Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Βρε κοριτσια τι υπεροχα πραγματα βαλατε παλι?? Ποτε προλαβαινετε και τα κανετε ολα αυτα?? :shock::shock:...

Εγω σημερα δεν ξερω τι θα φαμε το απογευμα, μαλλον κανα αυγο τηγανητο :rolleyes:.. Μαλλον θα επιχειρησω και την κουρκουτοπιτα!

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α! Ξέχασα! Από σήμερα στα λιντλ έχει πάρα πολλά είδη ζαχαροπλαστικής σε προσφορά!

Εγώ έκανα ένα μινι κοντρολ για το τι θα χρειαστώ τον Δεκέμβρη για γλυκά και πήγα πρωι πρωι σε 2(!!!) καταστήματα και βρήκα ότι χρειαζόμουν.

Τριμμένοι ξηροί καρποί, κάντιτα, αλεύρι, κουβερτούρα καλής ποιότητας (74%) ή απλή, τριμμένη γάλακτος, χρωματιστή τρούφα, μιξερ, φόρμες, ταψιά, μέλι κ.α.

Aaaaaa θα πάω!

Α! Ξέχασα! Από σήμερα στα λιντλ έχει πάρα πολλά είδη ζαχαροπλαστικής σε προσφορά!

Εγώ έκανα ένα μινι κοντρολ για το τι θα χρειαστώ τον Δεκέμβρη για γλυκά και πήγα πρωι πρωι σε 2(!!!) καταστήματα και βρήκα ότι χρειαζόμουν.

Τριμμένοι ξηροί καρποί, κάντιτα, αλεύρι, κουβερτούρα καλής ποιότητας (74%) ή απλή, τριμμένη γάλακτος, χρωματιστή τρούφα, μιξερ, φόρμες, ταψιά, μέλι κ.α.

Πηγα κι εγω σημερα πριν τη δουλεια βιαστικα, πηρα μια φορμα σιλικονης και κατι ταπερακια... Δεν προλαβαινα για κατι αλλο!

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Πρασόπιτα με κιμά

Υλικά

6 πράσα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες

1 ξερό κρεμμύδι σε κυβάκια

λίγο λάδι

1 κουταλιά πελτέ

300 γρ κιμάς μοσχαρίσιος

πακέτο φύλλο κρούστας

1 αυγό και λίγο γάλα

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με 3-4 κουταλιές λάδι. Προσθέτουμε το πράσο και αλατίζουμε. Το αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του για 5 λεπτά. Όταν μαλακώσει το πράσο προσθέτουμε τον κιμά και τα αφήνουμε να ψηθούν αρκετά έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθόλου υγρά. Προσθέτουμε τον πελτέ και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Η όλη διαδικασία ψησίματος της γέμισης στο τηγάνι παίρνει 20 λεπτά.

Αλοίφουμε με λάδι ένα ταψί και στρώνουμε ένα φύλλο για πίτες. Ξαναλαδώνουμε και στρώνουμε άλλο ένα. Έπειτα στρώνουμε ένα τρίτο χωρίς να το λαδώσουμε και απλώνουμε τη μισή γέμιση. Καλύπτουμε με ένα φύλλο ακόμα το οποίο και λαδώνουμε. Άλλο ένα χωρίς να το λαδώσουμε, την υπόλοιπη ζύμη και έπειτα τα υπόλοιπα φύλλα μέχρι το τελευταίο(συνήθως τα πακέτα έχουν 7). Μόλις απλωθεί το τελευταίο φύλλο γυρνάμε τα πλαϊνά περισεύματα προς τα μέσα και το κάνουμε σαν πακετάκι για να μην χυθεί η ζύμη. Χαράζουμε με ένα μαχαίρι τα κομμάτια. Για να πάρει ωραίο χρώμα, χτυπάμε ένα αυγό με λίγο γάλα και ρίχνουμε εδώ κι εκεί πάνω στην πίτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 50'.

Θα δοκιμαστεί οσονούπω και θα σε ενημερώσω σχετικά.

