Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σήμερα το αγαπημένο του γιου μου......(έχει γενέθλια σήμερα!!!)

Σνιτσελ κοτόπουλο με πουρέ.

Απλό,λιτό και νόστιμο;)

Και του αδερφού μου το αγαπημένο ήταν όταν είμασταν παιδιά, κ του το έφτιαχνε κ ας είχε μαγειρέψει κάτι άλλο :rolleyes::rolleyes:

Εγώ το κάνω στο φούρνο, γιατί βαριέμαι το τηγάνι :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απορίες: Το σ/κ θέλω να πειραματιστώ με ζαχαρόπαστα πάνω σε μπισκότα.

1. Φτιάχνω οποιαδήποτε συνταγή μπισκότων. Ναι;Λέω να φτιάξω βανίλιας ή βουτύρου...

2. Τη ζαχαρόπαστα πώς την "κολλάω" πάνω στα μπισκότα;Με βουτυρόκρεμα ή με μαρμελάδα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα!!!

Προσπάθησα να κάνω multi-quote αλλά τα έκανα σαλάτα:tongue::tongue:

Ada:

τόνος με μακαρόνια:

1 τόνο σε κονσέρβα λάδι το μεγάλο 100γρ(εγώ παίρνω το rio)

1 κρεμμύδι μέτριο προς μικρό

ντοματάκια ψιλικομμένα

ελιές κομματάκια(προαιρετικά)

κεφαλοτύρι τριμμένο(προαιρετικά)

λάδι 2 κουταλιές

αλάτι

μακαρόνια νο7("στέκεται"καλύτερα στο πιάτο η σάλτσα)

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ελάχιστα και αμέσως ρίχνουμε τον τόνο(αφού του έχουμε αφαιρέσει το λάδι).Ανακατεύουμε λίγο και ρίχνουμε σιγά σιγά τα ντοματάκια.Προσθέτουμε νερό και αλάτι.(εγώ βάζω και τις ελιές νωρίς για είναι πιο μαλακές,αλλιώς 10 λεπτά πριν αποσύρεις απο την φωτιά)

Μόλις σερβίρεις βάλε και λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι(όσο είναι ζεστό το πιάτο) απο επάνω.Δίνει τέλεια γεύση;)

Τα μακαρόνια κλασσικό βράσιμο:D

Καλή όρεξη!!

κι εγω τα εφτιαξα προχτες!δεν εβαλα ελιες κ προσθεσα λιγο σκορδο και βασιλικο!!

3otVp2.png

Απορίες: Το σ/κ θέλω να πειραματιστώ με ζαχαρόπαστα πάνω σε μπισκότα.

1. Φτιάχνω οποιαδήποτε συνταγή μπισκότων. Ναι;Λέω να φτιάξω βανίλιας ή βουτύρου...

2. Τη ζαχαρόπαστα πώς την "κολλάω" πάνω στα μπισκότα;Με βουτυρόκρεμα ή με μαρμελάδα;

και εγω θελω νιανια τα βηματα απο την αρχη για την ζαχαροπαστα παρακαλω......πως την φτιαχνουμε και πως την κολαμε στα μπισκοτα!!!

Διαφημίσεις

[quote name=

Καλώς ήρθες :D

Και από μένα τα εύσημα, πολύ ωραία παρουσίαση του μπανόφι κ τα δαμάσκηνα....αγαπημένα πολύ, τα φτιάχνει κ η μανούλα μου τα Χριστούγεννα:D[/quote]

σ' ευχαριστω πολυ πολυ καλαμαρακι. και παλι καλως σας βρηκα.

να σας πω οτι το μπανοφι το εκανα με ετοιμη καραμελα απο το μαρκετ, οτι το μπισκοτο το αλεσα και το εβρεξα (να κραταει ομως) με φυσικο χυμο μανταρινι και εβαλα και λιγο ξυσμα πορτοκαλι μεσα. δεν βγηκε γλυκο, αλλα καραμελα εβαλα μια κουταλια της σουπας σε καθε ποτηρι, οχι παραπανω.

επισης τα σοκολατακια δεν εινια με ολοκληρο αποξηραενο δαμασκηνο. ειχα γλυκο του κουταλιου δαμασκηνο δικο μου, το αλεσα με καρυδι, εριξα και φρυγανια να απορροφησει τα υγρα, τα επλασα, τα αφησα να σφιξουν καλυτερα στο ψυγειο το βραδυ και το πρωι τα βουτηξα στη σοκολατα.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zaxaropasta.html

δοκιμασμένη και πολύ πετυχημένη ζαχαρόπαστα...καλή επιτυχία

ταμαρ εγώ στις τούρτες την κολλάω με βουτηρόκρεμα την ζαχαρόπαστα.Μια φορά δεν έβαλα βουτηρόκρεμα και ενώ φαινόταν ότι κόλλησε πάνω στη κρέμα νουτέλλα στο κόψιμο έφευγε

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Παρ'οτι δεν τρώω καθόλου γλυκά φαίνονται πανέμορφα!!

