Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

      Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

      Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Αγαπημένη συνταγή και πολύ εύκολη;). Την είχα βάλει κάποτε στο parents αλλά ας την βάλω κι εδώ.

Υλικά

250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

125 γρ βιτάμ

4-5 κουταλιές παγωμένο νερό

5-6 φέτες μπέικον ή άλλο αλλαντικό

πραγματικά να βάλω ό,τι να΄ναι ή να περιμένω να πάω αύριο σουπερ?

μισή πιπεριά σε κυβάκια

πειράζει να είναι πορτοκαλί?

2 μεγάλες κούπες τριμμένα τυριά (εγώ έβαλα το milner)

250 ml κρέμα γάλακτος light

3 αυγά.

Ολα τα άλλα υλικά τα έχω! Πω με κόλασες πάλι, κι ό,τι είχα αποφασίσει να κάνω μόνο τη μελιτζανοσαλάτα απόψε, παιδιού επιτρέποντος κι αυτή.

Εκτέλεση

Σε ένα μπωλ βάζουμε το αλεύρι και το βιτάμ και με τα χέρια μας τα τρίβουμε για να γίνει μια τριφτή μάζα. Προσθέτουμε μία μία τις κουταλιές του παγωμένου νερού μέχρι η ζύμη να είναι μαλάκή και να μην κολλάει στα χέρια μας. Την τυλίγουμε σε μεμβράνη και την αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο.

Στη συνέχεια απλώνουμε τη ζύμη στην ταρτιέρα και την ανασηκώνουμε στην άκρη για να καλύψει και τα τοιχώματα της ταρτιέρας. Ψιλοκόβουμε το μπέικον πάνω από την ζύμη, σκορπίζουμε τα κομματάκια της πιπεριάς και καλύπτουμε με τα τυριά. Χτυπάμε ξεχωριστά την κρέμα γάλακτος με τα αυγά και περιχύνουμε τη γέμιση σιγά σιγά, έτσι ώστε να πάει παντού.

Χτυπάμε με τον αυγοδάρτη δηλαδή? Μίξερ δε θέλει? :tongue:

Αυτό ήταν! Ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω με αντιστάσεις (για να ψηθεί καλά και από κάτω) για περίπου 25 λεπτά.

Κοπελιές, φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε!

αμ σε θυμάμαι αλλά δεν ξέρω, να το φτιάξω ή όχι απόψε. Θα με κάψεις εσύ, 2 κιλά έχω χάσει και θα τα πάρω πίσω :-P

Τρώγεται φυσικά ζεστό αλλά και κρύο, αλλά μπορείτε να ζεστάνετε το κομμάτι σας στο μικροκυμάτων και πάλι είναι σούπερ!

dsc01602fd.jpg

αχ βαχ

α και μια τελευταία απορία, δεν έχω ταρτιέρα, θα γίνει σε κάποιο άλλο σκεύος? Να προτιμήσω πυρεξ στρογγυλό μήπως?

Δεν θέλει προθερμασμένο φούρνο έτσι? Μήπως στα γυάλινα πυρεξ δεν σηκωθεί στα τοιχώματα η ζύμη?:confused:


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εύγε εύγε Μαγειροκόριτσο μου!!

Πάντως η φώτο φαίνεται δελεαστική κ μιαμμμμμμ μιαμμμμμμμ!!!

Καλά έκανες με την φώτο γιατί ξεχειλώναμε άγρια!!

Οσο για τα κριτσίνια σου έχω κ άλλη συνταγή επίσης εύκολη

Μπατόν σαλέ http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpaton-sale.html

Παραδόξως η φώτο φαίνεται ΟΚ, ε με την όρεξη έμεινα :shock:

Βρε τα μπατόν σαλέ!!!

αααααααααααα με έσωσεςςςςςςς!!! :D:D:DΞέρω ότι αρέσουν και στη μάνα μου!

Να είσαι καλά πραγματικά, δε θυμόμουν καν πως τα λένε, μόνο τον παπαρουνόσπορο θυμόμουν! Στη σκέψη μου μπήκες!

