Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Πήρα φόρα!

pb150609.jpg

Στη μελιτζανοσαλάτα πάει τρελά το μετσοβόνε! κομμένο μικρά-μικρά κομμάτια μέσα, δίνει μια φοβερή καπνιστή γεύση (στη φωτό δεν έχει, αλλά το έβαζα παλιότερα)

και επειδή με εχετε εμπνευσει, αντί να πετάξω τα φιλέτα κοτόπουλου με τα βασικά μπαχαρικά να ψηθούν σκέτα, τα έβαλα με πιπεριά, σκόρδο και καρότο (κοινώς ό,τι πήρε το μάτι μου στο ψυγείο) και ένα μείγμα μπαχαρικών που είχα για φαχίτες, αλλά καθόταν στο ντουλάπι. Ε βουαλά!

pb150614.jpg

το σκεύος είναι το μαντεμένιο που σου είχα πει καλαμάρι, κάνει πολύ νόστιμα φαγητά!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και παλι!

Να ρωτησω οποια ξερει να μου πει.

Βρηκα τι εκανα λαθος με την ευκολη μπουγατσα και δεν ειναι νοστιμη.Δεν μου ψηθηκε το φυλλο απο την κατω μερια.Γιατι εγινε αυτο??Τι εκανα λαθος για να μην το επαναλαβω?

Επίσης εχει φτιαξει καποια κοπελα αυτη την μηλοπιττα??http://www.sintagespareas.gr/sintages/milopita-me-krema.html

Την εφτιαξα αλλα κατι γινεται με την δοσολογια και η ζυμη ειναι λιγη...Εχετε καμμια ιδεα και γιαυτο??

Η πρασοπιτα ψηνεται φωτο αργοτερα ;)

G8GAp2.png

MFNwp2.png

Πήρα φόρα!

Στη μελιτζανοσαλάτα πάει τρελά το μετσοβόνε! κομμένο μικρά-μικρά κομμάτια μέσα, δίνει μια φοβερή καπνιστή γεύση (στη φωτό δεν έχει, αλλά το έβαζα παλιότερα)

και επειδή με εχετε εμπνευσει, αντί να πετάξω τα φιλέτα κοτόπουλου με τα βασικά μπαχαρικά να ψηθούν σκέτα, τα έβαλα με πιπεριά, σκόρδο και καρότο (κοινώς ό,τι πήρε το μάτι μου στο ψυγείο) και ένα μείγμα μπαχαρικών που είχα για φαχίτες, αλλά καθόταν στο ντουλάπι. Ε βουαλά!

το σκεύος είναι το μαντεμένιο που σου είχα πει καλαμάρι, κάνει πολύ νόστιμα φαγητά!

πολύ όμορφα όλα πιάτα σου, πρόχειρα και μη! Και τα βραχάκια σου (τα ανώμαλα :tongue:) τέλεια!

Μήπως ήταν γάλακτος αλλά δε φαινόταν στη φώτο που τράβηξες?

Είναι εύκολη η εκτέλεση?

Σχετικά με τη μελιτζανοσαλάτα, για να μη τα κάνω...σαλάτα ( ;) ) θα κάνω την πιο απλή εκτέλεση, κι άμα δώσει το ΟΚ ο γευσιγνώστης (μαμά μου :tongue: ) θα κάνω παραλλαγές!

Ας δω πρώτα πως μοιάζει μια ψημμένη μελιτζάνα :oops: χαχαχα

Γενικά όταν κάνω κάτι για πρώτη φορά κάνω την απλούστερη εκδοχή. Ετσι έμαθα να μαγειρεύω, από ανάγκη αρχικά γιατί κάτι έπρεπε να τρώω. Μετά δουλεύει η φαντασία.

Για αυτό δε μου αρέσουν τα γλυκά, πρεπει να κάνεις ακριβώς ό,τι λέει και βαριέμαι.

Αλλά για χάρη του παιδιού θα μάθω κάτι λίγα κι από αυτά, χάρη σε εσάς και στο θέμα εδώ που με παρακινεί!:D

Προς το παρόν έχω καταπιαστεί με κρέμες γάλακτος, μανιτάρια και πίτες, που κι από αυτά άσχετη είμαι.

Αυτό πως σου φαίνεται για γρήγορη λύση?

http://www.sintagespareas.gr/sintages/manitaria-ala-krem-2.html

Μάλιστα το σκέφτομαι για απόψε. Αν και φοβάμαι να λειτουργήσω την κουζίνα.

Από την άλλη δε μου πάει να το πάρω ντελίβερι, έχω τα υλικά! Εχω και άλλοθι να το φάω, περιμένω τα...λόχεια!