Φαντάζομαι και γευστικότατα!!!!!

Χρόνια πολλά για τον γιο σου!!Να τον χαίρεσαι!!!

σ' ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι. να εισαι καλα. και εσυ να χαιρεσαι τον μικρο σου, χρονια σας πολλα πολλα και να τον δειτε να μεγαλωνει σαν τα ψηλα βουνα, γερος και καλοτυχος.

επισης το σνιτσελ με πουρε εινια το αγαπημενο φαγητο του αντρα μου.

καλοφαγωτο...

το εκοψα στα δύο τελικά το κομμάτι που είχα(χοιρινό καρέ) και έγινε σαν δυο μεγάλες χοιρινές μπριζόλες δηλαδή

έβαλα χυμο πορτοκάλι

λάδι

αλάτι

σκόρδο

κρεμμύδι

μανιτάρια φρέσκα

1 κουτ μέλι

και δεντρολίβανο

αναλάτεψα καλά έχοντας το κρέας κάτω από τις πατάτες

σε λίγο είναι έτοιμο

θα σας πω αύριο εντυπώσεις!

σημερα ειδα ntemi οτι ρωτησες για το χοιρινο με μπαλσαμικο, γιατι δε μπηκα χτες καθολου, αλλα δε σε προλαβα!δεν πειραζει,για την επομενη φορα,

λοιπον εγω το εκανα με μπουτι χοιρινο,το εχω κανει και με κοτοπουλο που ηταν η αρχικη συνταγη.εχει μια γευση τυπου στιφαδο γλυκο, αλλα αν θελεις μπορεις να μη βαλεις πολλα κρεμμυδια.

η αρχικη συνταγη λεει να τσιγαρισεις τα κρεμμυδια, οχι πολυ, να ριξεις 2 κουταλιες μελι, και χωριστα να τσιγαρισεις το κρεας και τα ενωνεις μετα.

εγω αλλαξα τη συνταγη και

τσιγαρισα τα κρεμμυδια, 1-2 μεγαλα

προσθετω το χοιρινο, περιπου 1 κιλο μπουτι χωρις πολυ λιπος να τσιγαριστει και αυτο

σβηνω με μπολικο μπαλσαμικο και προσθετω 2 κουταλιες μελι

προσθετω νερακι να βρασει

μπαχαρικα:δαφνη-κανελλα-αλατι- πιπερι-λιγο γαρυφαλο

θα βρασει τοσο οσο να μελωσει κ να μαλακωσει φυσικα το κρεας

συνοδευω με τηγανιτες πατατες αλλα παει και το ρυζι!!

3otVp2.png

Διαφημίσεις

σημερα ειδα ntemi οτι ρωτησες για το χοιρινο με μπαλσαμικο, γιατι δε μπηκα χτες καθολου, αλλα δε σε προλαβα!δεν πειραζει,για την επομενη φορα,

λοιπον εγω το εκανα με μπουτι χοιρινο,το εχω κανει και με κοτοπουλο που ηταν η αρχικη συνταγη.εχει μια γευση τυπου στιφαδο γλυκο, αλλα αν θελεις μπορεις να μη βαλεις πολλα κρεμμυδια.

η αρχικη συνταγη λεει να τσιγαρισεις τα κρεμμυδια, οχι πολυ, να ριξεις 2 κουταλιες μελι, και χωριστα να τσιγαρισεις το κρεας και τα ενωνεις μετα.

εγω αλλαξα τη συνταγη και

τσιγαρισα τα κρεμμυδια, 1-2 μεγαλα

προσθετω το χοιρινο, περιπου 1 κιλο μπουτι χωρις πολυ λιπος να τσιγαριστει και αυτο

σβηνω με μπολικο μπαλσαμικο και προσθετω 2 κουταλιες μελι

προσθετω νερακι να βρασει

μπαχαρικα:δαφνη-κανελλα-αλατι- πιπερι-λιγο γαρυφαλο

θα βρασει τοσο οσο να μελωσει κ να μαλακωσει φυσικα το κρεας

συνοδευω με τηγανιτες πατατες αλλα παει και το ρυζι!!

σ'ευχαριστώ ελενίτσα!

βγήκε πολύ καλό τελικά έτσι όπως το έκανε με το χυμό και το μέλι!

έχω κρατήσει άλλο ένα κομμάτι στην κατάψυξη και θα το κάνω με μπαλσάμικο και μέλι!

σ'ευχαριστώ!:P

μαγειροκόριτσα!τι κάνετε;

θέλω να κάνω κουλούρια θεσ/νίκης!

η συνταγή λέει και για ολικής αλεσεως αλεύρι

εμείς παίρνουμε χύμα αλεύρι σε ποσότητα αλλά δεν είναι ολικής

δεν μπορώ να βάλω μόνο από αυτό;πρέπει να είναι μιξ;

επισης θέλουν μαργαρίνη ελαιολάδου.δε γίνεται μόνο με ελαιόλαδο;

επίσης,θέλω κι εγώ να μου πείτε πως κάνετε τα ζυμάρια στον αρτοπαρασκευαστη!

