Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Συν ότι εγώ το κύμινο το ξέρω κ το βάζω στα σουτζουκακια κ όχι στα μπιφτεκια αλλά περι ορεξεως :wink:

Εμένα όλα ίδια μου φαίνονται, μόνο το σχήμα διαφέρει. :tongue: την ίδια συνταγή κάνω σε όλα, είτε είναι κεφτεδάκια, είτε μπιφτέκια είτε σουτζουκάκια. Μόνο που στα σμυρναίικα βάζω κι ένα σφηνάκι τσίπουρο ή ούζο και τριμμένη πιπερόριζα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα όλα ίδια μου φαίνονται, μόνο το σχήμα διαφέρει. :tongue: την ίδια συνταγή κάνω σε όλα, είτε είναι κεφτεδάκια, είτε μπιφτέκια είτε σουτζουκάκια. Μόνο που στα σμυρναίικα βάζω κι ένα σφηνάκι τσίπουρο ή ούζο και τριμμένη πιπερόριζα.

ε καλά ..δεν είναι όμως ίδια. Τα σουτζουκάκια διαφέρουν κατά πολύ από τα μπιφτέκια κ σε μπαχάρια κ σε σύσταση κρεάτων.... αλλιώς θα τα λέγαμε μακρόστενα μπιφτέκια χαχαχα γνώμη μου.

ε καλά ..δεν είναι όμως ίδια. Τα σουτζουκάκια διαφέρουν κατά πολύ από τα μπιφτέκια κ σε μπαχάρια κ σε σύσταση κρεάτων.... αλλιώς θα τα λέγαμε μακρόστενα μπιφτέκια χαχαχα γνώμη μου.

Εγώ σε όλα μοσχαρίσιο κιμά βάζω μόνο. Δε με νοιάζει πώς τα λένε, να τα φάω θέλω μόνο. :tongue: Να πω την αμαρτία μου, τη βαριέμαι αφάνταστα τη μαγερική. Τώρα θα μου πεις "πώς κι έχεις blog?" Έλα ντε! Όταν βρεις την απάντηση, πες τη μου κι εμένα. :tongue:

Εγώ σε όλα μοσχαρίσιο κιμά βάζω μόνο. Δε με νοιάζει πώς τα λένε, να τα φάω θέλω μόνο. :tongue: Να πω την αμαρτία μου, τη βαριέμαι αφάνταστα τη μαγειρική. Τώρα θα μου πεις "πώς κι έχεις blog?" Έλα ντε! Όταν βρεις την απάντηση, πες τη μου κι εμένα. :tongue:

Βρε συ καλά κάνεις αλλά σουτζουκάκια δεν είναι χαχαχα:rolleyes::tongue:

Και όσο για το μπλογκ ε τώρα πια όλοι έχουν από δυο τρια μπλόγκ!! :D

εντιτ

και για να προλάβω κάποιους εγώ τα φτιάχνω με αναλογία 6/4 . 600γρ μοσχαρίσιο κιμά κ 400γρ χοιρινό κιμά. Τα πλάθω κ τα βάζω κατάψυξη για να έχω όποτε θελήσω

Διαφημίσεις

Μετά από απαίτηση του πλήθους, σας παρουσιάζω τα...

Μπιφτέκια της Palladin

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο ή 2 μέτρια

3 μέτριους ντάκους (κριθαρένιο παξιμάδι) μουσκεμένους να κρατάνε λίγο νερό

1 αυγό

2 κοφτά κουτ.γλυκού αλάτι

2 κουτ.γλυκού ριγανη

2 κουτ.γλυκού δυόσμο

1/4 κουτ.γλυκού σόδα

λίγο πιπέρι

λίγο μαιδανό

λίγο λάδι

και λίγο νερό μέχρι να αφρατέψει καλά ο κιμάς.

Μπήκε αρχείο ;):D

αν και προτιμώ να τα φτιάξεις κ να μας φωνάξεις να μας φιλέψεις χε χε

άστα τα κορίτσια να παίξουνε...

αφού μόνο εμείς τα διασκεδάζουμε...ναμαστε καλα!

βάλτε και καμιά συνταγή όμως.......

αυτά που γράφετε δεν τρώγονται....

πάλι δεν έκανα τα κούκις

και σας είπα φακές αλλά τελικά δεν άντεξα ΄πάλι πέστροφες έβγαλα για άυριο!χαχαχααχα

αχχχ πέστροφες !!!:D

ε, χμμμ, κοίτα, εγώ και τα σουτζουκάκια με την ίδια συνταγή τα κάνω, απλά τα πλάθω μακρουλά και αφού τα ψήσω τα ρίχνω στη σάλτσα να πάρουν μια βράση μαζί.

Κακώς κοπελιά....τα σουτζουκάκια θέλουν κύμινοοοοο τα μπιφτέκια όχι!:tongue:

χαχα κι εγώ τρία έχω!!! :D

Ειδες στα λόγια μου έρχεσαι χαχαχαχα κ η κουτσή Μαρία έχει πια μπλογκ

Δε γλυκίζει αν βάλεις sprite? Απλή σόδα δεν κάνει;

Εμένα να σου πω δεν μου αρέσει να είναι αφράτη και φουσκωτή η ζύμη της πίτσας, τη θέλω λεπτή και τραγανή. Όχι βέβαια πως αν μου δώσουν πίτσα με αφράτη ζύμη, δεν θα τη φάω. :tongue:

ΥΓ Απορώ με μερικές που πετάγονται σαν την τσουτσού. :rolleyes:

Εγώ με σόδα την κάνω την ζύμη αυτή και μας αρέσει πολύ.