Αν σ' αρέσει η φέτα με το κοτόπουλο δοκίμασε κι αυτή http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3937&Itemid=49

Tην κάνω πάντα με φιλέτο γαλοπούλας και με μεγάλη επιτυχία!

Ευχαριστώ!

Στανταρ θα την δοκιμάσω....

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Διαφημίσεις

Συνταγές χριστουγεννιάτικες να ανεβάζουμε εδώ ή στο θέμα με τα Χριστούγεννα;

Το αναφέρω κι εδώ: Συνταγή εύκολη και ο,τι πρέπει για τα παιδιά http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Φεύγω λιντλ τωρααααα:wink:

Ωραίο ραβτ μου :-)

Dike ευχαριστώ πολύ :-)

My Kelly τρέχουν τα σαλια ρεεεεε τέλεια :-)

Κρίστι καλή επιτυχία :-)

Ρκτ θα σε μαλωσω :-P χε χε

Ντεμιιιιι λατρεύω πεστροφες !!! :-)

Πρασόπιτα με κιμά

Υλικά

6 πράσα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες

1 ξερό κρεμμύδι σε κυβάκια

λίγο λάδι

1 κουταλιά πελτέ

300 γρ κιμάς μοσχαρίσιος

πακέτο φύλλο κρούστας

1 αυγό και λίγο γάλα

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με 3-4 κουταλιές λάδι. Προσθέτουμε το πράσο και αλατίζουμε. Το αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του για 5 λεπτά. Όταν μαλακώσει το πράσο προσθέτουμε τον κιμά και τα αφήνουμε να ψηθούν αρκετά έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθόλου υγρά. Προσθέτουμε τον πελτέ και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Η όλη διαδικασία ψησίματος της γέμισης στο τηγάνι παίρνει 20 λεπτά.

Αλοίφουμε με λάδι ένα ταψί και στρώνουμε ένα φύλλο για πίτες. Ξαναλαδώνουμε και στρώνουμε άλλο ένα. Έπειτα στρώνουμε ένα τρίτο χωρίς να το λαδώσουμε και απλώνουμε τη μισή γέμιση. Καλύπτουμε με ένα φύλλο ακόμα το οποίο και λαδώνουμε. Άλλο ένα χωρίς να το λαδώσουμε, την υπόλοιπη ζύμη και έπειτα τα υπόλοιπα φύλλα μέχρι το τελευταίο(συνήθως τα πακέτα έχουν 7). Μόλις απλωθεί το τελευταίο φύλλο γυρνάμε τα πλαϊνά περισεύματα προς τα μέσα και το κάνουμε σαν πακετάκι για να μην χυθεί η ζύμη. Χαράζουμε με ένα μαχαίρι τα κομμάτια. Για να πάρει ωραίο χρώμα, χτυπάμε ένα αυγό με λίγο γάλα και ρίχνουμε εδώ κι εκεί πάνω στην πίτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 50'.

τρέχουν τα σάλια μου βροχή (για να παραφράσω την αγαπημένη Γλυκερία) την επόμενη φορά βάλε χωριάτικο λουκάνικο αντί για κιμά, κομμένο σε λεπτές φέτες, θα με θυμηθείς! είναι η αγαπημένη μου πίτα!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Καλημέρα Κυρίες μου!

Υ.Γ. ada θα μου θυμώσεις πολύ αν πω ότι δεν υπάρχουν ηπειρώτικες πίτες με σφολιάτα;

καθόλου:cool::cool::cool:

http://www.abettergreece.com/Greek%20pies.html

τη συνταγη την εχω σε βιβλίο αλλά τη βρηκα κι εδω , ειναι η τελευταια;)

Πρασόπιτα! η νοστιμότερη πίτα που έχω φτιάξει ποτέ by far. (εντάξει δεν έχω φτιάξει και πολλές αλλά είναι πολύ σούπερ). Θυμίζει πολύ μπουγάτσα με κιμά και απογειώνεται με το πράσο.

dsc00276a.jpg

τελεια!!!!!θα είναι η επόμενη πίτα που θα φτιάξω ;);)

ειχα να μπω απο την παρασκευη κι επαθα σοκ απο τις φωτο κ τις συνταγες!ειναι και ωρα πεινας...

