Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

      Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

      Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

      Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

      Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

      Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Μόλις τελείωσα μαγειρέματα για αύριο κ καθαρισα κ κουζίνα :rolleyes:

Κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος κ μανιτάρια

{με το ζόρι κρατιομασταν να μη πέσουμε πάνω του}

photo-2012-11-13-00-01-29-832_zps0c37c5ca.jpg

Μανιτάρια πλευρωτους ψητά

{είχα ένα κιλό από τη λαϊκή κ έβαλα λίγα στο κοτόπουλο κ λίγα ψητά για μεζέδες}

photo-2012-11-13-00-00-33-227_zpsf847cfe1.jpg

Και τέλος απλό ρύζι basmati για συνοδεία με το κοτοπουλακι :wink:

photo-2012-11-13-00-02-22-778_zps25c19ce3.jpg

Ουφ αυτα κ η κουζίνα έκλεισε για απόψε :-):tongue:

Με πέθανες!!!! :shock::shock::shock::eek::eek:

Και δεν είμαι σπίτι να μαγειρεύω αυτή τη βδομάδα :? στον ύπνο μου θα τα βλέπω... Λατρεμένα ΟΛΑ! :rolleyes: Για πλευρώτους δε το συζητώ... όλο το ταψί μόνη μου μπορώ να φάω ...:oops::rolleyes::tongue:


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tι ωραιος φοινικας...φοβερη ιδεα.

rkt οι τουρτες σου ειναι τελειες...μακαρι να τα καταφερνα κι εγω τοσο καλα στη διακοσμηση.

Εγω χθες εφτιαξα μια σπανακοπιτα σας βαζω και φωτο.

IMG085.jpg

μιαμμμμμ και με χειροποίητο φύλλο νομίζω ε;;; :D


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

να και η φωτογραφια(ελπιζω να ανεβει....)

0441p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Μμμμμμμμ, πεντανόστιμο φαίνεται.... :D


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

τα τηγανόψωμα

dsc02199yy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Συνταγή μας είπες;;;; ¨ :cool: Ετσι τις βάζουν τις φωτό; Σκέτες;;; :tongue::rolleyes:

Αναμένουμε τη ρετσέτα....;)

Τη μακαρονάδα τόνου έχω πολύυυυυ καιρό να τη φτιάξω... Καλά που μου το θύμισες! ;)


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

τα μακαρόνια με τόνο

dsc02197lg.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Συνταγή παρακαλώ!!Τέλεια!!!!!!

Εγώ έφτιαξα την πρασόπιτα της my_Kelly και πραγματικά είναι πολύ νόστιμη:P και εύκολη...αν κ μου επεσε λίγο παραπάνω λάδι για τα δικά μου γούστα:rolleyes: ωστόσο πεντανόστιμη..

Το φύλλο μαζί με το μιγμα γάλα-αυγό που περίσσεψε το έκανα τυροπιτακια τηγανητά με φετα...η φωτο μου βγηκε λίγο χαλια εδώ:oops::oops:

dsc03097eo.jpg

dsc03096fy.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

καλημερα!

καλα, εισαι θεα!!!! φοβερο!!!

Είπαμε είμαι τοπ δοκιμαστής :D:D

Τέλειο!!!!

Από τα αγαπημένα φαγητά το κοτοπουλάκι με το ρύζι!!!!!

Τα μανιτάρια πως τα έψησες?

Είχα πολύυυυυυ καιρό να κάνω με κρέμα γάλακτος κ έτσι

Γλυκιά μου κυρία τα μισά κ παραπάνω τα έκανα ψητά *προσοχή στο θυμάρι :rolleyes: δεν έβαλα δυο τρια κουτ.γλ που λεει αλλά ένα ;)

Αχ με ξελίγωσε το άτιμο το κορίτσι..... :shock::shock::shock::shock::shock:

Εγώ να δεις που σκεφτόμουνα όλη μέρα τι φαγάκι έχω κ τελικά έφαγα "μεσημεριανό" στις 9μιση το βράδυ....:(

αγαπημενο καλαμαρακι δε με λυπασαι τι δολια μανα που προσπαθω να χασω τα κιλα της εγλυμοσυνης και απο τοτε που ανοιξε το θεμα εχω κολλησε στα 60?? λυπησουμε πρεπει να χασω αλλα 6 ή μαλλον 8 για να εχω αποθεμα και να μπορω να τρωω

λοιπον ξεκιναω μπιφτεκακια αφρατα απο αυτα που ειχε βαλει μια κοπελα ποιο πανω

ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ

Χαρά μου τέλεια κ τα μπιφτέκια σου κ τα γιουβαρλάκια σου :D:D

Λοιπόν, αν και Τρίτη, σήμερα μαγείρεψα εγώ το μενού, μιας και ήταν από αυτά που δεν μπορείς να μαγειρέψεις από την προηγούμενη.

