Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

      Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

      Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλαμαρακιιιιιιιιιιιι κανω αποχη μανα μου να με πεθανεις θες??:tongue::tongue::tongue:


Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Link to comment
Share on other sites

MY KELLY σε παρακαλω πολυ μηπως ειναι ευκολο να μου πεις που θα βρω τη συνταγη σου για πρασσοπιττα μιας και μου εφερε η πεθερουλα μου νοστιμα πρασσα απο τον κηπο της?Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Αχ καλαμαρακι, τι τουρτα ειναι αυτη :shock::shock:

Θα κανω μια ηλιθια ερωτηση :oops::oops:.., Εχω ενα τετοιο σκευος, το οποιο δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prdId=105-56821&extLang=.. Αυτο ειναι γαστρα ετσι?? Δεν εχω μαγειρεψει ποτε σε γαστρα και μαλιστα ηθελα να παρω κιολας και μετα το θυμηθηκα οτι ειναι καταχωνιασμενο στο μπουφε :rolleyes::rolleyes:

Επισης θυμηθηκα οτι η μαμα μου εχει μια κεραμικη γαστρα που μας την ειχαν φερει δωρο απο το Σιφνο (που φημιζεται για τα κεραμικα της) και δεν την εχει χρησιμποιησει ποτε... Μου φαινεται θα της την παρω :tongue:


2Uuep2.pngI8Ayp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αχ καλαμαρακι, τι τουρτα ειναι αυτη :shock::shock:

Θα κανω μια ηλιθια ερωτηση :oops::oops:.., Εχω ενα τετοιο σκευος, το οποιο δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prdId=105-56821&extLang=.. Αυτο ειναι γαστρα ετσι?? Δεν εχω μαγειρεψει ποτε σε γαστρα και μαλιστα ηθελα να παρω κιολας και μετα το θυμηθηκα οτι ειναι καταχωνιασμενο στο μπουφε :rolleyes::rolleyes:

Επισης θυμηθηκα οτι η μαμα μου εχει μια κεραμικη γαστρα που μας την ειχαν φερει δωρο απο το Σιφνο (που φημιζεται για τα κεραμικα της) και δεν την εχει χρησιμποιησει ποτε... Μου φαινεται θα της την παρω :tongue:

Στη γάστρα γίνονται τα καλύτερα φαγητά. Δεν ξέρεις τι χάνεις τόσο καιρό!

Link to comment
Share on other sites

MY KELLY σε παρακαλω πολυ μηπως ειναι ευκολο να μου πεις που θα βρω τη συνταγη σου για πρασσοπιττα μιας και μου εφερε η πεθερουλα μου νοστιμα πρασσα απο τον κηπο της?Ευχαριστω.

Ορίστε κυρία μου. Και καλή επιτυχία :P

Πρασόπιτα με κιμά

Υλικά

6 πράσα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες

1 ξερό κρεμμύδι σε κυβάκια

λίγο λάδι

1 κουταλιά πελτέ

300 γρ κιμάς μοσχαρίσιος

πακέτο φύλλο κρούστας

1 αυγό και λίγο γάλα

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με 3-4 κουταλιές λάδι. Προσθέτουμε το πράσο και αλατίζουμε. Το αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του για 5 λεπτά. Όταν μαλακώσει το πράσο προσθέτουμε τον κιμά και τα αφήνουμε να ψηθούν αρκετά έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθόλου υγρά. Προσθέτουμε τον πελτέ και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Η όλη διαδικασία ψησίματος της γέμισης στο τηγάνι παίρνει 20 λεπτά.

Αλοίφουμε με λάδι ένα ταψί και στρώνουμε ένα φύλλο για πίτες. Ξαναλαδώνουμε και στρώνουμε άλλο ένα. Έπειτα στρώνουμε ένα τρίτο χωρίς να το λαδώσουμε και απλώνουμε τη μισή γέμιση. Καλύπτουμε με ένα φύλλο ακόμα το οποίο και λαδώνουμε. Άλλο ένα χωρίς να το λαδώσουμε, την υπόλοιπη ζύμη και έπειτα τα υπόλοιπα φύλλα μέχρι το τελευταίο(συνήθως τα πακέτα έχουν 7). Μόλις απλωθεί το τελευταίο φύλλο γυρνάμε τα πλαϊνά περισεύματα προς τα μέσα και το κάνουμε σαν πακετάκι για να μην χυθεί η ζύμη. Χαράζουμε με ένα μαχαίρι τα κομμάτια. Για να πάρει ωραίο χρώμα, χτυπάμε ένα αυγό με λίγο γάλα και ρίχνουμε εδώ κι εκεί πάνω στην πίτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 50'.

Link to comment
Share on other sites

Αχ καλαμαρακι, τι τουρτα ειναι αυτη :shock::shock:

Θα κανω μια ηλιθια ερωτηση :oops::oops:.., Εχω ενα τετοιο σκευος, το οποιο δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prdId=105-56821&extLang=.. Αυτο ειναι γαστρα ετσι?? Δεν εχω μαγειρεψει ποτε σε γαστρα και μαλιστα ηθελα να παρω κιολας και μετα το θυμηθηκα οτι ειναι καταχωνιασμενο στο μπουφε :rolleyes::rolleyes:

Επισης θυμηθηκα οτι η μαμα μου εχει μια κεραμικη γαστρα που μας την ειχαν φερει δωρο απο το Σιφνο (που φημιζεται για τα κεραμικα της) και δεν την εχει χρησιμποιησει ποτε... Μου φαινεται θα της την παρω :tongue:

Αυτές που έβαλες είναι κ για μόστρα στο τραπέζι κ για ψήσιμο απλά χωράνε λίγο φαγητό. Ξεκίνα με αυτην κ αν σε βολεύει παίρνεις βαθύτερη κ μεγαλύτερη :wink:

Link to comment
Share on other sites

Στη γάστρα γίνονται τα καλύτερα φαγητά. Δεν ξέρεις τι χάνεις τόσο καιρό!

