Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Μαγειροκοριτσα θελω βοηθεια....

Κανω αποχη απο γαλακτοκομικα οποτε αποκλειουμε κρεμες γαλακτος κλ...

Εχω φιλετο κοτοπουλο το βαρεθηκα ξερο στον φουρνο....πειτε καμμια ιδεα πως να το φτιαξω εχω ξεμεινει...;)

Και μιας και ειπα κοτοπουλο να σας βαλω μια τελεια συνταγη για κοτοπουλακι....

Κοτοπουλο με μπυρα και δεντρολιβανο

Κοβουμε το κοτοπουλο(στηθος)κομματακια η μπορουμε να παρουμε και φτερουγες...

Τα τσιγαριζουμε πολυ καλα να ξεροψηθουν στην κατσαρολα με λαδακι....

Αφου ξεροψηθουν απο ολες τις πλευρες ριχνουμε κρεμμυδακι χιλοκομμενο και 1/3 απο το κουτακι της μπυρας.αφηνουμε να παρει μια βραση..Μολις το ρουφηξει...ριχνουμε και την υπολοιπη μπυρα και μπολικη μουσταρδιτσα και ανακατευουμε μεχρι να δεσει με την μουσταρδα ψιλοκοβουμε και λιγο δεντρολιβανο και ριχνουμε και αποσυρουμε....Προαιρετικα βαζουμε και λιγο λεμονακι μετα στο πιατο μας!

Μπορει να ναι πολυ απλη συνταγουλα αλλα Γινεται μουρλιαααααααααααααα παρα πολυ νοστιμο.... το κανω συνεχεια;)

στα πρόχειρα βλεπω μπροστά μου

Πορτοκάλι μέλι

Μουστάρδας

κοκκινιστό με χοντρά μακαρόνια

μπύρα μέλι

http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/kotopoulo-se-merides.html?ordering=rating

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και φτιάξαμε κ τα κριτσίνια/κουλούρια χωρίς ούζο http://www.sintagespareas.gr/sintages/koulourakia-karotou-almira.html

Καλαμαρακι αν προσθεσω και λιγο κακαο σκονη να γινουν σοκολατενια λες να γινουν νοστιμα η δεν θα ταιριαζει με το καροτο???

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Καλαμαρακι αν προσθεσω και λιγο κακαο σκονη να γινουν σοκολατενια λες να γινουν νοστιμα η δεν θα ταιριαζει με το καροτο???

ααα εσύ είσαι πολύ προχώ!!!

Οχι ρε συ....δεν ξέρω...δοκίμασέ το στο χέρι σου σε λίγη ζύμη....αν σου αρεσει κάντο χε χε

ααα εσύ είσαι πολύ προχώ!!!

Οχι ρε συ....δεν ξέρω...δοκίμασέ το στο χέρι σου σε λίγη ζύμη....αν σου αρεσει κάντο χε χε

Στερημενη ειμαι με την αποχη οχι προχω χαχαχ!! Το μονο κακαο που μπορω να φαω ειναι του Π.... σε σκονη ειναι το μονο καθαρο και ετσι κοιταω να το βαζω οπου μπορω μπας και παιρνω λιγο σοκολατενια γευση....

Μην το βαλω και στο κοτοπουλο κ ησυχασω χαχαχχα:tongue:

Σε ευχαριστω κ για τις συνταγες κοτοπουλο κατι θα βρω!

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

παντως σκετο με μπυρα (εγω εβαζα και πιπερι λιγο) γινεται πολυ ωραιο και πολυ μαλακο. εγω το εκανα συχνα και το συνοδευα με ρυζι. μετα στις εγυμοσυνες και τωρα με το μωρο δεν βαζω αλκοολ στο φαγητο

Διαφημίσεις

παντως σκετο με μπυρα (εγω εβαζα και πιπερι λιγο) γινεται πολυ ωραιο και πολυ μαλακο. εγω το εκανα συχνα και το συνοδευα με ρυζι. μετα στις εγυμοσυνες και τωρα με το μωρο δεν βαζω αλκοολ στο φαγητο

Ναι εχεις δικιο και πιπερι αλατακι και ριγανι βαζω αλλα τι περιμενεις ζαλουρα ξεχασα να τα γραψω!!Και εγω στην αρχη χωρις μουσταρδα το εκανα εξισου ωραιο....αλλα μαρεσει πολυ η μουσταρδα οποτε ξετρελαθηκα περισσοτερο!:tongue:

