Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

      Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

      Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

      Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

      Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

      Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Α ωραία εμενα μου αρέσει πολύ η ζύμη κουρού....για δες βρε καλαμαράκι μου που είσαι έμπειρη: στη συνταγή το αυγό μπαίνει μέσα ή απλά αλείφουμε από πάνω με αυτό;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ωραία εμενα μου αρέσει πολύ η ζύμη κουρού....για δες βρε καλαμαράκι μου που είσαι έμπειρη: στη συνταγή το αυγό μπαίνει μέσα ή απλά αλείφουμε από πάνω με αυτό;

Είδες που εσένα θα σου άρεσουν σίγουρα!!

Καλέ....θα σε δείρω!! Ποια έμπειρη(ειπαμε τόπ δοκιμαστής χε χε)....μήπως εννοείς πια με μάτια να διαβάζουν??? αφου ΄το λέει ντε

Πως το κάνουμε:

Αδειάζω στο μίξερ το γιαούρτι και το λάδι και τα ανακατεύω μέχρι να ενωθούν καλά.

Ρίχνω και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζω το ανακάτεμα. Η ζύμη θα γίνει μαλακιά και αφράτη.

Παίρνω λίγη στο χέρι και τυλιγω ένα - ένα λουκανικάκι την φορά και το βάζω στο ταψί. Τα αλοίφω με το αυγό και τα βάζω στο φούρνο που έχω προθερμάνει στους 180 βαθμους στον αέρα και τα ψήνω 15 λεπτά περίπου.

Είμαστε κουρασμένες σήμερα , έλα να πάρουμε τα πάνω μας!

Καλή επιτυχία :D

Link to comment
Share on other sites

Καλώς σας βρήκα :D

Καταρχας kalamaraki να σου πω ότι είσαι η μέντορας μου!!!

Και τα δεύτερον σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στον κόπο και μου έγραψες τόσο αναλυτικά τι θα χρειαστώ από εξοπλισμό.Ειλικρινα thank you :D

Έφτιαξα σήμερα την εύκολη μπουγάτσα.Πραγματικα πιο ευκολη δεν υπάρχει νομίζω!!!Αλλα ακομα και εδω απετυχα...Σας βάζω και φωτο(μία χωρις αχνη για να δείτε στην μεση την κρέμα και μια με άχνη) αλλα νομίζω εχω κανει πατατα...Καπου στην μέση φαίνεται σαν να μην έχει ρουφήξει καλά το φύλλο την κρεμα...Τι λαθος εκανα παλι :confused: Στο τέλος αν την αφηνα και αλλο να ψηθει θα μου καιγοταν...:cry:

dsc03113i.jpg

Ευχαρίστησή μου να σε βοηθήσω γιατί κ εγώ οταν ξεκίνησα να ασχολούμαι έτσι έκανα ρωτούσα τις άλλες χε χε :D

Τώρα μεταξύ μας....πλάκα κάνεις έτσι>>??? η πρώτη φώτο χωρίς την άχνη δεν φαίνεται αλλά θα σε πω κάτι.

Εγώ την έκανα μια (κ τελευταία φορά προτιμώ την αυθεντική μπουγάτσα με την κρέμα ;) ) κ όντως η κρέμα δεν απορροφάται 100% από το φύλλο απλά κάθεται ανάμεσα στα φύλλα καθώς πήζει από το ψήσιμο.

Πάντως από την όψη της φαίνεται λαχταριστή, μπράβο σου!;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Το είδα αυτό μαναρι μου αλλά έλεγα μήπως ξέχασε το ένα αυγό...άρα μόνο για άλειμμα...thanks!

Αααααααα σε έκανε εντύπωση που είναι ζύμη χωρίς αυγό ε??? Ε ναι ....:rolleyes::tongue:

υγ....μου αρέσει το μανάρι μου....χαχαχαχαχ ;););)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαρίστησή μου να σε βοηθήσω γιατί κ εγώ οταν ξεκίνησα να ασχολούμαι έτσι έκανα ρωτούσα τις άλλες χε χε :D

Σε ευχαριστώ και να ξέρεις θα σε πρήζω τότε!!!:tongue:

Τώρα μεταξύ μας....πλάκα κάνεις έτσι>>??? η πρώτη φώτο χωρίς την άχνη δεν φαίνεται αλλά θα σε πω κάτι.

Τι πλακα καλε???Σου λεω δεν βγηκε ωραια...Δεν μου βγηκε καλη γευστικα καθολου...Δεν ειχε ωραια πλουσια γεμιση μπουγατσας...

Εγώ την έκανα μια (κ τελευταία φορά προτιμώ την αυθεντική μπουγάτσα με την κρέμα ;) ) κ όντως η κρέμα δεν απορροφάται 100% από το φύλλο απλά κάθεται ανάμεσα στα φύλλα καθώς πήζει από το ψήσιμο.

