Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλέεε! δε με είδε κανείς?:shock: μια τυροπιτούλα θέλω η καημένη! χαχααχ!

χαχαχαχα εγώ σε έχασα αφού τα βλέπω από το κινητό χάθηκες χε χε μισοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέεε! δε με είδε κανείς?:shock: μια τυροπιτούλα θέλω η καημένη! χαχααχ!

Εχω κάνει δυο μόνο γιατί μετά ανακάλυψα τις τεμπελοτυρόπιτες....κ ως γνήσια τεμπέλα τις έκανα ευαγγέλιο χαχαχα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpougatsa-me-tiri-tiropita.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-tiropita-tis-marias.html

κ οι δυο νοστιμότατες!

Εχω κάνει δυο μόνο γιατί μετά ανακάλυψα τις τεμπελοτυρόπιτες....κ ως γνήσια τεμπέλα τις έκανα ευαγγέλιο χαχαχα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpougatsa-me-tiri-tiropita.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-tiropita-tis-marias.html

κ οι δυο νοστιμότατες!

Πω πω πολύ επιστημη αυτές οι τυροπιτες! δηλαδη αμα ανακατέψω φέτα, αυγο και γάλα και τα πετάξω ανάμεσα σε φυλλα σφολιάτας ή κουρού, δε γίνεται? το σιμιγδαλι τι ρόλο παιζει :rolleyes:

qTHtp2.png

Πω πω πολύ επιστημη αυτές οι τυροπιτες! δηλαδη αμα ανακατέψω φέτα, αυγο και γάλα και τα πετάξω ανάμεσα σε φυλλα σφολιάτας ή κουρού, δε γίνεται? το σιμιγδαλι τι ρόλο παιζει :rolleyes:

Το σιμιγδάλι το βάζουν για να γίνει ποιο συμπαγές το μείγμα του τυριού κ να μη χύνεται κ να μαζευτούν τα υγρά. Μπορείς να βάλεις ή μια χουφτα τραχανά . Εγώ δεν ξαναβάζω σιμιγδάλι προτιμώ να βάλω τραχανά πως βάζουμε στις χορτόπιτες για να μαζέψει τα υγρά.

Το σιμιγδάλι το βάζουν για να γίνει ποιο συμπαγές το μείγμα του τυριού κ να μη χύνεται κ να μαζευτούν τα υγρά. Μπορείς να βάλεις ή μια χουφτα τραχανά . Εγώ δεν ξαναβάζω σιμιγδάλι προτιμώ να βάλω τραχανά πως βάζουμε στις χορτόπιτες για να μαζέψει τα υγρά.

αγαπώ τραχανά!:D

qTHtp2.png

Διαφημίσεις

Μαρσι.....την έλιωσες την μελιτζάνα χαχαχα :rolleyes::tongue::D

xaxaxaxax τις αποτέλειωσα τελείως (δοκίμασα πρίν με πηρούνι, όχι με μαχαίρι όμως)! Ηταν που ήταν μες τα σπόρια!

Δεν ήξερα αυτό με το ελαιόλαδο σε ευχαριστώ (φυσικά έβαλα μέσα αλλά τα είχα αφήσει στο ψυγείο και το ήπιε!? :P )

Πάντως μπουσούλησε το παιδί στα χαλιά, και είπε και μαμά :D Χαλάλι!

Σήμερα τί μαγειρεύουμε?

Εμένα τρώει ο σύζηγος βράδυ και πάω και αργά δουλειά αυτό το καιρό, οπότε έχω περιθώριο...

-7.5 κιλά :D

Bρε κοριτσια πως βαζουμε φωτο εκτος απο το πινακακι πανω που ζηταει το url:rolleyes::rolleyes::confused:

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

winter squash and apple soup

celery root and potato gratin

quinoa pilaf with cranberries and almonds

onion bacon and butternut tart

cheddar popovers

μερικά πιάτα από το thanksgiving που έχουμε την Πέμπτη εδώ

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Επίσης κόρες, ρίχτε καμιά ιδέα για μοσχάρι ψαχνό σε κομματάκια, πέρα από κοκκινιστό και λεμονάτο που τα κάνω συνήθως. Θα καθίσουμε σπίτι Thanksgiving λογω μωρού, να φτιάξω κάτι της προκοπής...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mosxaraki-giaourtlou-me-spanaki.html το έφτιαξα σήμερα! υπερμαμάτο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω αν είναι για το thanksigiving, αλλά είναι πεντανόστιμο! Το έκανα με μπασμάτι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...