Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Anna7190 είπε:

      Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

      Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

      Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

το τζατζίκι τα έφτιαξε, εγώ έβαλα τα υλικά, την κουζίνα και τον καφέ :tongue:

Έχω φάει από τα χεράκια της το καλοκαίρι όταν συχνά πυκνά με φίλευε που πίναμε τα κρασιά μας το βραδάκι χε χε κ ναι είναι πολύ καλή μαγείρισσα κ εφευρετική επίσης

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω να σου προτεινω αν σας αρεσει και δεν το θεωρειτε βαρυ αντι για λαδι να βαλεις λιγο βιταμ μεσα. Δινει αλλη νοστιμια!!!

Σίγουρα θα δίνει. Απλώς αποφεύγω τα πολλά βούτυρα.

Αλλά θα το δοκιμάσω, την επόμενη φορά θα φτιάξω μι΄σό με λάδι και μισό με βουτυρο, έτσι για να έχουμε άποψη! Ευχαριστώ.


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites

κορίτσια μόλις έφαγα γίγαντες στο φούρνο με λουκάνικο χωριάτικο αλλά τι να το κάνω μπροστά σε αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου; εεεε; λοιπόν αρχίζω τις ερωτήσεις:

1. το λάδι στα κριτσίνια πρέπει να ναι καλαμποκέλαιο; ή μπορώ να βάλω κ μαργαρίνη ή άλλο λάδι;

2. συνταγή για τα τρίγωνα γρήγορα παρακαλώ

3. μία επανάληψη στην συνταγή για την κισ λορεν

4. όταν κάνετε ρυζότο ποιο ρύζι προτιμάται; το ρυζότο με τα μανιτάρια κ τα κεφτεδάκια αλα κρέμ φαινόταν πολύ ωραίο. κ πως το φτιάχνεται για να μην λασπώνει;

Link to comment
Share on other sites

κορίτσια μόλις έφαγα γίγαντες στο φούρνο με λουκάνικο χωριάτικο αλλά τι να το κάνω μπροστά σε αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου; εεεε; λοιπόν αρχίζω τις ερωτήσεις:

1. το λάδι στα κριτσίνια πρέπει να ναι καλαμποκέλαιο; ή μπορώ να βάλω κ μαργαρίνη ή άλλο λάδι;

Προσωπικά τα δοκίμασα τα έφτιαξα μια φορά με ελαιόλαδο του πατέρα μου κίολας....κ ήταν μεγάλη αποτυχία...βαριά πολυ, μύριζε πολύ κ σου καθοταν στο στομάχι. Εγώ τα πέταξα....δεν τρωγόντουσαν ήταν πολύ λαδερά κ έφτυναν λάδι μετά στο κουτί που τα έχω.

Τι να σου πω....αν θες δοκίμασέ το αλλά εγώ είχα αποτύχει. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λοιπόν, σήμερα τσακώθηκα με κάτι κυδώνια... Εδώ το αποτέλεσμα

DSCN1792_640x480.jpg

και εδώ ο τρόπος

http://apospitimeagapi.blogspot.gr/2012/11/blog-post_14.html

Μπράβο κοριτσάρα μου ντελίσιους κ άκρως δελεαστικό το κυδωνόπαστο σου!!!

Εγώ έχω λίγα {5-6} κ λέω να τα κάνω ψητά με λίγη άγλυκη σαντιγί {έτσι μας τα έκανε η μανούλα μου} για γρήγορο γλυκό ;)

Link to comment
Share on other sites

βάζω τον καφέ βάζεις το γλυκό κυδώνι;

εγώ τα κυδώνια τα κάνω στη γάστρα με νερό, κανελογαρύφαλλα ξυλάκια, ζάχαρη λίγο κονιάκ ή λικέρ κ μία κοκα κόλα. καραμελώνει το σιρόπι κ είναι απλά τέλεια. δεν έχω κυδώνια όμως κ άρα θα μείνω με την όρεξη.

Link to comment
Share on other sites

μαγειροκόριτσα!

έχω χοιρινό καρέ,πείτε μου πως να το κάνω;κάπου πήρε το μάτι μου μια συνταγή με βαλσάμικο;

α,και το ΄λίπος το αφαιρείτε;

έχει αρκετό!

ευχαριστώ!

σήμερα τρώμε μακαρόνια με σάλτσα θαλασσινων!διάφορα θαλασσινά!