EvgLp2.png

είστε σούπερ! παρακολουθώ, αλλά δεν σας προλαβαίνω! πολυγραφότατες και προκομένες! Σαν τετράδιο με επιλεγμένες συνταγές είναι το θεματάκι! έχω βάλει και μερικές στόχο και βλέπουμε!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

χθες εκανα τα ανωμαλα σοκολατακια

pb140599o.jpg

pb140602.jpg

φοβερα εγιναν, μεχρι κι ο "τρωω ενα γλυκο τη βδομαδα" πειθαρχημενος αντρας τα τιμησε υπερ του δεοντος... και πανευκολα!

(τι να φτουρησουν βεβαια μπροστα στα τριγωνα;;; )

σήμερα, θεου θελοντος και μωρου επιτρεποντος θελω να ψησω κατι φιλετα κοτοπουλα για να βαζουμε στις σαλατες και να φτιαξω και μια σουπα πρασο-πατατα-μπεϊκον.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Και σήμερα το απόγευμα, μετά από επίδειξη της access που δοκίμασε μια συνταγή {από τις πολλές!!} τεμπελοτυρόπιτας την έφτιαξα κ εγώ να δω πως είναι....

Το αποτέλεσμα μου ->http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-mistiki-sintagi-tiropitas-tis-theias.html?msg=imageuploaded#rr_message_link

photo-2012-11-14-22-00-35-45_zps3f75e4e4.jpg

Μου άρεσε σα γεύση κ σαν αποτέλεσμα αλλά μόνο με τη φέτα μου φάνηκε επίπεδη η γεύση της. Σηκώνει παραλλαγές πολλές σίγουρα:D

αυτή τη συνταγή είχα κάνει κι γω, και ναι έχεις απόλυτο δίκαιο, επιδέχεται πολλές βελτιώσεις! Η φέτα μόνη της όντως έδινε επίπεδη γεύση!

Προσωπικά είχα ενθουσιαστεί που μου πέτυχε, ο σύζηγος που μοσχομύριζε, έτσι δεν δώσαμε σημασία εκείνη τη στιγμή ;) Τώρα που το λές μου έκανε κλικ! Σαν τί παραλλαγές θα πρότεινες?

Καλησπέρα σε όλες (γιατί όχι και όλους σε λίγο :confused:)

Αύριο θα λειτουργήσω την κουζίνα μου κανονικά (ελπίζω),

έχω μελιτζάνες, ντομάτες κολοκυθάκια (χωραφιού δικού μας) και αναρωτιέμαι,

να κάνω μια μελιτζανοσαλάτα? Και τα υπόλοιπα πάλι σαλάτα? (τρώω πολύ ντομάτα μου αρέσει)

Η' να κάνω ένα μπριαμ?

Με μελιτζάνες δεν έχω "ξαναπαίξει", είναι φασαριόζικες?

Θέλουν ξεπίκρισμα αν πρόκειται για μελιτζανοσαλάτα?

Θέλουν πλύσιμο και κόψιμο οι άκρες τους?

Μετά πως τις ξεφλουδίζω? Βγαίνει εύκολα? Τέλος πως ξέρω ότι είναι έτοιμες?:confused:

Kalamaraki είχες κάνει τις προάλλες, έχεις εύκολη τη συνταγή? Σε ευχαριστω΄πολύ!

Α κι άλλη ερώτηση, τελικά το κοτόπουλο αλα κρεμ πως το κάνεις (εκείνο με τα μανιτάρια? Θα μου λήξει πάλι η κρέμα γάλακτος ;) )

Ισως δεν το είχες δει με την κούραση σου αλλά σου έλεγε πως ούτε από κρέμες γάαλακτος ξέρω αλλά λατρεύω ταμανιτάρια!

Πλευρώτους δεν έχω ξαναχρησιμοποιησει, μόνο τα στρογγυλά. Είχα σε αρχικό ποστ σου που έδειχνες το καθαρισμα τους.

Ο,τι λινκ έχεις δεκτό.

Σύνοψη: ενδιαφέρομαι για μελιτζανοσαλατα, ξεπικρισμα ποτε και γιατι, μανιταρια πλευρωτους, και κρεμες γαλακτος!:eek:

Ολες οι κοπέλες έχετε ανεβάσει τέλεια φαγητά, με έχετε ξελιγώσει!

-7.5 κιλά :D

Καλημέρα!

Σήμερα το αγαπημένο του γιου μου......(έχει γενέθλια σήμερα!!!)

Σνιτσελ κοτόπουλο με πουρέ.

Απλό,λιτό και νόστιμο;)

Nα σου ζήσει! Αν και το φαγητό δε μου αρέσει και πολύ, ούτε τα τηγανιτά ούτε ο πουρές.

Οπως δε μου αρέσει ο κολιός και η φασολάδα. Και πρώτη μέρα στης πεθεράς μου (τυχαία βρέθηκα εκεί) με έκατσαν κάτω να με φιλέψουν κολιό με φασολάδα :tongue: Τυχαίο?

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...