Θα τη δοκιμασω παραυτα :P:p

Επισης αλλη μια απορια, βρε κοριτσια, τωρα που σας βρηκα :P... Θελω να κανω ζυμη για πιτσα και να την αποθηκευσω για καμια πιτσα τις καθημερινες, γιατι λογω εργασιας δεν εχω την πολυτελεια να περιμενω να φουσκωσει το ζυμαρι κλπ... Μια συνταγη που χρησιμοποιω δεν γινεται σαν ζυμαρι που το πλαθεις, αλλα πιο αραιη και την απλωνω στο ταψι.. Αυτο αποθηκευεται η πρεπει να ειναι σαν ζυμαρι για να το βαλω σε σακουλακι / ταπερ??

Πειτε και μια καλη ζυμη που χρησιμοποιειτε εσεις για πιτσα, θελω να κανω το μεγαλο ταψι του φουρνου, αλλιως δεν φτανει ουτε για πλακα...


2Uuep2.pngI8Ayp2.png
Link to comment
Share on other sites

Καλαμαράκι, θα λιποθυμήσω!!!! :shock:
Καλαμαρακιιιιιιιιιιιι κανω αποχη μανα μου να με πεθανεις θες??:tongue::tongue::tongue:
.............................................................. RavT down! Σέκος!

Όταν την έκανα νομίζω τον προηγούμενο μήνα ανυπομονουσα να γυρίσω από τη δουλειά να φάω μεσημεριανό για να φάω ένα κομμάτι τούρτα χα χα χα χα χα

Είναι καταπληκτική :wink:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Θα τη δοκιμασω παραυτα :P:p

Επισης αλλη μια απορια, βρε κοριτσια, τωρα που σας βρηκα :P... Θελω να κανω ζυμη για πιτσα και να την αποθηκευσω για καμια πιτσα τις καθημερινες, γιατι λογω εργασιας δεν εχω την πολυτελεια να περιμενω να φουσκωσει το ζυμαρι κλπ... Μια συνταγη που χρησιμοποιω δεν γινεται σαν ζυμαρι που το πλαθεις, αλλα πιο αραιη και την απλωνω στο ταψι.. Αυτο αποθηκευεται η πρεπει να ειναι σαν ζυμαρι για να το βαλω σε σακουλακι / ταπερ??

Πειτε και μια καλη ζυμη που χρησιμοποιειτε εσεις για πιτσα, θελω να κανω το μεγαλο ταψι του φουρνου, αλλιως δεν φτανει ουτε για πλακα...

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html

Όλη η δόση βγάζει δύο ταψια φούρνου

Link to comment
Share on other sites

τι τέλεια βρε κορίτσια!

μου τρέχουνε τα σάλια πάλι!

η σοκολάτα καλαμαράκι από πάνω είναι υγείας;

δε μουπατε για τα κριτσίνια μου γιατι θρυμματίζονται ενώ είναι πεντανόστιμα!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Πειτε και μια καλη ζυμη που χρησιμοποιειτε εσεις για πιτσα, θελω να κανω το μεγαλο ταψι του φουρνου, αλλιως δεν φτανει ουτε για πλακα...

Eγώ φτιάχνω αυτήν:

500 γρ. αλεύρι

1,5 ποτήρι χλιαρό νερό

1 φακελάκι μαγιά σκόνη

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Είναι για 2 ταψιά κουζίνας, αν την θες λεπτή και τραγανή. Αν σου αρέσει ψωμωμένη, βάλτην όλη σε ένα ταψί. Εγώ την χωρίζω στη μέση και το ένα μέρος το τυλίγω με μεμβράνη κουζίνας και το βάζω στην κατάψυξη. Όταν το χρειαστώ, το ξεπαγώνω τουλάχιστον 3-4 ώρες πριν.

Link to comment
Share on other sites

Eγώ φτιάχνω αυτήν:

500 γρ. αλεύρι

1,5 ποτήρι χλιαρό νερό

1 φακελάκι μαγιά σκόνη

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Είναι για 2 ταψιά κουζίνας, αν την θες λεπτή και τραγανή. Αν σου αρέσει ψωμωμένη, βάλτην όλη σε ένα ταψί. Εγώ την χωρίζω στη μέση και το ένα μέρος το τυλίγω με μεμβράνη κουζίνας και το βάζω στην κατάψυξη. Όταν το χρειαστώ, το ξεπαγώνω τουλάχιστον 3-4 ώρες πριν.

Εγώ όσες φορές έκανα την απλή δεν μου άρεσε ποτέ .

Κ όντως η σπραιτ κάνει την διαφορά στη ζύμη της αφρατη κ ελαστικη όχι σαν ψωμί

Βέβαια αυτα γούστα είναι :wink:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...