Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 12 ώρες πρίν, linaa είπε:

      Είναι δύσκολος ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή. Ξέρω κοπέλα που μάζευε επί 5 χρόνια γιατί εκτός απτήν χαμηλή αμη υπήρχε Κ κληρονομικό νόσημα οπότε έπρεπε να μαζέψει παραπάνω από 10 βλαστοκυστες ώστε να εξασφαλίσει Κ τον προεμφυτικο να βρεθεί υγιές έμβρυο. Κύκλο χωρίς φάρμακα δεν είχε καθόλου .

      Θέλει υπομονή Κ επιμονή. Κ φυσικά να δοκιμάσεις ότι μπορείς . Κάθε εξέταση που κάνεις πλησιάζεις όλο Κ πιο κοντά. Αυτά δεν χρειάζετε να τα πολύ ρωτάς απλά κάνεις την εξέταση Κ αποκλείσεις πιθανότητες . 

      Επίσης γενικά σαν συμβουλή εμβρυομεταφορες κάνε πιο κοντά στο καλοκαίρι ο οργανισμός γενικά είναι πιο διαθέσιμος είναι η πιο φυσική επιλογή αναπαραγωγής . Δεν ταλαιπώρησε από ιώσεις ο οργανισμός είναι σε καλύτερη κατάσταση Κ υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία . 

      Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

      11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

      Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

      Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

      Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

      Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Καλορίζικο το θέμα!!!!!!!

Για το κουνουπιδι που ρώτησε μια κοπέλα εγώ το κάνω και κοκκινιστό,με σαλτσούλα,κρεμμυδάκι,πατάτα,πιπεριές και είναι πολύ νόστιμο!!

Αύριο θα κάνω τη λέμον παι γιατί θα πάω σε μια φίλη που τρελαίνεται για το λεμόνι!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ ωραίο θέμα! να παιρνω κι εγώ καμια ιδέα γιατι βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια.

Παρεπιπτόντως ξέρει καμία πώς μαγειρευω το κουνουπίδι? δεν εχω ξαναφτιαξει και λεω να φτιαξω για τη μικρή μου. Θελει τίποτα το ιδιαιτερο?

Καλησπερα!τελειο το θεματακι σας!Καλοριζικο!!!!

Kurgu εγω το κουνουπιδι εκτος απο βραστο το κανω γιαχνι και ειναι πεντανοστιμο!συνδυαζεται τελεια με φετα!Κοριτσια δοκιμαστε το!βεβαια αυτο το λεω για εμας γιατι για το μικρουλη σου ειναι καλυτερα βραστο!

Link to comment
Share on other sites

Επισης θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης.Σε πολλες συνταγες ,ιδιως για κεικ,βαζουν πολλα αυγα .Αν τα περιορισουμε τι προβλημα δημιουργειται?Πχ δε φουσκωνει οσο θα επρεπε ?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!!

Μεγεια το καινουριο θεματακι! Νομιζω θα κανει θραυση!!

Οταν και αν καταφερω να χασω τα κιλα του θηλασμου, θα δοκιμασω κι εγω τις συνταγες σας μιας και μου αρεσει πολυ η μαγειροζαχαροπλαστική!!

Να πω οτι τη μπουγατσα που εγραψε η newbieG την κανω κι εγω κ ειναι πανευκολη και σουπερ!!


SV6vp3.png

LWoFp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

τη λεμονόπιτα της νιούμπι την έχω κάνει και είναι σούπερ!

όσο για τα μπισκότα καλαμαράκι,θα τα δοκιμάσω!πρέπει ναναι τέλεια έτσι;

αλήθεια,δουλεύετε κιόλας;πείτε μου ναι να τρελλαθώ!!!:P

εγώ έχω παιδί στο σπίτι,παιδιά στο σχολείο!!!που χρόνος!

όσο για την τακτοποίηση καλαμάρι στην κατάψυξη!καταψύχεις τα λαχανικά;δεν αλλοιώνονται;;

λοιπόν,συνταγή:

τυρόπιτας....της τεμπέλας..φυσικά!χαχα

τι θα χρειαστείς:

1 πακέτο φύλλο κρούστας

1 λίτρο γάλα

μισό κιλό τρίμμα φέτας ή κομμάτι φέτα που κάνεις τρίμμα ή τέλος πάντων ό,τι τυριά έχεις στο ψυγείο!χαχα

5-6 αυγά

λάδι

πιπέρι

τι κάνεις

λαδώνεις το ταψί

βάζεις φύλλο φέτα φύλλο φέτα

ανά δύο φύλλα ρίχνεις λίγο λάδι γύρω γύρω

κόβεις την πίτα

χτυπάς τα αυγά και προσθέτεις το γάλα

ρίχνεις από πάνω

ψήνεις στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα!