ακόμη δε φάγαμε!:cry:

εγώ άργησα από το σχολείο

έβαλα τη μικρή για ύπνο

ο άντρας μου ακόμη κι αυτός!:cry:


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Με την αγαπημένη chatziko ενώ πίναμε καφεδάκι σήμερα το πρωί, ξεπετάξαμε κι αυτά στα γρήγορα. (Λιγούρες κανείς???)

dsc00278ke.jpg

Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

μαγειροκόριτσα!

έχω χοιρινό καρέ,πείτε μου πως να το κάνω;κάπου πήρε το μάτι μου μια συνταγή με βαλσάμικο;

α,και το ΄λίπος το αφαιρείτε;

έχει αρκετό!

ευχαριστώ!

σήμερα τρώμε μακαρόνια με σάλτσα θαλασσινων!διάφορα θαλασσινά!

ακόμη δε φάγαμε!:cry:

εγώ άργησα από το σχολείο

έβαλα τη μικρή για ύπνο

ο άντρας μου ακόμη κι αυτός!:cry:

Πω πω χοιρινό καρέ!! --> τέτοιο δηλαδίς??? https://www.google.gr/search?num=10&hl=el&authuser=0&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=653&q=%CF%87%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AD&oq=%CF%87%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AD&gs_l=img.3..0i24.1341.4344.0.4568.14.9.1.4.4.0.225.1068.2j6j1.9.0...0.0...1ac.1.c2PtPyI5gSg

δεν έχω κάνει ποτέ!

αναμένουμε φώτο :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλώς την Ακαμάτρα που θα γίνει σαΐνι!

Καλώς σας βρήκα :D

...............Καλή αρχή κ καλή επιτυχία :D

Καταρχας kalamaraki να σου πω ότι είσαι η μέντορας μου!!!

Και τα δεύτερον σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στον κόπο και μου έγραψες τόσο αναλυτικά τι θα χρειαστώ από εξοπλισμό.Ειλικρινα thank you :D

Έφτιαξα σήμερα την εύκολη μπουγάτσα.Πραγματικα πιο ευκολη δεν υπάρχει νομίζω!!!Αλλα ακομα και εδω απετυχα...Σας βάζω και φωτο(μία χωρις αχνη για να δείτε στην μεση την κρέμα και μια με άχνη) αλλα νομίζω εχω κανει πατατα...Καπου στην μέση φαίνεται σαν να μην έχει ρουφήξει καλά το φύλλο την κρεμα...Τι λαθος εκανα παλι :confused: Στο τέλος αν την αφηνα και αλλο να ψηθει θα μου καιγοταν...:cry:

dsc03110nk.jpg&action=rotate

dsc03113i.jpg


G8GAp2.png

MFNwp2.png

Link to comment
Share on other sites

dike και Kalamaraki ευχαριστώ για τις συνταγές:P:p

Αυριο θα πάω λαική κ ελπίζω να βρω πλευρωτους, όσο για την πρασσόπιτα έχουν μείνει 3 κομμάτια:oops::oops: ακόμα κι ο γιος μου που ειναι "παράξενος" στα φαγητά την εφαγε :P

Link to comment
Share on other sites

Καμιά εύκολη, δοκιμασμένη συνταγή για λουκανοπιτάκια έχουμε;

Λέω να κάνω αυτή:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/loukanikopitakia-afrata-me-giaourti.html#rr_message_link

Τα έχω φάει σε συνάντηση για κοπή πίτας της σελίδας από την Zafirenia κ ήταν καλά νόστιμα τρυφερή ζύμη τριφτή αλλά δεν ξετρελάθηκα ίσως γιατί δεν είμαι φαν της ζύμης κουρού. Προτιμώ τα σφολιατοειδή

dike και Kalamaraki ευχαριστώ για τις συνταγές:P:p

Αυριο θα πάω λαική κ ελπίζω να βρω πλευρωτους, όσο για την πρασσόπιτα έχουν μείνει 3 κομμάτια:oops::oops: ακόμα κι ο γιος μου που ειναι "παράξενος" στα φαγητά την εφαγε :P

Άντα-μικρός.....1-0 χαχαχαχαχα Μπράβο στο ζούζουνο σου ανοίγει ορίζοντες στους γευστικούς του κάλυκες :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...