Σηκώθηκα λοιπόν από τις 6:30 έφτιαξα καφέ και ..έβαλα τηγάνι.

Γλώσσα φιλέτο τηγανητή και πουρέ πατάτας.

Οχι τον γνωστό όμως πουρέ.

Εμάς μας αρέσει με λεμόνι και λάδι, όχι με γάλα...

Φώτο δεν έχει, σιγά μην προλάβαινα να φωτογραφίσω πρωι - πρωί....:tongue:

Α, έριξα και μία τυροπιτούλα στο φούρνο να ψήνετε για το πρωινό των μικρών μου.

Έτσι έτσι να κάνετε παρασπονδίες κ να βγαίνεται εκτός προγράμματος χε χε Τον πουρέ θέλω ινφο στο πως ακούγεται ενδιαφέρων ;)

Καλησπέρα! πω πω με έχετε ξελιγώσει και είμαι στη δουλειά νηστική, δεν έχω προλάβει καν να φάω ακόμα...

Δουλεύω αρκετά αυτές τις μέρες + γενικό καθάρισμα που είχα και δεν σας ακολούθησα καλά.

Εχω κακά νέα, το μίξερ δεν είναι πλήρες, λείπει το ένα εξάρτημα που χτυπάει, έτσι το έστειλα πίσω στην πεθερά μου (υποσχέθηκε θα μου βρεί ένα άλλο, έχει λέει πολλά :shock:).

Εχω και καλά νέα, μου "κόλλησαν" την κουζίνα, θα με πάρει να μου πεί πότε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω, εγώ για ασφάλεια θα την αφήσω μέχρι μεθάυριο, να είμαι σίγουρη.

Θα πάρω τις συνταγές σας μια μια να τις κάνω (όσες δεν έχω ξανακάνει).

Επιστρέφω με κάποιες απορίες!

xara25 επειδή είσαι πάνω πάνω να σου πω ότι τέλεια τα γιουβαρλάκια σου! Κι εμάς έτσι δεμένα μας αρέσουν!

Εχω κιγω καιρό να κάνω, αλλά όλο τα κάνει η μάνα μου, και ό,τι μπορώ να γλιτώνω το προσπαθώ :) :)

Καλά μαγειρέματα :D όσο για το μίξερ δεν πειράζει

γεια σας μαγειροκοριτσα!!!

να σας ενημερωσω οτι ο κολιος που ζηταγα συνταγη, δεν ηταν τελικα κολιος αλλα λαυρακι, εκανε λαθος η πεθερα στο ονομα. εγω το μαγειρεψα σαν κολιο, αλλα βγηκε τελειο!!!

καλα μαγειρεματα!

;) αφού βγήκε καλό χαχαχαχα

συνταγή:

πατάτες φούρνου μελένιες

θα χρειαστείς:

10 πατάτες μέτριες

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

10 μανιτάρια φρέσκα

λάδι

ρίγανη

πιπέρι

αλάτι

1 κουταλιά μέλι

τι κάνεις:

κόβεις τις πατάτες(με τη φλούδα ακόμη αν θέλετε καλά πλυμένες όμως) σε ένα πυρέξ

χοντροκόβω κρεμμύδι και σκόρδο

αλατοπιπερώνω

ρίγανωνω :P

κόβω και τα μανιτάρια στα 2

ρίχνω και ελάχιστο νερό

τέλος λαδωνω :P

και ρίχνω και το μέλι

ανακατεύω καλά!

σκεπάζω με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο

ψήνω για 1 ώρα στους 200

αφαιρώ το αλουμινόχαρτο και συνεχίζω για κανένα μισάωρο

ελπίζω να σας αρέσει!

Καταχωρείται στα υπόψη για δοκιμή ;):tongue:

Link to comment
Share on other sites

να και η φωτογραφια(ελπιζω να ανεβει....)

]

ανέβηκε ανέβηκε κ φαίνεται άψογο!