άντε κάτσε φάε μετά!

χαχαχχχα


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!!

Μεγεια το καινουριο θεματακι! Νομιζω θα κανει θραυση!!

Οταν και αν καταφερω να χασω τα κιλα του θηλασμου, θα δοκιμασω κι εγω τις συνταγες σας μιας και μου αρεσει πολυ η μαγειροζαχαροπλαστική!!

Να πω οτι τη μπουγατσα που εγραψε η newbieG την κανω κι εγω κ ειναι πανευκολη και σουπερ!!

Θα τα χάσεις μάνα μου, θα τα χάσεις. Εγώ πριν 3-4 μέρες κατάφερα και μπήκα σε τζην που φορούσα πριν μείνω έγκυος. Και να σκεφτείς ότι δεν προσπάθησα καν. Όπως έτρωγα πριν, τρώω και τώρα. Θέλει το χρόνο του το σώμα για να επανέλθει. Οι περισσότερες επανέρχονται στο χρόνο πάνω.

Πόσα κιλά πήρες;

Link to comment
Share on other sites

Πω,πω οργανωση... μπραβο σας!!!

Καλή αρχή :)!!

Καλώς την :D

Καλαμαράκι, πολύέξυπνα κι ωραία οργανώνεις την κατάψυξη! Εύγε :D

Ωραίο mani ;) ! Λατρεύω μωβάκια

my_Kelly, η ομελετίτσα φούρνου ακούγεται φοβερή. Θα δοκιμαστεί άμεσα.

Να βάλω λοιπόν κι εγώ τις τηγανιτούλες μου που κάνω 2-3 φορές τη βδομάδα τουλάχιστον, μια και η μεγάλη μυο τρώει πρωί-βράδυ με το γάλα της (Βρήκαμε και κάτι που της αρέσει επιτέλους!)

Η συνταγή από εδώ.

photostream

Λόγω χρόνου, δεν αφήνω τη ζύμη μία ώρα για να φουσκώσει, αλλά κάνει τη διαφορά αυτό.

Το δικό μου αποτέλεσμα: (δε μπορώ να βάλω φωτό, μόνο λινκ, γιατί;;; :confused:)

http://www.flickr.com/photos/88354416@N02/8144052948/in/photostream

photostream

PB010073.jpg.html?sort=3&o=2ΥΓ. Καλαμάρι, παίζει να έζουμε τον ίδιο αρτοπαρασκευαστή... Μήπως είναι εγγλέζος; κι από άμαζον;:rolleyes::mrgreen:

Παρέλαβα και βιβλίο συνταγών όταν έκανα register ;) και το στείλαν 2 φορες, γιατί το ζήλεψαν από την πολυκατοικία και το τσίμπησαν!

photostream

Χε χε είχα καλή δασκάλα ντε κ το επέκτεινα παντού ;)

Το νυχάκι λατρεμένο μωβάκι ημιμόνιμο στα τελευταία του, σάββατο έχω ραντεβού για το επόμενο :tongue:

Εγώ κούκλα κάνω αυτή τη συνταγή για πανκεικς στο μικρό μου τηγανάκι 15εκ http://www.sintagespareas.gr/sintages/pancakes.html

Δοκίμασέ τες θα σου αρέσουν βγαίνουν πολύ καλές.

kalamaraki μεγια το θεματακι! υπεροχο μου φαινεται. να ξερετε θα κλεβω οτι βαζετε απο συνταγουλες. μ αρεσουνε οι δοκιμες αν και τελευταια με τα παιδια λιγο δυσκολο απο θεμα χρονου αλλα θα τη βρω την ακρη. κοριτσια ηδη εχω ξετρελαθει με τις φωτο που βαζετε. ααααα kalamaraki φοβερη οργανωση και φοβερο χρωμα στο νυχακι!