εγω δεν ξερω ακομα να ανεβαζω φωτο αλλα θα σας πω τι εφτιαξα!το σαββατο κεφτεδες με πατατες τηγανες κ σαλατα μπροκολο, κυριακη χοιρινο στη λαδοκολλα και πατατες φουρνου με δεντρολιβανο,θυμαρι κ μουσταρδα, και χοιρινο με μπαλσαμικο κ μελι που θα φαμε σημερα!δοκιμασα κ εφτιαξα κ τη Lemon pie της παρα πολυ τεμπελας που ειχατε βαλει!!πολυ νοστιμη κ ελαφρια!!καλη συνεχεια στα μαγειρεματα!!:)

3otVp2.png

Διαφημίσεις

καλαμαράκι όταν λέω γαλοπούλα εννοώ το φιλέτο που πέρνω από λιντλ όχι κανονική. δεν μου αρέσει κ εμένα μυρίζει έντονα αλλά αυτό το φιλέτο είναι καλό.

α κορίτσια θέλω να μου πείτε όσες πάτε λιντλ αν έχει φόρμες για γλυκά με χριστουγεννιάτικα σχέδια, να μην πηγαίνω τζάμπα

καλαμαράκι όταν λέω γαλοπούλα εννοώ το φιλέτο που πέρνω από λιντλ όχι κανονική. δεν μου αρέσει κ εμένα μυρίζει έντονα αλλά αυτό το φιλέτο είναι καλό.

α κορίτσια θέλω να μου πείτε όσες πάτε λιντλ αν έχει φόρμες για γλυκά με χριστουγεννιάτικα σχέδια, να μην πηγαίνω τζάμπα

Eδώ μπορείς να βλέπεις τις τρέχουσες προσφορές

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/SID-68147EF3-E204A35F/lidl_gr/hs.xsl/index.htm

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Α ναι μια χαρά τότε!! Εμένα μου αρέσει αλλά εκείνα τα ποδαρακια παναγία μου γιακκκκ

ειχα να μπω απο την παρασκευη κι επαθα σοκ απο τις φωτο κ τις συνταγες!ειναι και ωρα πεινας...

εγω δεν ξερω ακομα να ανεβαζω φωτο αλλα θα σας πω τι εφτιαξα!το σαββατο κεφτεδες με πατατες τηγανες κ σαλατα μπροκολο, κυριακη χοιρινο στη λαδοκολλα και πατατες φουρνου με δεντρολιβανο,θυμαρι κ μουσταρδα, και χοιρινο με μπαλσαμικο κ μελι που θα φαμε σημερα!δοκιμασα κ εφτιαξα κ τη Lemon pie της παρα πολυ τεμπελας που ειχατε βαλει!!πολυ νοστιμη κ ελαφρια!!καλη συνεχεια στα μαγειρεματα!!:)

Είδες ελενιτσα τέλεια είναι κ ελαφριά κ γρήγορη. Και γω συνέχεια την κάνω :D

καθόλου:cool::cool::cool:

http://www.abettergreece.com/Greek%20pies.html

τη συνταγη την εχω σε βιβλίο αλλά τη βρηκα κι εδω , ειναι η τελευταια;)

τελεια!!!!!θα είναι η επόμενη πίτα που θα φτιάξω ;);)

Και εγώ αυτή θα κάνω κ θα βάλω το λουκάνικο που λέει η κινκα :wink:

Πω πω Ειρήνη μου δε σε πρόλαβα χτες έκανα τη γενική με διακοπές σε κουτσομπολιό κ τηλέφωνα χαχαχα

Νοστιμότατο κ λαχταριστό :D:D

Με το Chatzikaki σίγουρα!!! Αυτο φταίει για τα τηλεφωνηματα!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...