Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλημέρα στις μαγείρισσες του φόρουμ αυτού, εύχομαι μιά καλή εβδομάδα με πεντανόστιμα μαγειρέματα. θέλω να ρωτήσω το καλαμαράκι που έφτιαξε τα κριτσίνια με το ούζο κ το καρότο γιατί τα έφτιαξα κ εγώ αλλά η ζύμη μου έγινε πολύ τριφτή κ δεν μπορούσα να τα πλάσω καλά. εγώ πάλι κάνω πολύσπορα κριτσίνια απο συνταγή που έχει το πακέτο με το πολύσπορο αλεύρι που πέρνω από το σούπερ μάρκετ - πολύ ωραία.

πραγματικά πάντως με τα χειροποίητα κριτσίνια γλιτώνεις πολλά λεφτά γιατί δεν συμφέρει η αγορά τους.

σήμερα μαγείρεψα γαλοπούλα με ρύζι στο φούρνο κ τη μισή την έκανα σούπα με πατατούλες κ καρότα κ σέλινο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ωραία! Δεν είμαι φαν του συνδυασμού ψάρι με σάλτσα κ για αυτό δεν το μαγειρεύω....κ το αποφεύγω όταν πάει να μου το δώσει ταπεράκι η μανούλα μου χαχαχαχα

Και εγώ αυτό θα έκανα με τους ψητούς.

χαχαχα! πλακα εχουν οι μαμαδες με τα ταπερακια!

αφου θα το εκανες κ εσυ που εισαι τοπ σεφ θα το κανω κ εγω αυριο!

θα σας βαλω φωτο!

καλημέρα στις μαγείρισσες του φόρουμ αυτού, εύχομαι μιά καλή εβδομάδα με πεντανόστιμα μαγειρέματα. θέλω να ρωτήσω το καλαμαράκι που έφτιαξε τα κριτσίνια με το ούζο κ το καρότο γιατί τα έφτιαξα κ εγώ αλλά η ζύμη μου έγινε πολύ τριφτή κ δεν μπορούσα να τα πλάσω καλά. εγώ πάλι κάνω πολύσπορα κριτσίνια απο συνταγή που έχει το πακέτο με το πολύσπορο αλεύρι που πέρνω από το σούπερ μάρκετ - πολύ ωραία.

πραγματικά πάντως με τα χειροποίητα κριτσίνια γλιτώνεις πολλά λεφτά γιατί δεν συμφέρει η αγορά τους.

σήμερα μαγείρεψα γαλοπούλα με ρύζι στο φούρνο κ τη μισή την έκανα σούπα με πατατούλες κ καρότα κ σέλινο.

Τι να σου πω....δεν κάνω κάτι διαφορετικό από ότι λεει η συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/koulouria-me-ouzo-kai-karoto.html

τηρώ ευλαβικά τις ποσότητες σε γρ πάντα, προσθέτωντας λίγο λίγο-καμια φορά μου παίρνει 450γρ καμία φορά 500γρ... κ το ποτήρι μου ειναι 230μλ

Ισως εβαλες πολύ αλεύρι κ έφυγε η υγρασία τους....ή τα έψησες πολύ??? Δεν ξέρω τι πήγε στραβά!

χαχαχα! πλακα εχουν οι μαμαδες με τα ταπερακια!

αφου θα το εκανες κ εσυ που εισαι τοπ σεφ θα το κανω κ εγω αυριο!

θα σας βαλω φωτο!

ασε ασε...

μαμα-σου στέλνω ταπερ με γεμιστά

καλαμάρι- εχω φαγητό ρε μαμά....αστο..

μαμά- φατε το άυριο

καλαμάρι- καλά ευχαριστώ

κ έρχεται τάπερ με 10 γεμιστά....για δυομιση ανθρώπους.:shock::shock::shock:

χαχαχαχαχα

σε ευχαριστώ για το κοπλιμάν αλλά σίγουρα τοπ σεφ ΔΕΝ είμαι

τοπ δοκιμαστής ναι είμαι χαχαχαχα

κ τόπ αποτυχημένες προσπάθειες επίσης είμαι χαχαχαχαχα

Γκαβό μυαλό....