Αν θες να κανεις κατι με μπυρα μπορεις να παρεις μπυρα χωρις αλκοολ!!Δεν ξερω αν θα ναι το ιδιο...λεω εγω τωρα:rolleyes::rolleyes:

Euuop3.pngXBLUp3.png

Καλησπερα!τι κανετε?σας βαζω φωτο απο τα τηγανοψωμα που εφτιαξα την Κυριακηhttp://imageshack.us/photo/my-images/577/1001340k.jpg/:p

τα φαγαμε μαζι με φετα και ηταν τελεια!

βαλε συνταγη κωνσταντινομανουλα:tongue:

Euuop3.pngXBLUp3.png

Ναι εχεις δικιο και πιπερι αλατακι και ριγανι βαζω αλλα τι περιμενεις ζαλουρα ξεχασα να τα γραψω!!Και εγω στην αρχη χωρις μουσταρδα το εκανα εξισου ωραιο....αλλα μαρεσει πολυ η μουσταρδα οποτε ξετρελαθηκα περισσοτερο!:tongue:

Αν θες να κανεις κατι με μπυρα μπορεις να παρεις μπυρα χωρις αλκοολ!!Δεν ξερω αν θα ναι το ιδιο...λεω εγω τωρα:rolleyes::rolleyes:

καλα τα λες. μπυρα χωρις αλκοολ. αφηνει μια υποπικρη καπως επιγευση η μπυρα η οποια ομως του παειπολυ του κοτοπουλου.

μαλλον την πεμπτη θα παρω παλι κοτα απο τη λαικη;)

Διαφημίσεις

μαγειροκοριτσα, σημερα ειχαμε φακες και εχουμε και για αυριο ευτυχως και σαλατα παντζαρι και ελιες.

ομως αυριο περιμενω επισκεψεις το απογευμα και ετσι στρωθηκα και εφτιαξα μια τυροπιτα. ηθελα να φτιαξω την τεμπελοτυροπιτα αλλα ειπα επειδη εινια η επισκεψη να μην το ρισκαρω και να τη δοκιμασω απο βδομαδα.

εκανα ξανα σοκολατακια με δαμασκηνο και καρυδι γιατι τα αλλα τελειωσαν και αυριο θα κανω και κεικ. φανταζομια οτι εινια αρκετα για απογευματινο καφε. τι λετε;

θα βγαλω και φωτο να ανεβασω.

μαγειροκοριτσα, σημερα ειχαμε φακες και εχουμε και για αυριο ευτυχως και σαλατα παντζαρι και ελιες.

ομως αυριο περιμενω επισκεψεις το απογευμα και ετσι στρωθηκα και εφτιαξα μια τυροπιτα. ηθελα να φτιαξω την τεμπελοτυροπιτα αλλα ειπα επειδη εινια η επισκεψη να μην το ρισκαρω και να τη δοκιμασω απο βδομαδα.

εκανα ξανα σοκολατακια με δαμασκηνο και καρυδι γιατι τα αλλα τελειωσαν και αυριο θα κανω και κεικ. φανταζομια οτι εινια αρκετα για απογευματινο καφε. τι λετε;

Μια χαρά ακούγονται! Μπράβο σου! Ξανά σοκολατάκια έκανες = τα έφαγαν = πέτυχαν, και δεν έβαλες συνταγή σε εμάς εδώ?:confused:

Περιμένω περιμένω :D

Επιβάλεται να καλέσω άτομο που του ακύρωσα την επίσκεψη σπίτι μας λόγω δουλειάς μου, και θα ήθελα να το περιποιηθώ.

Είναι άτομο που δεν το ντρέπομαι (η νταντά που είχε το παιδί μου για λίγο καιρό).

Ετσι και η πρώτη φορά να είναι που θα φτιάξω κάτι δε με πειράζει, θα της το πω.

Αν είναι ήσυχο το παιδί μάλλον κι γω θα τις κάνω τις φακές αύριο, μου έφεραν τέλειες ντομάτες και μου αρέσει η φρέσκιαντομάτα στη φακή.

Παλλαντιν σε ευχαριστούμε, θα τα δοκιμάσω κι γω, αν και βάζω ψωμί συνήθως και μας αρέσουν πολύ.