Κλέψε όοοοοοοοοτι θές μηπως έχουν πνευματικά δικαιώματα οι συνταγές κ δώσε μας κ καμιά ιδέα

Καλώς ήρθες :D

καλαμαράκι, θα μας καταστρέψεις!!! Έχει 4 μέρες που ξεκίνησα δίαιτα, μέχρι να την τελειώσω, δεν ξαναμπαίνω στο θεματάκι. :-P

:rolleyes::rolleyes:;)

Καλαμαρακι καλοστεριωτο το θεμα σου.Αν σας ειναι ευκολο να βαζετε και ιδεες για σνακ για το σχολειο γιατι εχουμε ενα θεμα.
Επισης θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης.Σε πολλες συνταγες ,ιδιως για κεικ,βαζουν πολλα αυγα .Αν τα περιορισουμε τι προβλημα δημιουργειται?Πχ δε φουσκωνει οσο θα επρεπε ?

Καλώς ήρθες Σοφία

Από σνακ πολλά όσα θές , είμαι μεγάλη σνακατζού κ εγώ χε χε ;)

Τα αυγά τα βάζουμε για την πρωτεΐνη τους από όσο ξέρω βέβαια εγώ πάντα κόβω στα κέικ {γιατί με τη μύτη λαγωνικού μου βρωμάνε όλα τα κεικ...γκρρρ} κ βάζω πάντα τα μισά από όσα αναφέρει η συνταγή και αναπληρώνω τα υγρά με γάλα βλέποντας πως είναι η ζύμη μου.

τη λεμονόπιτα της νιούμπι την έχω κάνει και είναι σούπερ!

όσο για τα μπισκότα καλαμαράκι,θα τα δοκιμάσω!πρέπει ναναι τέλεια έτσι;

αλήθεια,δουλεύετε κιόλας;πείτε μου ναι να τρελλαθώ!!!:P

εγώ έχω παιδί στο σπίτι,παιδιά στο σχολείο!!!που χρόνος!

όσο για την τακτοποίηση καλαμάρι στην κατάψυξη!καταψύχεις τα λαχανικά;δεν αλλοιώνονται;;

λοιπόν,συνταγή:

τυρόπιτας....της τεμπέλας..φυσικά!χαχα

τι θα χρειαστείς:

1 πακέτο φύλλο κρούστας

1 λίτρο γάλα

μισό κιλό τρίμμα φέτας ή κομμάτι φέτα που κάνεις τρίμμα ή τέλος πάντων ό,τι τυριά έχεις στο ψυγείο!χαχα

5-6 αυγά

λάδι

πιπέρι

τι κάνεις

λαδώνεις το ταψί

βάζεις φύλλο φέτα φύλλο φέτα

ανά δύο φύλλα ρίχνεις λίγο λάδι γύρω γύρω

κόβεις την πίτα

χτυπάς τα αυγά και προσθέτεις το γάλα

ρίχνεις από πάνω

ψήνεις στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα!

άντε κάτσε φάε μετά!

χαχαχχχα

Καλώς την

Ναι βρε δουλεύω, όχι τραγικό ωράριο αλλά οκ λείπω από τις 9 εως τις 3 πες , αλλά οπως είπα ο μεγαλύτερος όγκος μαγειρεμάτων κ προετοιμασιών για τη βδομάδα γίνεται το σαββατοκύριακο που έχω χρόνο κ διάθεση

Τα λαχανικά εφόσον τα πλένω κόβω κ καταψύχω στο απόγειο τους όσο ειναι φρέσκα δεν παθαίνουν τίποτα. Άλλωστε δεν τα καταψύχω για μήνες βρε το πολύ δυο βδομάδες κ τα χρησιμοποιώ. Απλά το κάνω για να μείνουν αναλλοίωτα κ να μη μου χαλάσουν στο ψυγείο σε δυο τρεις μέρες μέχρι να σκεφτώ τι θα τα κανω.

Ετοιμάζω μίνι μικρή μηλόπιτα τύπου αμερικάνικη για δοκιμή αυτη τη στιγμή χε χε

Link to comment
Share on other sites

τώρα διάβασα ότι θέλουν αέρα τα κούκις

δεν έχω!

είναι με αντιστάσεις μόνο η κουζίνα μου!