Γλύτωσες την διαγραφήν σου! :tongue::tongue:

τα τηγανόψωμα

:shock::shock::shock:

τα μακαρόνια με τόνο

Πολύ ωραία κ τα δυο, τηγανόψωμα δεν έχω κάνει ποτέ όμως!

Πως γίνονται???

Και μακαρονάδα τόνου κ εγώ έχω πολύ καιρό να κάνω καλή ιδέα ;)

Συνταγή παρακαλώ!!Τέλεια!!!!!!

Εγώ έφτιαξα την πρασόπιτα της my_Kelly και πραγματικά είναι πολύ νόστιμη:P και εύκολη...αν κ μου επεσε λίγο παραπάνω λάδι για τα δικά μου γούστα:rolleyes: ωστόσο πεντανόστιμη..

Το φύλλο μαζί με το μιγμα γάλα-αυγό που περίσσεψε το έκανα τυροπιτακια τηγανητά με φετα...η φωτο μου βγηκε λίγο χαλια εδώ:oops::oops:

Πεντανόστιμα όλα σου Αντα μου :D ψηνομαι να την φτιάξω κ εγώ την πρασόπιτα της Κελυ:D

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις ευχές! Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου. Ένα από τα τρία είμαι κι εγώ.. :tongue::rolleyes:

Οι αραβικές τσιπς είναι πανεύκολες...

Κόβεις αραβικές με το χέρι /ψαλίδι σε μικρά τριγωνάκια και βάζεις σε μπολ λάδι και πάπρικα (ή αλάτι, μυρωδικά κλπ), ανακατεύεις να πάει παντού και τις απλώνεις σε λαδόλλα στη μεσαία σχάρα για 10 λεπτά στους 180 με αέρα και τα τσακίζεις, με ντιπ, σκέτα, ό,τι θες...

Αααα ρε συ αυτά ακούγονται πολύ εύκολα!! Καήκαμε αν μας αρέσουν κιόλας χχαχαχα Θα τα δοκιμάσω το σάββατο που θα πάω λαική κ θα πάρω αραβικές πίτες κ θα σε πω, μιλ μερσί :D

Κοριτσια Καλησπέρα!!!

Καθοτι μεγαλη ακαματρα ειπα να μπω και εγω στην παρεα σας μπας και δει αυτο το σπιτι προκοπη!!!

Σας παρακαλω βρε κοριτσια θελω βοηθεια...πηγα που λετε στα λιντλ να παρω ειδη ζαχαροπλαστικης αλλα ειχε κατι φορμες ψησιματος πολυ μικρες...

Μπορειτε να μου πειτε τι μεγεθος φορμας και μεγεθος ταψιου πρεπει να παρω??

Να ας πουμε θελω να κανω την ευκολη μπουγατσα αλλα σε τι ταψακι να την βαλω??

Οπως επισης θελω να κανω και την πιτα με πρασα...επισης και εκει τι ταψι χρησιμοποιουμε???

Κοριτσια σορρυ αλλα ειμαι ασχετη....:oops:

Καλώς την Ακαμάτρα που θα γίνει σαΐνι!

Κοίτα αν δεν έχεις καθόλου ταψάκια μπορείς να ξεκινήσεις από τα βασικά μεγέθη πχ να πάρεις δυο ορθογώνια (το σαιτ που δειχνω είναι καθαρά για παράδειγμα ΔΕΝ κάνω διαφήμιση )

όπως ένα 25χ35εκ ανοξείδωτο ή αντικολλητικό http://www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prdId=153-161333&extLang=

ένα 40χ30εκ ανοξείδωτο ή αλουμινίου

http://www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prdId=153-151303&extLang=

Μετά να πάρεις κ δυο στρόγγυλα

πχ ένα με χαμηλό ύψος για πίτες (αυτά είναι ιδανικά για πίτες) σε 36 ή 38εκ

http://www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prdId=078-25840&extLang=

κ ένα ποιο μικρό για γλυκά ή σουφλέ ή παντεσπάνι πχ στα 28εκ

http://www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prdId=153-151232&extLang=

Τώρα το τι ταψί θα χρησιμοποιείς κάθε φορά παίζει ρόλο κ τι ταψιά διαθέτεις κ τι μέγεθος ταψί συμβουλεύει η συνταγή που φτιάχνεις.

Με δοκιμές θα το βρεις στην πορεία, εγώ πχ προτιμώ τις πίτες σε ορθογώνια για να κόβω μικρά τετράγωνα κομμάτια, άλλες προτιμούν τα στρόγγυλα ταψιά για τριγωνικά κομμάτια.