-7.5 κιλά :D

Απορίες: Το σ/κ θέλω να πειραματιστώ με ζαχαρόπαστα πάνω σε μπισκότα.

1. Φτιάχνω οποιαδήποτε συνταγή μπισκότων. Ναι;Λέω να φτιάξω βανίλιας ή βουτύρου...

2. Τη ζαχαρόπαστα πώς την "κολλάω" πάνω στα μπισκότα;Με βουτυρόκρεμα ή με μαρμελάδα;

στα μπισκοτα καλυτερα κολλαμε την ζαχαροπαστα με μαρμελαδα

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Dimmi εγω τις μελιτζάνες τις ξεπικρίζω όολεες!!!Δεν μπορω την πικρίλα καθόλου, μέλιτζανοσαλάτα ειχε βαλει το καλαμαρακι στις πρωτες σελίδες..θα το εντοπισω κ θα στη βάλω...

Τα υπολοιπα λαχανικά μπορείς να τα κάνεις "μπριαμ" στο φούρνο ή κ γεμιστα, αν δεν σου κανει πολύ καλοκαιρινό:rolleyes:

Εντιτ:Εδω ειναι η συνταγη, βεβαια λεει ψηνουμε ολόκληρες τις μελιτζάνες, αρα δεν μπορεις να τις ξεπικρίσεις :/ ..εγώ τις κόβω στη μεση, κ τις βαζω σε νερο κ αλατι....

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1811509&postcount=100

Εμεις σημερα ειχαμε γαύρο τηγανητο με γλυκα ραδίκια:P

20121115143812.jpg

20121115145517.jpg

Dimmi εγω τις μελιτζάνες τις ξεπικρίζω όολεες!!!Δεν μπορω την πικρίλα καθόλου, μέλιτζανοσαλάτα ειχε βαλει το καλαμαρακι στις πρωτες σελίδες..θα το εντοπισω κ θα στη βάλω...

Τα υπολοιπα λαχανικά μπορείς να τα κάνεις "μπριαμ" στο φούρνο ή κ γεμιστα, αν δεν σου κανει πολύ καλοκαιρινό:rolleyes:

Εντιτ:Εδω ειναι η συνταγη, βεβαια λεει ψηνουμε ολόκληρες τις μελιτζάνες, αρα δεν μπορεις να τις ξεπικρίσεις :/ ..εγώ τις κόβω στη μεση, κ τις βαζω σε νερο κ αλατι....

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1811509&postcount=100

Εμεις σημερα ειχαμε γαύρο τηγανητο με γλυκα ραδίκια

Αυτό μου το είπε και η καλήμου φίλη, πως τις ξεπικρίζει όλες, σε νερό και αλάτι και μετά τις στίβει. Μετά δε θυμάμαι τί κάνει χαχαχαχαχ

Η αλήθεια είναι πως τη συνταγή δεν την εντόπισα, ακόμη και στο λινκ που δίνεις δεν τη βρήκα :confused:

Η ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως έκανες το πιο τέλειο φαγητό, λατρεύω χόρτααααααα!! Τον γαύρο μπορείς να τον δοκιμάσεις και σε ταψάκι, είναι θεικός και ελαφρύς! Μου αρέσουν πολύ τα φαγητά σου, και όλων των κοριτσιών! Δεν ξέρω τί να πρωτοκάνω.

Τώρα έβαλα μπρός μακαρονάκι καμπανούλες με μανιτάρια αλα κρεμ. Πεινάω! Ατιμες με ρίχνετε στην ακολασία :tongue:

-7.5 κιλά :D

Nα σου ζήσει! Αν και το φαγητό δε μου αρέσει και πολύ, ούτε τα τηγανιτά ούτε ο πουρές.

Οπως δε μου αρέσει ο κολιός και η φασολάδα. Και πρώτη μέρα στης πεθεράς μου (τυχαία βρέθηκα εκεί) με έκατσαν κάτω να με φιλέψουν κολιό με φασολάδα :tongue: Τυχαίο?

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Ούτε εγώ τα πολυγουστάρω τα τηγανητά αλλά για χάρη του μικρού........όλα τα φτιάχνω:rolleyes:;)

χαχααχχα

:D:D

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Μαγειροκορτσουδια τι κανετε???σας παρακολουθω συνεχεια αλλα δεν προλαβαινω...εχω πολλες συνταγες ωραιες να βαλω....ας περασει η γκρινια μας με το δοντι και θα ερθωωωωωω:tongue::D:D!!