τι κάνω;

απλά θαυμάζω;;;;χαχαχαχα

Όχι βρε σιγά. Ο αέρας είναι ποιο δυνατός στους φούρνους

Δηλαδή όταν βλέπεις συνταγή ψήσιμο στον αέρα στους 200 βαθμούς

Εσύ θα βάζεις στους 180 αντιστάσεις.

Και εγώ αντιστάσεις έχω ;)

Τα έψησα στους 180 βαθμούς 8-9 λεπτά βγαίνουν αφράτα κ μαλακά κ θα σκληρύνουν λίγο μόνο όταν κρυώσουν καλά

Καλή επιτυχία :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Α, ξέχασα... θέλω συνταγές για τα βραδυνά τσιμπολογήματα :rolleyes:, αντί για ντελίβερυ, που έγραψες... ;)

Έλα, να πέφτουν οι ιδέες!!!!!!! :P

Αυτό με τις πιπεριές είναι το γνωστό ντιπ με πιπεριά φλωρίνης και φέτα;

Και τις ζύμες τις βάζεις στην κατάψυξη; Μετά που φουσκώνουν, σωστά;

Τελικά εχουμε τον ίδιο αρτοποιό καλεέεε;;; :tongue: που κάνει και μαρμελάδες;


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Ναι βρε δουλεύω, όχι τραγικό ωράριο αλλά οκ λείπω από τις 9 εως τις 3 πες , αλλά οπως είπα ο μεγαλύτερος όγκος μαγειρεμάτων κ προετοιμασιών για τη βδομάδα γίνεται το σαββατοκύριακο που έχω χρόνο κ διάθεση

Εγώ δε δουλεύω κι έχω χρόνο, αλλά δεν έχω διάθεση. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Α, ξέχασα... θέλω συνταγές για τα βραδυνά τσιμπολογήματα :rolleyes:, αντί για ντελίβερυ, που έγραψες... ;)

Έλα, να πέφτουν οι ιδέες!!!!!!! :P

Αυτό με τις πιπεριές είναι το γνωστό ντιπ με πιπεριά φλωρίνης και φέτα;

Και τις ζύμες τις βάζεις στην κατάψυξη; Μετά που φουσκώνουν, σωστά;

Τελικά εχουμε τον ίδιο αρτοποιό καλεέεε;;; :tongue: που κάνει και μαρμελάδες;

κάτσε καλέ κλείνω τη μηλόπιτα :tongue:

όχι σίγουρα δεν έχουμε τον ίδιο, εμένα είναι 10 χρονών, τον είχε πάρει ο πατέρας μου ασχολήθηκε κάνα χρόνο κ μετά τον παράτησε στην τύχη του τάχα μου πως είχε χαλάσει. Τον πήρα , τον έφτιαξε ο χαζμπαντ , μια βίδα είχε λασκάρει κ ένα καινούργιο λάστιχο ήθελε κόστος 3ευρώ κ του ρίξαμε ένα καλό καθάρισμα αφού τον αποσυναρμολόγησε ο χαζμπαντ κ έλαμψε!

Εχει όλα τα προγράμματα εκτός της μαρμελάδας κλαψ λυγμ

Τις ζύμες ναι τις φτιάχνω τώρα στον αρτοπαρασκευαστή κ αφού φουσκώσουν τις βάζω στην κατάψυξη. Μπορούν να σταθούν εκεί εως κ 2 μήνες ή στην ψύξη 2-3 μέρες αλλιως ξυνιζει η μαγιά.

Πχ όταν κανω ζύμη πίτσας κάνω αρκετή πχ για δυο τρεις πίτσες των 30εκ κ αφού φουσκώσει τη χωρίζω σε σακουλάκια κ βουρ κατάψυξη.

Θέλει απλά να τη βγάλεις τουλάχιστον 5-6ώρες πριν τη χρησιμοποιήσεις. Εγώ την βγάζω από το πρωί κ την κατεβάζω στη ψύξη κ φέυγω για δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Εξαφανίστηκε τάχιστα από το συζυγάτο...

http://www.flickr.com/photos/88354416@N02/8155352073/in/photostream


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Εξαφανίστηκε τάχιστα από το συζυγάτο...

http://www.flickr.com/photos/88354416@N02/8155352073/in/photostream

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :shock::shock::shock:

Σλουρπππππππππππ

Μπατζίνα είναι ή τεμπελοτυρόπιτα?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...