Ουφ για το δεν απορροφαται!!!Αλλα και παλι για να σου δωσω να καταλαβεις δεν ηταν νοστιμη :confused:

Εχεις δοκιμασμενη συνταγη για μπουγατσα με ωραια πλουσια γευστικη κρεμα?

Πάντως από την όψη της φαίνεται λαχταριστή, μπράβο σου!;)

Πιστεψε με ουτε στην οψη αλλα ουτε και στην γευση ειναι ωραια...:cry:

Δεν πειραζει ομως αυριο θα κανω την πρασοπιττα της Κελλυς!!Για να δουμε!!


G8GAp2.png

MFNwp2.png

Link to comment
Share on other sites

Αυτή να κάνεις Μαρίτα, αυτή κάνω και εγώ. Την ίδια ζύμη κάνω και για τα τυροπιτάκια. Ιδού

DSCN1307_360x480.jpg

edit Το αυγό το αλείφουμε

Τα έβαλα στο φούρνο...για να δούμε....14 με λουκάνικο και άλλα 12 κομμάτια με ό,τι είχα στο ψυγείο(κεφαλοτύρι, τυρί του τοστ με ζαμπόν).Αν μας αρέσει η ζύμη θα τα φτιάξω με φέτα την άλλη φορά;)

Να βάλω λες και σουσάμι;:confused:

Ευχαριστώ!:D

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ και να ξέρεις θα σε πρήζω τότε!!!:tongue:

Τι πλακα καλε???Σου λεω δεν βγηκε ωραια...Δεν μου βγηκε καλη γευστικα καθολου...Δεν ειχε ωραια πλουσια γεμιση μπουγατσας...

Ουφ για το δεν απορροφαται!!!Αλλα και παλι για να σου δωσω να καταλαβεις δεν ηταν νοστιμη :confused:

Εχεις δοκιμασμενη συνταγη για μπουγατσα με ωραια πλουσια γευστικη κρεμα?

Πιστεψε με ουτε στην οψη αλλα ουτε και στην γευση ειναι ωραια...:cry:

Δεν πειραζει ομως αυριο θα κανω την πρασοπιττα της Κελλυς!!Για να δουμε!!

Εγώ έχω κάνει αυτή τη μπουγάτσα http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-pio-nostimi-mpougatsa.html κ βγήκε πααααρα πολύ καλή!! Κ φαίνεται κ από τα σχόλια της συνταγής. Πρόσθεσα όμως κ ένα αυγό στην κρέμα σε αυτό το στάδιο της συνταγής ανακατεύοντας γρήγορα μη γίνει ομελέτα το αυγό από το ζεστό μέιγμα.

-

Ανακατεύουμε και όταν γίνει κρέμα κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και τη βανίλια και ανακατεύουμε λίγο.
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


το εκοψα στα δύο τελικά το κομμάτι που είχα(χοιρινό καρέ) και έγινε σαν δυο μεγάλες χοιρινές μπριζόλες δηλαδή

έβαλα χυμο πορτοκάλι

λάδι

αλάτι

σκόρδο

κρεμμύδι

μανιτάρια φρέσκα

1 κουτ μέλι

και δεντρολίβανο

αναλάτεψα καλά έχοντας το κρέας κάτω από τις πατάτες

σε λίγο είναι έτοιμο

θα σας πω αύριο εντυπώσεις!


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Εμεις πρασοσελινορυζο σημερα...μιαμ,λεμονατο και δροσερο..κραταγαν τα λαχανικουλια στο δοντι...(φωτο μην περιμενετε..χαχα..δεν φτουρησε!)

Δεν ξερω αν απαντηθηκε πιο πανω...ρωταγε μια φιλη για ρυζοτο τι ρυζι χρησιμοποιουμε...εγω ξερω οτι ιδανικο ειναι το Καρολινα..με αυτο εφτιαξα το χτεσινο...σημερα ομως εβαλα τυπου parboiled...επισης πολυ καλα αποτελεσματα..στο μαγειρεμα δε..αλλες φορες το βαζω κατευθειαν με λιγο νερακι (π.χ στα 150 γρμ ρυζι..2 φλυτζανια τσαγιου νερο) ειτε το περναω απο λαδι πρωτα να γυαλισει και μετα το νερακι....Δεν ειναι τιποτε το τρομερο!

Link to comment
Share on other sites

Με την αγαπημένη chatziko ενώ πίναμε καφεδάκι σήμερα το πρωί, ξεπετάξαμε κι αυτά στα γρήγορα. (Λιγούρες κανείς???)

dsc00278ke.jpg

Και το μεσημεριανό μας σήμερα, ριζότο με μανιτάρια και κεφτεδάκια στο φούρνο με κρέμα γάλακτος. Για δίαιτα ό,τι πρέπει :tongue:

dsc00279g.jpg

Μπράβο κορίτσια, φαίνονται υπέροχα και πεντανόστιμα!

και τα κυδώνια της ravT....λαχταριστα, τα τρωω με πρόβειο γιαουρτάκι!

kalamaraki ευχαριστω για τη συνταγη!


Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...