Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

      Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

      Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

      Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

      Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

      Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Βρε κοριτσια τι υπεροχα πραγματα βαλατε παλι?? Ποτε προλαβαινετε και τα κανετε ολα αυτα?? :shock::shock:...

Εγω σημερα δεν ξερω τι θα φαμε το απογευμα, μαλλον κανα αυγο τηγανητο :rolleyes:.. Μαλλον θα επιχειρησω και την κουρκουτοπιτα!


2Uuep2.pngI8Ayp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α! Ξέχασα! Από σήμερα στα λιντλ έχει πάρα πολλά είδη ζαχαροπλαστικής σε προσφορά!

Εγώ έκανα ένα μινι κοντρολ για το τι θα χρειαστώ τον Δεκέμβρη για γλυκά και πήγα πρωι πρωι σε 2(!!!) καταστήματα και βρήκα ότι χρειαζόμουν.

Τριμμένοι ξηροί καρποί, κάντιτα, αλεύρι, κουβερτούρα καλής ποιότητας (74%) ή απλή, τριμμένη γάλακτος, χρωματιστή τρούφα, μιξερ, φόρμες, ταψιά, μέλι κ.α.

Aaaaaa θα πάω!

Link to comment
Share on other sites

Α! Ξέχασα! Από σήμερα στα λιντλ έχει πάρα πολλά είδη ζαχαροπλαστικής σε προσφορά!

Εγώ έκανα ένα μινι κοντρολ για το τι θα χρειαστώ τον Δεκέμβρη για γλυκά και πήγα πρωι πρωι σε 2(!!!) καταστήματα και βρήκα ότι χρειαζόμουν.

Τριμμένοι ξηροί καρποί, κάντιτα, αλεύρι, κουβερτούρα καλής ποιότητας (74%) ή απλή, τριμμένη γάλακτος, χρωματιστή τρούφα, μιξερ, φόρμες, ταψιά, μέλι κ.α.

Πηγα κι εγω σημερα πριν τη δουλεια βιαστικα, πηρα μια φορμα σιλικονης και κατι ταπερακια... Δεν προλαβαινα για κατι αλλο!


2Uuep2.pngI8Ayp2.png
Link to comment
Share on other sites

Πρασόπιτα με κιμά

Υλικά

6 πράσα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες

1 ξερό κρεμμύδι σε κυβάκια

λίγο λάδι

1 κουταλιά πελτέ

300 γρ κιμάς μοσχαρίσιος

πακέτο φύλλο κρούστας

1 αυγό και λίγο γάλα

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με 3-4 κουταλιές λάδι. Προσθέτουμε το πράσο και αλατίζουμε. Το αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του για 5 λεπτά. Όταν μαλακώσει το πράσο προσθέτουμε τον κιμά και τα αφήνουμε να ψηθούν αρκετά έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθόλου υγρά. Προσθέτουμε τον πελτέ και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Η όλη διαδικασία ψησίματος της γέμισης στο τηγάνι παίρνει 20 λεπτά.

Αλοίφουμε με λάδι ένα ταψί και στρώνουμε ένα φύλλο για πίτες. Ξαναλαδώνουμε και στρώνουμε άλλο ένα. Έπειτα στρώνουμε ένα τρίτο χωρίς να το λαδώσουμε και απλώνουμε τη μισή γέμιση. Καλύπτουμε με ένα φύλλο ακόμα το οποίο και λαδώνουμε. Άλλο ένα χωρίς να το λαδώσουμε, την υπόλοιπη ζύμη και έπειτα τα υπόλοιπα φύλλα μέχρι το τελευταίο(συνήθως τα πακέτα έχουν 7). Μόλις απλωθεί το τελευταίο φύλλο γυρνάμε τα πλαϊνά περισεύματα προς τα μέσα και το κάνουμε σαν πακετάκι για να μην χυθεί η ζύμη. Χαράζουμε με ένα μαχαίρι τα κομμάτια. Για να πάρει ωραίο χρώμα, χτυπάμε ένα αυγό με λίγο γάλα και ρίχνουμε εδώ κι εκεί πάνω στην πίτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 50'.

Link to comment
Share on other sites

Θα δοκιμαστεί οσονούπω και θα σε ενημερώσω σχετικά.

