Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Α ωραία εμενα μου αρέσει πολύ η ζύμη κουρού....για δες βρε καλαμαράκι μου που είσαι έμπειρη: στη συνταγή το αυγό μπαίνει μέσα ή απλά αλείφουμε από πάνω με αυτό;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ωραία εμενα μου αρέσει πολύ η ζύμη κουρού....για δες βρε καλαμαράκι μου που είσαι έμπειρη: στη συνταγή το αυγό μπαίνει μέσα ή απλά αλείφουμε από πάνω με αυτό;

Είδες που εσένα θα σου άρεσουν σίγουρα!!

Καλέ....θα σε δείρω!! Ποια έμπειρη(ειπαμε τόπ δοκιμαστής χε χε)....μήπως εννοείς πια με μάτια να διαβάζουν??? αφου ΄το λέει ντε

Πως το κάνουμε:

Αδειάζω στο μίξερ το γιαούρτι και το λάδι και τα ανακατεύω μέχρι να ενωθούν καλά.

Ρίχνω και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζω το ανακάτεμα. Η ζύμη θα γίνει μαλακιά και αφράτη.

Παίρνω λίγη στο χέρι και τυλιγω ένα - ένα λουκανικάκι την φορά και το βάζω στο ταψί. Τα αλοίφω με το αυγό και τα βάζω στο φούρνο που έχω προθερμάνει στους 180 βαθμους στον αέρα και τα ψήνω 15 λεπτά περίπου.

Είμαστε κουρασμένες σήμερα , έλα να πάρουμε τα πάνω μας!

Καλή επιτυχία :D

Καλώς σας βρήκα :D

Καταρχας kalamaraki να σου πω ότι είσαι η μέντορας μου!!!

Και τα δεύτερον σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στον κόπο και μου έγραψες τόσο αναλυτικά τι θα χρειαστώ από εξοπλισμό.Ειλικρινα thank you :D

Έφτιαξα σήμερα την εύκολη μπουγάτσα.Πραγματικα πιο ευκολη δεν υπάρχει νομίζω!!!Αλλα ακομα και εδω απετυχα...Σας βάζω και φωτο(μία χωρις αχνη για να δείτε στην μεση την κρέμα και μια με άχνη) αλλα νομίζω εχω κανει πατατα...Καπου στην μέση φαίνεται σαν να μην έχει ρουφήξει καλά το φύλλο την κρεμα...Τι λαθος εκανα παλι :confused: Στο τέλος αν την αφηνα και αλλο να ψηθει θα μου καιγοταν...:cry:

dsc03113i.jpg

Ευχαρίστησή μου να σε βοηθήσω γιατί κ εγώ οταν ξεκίνησα να ασχολούμαι έτσι έκανα ρωτούσα τις άλλες χε χε :D

Τώρα μεταξύ μας....πλάκα κάνεις έτσι>>??? η πρώτη φώτο χωρίς την άχνη δεν φαίνεται αλλά θα σε πω κάτι.

Εγώ την έκανα μια (κ τελευταία φορά προτιμώ την αυθεντική μπουγάτσα με την κρέμα ;) ) κ όντως η κρέμα δεν απορροφάται 100% από το φύλλο απλά κάθεται ανάμεσα στα φύλλα καθώς πήζει από το ψήσιμο.

Πάντως από την όψη της φαίνεται λαχταριστή, μπράβο σου!;)

Διαφημίσεις

Το είδα αυτό μαναρι μου αλλά έλεγα μήπως ξέχασε το ένα αυγό...άρα μόνο για άλειμμα...thanks!

Αααααααα σε έκανε εντύπωση που είναι ζύμη χωρίς αυγό ε??? Ε ναι ....:rolleyes::tongue:

υγ....μου αρέσει το μανάρι μου....χαχαχαχαχ ;););)

Ευχαρίστησή μου να σε βοηθήσω γιατί κ εγώ οταν ξεκίνησα να ασχολούμαι έτσι έκανα ρωτούσα τις άλλες χε χε :D

Σε ευχαριστώ και να ξέρεις θα σε πρήζω τότε!!!:tongue:

Τώρα μεταξύ μας....πλάκα κάνεις έτσι>>??? η πρώτη φώτο χωρίς την άχνη δεν φαίνεται αλλά θα σε πω κάτι.

Τι πλακα καλε???Σου λεω δεν βγηκε ωραια...Δεν μου βγηκε καλη γευστικα καθολου...Δεν ειχε ωραια πλουσια γεμιση μπουγατσας...

Εγώ την έκανα μια (κ τελευταία φορά προτιμώ την αυθεντική μπουγάτσα με την κρέμα ;) ) κ όντως η κρέμα δεν απορροφάται 100% από το φύλλο απλά κάθεται ανάμεσα στα φύλλα καθώς πήζει από το ψήσιμο.