Επίσης πολύ χρήσιμες οι οδηγίες σου για μαγειρικά σκεύη, πάω κι εκεί να σημειώσω,

όταν θα παίζει κανένα φράγκο θα πάρω 1-2. Σίγουρα και ταρτιέρα!

Οσο για τις φώτο θα δω τί μέγεθος θα βάζετε και θα βάζω, αλλά νομίζω και πάλι μεγάλες είναι, δεν βοηθούν για ευανάγνωστο θέμα καθόλου και είναι κρίμα.

Πάω για χαρτί και μολύβι, βρήκα συνταγή εύκολη κι άλλη, να είναι καλά όλα τα κορίτσια! ;)


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

kalamaraki αυριο λεω να φτιαξω και την μελιτζανοσαλατα σου, και τα μανιταρια που ζηλεψα .

dimmi ευχαριστω για την σουπιτσα σου!!!!

κριμα που δεν ειχα δει το θεμα την Κυριακη να σας στειλω τα μαγειρεματα μου για το παρτυ της μικρής παντως στα παρτυ το καλυτερο μου ειναι το σουφλε:

1/4 ρεγκατο καπνιστο

1/4 γκουντα

1/4 εμμενταλ

1 -1.5 λιτρο κρεμα γαλακτος λαιτ

τριμμενη φρυγανια

10 φετες μπεικον

πενες τρικολορ

τσιγαριζω το μπεικον κομμενο σε μικρα κομματακια το βαζω σε απορροφητικο χαρτι και το ανακατευω με τα τριμενα τυρια και τα βραμενα μακαρονια. ριχνω λιγη φρυγανια στο πυρεξ βαζω τα υλικα μεσα περιχυνω με την κρεμα γαλακτος ριχνω και παλι φρυγανια και ψηνω στους 180-200 για κανενα μισαωρο.


wtPtp3.png

hb9ip2.png

Link to comment
Share on other sites

αα dimmi και τα υλικα τα τριβω στον τριφτη γιατι μου ειναι μπελας να πλενω το μουλτι, δεν εχω και μεγαλο πλυντηριο πιατων, μισω και το πλυσιμο τους και καταλαβαινεις οτι μπορω να αποφυγω το αποφευγω!


wtPtp3.png

hb9ip2.png

Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχα να'σαι καλά μ'εκανες και γέλασα και δεν έσφαξα τον άντρα μου (για άλλους λόγους:tongue:)

λοιπόν,

αλλαντικά βάζεις ό,τι να'ναι και πιπεριά ό,τι χρώμα έχεις πρόχειρο. Τα αυγά με την κρέμα γάλακτος τα χτυπάς απλά με τον αυγοδάρτη όχι και πολύ ίσα να ανακατευτούν.

αχ βαχ

α και μια τελευταία απορία, δεν έχω ταρτιέρα, θα γίνει σε κάποιο άλλο σκεύος? Να προτιμήσω πυρεξ στρογγυλό μήπως?

Δεν θέλει προθερμασμένο φούρνο έτσι? Μήπως στα γυάλινα πυρεξ δεν σηκωθεί στα τοιχώματα η ζύμη?:confused:

Διάλεξε ένα σκεύος (ταψί ή πυρέξ) στα 24-26 εκατοστά διάμετρο, όσο περίπου είναι οι ταρτιέρες. Η ζύμη μια χαρά θα σηκωθεί στα τοιχώματα θα δεις όταν την φτιάξεις δεν "τρέχει" στέκεται μια χαρά εκεί που θα τη βάλεις. Και εννοείται, τον ανάβεις τον φούρνο κανένα πεντάλεπτο πριν τη βάλεις μέσα να έχει ήδη τη θερμοκρασία.

