Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

      Καλησπέρα κορίτσια!

      Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

      ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

      Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

τι τέλεια βρε κορίτσια!

μου τρέχουνε τα σάλια πάλι!

η σοκολάτα καλαμαράκι από πάνω είναι υγείας;

δε μουπατε για τα κριτσίνια μου γιατι θρυμματίζονται ενώ είναι πεντανόστιμα!

Δεν θυμάμαι δες το βινταεκι εγώ την έκανα με κουβερτουρα πραλινα της νεστλε ;)

Ίσως τα εψησες πολύ κ έφυγαν τα υγρα τους ή. Το ελαιόλαδο δεν ξέρω ....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες πως θρυμματίζονται και γι αυτό δεν είναι κριτσίνια...

Αν θεωρείς ότι τα κριτσίνια πρέπει να ναι σκληρά και ενίοτε να μένει και κανα δόντι επάνω στην προσπάθεια να φαγωθεί (:P), δεν είναι...

Αλλά τα κριτσινάκια-κουλουράκια που έχει επικρατήσει να λέγονται διαίτης, έτσι είναι. Αφράτα και θρυματίζονται. Τα λάδια σε συνδυασμό με το λαχανικό (που κατεβάζει υγρά) το κάνουν αυτό. Εμένα μ αρέσουν...


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites

Ουφ γύρισα σπιτάκι μου κ αφού ούτε για σήμερα είχα μαγειρεψει (με κατέστρεψε το πάρτι αυτό κ ούτε ένα ταπερακι δεν μας δωσαν :-P ) για σήμερα αυγά λέω με πατατουλες χε χε χε

Link to comment
Share on other sites

Αν θεωρείς ότι τα κριτσίνια πρέπει να ναι σκληρά και ενίοτε να μένει και κανα δόντι επάνω στην προσπάθεια να φαγωθεί (:P), δεν είναι...

Εσενα σου εχει μεινει κανα δοντι πανω οταν τρως κριτσινια και το αναφερεις λογω εμπειριας???

Link to comment
Share on other sites

Εγώ όσες φορές έκανα την απλή δεν μου άρεσε ποτέ .

Κ όντως η σπραιτ κάνει την διαφορά στη ζύμη της αφρατη κ ελαστικη όχι σαν ψωμί

Βέβαια αυτα γούστα είναι :wink:

Δε γλυκίζει αν βάλεις sprite? Απλή σόδα δεν κάνει;

Εμένα να σου πω δεν μου αρέσει να είναι αφράτη και φουσκωτή η ζύμη της πίτσας, τη θέλω λεπτή και τραγανή. Όχι βέβαια πως αν μου δώσουν πίτσα με αφράτη ζύμη, δεν θα τη φάω. :tongue:

ΥΓ Απορώ με μερικές που πετάγονται σαν την τσουτσού. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δε γλυκίζει αν βάλεις sprite? Απλή σόδα δεν κάνει;

Εμένα να σου πω δεν μου αρέσει να είναι αφράτη και φουσκωτή η ζύμη της πίτσας, τη θέλω λεπτή και τραγανή. Όχι βέβαια πως αν μου δώσουν πίτσα με αφράτη ζύμη, δεν θα τη φάω. :tongue:

Oχι για τα δικά μου γούστα δεν γλυκίζει κ με σόδα γίνεται, αλλά δεν το έχω κανει ποτέ.

Φουσκωτή ούτε εμεις την τρώμε , λεπτή τραγανή από κάτω κ αφράτη πάνω. Εγώ από αυτήν τη συνταγή κάνω τη μισή δόση πάντα κ βγάζω δυο ταψάκια πίτσας των 30εκ γιατί απλά την στρώνω λεπτή λεπτή δεν μας αρέσουν οι ψωμένιες.

Link to comment
Share on other sites

Εσενα σου εχει μεινει κανα δοντι πανω οταν τρως κριτσινια και το αναφερεις λογω εμπειριας???

