Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

      Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

      Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

      • Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Newbbie Τί κολυμπάει μέσα στην πήλινη γάστρα σου? Σλουρπ!@!!

(Στην φώτο με το κρεατικό και τις πατάτες)

μες στο μυαλό μου είσαι ρε παιδάκι μου χαχαχαχα

κι εγώ μόλις το είδα δεν με ένοιαξε η γάστρα αλλά το περιεχόμενο :tongue::tongue::tongue:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Newbbie Τί κολυμπάει μέσα στην πήλινη γάστρα σου? Σλουρπ!@!!

(Στην φώτο με το κρεατικό και τις πατάτες)

μες στο μυαλό μου είσαι ρε παιδάκι μου χαχαχαχα

κι εγώ μόλις το είδα δεν με ένοιαξε η γάστρα αλλά το περιεχόμενο :tongue::tongue::tongue:

Χοιρινό γλυκόξινο με πατάτες. Η συνταγή εδώ: http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/2007/09/blog-post_22.html

Επίσης ωραίο φαγητό για γάστρα είναι κι αυτό:

http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/2012/04/blog-post_09.html

* Πήλινο τρομάρα μου...

Anyway Σούπερ φαίνεται η γάστρα σου, απλά ξέρεις τί παίζει, έχω άπειρα σκεύη, ειδικά πυρεξ. Απομεινάρια του γάμου, κι αυτό γιατί δεν μας τα άλλαζαν (άλλη ιστορία αυτό).

Εχω πχ μια κατσαρόλα σαν τη γάστρα που έβαλες, με καπάκι, του jammie oliver, και πραγματικά είναι βαρυά, αν και μικρή.

Το θέμα είναι, γιατί ξέφυγα, πως δεν έχω χώρο για άλλα σκεύη, εκτός κι αν είναι απαραίτητα (πχ δεν εχω ταρτιέρα και ταψί για πίτες).

Επίσης έχω κι άλλο θέμα, υπάρχουν σκεύη που δεν ξέρω πως να τα εκμεταλευτώ. Νομίζω 1-2 κάνου για ταρτιέρες σαν σχήμα αλλά δεν είμαι και η πιο σχετική!

Ετσι χρησιμοποιώ όσα είμαι σίγουρη δηλ. όλο τα ίδια και τα ίδια.

Τα υπόλοιπα είναι στο πατάρι.

Μάλλον εκεί θα καταλήξουν και οι χύτρες.

Τεσπα, από όλα αυτά το point μου είναι πως δεν θα αγοράσω κανένα νέο σκεύος αν δεν ειμαι σίγουρη ότι το χρειάζομαι.

Ετσι πχ θα δοκιμάσω την τάρτα της My Kelly που την έχω στη μπούκα :tongue: Αλλά σε άλλο σκεύος, και μετά βλέπω!

Κι εγώ το έχω αυτό, δε θέλω πολλά και άχρηστα σκεύη. Με μια-δυο κατσαρόλες κι ένα ταψί κάνω όλη τη δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

μες στο μυαλό μου είσαι ρε παιδάκι μου χαχαχαχα

κι εγώ μόλις το είδα δεν με ένοιαξε η γάστρα αλλά το περιεχόμενο :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχ καλά δε παίζεσαι εσύ, έχω λιώσει :D:D, ούτε τα φαγητά σου παίζονται βεβαίως βεβαίως.

Επ'ευακιρίας να ρωτήσω τί εννούσες ένα κουταλάκι γαρύφαλλο στα κουλουράκια σου? :tongue::tongue::tongue: (αυτά θα αργήσω τελικά να τα κάνω γιατί εις το όνομα του παιδιού όλο κάνω και το παιδί ακόμα δόντια δεν έχει βγάλει χαχαχαχαχα)


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

Επίσης ωραίο φαγητό για γάστρα είναι κι αυτό:

http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/2012/04/blog-post_09.html

έφυγε αυτό, πες ότι έγινε, με τρελαίνει. δεν αρέσει του Γ. Ε δε πειράζει πρέπει να μάθω να το κάνω...για το παιδί! :cool: αχχαχαχα

Καλά να βράσω τα βιβλία συνταγών, θα μου τα αραχνιάσετε! Θέλω όλο να κάνω συνταγές που έχετε δοκιμάσει.

Είμαι έλεος. αποχωρώ. Το παιδί ξυπνάει, η μάνα τρέμει αχαχχα τί βράδυ μας περιμένει πάλι.


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

Χοιρινό γλυκόξινο με πατάτες. Η συνταγή εδώ: http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/2007/09/blog-post_22.html

Επίσης ωραίο φαγητό για γάστρα είναι κι αυτό:

http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/2012/04/blog-post_09.html

Κι εγώ το έχω αυτό, δε θέλω πολλά και άχρηστα σκεύη. Με μια-δυο κατσαρόλες κι ένα ταψί κάνω όλη τη δουλειά.

Νιούμπι δικό σου είναι το μπλογκ??????????? (μόλις απέκτησες μια θαυμάστρια)

χαχαχαχαχ καλά δε παίζεσαι εσύ, έχω λιώσει :D:D, ούτε τα φαγητά σου παίζονται βεβαίως βεβαίως.

Επ'ευακιρίας να ρωτήσω τί εννούσες ένα κουταλάκι γαρύφαλλο στα κουλουράκια σου? :tongue::tongue::tongue: (αυτά θα αργήσω τελικά να τα κάνω γιατί εις το όνομα του παιδιού όλο κάνω και το παιδί ακόμα δόντια δεν έχει βγάλει χαχαχαχαχα)

στο σούπερ μάρκετ πουλάνε τριμμένο γαρύφαλλο, θα το βρεις στα μπαχαρικά. Αν θυμάσαι αυτά τα μικρά καρφάκια που έβαζαν οι μανάδες μας στις καρυδόπιτες, αυτά είναι μόνο που είναι έτοιμα τριμμένα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δ'κό'μ είνι :tongue: Αφού σας δείχνω τη γάστρα μου καλέ.