Άντε καλή επιτυχία :P:p:razz:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Mε έκαψες Kelly θα πάθω overload με τόσα νέα μαγειρέματα μαζί

χαχαχαχαχ

Α και την πίτα σου θα κάνω, πάω να δω συνταγή, νομίζω εσύ είχες ανεβάσει την ξελιγωτική νηστίσιμη πίτα! (εσύ εσύ εσύ φταίς που ΔΕΝ κάνω δίαιτα, εγώ ήμουν καλόοοοοοο κορίτσι!!! :tongue:)

Όχι προς Θεού μην με προσβάλλεις έτσι, εγώ νηστίσιμη? Ποτέ! χαχαχα

κι εγώ σε δίαιτα είμαι βρε , από το 2010 που γέννησα δεν σταμάτησα. Είναι πλέον τρόπος ζωής να λέω κάνω δίαιτα και να την παρατάω με το πρώτο κοψίδι που θα βρεθεί "τυχαία" μπροστά μου :tongue::tongue:

Link to comment
Share on other sites

Πάνω στις τούρτες το ξέρω πως θέλει βουτυρόκρεμα. Πάνω στα μπισκότα όμως;...

Έχω βρει συνταγή που προτείνει μαρμελάδα και είδα και κάποια με νερό http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-peirates.html

Tαμαρακι, στα μπισκοτα βαζεις λιγο νερακι και κολλαει ανετα. Το εκανα για την βαφτιση του μικρου, το αποτελεσμα ηταν τελειο, σαν να τα ειχα αγορασει.

Κοριτσια υπεροχο το θεμα, μαρεσει πολυ πολυ, δυστυχως δεν εχω τον χρονο να το παρακολουθω καθε μερα, λογω ταλιμπανακιου που κατοικει μαζι μου :P

(καλαμαρακι εσενα σε βλεπω και στις συνταγες ευγε ευγε!!! )


wcBmp3.png

Link to comment
Share on other sites

Λεπονννννννν

Έτοιμη η τεμπελοτυρόπιτα ΞΑΝΑ...αφού την προχθεσινή όπως την έφτιαξα

έτσι την φάγαμε!

Μόνο που αυτή τη φορά,

Εβαλα 2 αυγά, έβαλα μόνο 100γρ βούτυρο , πρόσθεσα ξερό δυόσμο κ

λίγο μαιδανό κ 150γρ παρμεζάνα κ για τα χαμένα υγρά των αυγών κ

του βουτύρου πρόσθεσα λιγο γάλα ούτε δυο δάχτυλα ποτηριού.

Σήμερα μπορώ να πω πως είναι όνειρο!!!

Το πολύ μαύρο είναι ο έξτρα παπαρουνόσπορος που έριξε το καμάρι μου..χαχα

photo-2012-11-16-20-50-05-873_zps084288f2.jpg

photo-2012-11-16-20-51-07-750_zps3d690b52.jpg

Μετά από μια ιδέα που πάλι έριξε η Access {τα έκανε εκείνη πρώτα }

τα έβαλα στο ταψάκι για τα καπκεικς κ βουαλά θα τα δώσω αύριο σε

χαζμπαντ κ κόρη που θα πάνε μίνι εκδρομή

photo-2012-11-16-20-52-33-570_zpsc6d6f8eb.jpg

Μετά...

Είχα δυο τόνους σε νερό καιρό κ ήθελα να τους φτιάξω.

Τελικά κατέληξα να κάνω συνταγή εμπνεύσεως καλαμαρακίου κ βγήκε πολυυυυυ ωραία!!

Τονοσαλάτα Καλαμαρακίου

Υλικά

2 κονσέρβες τόνος σε νερό

5 φρέσκα κρεμμυδάκια

7-8 μεγάλα αγγουράκια πίκλες {όχι τα τεράστια αλλά ούτε κ τα νανάκια}

80γρ καλαμπόκι {έγω έβαλα μια χούφτα εκεί γύρω είναι}

8-10 ελιές ψιλοκομμένες

1 κουταλιά σούπας βαρβάτη μαγιονέζα

2 κουταλιές σούπας στραγγιστό γιαούρτι

1-2 κουταλιές σούπας ζουμάκι από το βάζο με τις πίκλες

Να το πριν όσο έκοψα τα πάντα, τα βάζουμε όλα μαζί κ ανακατεύουμε

να πάνε παντού τα υλικά κ να γίνει σα κρέμα.

{Αν θέλετε μπορείτε αντί να είναι κομμένος έτσι πρόχειρα ο τόνος να τον κόψετε στο μουλτι πριν προσθέσετε τα υπόλοιπα αλλά θα είναι πουρές η σύστασή του.}

photo-2012-11-16-20-49-16-889_zps1e8bf369.jpg

Και το αποτέλεσμα χε χε έγινε πεντανόστιμοοοοοοοοοο!!