Μολις εκανα κιμμαδοπιτα με πιπεριες κεφαλοτυρι(στην μιση γιατι η αλλη μιση ειναι χωρις...αλλεργικο παιδι πεινασμενη μανα:tongue:)...οχι οτι ειναι τιποτα δυσκολο αλλα να σας την βαζω Φιλακια σε ολες σας.... http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/192430_4903596918432_2058081855_o.jpg

edit admin

πραγματοποιήθηκε επεξεργασία της φωτογραφίας

(αφαίρεση ενσωμάτωση ) καθώς η φωτογραφία ήταν πολύ μεγάλη.

Ο σύνδεσμος της φωτογραφίας εχει παραμείνει (μπορείτε να την δείτε πατώντας πάνω στο σύνδεσμο . Θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο με την φωτογραφία αυτή )

παρακαλούμε ΠΡΙΝ ενσωματώσετε κάποια φωτογραφία που έχετε ανεβάσει στο διαδίκτυο να έχετε φροντίσει να μην έχει διαστάσεις μεγαλύτερες απο 400χ400 καθώς δημιουργείτε πρόβλημα στην ανάγνωση των δημοσιεύσεων

ευχαριστούμε

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Γιατι βγηκε τοσο μεγαληηηη??? συγνωμη δεν ξερω πως να την μικρυνω!:oops:

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κοπελιές το θέμα με το μέγεθος των φωτογραφιών έχει παραγίνει, εγώ τουλάχιστον δυσκολεύομαι πολύ.

Προτείνω λοιπόν όταν θέλετε να ανεβάσετε φωτο να χρησιμοποιείτε το http://imageshack.us/ το οποίο κάνει αυτόματο resizing στα 800χ600.

Οδηγίες στα γρήγορα::arrow::arrow:

Πήγαινε και κάνε register στο http://imageshack.us/. Εκεί κάπου έχει ένα button που λέγεται "media upload". Πατάς εκεί και μετά κάνεις browse την εικόνα από τον υπολογιστή σου. Μετά πατάς upload και σου βγάζει κάποια url. Επιλέγεις εκείνο το url που είναι forum code. Το κάνεις copy και το προσθέτεις στην απάντηση που θα κάνεις στο parents cafe.

Πριν ποστάρεις πατάς προεπισκόπιση και εκεί που θα σου το βγάλει όπως είναι να αναρτηθεί, εσύ να πας και να σβήσεις την τελευταία σειρά του url που λέει "uploaded with imageshack" κτλ.

Αυτό ήταν!

κοριτσακια εγω σημερα θα φτιαξω κοτοσουπα

μολις επιστρεψω απο την δουλεια μιας και η μικρή μου

σηκωσε πυρετο το βραδυ,

νομιζω οτι το εχει κανει ταμα αν εχει γιορτη στο σχολειο

να αρρωσταινει χασαμε την 28η χανουμε το πολυτεχνειο περυσι χασαμε την 25η τι να πω.

wtPtp3.png

hb9ip2.png

καλημέρα μαγειροκόριτσα!!!!

καλέ τι έγινε;;;;

πώς χοντρύναμε έτσι;χαχααχχα

τοπάω αποδω το πάω αποκει δε μαζεύεται!χαχαχ

εμ με τόσα που κάνουμε και τρώμε νατα τώρα!!!χαχαχα

συμμαζεμό δεν έχουμε!!

εγώ κλασσικά σήμερα θα κάνω πέστροφες!τι πρωτότυπο ε;χχαχα

δε μου είπατε για τα κριτσίνια!είχα κάποιες απορίες παραπάνω!

λέω να κάνω και μια ζυμαρόπιτα!

τι άλλο;;;;;;

EvgLp2.png

dsc00281xm.jpg

Μόλις τα βγάλαμε! πανεύκολα και βοήθησε και η κόρη μου, τα αρκουδάκια είναι όλα με τα χεράκια της :P:p (περήφανη μάνα)

Συνταγή

1 ποτήρι ηλιέλαιο

1 ποτήρι ζάχαρη

1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι

1 1/2 κουταλάκι μπέικινγκ

1 κουταλάκι σόδα

2 κουταλάκια κανέλα

1 κουταλάκι γαρύφαλο

αλεύρι (περίπου 700 γρ)

Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι. Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύοντας μέχρι να σχηματιστεί η γνωστή ζύμη για τα κουλούρια. Αυτό ήταν! Τα πλάθουμε και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς. Σε 10-12 λεπτά είναι έτοιμα, ανάλογα πόσο λεπτά τα έχετε κάνει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...