Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Επειδη το μεσημερι απο λαθος συνεννοηση με τον συζυγο δεν φαγαμε μαγειρεμενο φαγητο...ειπα να επανορθωσω το βραδυ κι εφτιαξα ενα πανευκολο φαγακι,οικονομικο,απλο και πετυχημενο με ωραια χρωματακια..

(συνταγη:ευγενικη χορηγια γαστρονομου)..Ιδανικο και για νηστεια!

Βγαζει τεσσερα ανετοτατα πιατα!

Ρυζοτο με μανιταρια και καροτο!

Μολις καταφερω θα βαλω φωτο...!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν και νέα στις πίτες, τα περιγράφεις πολύ εύκολα, φαίνονται και πολύ όμορφα, κι έτσι μόλις φτιάξει η κουζίνα μου θα την κάνω, αλλά μη περιμένεις τέτοιες ομορφίες! :oops:

μην ανησυχείς καθόλου ρε, αρκεί να έχεις τα υλικά για να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή και κατά τα άλλα αν ακολουθείς τις οδηγίες είναι πανεύκολο :-P

συνταγή:

πατάτες φούρνου μελένιες

θα χρειαστείς:

10 πατάτες μέτριες

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

10 μανιτάρια φρέσκα

λάδι

ρίγανη

πιπέρι

αλάτι

1 κουταλιά μέλι

τι κάνεις:

κόβεις τις πατάτες(με τη φλούδα ακόμη αν θέλετε καλά πλυμένες όμως) σε ένα πυρέξ

χοντροκόβω κρεμμύδι και σκόρδο

αλατοπιπερώνω

ρίγανωνω :P

κόβω και τα μανιτάρια στα 2

ρίχνω και ελάχιστο νερό

τέλος λαδωνω :P

και ρίχνω και το μέλι

ανακατεύω καλά!

σκεπάζω με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο

ψήνω για 1 ώρα στους 200

αφαιρώ το αλουμινόχαρτο και συνεχίζω για κανένα μισάωρο

ελπίζω να σας αρέσει!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Πω-πω ζωγραφίσατε πάλι!!!!

My Kelly πολύ μου άρεσε η πίτα σου!Θα πάρω πράσσα και......θα το τολμήσω!

Σήμερα μακαρόνια με τόνο και το απόγευμα τηγανόψωμα.

Φωτο σε λίγο αν και δεν το έχω καθόλου με το στήσιμο των πιάτων:oops:

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Κοριτσια Καλησπέρα!!!

Καθοτι μεγαλη ακαματρα ειπα να μπω και εγω στην παρεα σας μπας και δει αυτο το σπιτι προκοπη!!!

Σας παρακαλω βρε κοριτσια θελω βοηθεια...πηγα που λετε στα λιντλ να παρω ειδη ζαχαροπλαστικης αλλα ειχε κατι φορμες ψησιματος πολυ μικρες...

Μπορειτε να μου πειτε τι μεγεθος φορμας και μεγεθος ταψιου πρεπει να παρω??

Να ας πουμε θελω να κανω την ευκολη μπουγατσα αλλα σε τι ταψακι να την βαλω??

Οπως επισης θελω να κανω και την πιτα με πρασα...επισης και εκει τι ταψι χρησιμοποιουμε???

Κοριτσια σορρυ αλλα ειμαι ασχετη....:oops:

G8GAp2.png

MFNwp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια σου Πολλά πολλά!! :D

Να μας πεις πως κάνουμε τα πιτάκια , για την πίτσα υποψιάζομαι ήδη χε χε

Ευχαριστώ για τις ευχές! Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου. Ένα από τα τρία είμαι κι εγώ.. :tongue::rolleyes:

Οι αραβικές τσιπς είναι πανεύκολες...

Κόβεις αραβικές με το χέρι /ψαλίδι σε μικρά τριγωνάκια και βάζεις σε μπολ λάδι και πάπρικα (ή αλάτι, μυρωδικά κλπ), ανακατεύεις να πάει παντού και τις απλώνεις σε λαδόλλα στη μεσαία σχάρα για 10 λεπτά στους 180 με αέρα και τα τσακίζεις, με ντιπ, σκέτα, ό,τι θες...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διπλό μνμ κατά λάθος

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Αν σου αρέσει το κρεμμύδι, την επόμενη φορά δοκίμασε κι αυτήν:

http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/2011/12/zwiebelkuchen.html

DSCN7003.jpg

Δεν θα περισσέψει ψίχουλο! :D

Χρόνια σου πολλά. Πότε γιόρταζες;

Στις 11/11 Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου. Ένα από τα τρία είμαι κι εγώ.. :tongue::rolleyes:

Θα δοκιμαστεί φυσικά.... Μερσί!

ImnOp3.png p7gjp3.png

τρέχουν τα σάλια μου βροχή (για να παραφράσω την αγαπημένη Γλυκερία)

Άπαιχτος συνειρμός!!!! :D:D:D

ImnOp3.png p7gjp3.png

Tέλειοοοοοοο?? χαχαχαχα το είδα χτες στο φεις κ ο ήλιος ο ροζ ανάμεσα χαχαχαχα

Η μικρή κ ο χαζμπαντ το τσακίζουν ήδη :D:D:D

20121112_181107_zpsaeca8c53.jpg

Δεν υπάρχει λέμεεεε χαχαχαχα... Θεϊκό!!!:D:shock::shock::shock:

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...