Αααα κ επειδή μου αρέσουν τα καυτερά....έβαλα κ λίγο ταμπάσκο μέσα κ το απογείωσε!!Αφήστε το στο ψυγείο κάνα δίωρο να δέσει :D

photo-2012-11-16-20-51-57-908_zps1926ea26.jpg

Τώρα έχω ετοιμάσει κ το ζυμαράκι της μηλόπιτας κρυώνει στο ψυγείο κ έχω βάλει τα μηλαράκια μου να κατεβάσουν υγρά για να μη μου τα πετάξουν στη ζύμη ενώ ψήνεται.

Είναι ένα κόλπο που βρήκα εδώ http://www.joyofbaking.com/ApplePie.html κ όντως στην πρώτη μου δοκιμή πριν λίγες μέρες η ζύμη μου ψήθηκε άριστα δεν λάσπωσε δεν ξεχείλιζε κ ήταν άριστη η γέμιση μου.Και αφού κατεβάσει όλα τα υγρά το σουρώνεις, παίρνεις το ζουμάκι αυτό κ το ζεσταίνεις κ γίνεται μια πηχτή καραμέλα {λεπτομέρειες στο βιντεάκι} την οποία προσθέτεις στα μήλα σου πριν τα βάλεις στη μηλόπιτα :D

photo-2012-11-16-20-53-01-961_zpsc134b241.jpg

Link to comment
Share on other sites

Παραδόξως η φώτο φαίνεται ΟΚ, ε με την όρεξη έμεινα :shock:

Βρε τα μπατόν σαλέ!!!

αααααααααααα με έσωσεςςςςςςς!!! :D:D:DΞέρω ότι αρέσουν και στη μάνα μου!

Να είσαι καλά πραγματικά, δε θυμόμουν καν πως τα λένε, μόνο τον παπαρουνόσπορο θυμόμουν! Στη σκέψη μου μπήκες!

Επίσης πολύ χρήσιμες οι οδηγίες σου για μαγειρικά σκεύη, πάω κι εκεί να σημειώσω,

όταν θα παίζει κανένα φράγκο θα πάρω 1-2. Σίγουρα και ταρτιέρα!

Οσο για τις φώτο θα δω τί μέγεθος θα βάζετε και θα βάζω, αλλά νομίζω και πάλι μεγάλες είναι, δεν βοηθούν για ευανάγνωστο θέμα καθόλου και είναι κρίμα.

Πάω για χαρτί και μολύβι, βρήκα συνταγή εύκολη κι άλλη, να είναι καλά όλα τα κορίτσια! ;)

Ελπίζω κ εύχομαι να σου βγούν καλά κ μη με βρίζεις μετά χαχαχαχα

Καλή επιτυχία!! :D

Εγώ τα σκεύη μου....εχω 5 χρόνια που τα μαζεύω ένα ένα κάθε φορά, όταν παντρευτήκαμε δεν υπήρχε σάλιο κ έτσι ειχα τα εργένικα του χαζμπαντ, ε σιγά σιγά μηνα μήνα αγόραζα ένα ένα κ τώρα...μετά από 5 χρόνια μου λείπει ένα τσέρκι τετράγωνο...πολύ το θέλω χε χε κ κανα δυο ακόμη..

Δεν θες να δεις πόσα έχω χαχαχα αλλά οκ ανάλογα με την χρήση που κάνεις αγοράζεις ;)

kalamaraki αυριο λεω να φτιαξω και την μελιτζανοσαλατα σου, και τα μανιταρια που ζηλεψα .

dimmi ευχαριστω για την σουπιτσα σου!!!!