Μετά για φόρμες ψησίματος, εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις.

Βασικά κομμάτια είναι

η στρογγυλή φόρμα κεικ σε μεγάλο μέγεθος ή κ σε μικρό

εγώ πχ έχω δυο κ μικρή κ μεγάλη κ αναλόγως με το τι θέλω φτιάχνω, για δώρο/επίσκεψη κάνω τη μεγάλη φόρμα ενώ για εμάς κάνω τη μικρή

http://www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prdId=671-157900&extLang=

Η ορθογώνια του κέικ

http://www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prdId=671-10940&extLang=

που εδώ μπορείς να ψήσεις κ ψωμάκι πολύ εύκολα

Μια ταρτιέρα μεταλλική ή μια γυάλινη ή κεραμική

http://www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prdId=671-157902&extLang=

http://www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prdId=121-165454&extLang=

Και ο κατάλογος συνεχίζεται εσαεί χε χε πάρε δυο τρια βασικά κ σιγά σιγά θα διες τις ανάγκες σου κ αναλόγως θα αγοράσεις

Καλή αρχή κ καλή επιτυχία :D

Δεν υπάρχει λέμεεεε χαχαχαχα... Θεϊκό!!!:D:shock::shock::shock:

:D:D

Με πέθανες!!!! :shock::shock::shock::eek::eek:

Και δεν είμαι σπίτι να μαγειρεύω αυτή τη βδομάδα :? στον ύπνο μου θα τα βλέπω... Λατρεμένα ΟΛΑ! :rolleyes: Για πλευρώτους δε το συζητώ... όλο το ταψί μόνη μου μπορώ να φάω ...:oops::rolleyes::tongue:

Μι τού!! Φανατική μανιταροφάγος :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

4777-4-koulouria-me-ouzo-kai-karoto-by-kalamaraki.jpg

kalamaraki respect! Ξέρω θα μου πείς σιγά το δύσκολο, αλλά για μένα όλα αυτά είναι πολύ νέα, δελεαστικά και χρήσιμα!

Πχ είδα μια κοπέλα που έλεγε για τα κριτσίνια σου, σε αναζήτησα στο συνταγες παρέας (δυστηχώς δεν βγάζει συνταγές συγκεκριμένων ονομάτων, γιατί? :confused:)

βρήκα την τέλεια φώτο που έχεις βάλει, και είμαι έτοιμη κι γω να τα δοκιμάσω! Κι ας τα τρώω μόνο εγώ, μετά θα έχω κι ένα παιδί να τα ζητάει, γιατί να τρώει τα έξω?

Πάω να αναζητήσω και τη συνταγή, αν και μου μυρίζει μίξερ για να σου έγιναν τόσο λεπτά, είδα μιας κοπέλας που τα κάνει με τα χέρια μόνο και είχαν πιο χοντρό σχήμα, που δε με χαλάει βέβαια!

Ευχαριστώ και πάλι!

Οχι βρε ειδικά αυτά δεν είναι καθόλου δύσκολα.

Στο χέρι θα τα φτιάξεις όπως λεει η συνταγή {λεπτά εγώ τα έκανα γιατί δεν τα ήθελα σα κουλούρια χοντρά, στο χέρι μικρή μπαλίτσα κ πλάσιμο αλλά αυτό επηρεάζει κ το χρόνο ψησίματος δηλαδή πρόσεχε τα στα 20 λεπτά περίπου ή ή λίγο παραπάνω είναι έτοιμα, δοκίμασέ τα αν σπάνε σα κριτσίνι ή αν έχουν ακόμη μέσα τους υγρασία} απλά πρόσεχε το αλέυρι βάλε εξαρχής 400γρ κ αν δεις πως κολλάει πρόσθετε χουφτίτσα χουφτίτσα λίγο λίγο. Εγώ τα φτιάχνω συνέχεια ακριβώς για να μην αγοράζω από έξω κ να τσιμπολογάμε με καλή συνείδηση χαχαχα

Α καμιά φορά προσθέτω σουσάμι ή παπαρουνοσπορο :D

Θα αναμένω φώτο!!