αυτήν την απορία κ εγώ την έχω χαχαχαχα

Εχεις χάσει δοντάκι ραβτ μου??? οεέεεο??:tongue:

Link to comment
Share on other sites

Επειδή και εγώ αυτή τη ζύμη κάνω, δεν μου φαίνεται πως γλυκίζει. Άσε που το πόσο λεπτή θα γίνει, το ορίζεις εσύ κατά μια έννοια. Δηλαδή αν κάνεις αντί για τρεις πίτσες, τέσσερις, θα γίνει πιο λεπτή. Γενικά πάντως είναι ψωμένια αλλά όχι με την κακή έννοια.

Υ.Γ. Και εγώ την ίδια απορία έχω...


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites

Eγώ φτιάχνω αυτήν:

500 γρ. αλεύρι

1,5 ποτήρι χλιαρό νερό

1 φακελάκι μαγιά σκόνη

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Είναι για 2 ταψιά κουζίνας, αν την θες λεπτή και τραγανή. Αν σου αρέσει ψωμωμένη, βάλτην όλη σε ένα ταψί. Εγώ την χωρίζω στη μέση και το ένα μέρος το τυλίγω με μεμβράνη κουζίνας και το βάζω στην κατάψυξη. Όταν το χρειαστώ, το ξεπαγώνω τουλάχιστον 3-4 ώρες πριν.

Ευχαριστω, θα την δοκιμασω και αυτην οπωσδηποτε, κανω συχνα πιτσα :P


2Uuep2.pngI8Ayp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


αυτήν την απορία κ εγώ την έχω χαχαχαχα

Εχεις χάσει δοντάκι ραβτ μου??? οεέεεο??:tongue:

ευτυχώς γύρισα σπίτι με όλα μου τα δόντια!έφαγα και στο σχολείο και στο δρόμο αλλά τα δόντια εκεί!:tongue::P

έχω τα μπιφτεκάκια μου στη ψησταριά και ρυζάκι στο κατσαρολάκι με κάρυ

σαλάτα μόνο χόρτα έχω κι ας μην ταιριάζουν!:P

το απόγευμα θα κάνω τα κούκις!:P

και για αύριο φακές!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Έτοιμο το μεσημεριανό μας , χε χε καλά του χρόνου πάλι τηγάνι

πάω να το απολαύσουμε

20121119_154417_zpse78efdc8.jpg

πολύ ωραίο καλαμαράκι!

τις πατάτες πώς τις κάνεις;τηγάνι ή φριτέζα;τις κόβεις μικρές ή έτσι φαίνονται;έχεις βάλει και τυρί από πάνω;πω πω!

σας στέλνω και 3 μπιφτέκια κι έδεσε!:P

καλή όρεξη!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Έτοιμο το μεσημεριανό μας , χε χε καλά του χρόνου πάλι τηγάνι

πάω να το απολαύσουμε

20121119_154417_zpse78efdc8.jpg

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!

το αυγό πώς το σπας? στην γωνία του νεροχύτη ή τα τσουγκράς αναμεταξύ τους?

Link to comment
Share on other sites

pb160617.jpg

φαγητο παρασκευης: μπιφτεκια με πουρέ. Τα μπιφτέκια μου απογειώθηκαν από όταν εφάρμοσα το κόλπο της Palladin με τα μουσκεμένα παξιμάδια! Επίσης ο πουρές είναι με λάδι και λεμόνι, όπως τον κάνει η rkt, και από εδώ και πέρα έτσι θα τον κάνω, μας άρεσε πιο πολύ.

pb180620.jpg

Αυτό είναι το χτεσινό, χοιρινό με μπαλσάμικο, μουστάρδα και μέλι, συνοδεία υπόλοιπου πουρέ και όρυζα.

Το Σάββατο ο καλός μπαμπάς έφτιαξε ομελέτα με μπέικον και φέτα για μεσημερι και το βραδυ σπανακοτυρόπιτα! Θέλει λίγο δουλειά το φύλλο (έτοιμο εννοείται!), αλλά από γεύση φοβερή. με σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, μαϊντανό, άνιθο, δυόσμο και φέτα.

pb180621.jpg


you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...