κριμα που δεν ειχα δει το θεμα την Κυριακη να σας στειλω τα μαγειρεματα μου για το παρτυ της μικρής παντως στα παρτυ το καλυτερο μου ειναι το σουφλε:

1/4 ρεγκατο καπνιστο

1/4 γκουντα

1/4 εμμενταλ

1 -1.5 λιτρο κρεμα γαλακτος λαιτ

τριμμενη φρυγανια

10 φετες μπεικον

πενες τρικολορ

τσιγαριζω το μπεικον κομμενο σε μικρα κομματακια το βαζω σε απορροφητικο χαρτι και το ανακατευω με τα τριμενα τυρια και τα βραμενα μακαρονια. ριχνω λιγη φρυγανια στο πυρεξ βαζω τα υλικα μεσα περιχυνω με την κρεμα γαλακτος ριχνω και παλι φρυγανια και ψηνω στους 180-200 για κανενα μισαωρο.

Να την κάνεις να την κάνεις!

Εγώ με τα σουφλέ ρε παιδί μου.....λες κ είμαι μαλωμένη ένα πράγμα...ενώ προσπαθώ δεν μου κάθονται. Τα τρώω σε σπίτια φίλων κ μου αρέσουν...κ μετά τα κάνω...κ δεν μου αρέσουν ...δε μου βγαίνουν τόσο λιπαρά γεμάτα σε γεύση κ υφή...γκρρρρρρ

Είναι ένας από τους στόχους μου να καταφέρω να κάνω το απόλυτο σουφλέ χαχαχα :tongue::rolleyes:

αα dimmi και τα υλικα τα τριβω στον τριφτη γιατι μου ειναι μπελας να πλενω το μουλτι, δεν εχω και μεγαλο πλυντηριο πιατων, μισω και το πλυσιμο τους και καταλαβαινεις οτι μπορω να αποφυγω το αποφευγω!

Και καλά κάνεις!!! :tongue::tongue: Μέγα τεμπέλα εδώ;)

Όχι προς Θεού μην με προσβάλλεις έτσι, εγώ νηστίσιμη? Ποτέ! χαχαχα

κι εγώ σε δίαιτα είμαι βρε , από το 2010 που γέννησα δεν σταμάτησα. Είναι πλέον τρόπος ζωής να λέω κάνω δίαιτα και να την παρατάω με το πρώτο κοψίδι που θα βρεθεί "τυχαία" μπροστά μου :tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::D:D

Κοριτσια υπεροχο το θεμα, μαρεσει πολυ πολυ, δυστυχως δεν εχω τον χρονο να το παρακολουθω καθε μερα, λογω ταλιμπανακιου που κατοικει μαζι μου :P

(καλαμαρακι εσενα σε βλεπω και στις συνταγες ευγε ευγε!!! )

Ααααα Μινούλα καλώς ήρθες!! να μας έρχεσαι συχνά κ να μας ποστάρεις κ φώτο των δημιουργιών σου :D:D

Link to comment
Share on other sites

Όχι προς Θεού μην με προσβάλλεις έτσι, εγώ νηστίσιμη? Ποτέ! χαχαχα

κι εγώ σε δίαιτα είμαι βρε , από το 2010 που γέννησα δεν σταμάτησα. Είναι πλέον τρόπος ζωής να λέω κάνω δίαιτα και να την παρατάω με το πρώτο κοψίδι που θα βρεθεί "τυχαία" μπροστά μου :tongue::tongue:

:D:D:D xaxaxaxax με έλιωσες! Να σου ζήσει, όλο Κελλυ σε λέω αλλά δε φταίω ε, χάρην συντομίας :tongue: Με το my μακρυγορώ :cool:

Φεύγω σούμπιτη γιατί πάλι ξελιγωτικές φώτο βλέπω, και μόλις τέλειωσα τη λίστα με τα υλικά. Δε λέει να τη ξαναρχίσω :cool:


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα στα μαγειροκοριτσα :wink:

Τελείωσα χτες με την μηλοπιτα μου κ βγήκε άψογη!!

photo-2012-11-16-23-14-56-233_zpsc1e6ed46.jpg

Κομμένη αργότερα θα σας δείξω!

Σήμερα δεν εχω μαγείρεμα μιας κ η μανούλα μου θα μας φτιάξει Σορβα σούπα ποντιακή μιαμ μιαμ πολύ νόστιμη κ θρεπτικη. Φτιάχνεται από πασκιταν κ κορκοτο χε χε κ λίγο ινφο http://www.pontos.gr/default.aspx?pageid=544

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

τι κάνατε πάλι;;;

ζωγραφιιές!!!!:P

η ζυμαρόπιτά μου χτες βγήκε τέλεια!παρόλο που την έκανα μόνο με ολικής αλεύρι!