Δικό σου είναι; Τα συγχαρητήριά μου! Να σε ρωτήσω. Επειδή αυτό το γλικόξινο πολύ το λιγουρεύομαι παίρνεις κάποια συκγκεριμένη γλυκόξινη σάλτσα ή όποια να΄' ναι;


qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Link to comment
Share on other sites

Δικό σου είναι; Τα συγχαρητήριά μου! Να σε ρωτήσω. Επειδή αυτό το γλικόξινο πολύ το λιγουρεύομαι παίρνεις κάποια συκγκεριμένη γλυκόξινη σάλτσα ή όποια να΄' ναι;

Ευχαριστώ. :-) Έχω δοκιμάσει δυο τρεις γλυκόξινες, αλλά καλύτερη μου φαίνεται του Μπάρμπα Μπεν.

Link to comment
Share on other sites

Μετά από απαίτηση του πλήθους, σας παρουσιάζω τα...

Μπιφτέκια της Palladin

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο ή 2 μέτρια

3 μέτριους ντάκους (κριθαρένιο παξιμάδι) μουσκεμένους να κρατάνε λίγο νερό

1 αυγό

2 κοφτά κουτ.γλυκού αλάτι

2 κουτ.γλυκού ριγανη

2 κουτ.γλυκού δυόσμο

1/4 κουτ.γλυκού σόδα

λίγο πιπέρι

λίγο μαιδανό

λίγο λάδι

και λίγο νερό μέχρι να αφρατέψει καλά ο κιμάς.

Link to comment
Share on other sites

Μετά από απαίτηση του πλήθους, σας παρουσιάζω τα...

Μπιφτέκια της Palladin

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο ή 2 μέτρια

3 μέτριους ντάκους (κριθαρένιο παξιμάδι) μουσκεμένους να κρατάνε λίγο νερό

1 αυγό

2 κοφτά κουτ.γλυκού αλάτι

2 κουτ.γλυκού ριγανη

2 κουτ.γλυκού δυόσμο

1/4 κουτ.γλυκού σόδα

λίγο πιπέρι

λίγο μαιδανό

λίγο λάδι

και λίγο νερό μέχρι να αφρατέψει καλά ο κιμάς.

Αν εξαιρέσεις τους ντάκους, έτσι τα φτιάχνω κι εγώ, συν ότι βάζω λίγο ξύδι και μπόλικο κύμινο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Στο τηγάνι βρε αφού το ειπα! Κοίτα αγοράζω μικρές πατάτες οχι τα άλλα γομάρια για να υπολογίζω ποιο σωστά πόσες θέλω ανά μερίδα για αυτό τις βλέπεις μικρές. Τυρί οχι δεν έβαλα από πάνω.

Τηγάνισα τις πατάτες τις έβγαλα , έριξα το λάδι κ άφησα πολύ λίγο, ξαναέβαλα τις πατάτες μέσα κ άνοιξα τα αυγά από πάνω τους κ λιγο λιγο έριχνα λαδάκι ίσα να ψηθούν σε 5 λεπτά έτοιμα. Μας το έφτιαχνε γιαγιά κ μαμά έτσι...αχχχ αλλά οκ βαρύ...του χρόνου πάλι! ;)

Να σας πω.................εσάς τις δύο......

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen:

άστα τα κορίτσια να παίξουνε...

αφού μόνο εμείς τα διασκεδάζουμε...ναμαστε καλα!

βάλτε και καμιά συνταγή όμως.......

αυτά που γράφετε δεν τρώγονται....

πάλι δεν έκανα τα κούκις

και σας είπα φακές αλλά τελικά δεν άντεξα ΄πάλι πέστροφες έβγαλα για άυριο!χαχαχααχα


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Αν εξαιρέσεις τους ντάκους, έτσι τα φτιάχνω κι εγώ, συν ότι βάζω λίγο ξύδι και μπόλικο κύμινο.

Νομίζω ότι ο ντάκος προσθέτει αρκετά στη γεύση, σε σχέση με το ψωμί ή τη φρυγανιά, δοκίμασέ το καμιά φορά. Το κύμινο το αποφεύγω γιατί με βαραίνει (είναι το μόνο πράγμα που τα καταφέρνει να με βαρύνει:P)

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι ο ντάκος προσθέτει αρκετά στη γεύση, σε σχέση με το ψωμί ή τη φρυγανιά, δοκίμασέ το καμιά φορά. Το κύμινο το αποφεύγω γιατί με βαραίνει (είναι το μόνο πράγμα που τα καταφέρνει να με βαρύνει:P)

Συν ότι εγώ το κύμινο το ξέρω κ το βάζω στα σουτζουκακια κ όχι στα μπιφτεκια αλλά περι ορεξεως :wink:

Link to comment
Share on other sites

Συν ότι εγώ το κύμινο το ξέρω κ το βάζω στα σουτζουκακια κ όχι στα μπιφτεκια αλλά περι ορεξεως :wink:

ε, χμμμ, κοίτα, εγώ και τα σουτζουκάκια με την ίδια συνταγή τα κάνω, απλά τα πλάθω μακρουλά και αφού τα ψήσω τα ρίχνω στη σάλτσα να πάρουν μια βράση μαζί.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...