Αν σ' αρέσει η φέτα με το κοτόπουλο δοκίμασε κι αυτή http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3937&Itemid=49

Tην κάνω πάντα με φιλέτο γαλοπούλας και με μεγάλη επιτυχία!

Ευχαριστώ!

Στανταρ θα την δοκιμάσω....


fxwxp2.png

EKLUp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Συνταγές χριστουγεννιάτικες να ανεβάζουμε εδώ ή στο θέμα με τα Χριστούγεννα;

Το αναφέρω κι εδώ: Συνταγή εύκολη και ο,τι πρέπει για τα παιδιά http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html


qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Link to comment
Share on other sites

Φεύγω λιντλ τωρααααα:wink:

Ωραίο ραβτ μου :-)

Dike ευχαριστώ πολύ :-)

My Kelly τρέχουν τα σαλια ρεεεεε τέλεια :-)

Κρίστι καλή επιτυχία :-)

Ρκτ θα σε μαλωσω :-P χε χε

Ντεμιιιιι λατρεύω πεστροφες !!! :-)

Link to comment
Share on other sites

Πρασόπιτα με κιμά

Υλικά

6 πράσα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες

1 ξερό κρεμμύδι σε κυβάκια

λίγο λάδι

1 κουταλιά πελτέ

300 γρ κιμάς μοσχαρίσιος

πακέτο φύλλο κρούστας

1 αυγό και λίγο γάλα

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με 3-4 κουταλιές λάδι. Προσθέτουμε το πράσο και αλατίζουμε. Το αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του για 5 λεπτά. Όταν μαλακώσει το πράσο προσθέτουμε τον κιμά και τα αφήνουμε να ψηθούν αρκετά έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθόλου υγρά. Προσθέτουμε τον πελτέ και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Η όλη διαδικασία ψησίματος της γέμισης στο τηγάνι παίρνει 20 λεπτά.

Αλοίφουμε με λάδι ένα ταψί και στρώνουμε ένα φύλλο για πίτες. Ξαναλαδώνουμε και στρώνουμε άλλο ένα. Έπειτα στρώνουμε ένα τρίτο χωρίς να το λαδώσουμε και απλώνουμε τη μισή γέμιση. Καλύπτουμε με ένα φύλλο ακόμα το οποίο και λαδώνουμε. Άλλο ένα χωρίς να το λαδώσουμε, την υπόλοιπη ζύμη και έπειτα τα υπόλοιπα φύλλα μέχρι το τελευταίο(συνήθως τα πακέτα έχουν 7). Μόλις απλωθεί το τελευταίο φύλλο γυρνάμε τα πλαϊνά περισεύματα προς τα μέσα και το κάνουμε σαν πακετάκι για να μην χυθεί η ζύμη. Χαράζουμε με ένα μαχαίρι τα κομμάτια. Για να πάρει ωραίο χρώμα, χτυπάμε ένα αυγό με λίγο γάλα και ρίχνουμε εδώ κι εκεί πάνω στην πίτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 50'.

τρέχουν τα σάλια μου βροχή (για να παραφράσω την αγαπημένη Γλυκερία) την επόμενη φορά βάλε χωριάτικο λουκάνικο αντί για κιμά, κομμένο σε λεπτές φέτες, θα με θυμηθείς! είναι η αγαπημένη μου πίτα!


you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Κυρίες μου!

Υ.Γ. ada θα μου θυμώσεις πολύ αν πω ότι δεν υπάρχουν ηπειρώτικες πίτες με σφολιάτα;

καθόλου:cool::cool::cool:

http://www.abettergreece.com/Greek%20pies.html

τη συνταγη την εχω σε βιβλίο αλλά τη βρηκα κι εδω , ειναι η τελευταια;)

Πρασόπιτα! η νοστιμότερη πίτα που έχω φτιάξει ποτέ by far. (εντάξει δεν έχω φτιάξει και πολλές αλλά είναι πολύ σούπερ). Θυμίζει πολύ μπουγάτσα με κιμά και απογειώνεται με το πράσο.

dsc00276a.jpg

τελεια!!!!!θα είναι η επόμενη πίτα που θα φτιάξω ;);)

Link to comment
Share on other sites

ειχα να μπω απο την παρασκευη κι επαθα σοκ απο τις φωτο κ τις συνταγες!ειναι και ωρα πεινας...