σήμερα δεν προγραμμάτισα φαγητό απο χτες οπότε έβαλα πατάτες στον ατμομάγειρα φασόλια χάντρες στη χύτρα

και θα κάνω μια σαλάτα με πατατες φασόλια ντομάτα κρεμμύδι καλαμπόκι και φέτα

θα βάλω βαλσάμικο λαδάκι και αλατάκι άντε και λίγη πάπρικα

ό,τι ναναι πραγματικα!χαχααχ

λεω να κάνω και κριτσίνια και φυσικά τα κούκις!!!

τα κούκις τα έχω ξανακάνει οπότε οκ

για τα κριτσίνια μου είπανε αυτή τη συνταγή και θέλω να μου πείτε γνώμη

3 1/2 κούπες αλέυρι

1 κούπα λάδι

1 1/2 κούπα τυρί ή καρότο η ελιές η ό,τι θες

λίγο αλάτι 1 κουτ/κι

λιγη ζαχαρη

λίγη πάπρικα

1/2 κούπα γάλα

αυτά

για εκτέλεση μη πω ξέρετε!

να την κάνω;τι λέτε;

εύκολη φαίνεται!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Τσα!

Σκ ήρθε, ήρθα και εγώ...

Σορρυ, αλλά λόγω αρρώστιας και τρεξίματος, δεν πρόλαβα να σας παρακολουθήσω 2 μέρες τώρα...

Το φαί μας για σήμερα, είναι ήδη στον φούρνο και ψήνετε αργά και βασανιστικά...:D

Κοτόπουλο με πατάτες, μουστάρδα και θυμάρι.

Οταν είναι έτοιμο, θα βάλω φωτο.

Τι φτιάχνουμε για αύριο? Γιατί πρέπει να πάω για ψωνια...


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα δεν εχω μαγείρεμα μιας κ η μανούλα μου θα μας φτιάξει Σορβα σούπα ποντιακή μιαμ μιαμ πολύ νόστιμη κ θρεπτικη. Φτιάχνεται από πασκιταν κ κορκοτο χε χε κ λίγο ινφο http://www.pontos.gr/default.aspx?pageid=544

Αν μας τα έλεγες και στα ελληνικά....

Και εγώ έχω καταγωγή από πόντο, αλλά ανάθεμα και αν ξέρω λέξη...:rolleyes:


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

τι κάνατε πάλι;;;

ζωγραφιιές!!!!:P

η ζυμαρόπιτά μου χτες βγήκε τέλεια!παρόλο που την έκανα μόνο με ολικής αλεύρι!

σήμερα δεν προγραμμάτισα φαγητό απο χτες οπότε έβαλα πατάτες στον ατμομάγειρα φασόλια χάντρες στη χύτρα

και θα κάνω μια σαλάτα με πατατες φασόλια ντομάτα κρεμμύδι καλαμπόκι και φέτα

θα βάλω βαλσάμικο λαδάκι και αλατάκι άντε και λίγη πάπρικα

ό,τι ναναι πραγματικα!χαχααχ

λεω να κάνω και κριτσίνια και φυσικά τα κούκις!!!

τα κούκις τα έχω ξανακάνει οπότε οκ

για τα κριτσίνια μου είπανε αυτή τη συνταγή και θέλω να μου πείτε γνώμη

3 1/2 κούπες αλέυρι

1 κούπα λάδι

1 1/2 κούπα τυρί ή καρότο η ελιές η ό,τι θες

λίγο αλάτι 1 κουτ/κι

λιγη ζαχαρη

λίγη πάπρικα

1/2 κούπα γάλα

αυτά

για εκτέλεση μη πω ξέρετε!

να την κάνω;τι λέτε;

εύκολη φαίνεται!

Μια χαρά μου φαίνεται μόνο πρόσεχε την ποσότητα του λαδιού κ του γάλακτος μη γίνει πολύ νερουλιαστή κ χρειαστείς κ άλλο αλευρι κ γίνουν στόκος. :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...