Ουφ για το δεν απορροφαται!!!Αλλα και παλι για να σου δωσω να καταλαβεις δεν ηταν νοστιμη :confused:

Εχεις δοκιμασμενη συνταγη για μπουγατσα με ωραια πλουσια γευστικη κρεμα?

Πάντως από την όψη της φαίνεται λαχταριστή, μπράβο σου!;)

Πιστεψε με ουτε στην οψη αλλα ουτε και στην γευση ειναι ωραια...:cry:

Δεν πειραζει ομως αυριο θα κανω την πρασοπιττα της Κελλυς!!Για να δουμε!!

G8GAp2.png

MFNwp2.png

Αυτή να κάνεις Μαρίτα, αυτή κάνω και εγώ. Την ίδια ζύμη κάνω και για τα τυροπιτάκια. Ιδού

DSCN1307_360x480.jpg

edit Το αυγό το αλείφουμε

Τα έβαλα στο φούρνο...για να δούμε....14 με λουκάνικο και άλλα 12 κομμάτια με ό,τι είχα στο ψυγείο(κεφαλοτύρι, τυρί του τοστ με ζαμπόν).Αν μας αρέσει η ζύμη θα τα φτιάξω με φέτα την άλλη φορά;)

Να βάλω λες και σουσάμι;:confused:

Ευχαριστώ!:D

Σε ευχαριστώ και να ξέρεις θα σε πρήζω τότε!!!:tongue:

Τι πλακα καλε???Σου λεω δεν βγηκε ωραια...Δεν μου βγηκε καλη γευστικα καθολου...Δεν ειχε ωραια πλουσια γεμιση μπουγατσας...

Ουφ για το δεν απορροφαται!!!Αλλα και παλι για να σου δωσω να καταλαβεις δεν ηταν νοστιμη :confused:

Εχεις δοκιμασμενη συνταγη για μπουγατσα με ωραια πλουσια γευστικη κρεμα?

Πιστεψε με ουτε στην οψη αλλα ουτε και στην γευση ειναι ωραια...:cry:

Δεν πειραζει ομως αυριο θα κανω την πρασοπιττα της Κελλυς!!Για να δουμε!!

Εγώ έχω κάνει αυτή τη μπουγάτσα http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-pio-nostimi-mpougatsa.html κ βγήκε πααααρα πολύ καλή!! Κ φαίνεται κ από τα σχόλια της συνταγής. Πρόσθεσα όμως κ ένα αυγό στην κρέμα σε αυτό το στάδιο της συνταγής ανακατεύοντας γρήγορα μη γίνει ομελέτα το αυγό από το ζεστό μέιγμα.

-

Ανακατεύουμε και όταν γίνει κρέμα κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και τη βανίλια και ανακατεύουμε λίγο.

Διαφημίσεις

το εκοψα στα δύο τελικά το κομμάτι που είχα(χοιρινό καρέ) και έγινε σαν δυο μεγάλες χοιρινές μπριζόλες δηλαδή

έβαλα χυμο πορτοκάλι

λάδι

αλάτι

σκόρδο

κρεμμύδι

μανιτάρια φρέσκα

1 κουτ μέλι

και δεντρολίβανο

αναλάτεψα καλά έχοντας το κρέας κάτω από τις πατάτες

σε λίγο είναι έτοιμο

θα σας πω αύριο εντυπώσεις!

EvgLp2.png

Εμεις πρασοσελινορυζο σημερα...μιαμ,λεμονατο και δροσερο..κραταγαν τα λαχανικουλια στο δοντι...(φωτο μην περιμενετε..χαχα..δεν φτουρησε!)

Δεν ξερω αν απαντηθηκε πιο πανω...ρωταγε μια φιλη για ρυζοτο τι ρυζι χρησιμοποιουμε...εγω ξερω οτι ιδανικο ειναι το Καρολινα..με αυτο εφτιαξα το χτεσινο...σημερα ομως εβαλα τυπου parboiled...επισης πολυ καλα αποτελεσματα..στο μαγειρεμα δε..αλλες φορες το βαζω κατευθειαν με λιγο νερακι (π.χ στα 150 γρμ ρυζι..2 φλυτζανια τσαγιου νερο) ειτε το περναω απο λαδι πρωτα να γυαλισει και μετα το νερακι....Δεν ειναι τιποτε το τρομερο!

Με την αγαπημένη chatziko ενώ πίναμε καφεδάκι σήμερα το πρωί, ξεπετάξαμε κι αυτά στα γρήγορα. (Λιγούρες κανείς???)

dsc00278ke.jpg

Και το μεσημεριανό μας σήμερα, ριζότο με μανιτάρια και κεφτεδάκια στο φούρνο με κρέμα γάλακτος. Για δίαιτα ό,τι πρέπει :tongue:

dsc00279g.jpg

Μπράβο κορίτσια, φαίνονται υπέροχα και πεντανόστιμα!

και τα κυδώνια της ravT....λαχταριστα, τα τρωω με πρόβειο γιαουρτάκι!

kalamaraki ευχαριστω για τη συνταγη!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...