, καφεδάκι από δίπλα, τσιγαράκι στο μπαλκόνι που κ που για διάλειμμα. Ερχεται η μικρή ενίοτε με βοηθάει, σήμερα πχ την εβαλα κ έτριψε τα φύλλα κ έστυψε τα πορτοκάλια στον στίφτη μου έσπασε τα αυγά ;) καλά πέταξε κ δυο τρια τσόφλια μέσα χε χε :shock:

Και όσο περιμέναμε την πορτοκαλόπιτα απλώσαμε τις χειροτεχνίες της, παλάμες ανθρωπάκια, στο τραπέζι της κουζίνας κ καθόμασταν μαζί :D

Για όλα υπάρχει τρόπος , από το να κάθομαι στην τηλεόραση το προτιμώ να μαγειρεύω, με χαλαρώνει απίστευτα γιατί νιώθω πως δημιουργώ , να χαζεύω συνταγές ιδέες κ να σερφάρω ;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...