Link to comment
Share on other sites

Ουφφφφ αυτά , γύρισα αργά σήμερα σπιτάκι μου

Πέταξα φασολάκια για αύριο{εξαφανίστηκε το κοτοπουλάκι....ούτε δείγμα χαχα μόνο λίγο ρύζι περίσσεψε} τα έχω τελειώσει ήδη κ κλείνει η κουζίνα για σήμερα

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ε

Γλυκιά μου κυρία τα μισά κ παραπάνω τα έκανα ψητά *προσοχή στο θυμάρι :rolleyes: δεν έβαλα δυο τρια κουτ.γλ που λεει αλλά ένα ;)

Βάζεις και μπέικον; Έτσι τα κάνω κι εγώ αλλά χωρίς μπέικον κι αντί για μπαλσάμικο βάζω εξαρχής λεμονάκι. Μας αρέσει περισσότερο


qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Link to comment
Share on other sites

Βάζεις και μπέικον; Έτσι τα κάνω κι εγώ αλλά χωρίς μπέικον κι αντί για μπαλσάμικο βάζω εξαρχής λεμονάκι. Μας αρέσει περισσότερο

ΑΝ είχα βάλει μπέικον θα το ανέφερα κ θα τα έλεγα μανιτάρια ψητα με μπέικον. Το αναφέρω κ στα σχόλια της συνταγής πως το μπέικον το παρελειψα :wink:

Όσο για το λεμόνι δεν ξέρω δεν εχω δοκιμάσει ποτέ :-)

Link to comment
Share on other sites

ΑΝ είχα βάλει μπέικον θα το ανέφερα κ θα τα έλεγα μανιτάρια ψητα με μπέικον. Το αναφέρω κ στα σχόλια της συνταγής πως το μπέικον το παρελειψα :wink:

Όσο για το λεμόνι δεν ξέρω δεν εχω δοκιμάσει ποτέ :-)

Καλά και η συνταγή "Μανιτάρια πλευρώτους ψητά" τα ονομάζει αλλά στα συστατικά περιλαμβάνει και το μπέικον. ;)

Όσο για τα σχόλια δεν τα διάβασα για να είμαι ειλικρινής. Τα διαβάζω ΠΑΝΤΑ όταν πρωτοκάνω μια συνταγή μπας και αποφύγω λάθη.

Για όσους λατρεύουν τα μανιτάρια μια εξαιρετική συνταγή που την κάνω αρκετά συχνά είναι τα μανιτάρια ραγού. Μπορείτε να παραλείψετε βέβαια το συνοδευτικό ρυζάκι που προτείνει η συνταγή και να απολαύσετε τις βούτες στο θεσπέσιο ζουμάκι των μανιταριών.

Την Παρασκευή που για άλλη μια φορά περιμένω για φαγητό χορτοφάγους θα το κάνω και θα ανεβάσω και φώτο.


qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Link to comment
Share on other sites

Έτσι έτσι να κάνετε παρασπονδίες κ να βγαίνεται εκτός προγράμματος χε χε Τον πουρέ θέλω ινφο στο πως ακούγεται ενδιαφέρων ;)

Καλημερούδια.

Στην ουσία φαντάσου τον σαν ...σκορδαλιά χωρίς σκόρδο.:D

Βράζω τις πατάτες και μετά τις λιώνω στο multi με λάδι, λεμόνι (οσο σας αρέσει, εμείς το θέλουμε ξινούτσικο...) αλάτι και λίγο από το ζουμί που έβρασαν οι πατάτες, τόσο ώστε να γίνει όχι σφιχτό, όχι νερουλο.

Τόσο απλό.

Αυτον τον πουρέ τον τσακίζουμε.

Τον κανονικό με το γάλα, ούτε να τον δούμε δυστυχώς.......


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημερούδια.

Στην ουσία φαντάσου τον σαν ...σκορδαλιά χωρίς σκόρδο.:D

Βράζω τις πατάτες και μετά τις λιώνω στο multi με λάδι, λεμόνι (οσο σας αρέσει, εμείς το θέλουμε ξινούτσικο...) αλάτι και λίγο από το ζουμί που έβρασαν οι πατάτες, τόσο ώστε να γίνει όχι σφιχτό, όχι νερουλο.

Τόσο απλό.

Αυτον τον πουρέ τον τσακίζουμε.

Τον κανονικό με το γάλα, ούτε να τον δούμε δυστυχώς.......

Μπονζουρ :-)

Το φανταστηκα αλλά είπα να μη πω κάτι :wink:

Θα το δοκιμάσω σίγουρα κάποια στιγμή κ θα σε πω

Καλό το κόλπο με το άμυλο στο νερό..δεν το είχα σκεφθεί ποτέ!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...