εγω δεν ξερω ακομα να ανεβαζω φωτο αλλα θα σας πω τι εφτιαξα!το σαββατο κεφτεδες με πατατες τηγανες κ σαλατα μπροκολο, κυριακη χοιρινο στη λαδοκολλα και πατατες φουρνου με δεντρολιβανο,θυμαρι κ μουσταρδα, και χοιρινο με μπαλσαμικο κ μελι που θα φαμε σημερα!δοκιμασα κ εφτιαξα κ τη Lemon pie της παρα πολυ τεμπελας που ειχατε βαλει!!πολυ νοστιμη κ ελαφρια!!καλη συνεχεια στα μαγειρεματα!!:)


3otVp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλαμαράκι όταν λέω γαλοπούλα εννοώ το φιλέτο που πέρνω από λιντλ όχι κανονική. δεν μου αρέσει κ εμένα μυρίζει έντονα αλλά αυτό το φιλέτο είναι καλό.

α κορίτσια θέλω να μου πείτε όσες πάτε λιντλ αν έχει φόρμες για γλυκά με χριστουγεννιάτικα σχέδια, να μην πηγαίνω τζάμπα

Link to comment
Share on other sites

καλαμαράκι όταν λέω γαλοπούλα εννοώ το φιλέτο που πέρνω από λιντλ όχι κανονική. δεν μου αρέσει κ εμένα μυρίζει έντονα αλλά αυτό το φιλέτο είναι καλό.

α κορίτσια θέλω να μου πείτε όσες πάτε λιντλ αν έχει φόρμες για γλυκά με χριστουγεννιάτικα σχέδια, να μην πηγαίνω τζάμπα

Eδώ μπορείς να βλέπεις τις τρέχουσες προσφορές

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/SID-68147EF3-E204A35F/lidl_gr/hs.xsl/index.htm


qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Link to comment
Share on other sites

καλαμαράκι όταν λέω γαλοπούλα εννοώ το φιλέτο που πέρνω από λιντλ όχι κανονική. δεν μου αρέσει κ εμένα μυρίζει έντονα αλλά αυτό το φιλέτο είναι καλό.

α κορίτσια θέλω να μου πείτε όσες πάτε λιντλ αν έχει φόρμες για γλυκά με χριστουγεννιάτικα σχέδια, να μην πηγαίνω τζάμπα

Α ναι μια χαρά τότε!! Εμένα μου αρέσει αλλά εκείνα τα ποδαρακια παναγία μου γιακκκκ

ειχα να μπω απο την παρασκευη κι επαθα σοκ απο τις φωτο κ τις συνταγες!ειναι και ωρα πεινας...

εγω δεν ξερω ακομα να ανεβαζω φωτο αλλα θα σας πω τι εφτιαξα!το σαββατο κεφτεδες με πατατες τηγανες κ σαλατα μπροκολο, κυριακη χοιρινο στη λαδοκολλα και πατατες φουρνου με δεντρολιβανο,θυμαρι κ μουσταρδα, και χοιρινο με μπαλσαμικο κ μελι που θα φαμε σημερα!δοκιμασα κ εφτιαξα κ τη Lemon pie της παρα πολυ τεμπελας που ειχατε βαλει!!πολυ νοστιμη κ ελαφρια!!καλη συνεχεια στα μαγειρεματα!!:)

Είδες ελενιτσα τέλεια είναι κ ελαφριά κ γρήγορη. Και γω συνέχεια την κάνω :D

καθόλου:cool::cool::cool:

http://www.abettergreece.com/Greek%20pies.html

τη συνταγη την εχω σε βιβλίο αλλά τη βρηκα κι εδω , ειναι η τελευταια;)

τελεια!!!!!θα είναι η επόμενη πίτα που θα φτιάξω ;);)

Και εγώ αυτή θα κάνω κ θα βάλω το λουκάνικο που λέει η κινκα :wink:

Link to comment
Share on other sites

Πω πω Ειρήνη μου δε σε πρόλαβα χτες έκανα τη γενική με διακοπές σε κουτσομπολιό κ τηλέφωνα χαχαχα

Νοστιμότατο κ λαχταριστό :D:D

Με το Chatzikaki σίγουρα!!! Αυτο φταίει για τα τηλεφωνηματα!!! :tongue::tongue::tongue:


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...