Κακώς κοπελιά....τα σουτζουκάκια θέλουν κύμινοοοοο τα μπιφτέκια όχι!:tongue:

Τα σουτζουκάκια θέλουν κοκκινο κρασί στον κιμά και να βουτάς τα χέρια στο κόκκινο κρασί καθώς τα πλάθεις. Επίσης κύμινο βεβαίως βεβαίως !!!

Ειδες στα λόγια μου έρχεσαι χαχαχαχα κ η κουτσή Μαρία έχει πια μπλογκ

Τι επιδημία και αυτή ....

Μόνο εγώ δεν έχω :tongue::tongue::tongue:

BOftp3.png PzWNp3.png

Εγώ με σόδα την κάνω την ζύμη αυτή και μας αρέσει πολύ.

Τα σουτζουκάκια θέλουν κοκκινο κρασί στον κιμά και να βουτάς τα χέρια στο κόκκινο κρασί καθώς τα πλάθεις. Επίσης κύμινο βεβαίως βεβαίως !!!

Τι επιδημία και αυτή ....

Μόνο εγώ δεν έχω :tongue::tongue::tongue:

Και εγώ δεν εχω ......Ακόμη!!!

Αλλά αυτό εξέλαβε το παρακαλώ πολύ ως απειλή!!!

Χα χα χα χα χα

Διαφημίσεις

Πωπωωωω πάλι έτσι έγινα :shock::shock:.... μΑ τί να πρωτοδιαλέξω από αυτά να φτιάξω;;;; ΟΛΑΑΑΑΑΑ, αλλά πότε;;;; :tongue::D

Καλαμαρίδιο, έπεσα κάτω με το fudge cake :shock: μας χτυπάς αλύπητα... είμαι και σοκολατοφάγος... πόσες φορές θα το βάλεις να το δούμε πια;;;; :mrgreen::lol::lol: Τώρα πρέπει να βρω δικαιολογία να το φτιάξω :rolleyes:, χμμμ μάλλον για τη γιορτή του νονού μας, μιας και δεν έχουμε κανένα άλλο τώρα στην οικογένεια να γιορτάζει :lol::mrgreen:

Ωραία η συνταγή για τα μπιφτέκια, εγώ βάζω κουάκερ πάντως.

Α, και γάστρα έχω κι εγώ από Σίφνο που είναι και ονομαστές. Βαριά, αλλά κάνει ένα φαΐ.... :rolleyes: Λένε ότι στα πήλινα είναι πιο γευστικά πάντως τα φαγητά.

Εμείς είχαμε βιδούλες ωγκρατέν, αλλά δεν έμεινε για να βάλω φωτό :tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Επίσης, η συνταγή ζύμης με σπράιτ ή σόδα/ζάχαρη θα δοκιμαστεί άμεσα. Αϋριο μάλλον. Εγώ έκανα τη ζύμη πίτσας του αρτοπαρασκευαστή, ωραιότατη, την τσακίζουμε, αλλά αυτή που θυμίζει πιτσα χατ, με δελεάζει...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Μαγειροκοριτσα θελω βοηθεια....

Κανω αποχη απο γαλακτοκομικα οποτε αποκλειουμε κρεμες γαλακτος κλ...

Εχω φιλετο κοτοπουλο το βαρεθηκα ξερο στον φουρνο....πειτε καμμια ιδεα πως να το φτιαξω εχω ξεμεινει...;)

Και μιας και ειπα κοτοπουλο να σας βαλω μια τελεια συνταγη για κοτοπουλακι....

Κοτοπουλο με μπυρα και δεντρολιβανο

Κοβουμε το κοτοπουλο(στηθος)κομματακια η μπορουμε να παρουμε και φτερουγες...

Τα τσιγαριζουμε πολυ καλα να ξεροψηθουν στην κατσαρολα με λαδακι....

Αφου ξεροψηθουν απο ολες τις πλευρες ριχνουμε κρεμμυδακι χιλοκομμενο και 1/3 απο το κουτακι της μπυρας.αφηνουμε να παρει μια βραση..Μολις το ρουφηξει...ριχνουμε και την υπολοιπη μπυρα και μπολικη μουσταρδιτσα και ανακατευουμε μεχρι να δεσει με την μουσταρδα ψιλοκοβουμε και λιγο δεντρολιβανο και ριχνουμε και αποσυρουμε....Προαιρετικα βαζουμε και λιγο λεμονακι μετα στο πιατο μας!

Μπορει να ναι πολυ απλη συνταγουλα αλλα Γινεται μουρλιαααααααααααααα παρα πολυ νοστιμο.... το κανω συνεχεια;)

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Οσο για την ζυμη της πιτσας που βαλατε αλλα pizza hut και εγω αυτην κανω συνεχεια(εκανα δηλαδη παλιααααα περιν την αποχη:tongue:)...γινεται τελειααααααααα

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Τελείωσα πριν από πολύ ώρα με τα μαγειρέματα

Ρεβυθόσουπα για αύριο , μου αρέσει πάαααρα πολύ με λίγο λεμονάκι

photo-2012-11-19-20-58-00-139_zpsfee1fc25.jpg

Και φτιάξαμε κ τα κριτσίνια/κουλούρια χωρίς ούζο http://www.sintagespareas.gr/sintages/koulourakia-karotou-almira.html

Ωραία, νόστιμα, λίγο τριφτά μπισκοτένια. Στη μικρή άρεσαν, δεν έβαλα το πιπέρι, αλλά εμένα μου λειπει η μυρωδιά του ούζου που είχαν τα άλλα.

Τις κορώνες κ τα τακουνάκια τα έφτιαξε η μικρή χε χε

photo-2012-11-19-20-57-27-968_zps4f10981c.jpg

Τέλος η κουζινα για σήμερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...