Με το μάτι τα κάνω όμως και ανάμεικτους κιμάδες. Θα δοκιμάσω κατά γράμμα τη συνταγή σου για να δω το αποτέλεσμα, ευχαριστώ :D

Γάστρες που είχα υποσχεθεί σε κάποια κοπέλα που ψαχνόταν να πάρει (Χαρά νομίζω?)

Γάστρα ελαφρυά ασπρόμαυρη μικρή, μέσα σε βαρυά μεταλλική που είχα βάλει και παλιότερα το κοτοπουλίδιο φούρνου εδώ:

IMGP1011.jpg

IMGP0953.jpg

Κάτι σαν γάστρα, εγώ το λέω πυρεξ αλλά επειδή λέτε για πυρίμαχα ίσως εννοείτε και κάτι τέτοιο

IMGP1015.jpg

Τα έχω βολευτεί και τα τρία, θα προτιμούσα να είχα περισσότερα από το ελαφρύ ασπρόμαυρο γαστράκι. Πανάλαφρο, ψήνει τέλεια. Το έχει και σε μεγάλο μέγεθος ( η μάνα μου, η εταιρεία δεν ξέρω καν ποιά είναι και αν υπάρχει ακόμη).

Μελιτζανοσαλάτα:

(της οποίας την ιστορία θα σας πω αύριο είμαι χώμα, εν συντομία έψηνα 2 ώρες τις μελιτζάνες:shock:, μη γελάτε! Ξεχάστηκα! :DΚαι τις χτύπησα στο μούλτι 24 ώρες μετά...αφηρημάδα και δουλειές...:D)

Δε θυμάμαι τί άλλο ήθελα να σχολιάσω,

My Kelly είχα βγάλει και φώτο να δείς 1-2 άλλα σκεύη να μου πείς αν κάνουν για την τάρτα, αλλά δεν τα βρίσκω και είμαι χώμα.

Επίσης να σημειώσω ότι δνε ξέρω να αλλάζω την ημερομηνία στη μηχανή μου και την ώρα στο φούρνου μου!

Σήμερα πήγε πάλι μια μέρα πίσω η μηχανή χαχαχαχ και ο φούρνος δείχνει απόγευμα ενώ ήταν βράδυ!

Καληνύχτα, αύριο πάλι. Χώμα, με αποτελειώσατε με τόσο φαγητό :)

IMGP0992.jpg

-7.5 κιλά :D

Καλημέρα στα μαγειροκόριτσα ;)

Κ μένα πολύ μου αρέσει το κοτόπουλο μπύρας με πουρέ μιαμ μιαμμμμ

Καλησπερα!τι κανετε?σας βαζω φωτο απο τα τηγανοψωμα που εφτιαξα την Κυριακηhttp://imageshack.us/photo/my-images/577/1001340k.jpg/:p

τα φαγαμε μαζι με φετα και ηταν τελεια!

http://eri-captaincook.blogspot.ca/2012/05/blog-post_25.html

εγω τα εκανα σκετα, χωρις γεμιση;)

Ωραιότατα τα τηγανόψωμα σου! Εγώ λέω να κάνω σήμερα της μικρής {οχι εμεις δεν θα τσιμπήσουμε καθόλου} αυγόφετες γλυκιές για να δουμε ;)

Μια χαρά είναι για απογευματινό καφέ ότι πρέπει! :D

Μελιτζανοσαλάτα:

(της οποίας την ιστορία θα σας πω αύριο είμαι χώμα, εν συντομία έψηνα 2 ώρες τις μελιτζάνες:shock:, μη γελάτε! Ξεχάστηκα! :DΚαι τις χτύπησα στο μούλτι 24 ώρες μετά...αφηρημάδα και δουλειές...:D

Καληνύχτα, αύριο πάλι. Χώμα, με αποτελειώσατε με τόσο φαγητό :)

Μαρσι.....την έλιωσες την μελιτζάνα χαχαχα :rolleyes::tongue::D

Μπορούσες κ να μη τη χτυπήσεις στο μούλτι κ απλά να την κόψεις με το μαχαίρι σου κ να τη λιώσεις λίγο με το πιρούνι! Εκτός αν όντως την ήθελες πουρέ.

Κατά τα άλλα μια χαρά φαίνεται, βάλτης κ μπόλικο ελαιόλαδο από πάνω να μη χαλάσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...