ξέχασα να σχολιάσω, κ η πεθερά μου την κάνει σούπα τη γαλοπούλα συγκεκριμένα γαλοπουλόμπουτα....μαζί με τα ποδαράκια μπλιαχχχχχχχχ χαχαχαχα

Αλλά η σουπα ειναι ωραιότατη!

Διαφημίσεις

ασε ασε...

μαμα-σου στέλνω ταπερ με γεμιστά

καλαμάρι- εχω φαγητό ρε μαμά....αστο..

μαμά- φατε το άυριο

καλαμάρι- καλά ευχαριστώ

κ έρχεται τάπερ με 10 γεμιστά....για δυομιση ανθρώπους.:shock::shock::shock:

χαχαχαχαχα

σε ευχαριστώ για το κοπλιμάν αλλά σίγουρα τοπ σεφ ΔΕΝ είμαι

τοπ δοκιμαστής ναι είμαι χαχαχαχα

κ τόπ αποτυχημένες προσπάθειες επίσης είμαι χαχαχαχαχα

κλασσικες υπερβολικες μανες!!!

ε αμα δεν κανεις αποτυχημενες προσπαθειες πως θα γινουν πετυχημενες???

εγω στα γλυκα δεν το εχω (εχω κανει διαφορα απλα αλλα γιναν καλα κ αλλα μετρια), στα φαγητα καλα τα παω.

κ εγω τοπ δοκιμαστης!!!:P

κλασσικες υπερβολικες μανες!!!

ε αμα δεν κανεις αποτυχημενες προσπαθειες πως θα γινουν πετυχημενες???

εγω στα γλυκα δεν το εχω (εχω κανει διαφορα απλα αλλα γιναν καλα κ αλλα μετρια), στα φαγητα καλα τα παω.

κ εγω τοπ δοκιμαστης!!!:P

ε ναι σαν την γκρικ μάδερ πουθενά!!

Εγώ γενικά δεν το είχα κ για αυτό θέλω να δοκιμάζω συνέχεια νέα πράγματα κ συνταγές για να μαθαίνω ;)

ε ναι σαν την γκρικ μάδερ πουθενά!!

Εγώ γενικά δεν το είχα κ για αυτό θέλω να δοκιμάζω συνέχεια νέα πράγματα κ συνταγές για να μαθαίνω ;)

κ εγω, αλλα εχω πολυ περιορισμενο χρονο, φαντασου μαγειρευω τα φαγητα δυο δυο, για να προλαβαινω.

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

έχω κενό στο σχολείο και είπα να σας πω μια καλημέρα!!!

σήμερα θα φάμε πέστροφες ψητές και χόρτα και φασολάκια στον ατμό

είναι τέλειες και φυσικά γρήγορες!;)

πως είστε;

τι μαγειρεύετε εσεις σήμερα;

οι λουκουμάδες μου άρεσαν πάρα πολύ!

πόσο λάδι θέλουν για το τηγάνισμα;

η ζαμπονοτυρόπιτα επίσης πολύ καλή!

θα επανέλθω για συνταγή!

:P

EvgLp2.png

Συνταγούλα θέλω, λέμε!!!! ;)

Είναι πανεύκολο και γρήγορο!

Τι θα χρειαστείς:

1 κρεμμύδι(μεγαλούτσικο)

150γρ φέτα

2-3 φιλέτα κοτόπουλο

2 ντομάτες μεγάλες ή μισή και λίγο παραπάνω κονσέρβα ντοματάκια(όπως βολεύεσαι);)

1 κουταλιά πελτέ(αν βάλεις ντομάτα και οχι ντοματάκια)

2 ποτήρια νερό

1 πιπεριά

εκτέλεση:

Τσιγαρίζεις το κρεμμύδι κα αφού έχεις ήδη κόψει τα φιλετάκια σου σε κύβους τα βάζεις να τσιαγαριστούν καλά και απο τις 2 μεριές.

Έπειτα προσθέτεις τα ντοματάκια και πιπεριά ψιλοκομμένη και ψιλοανακατεύεις.

Προσθέτεις νερό και αλάτι(κατά βούληση και έχοντας υπόψη οτι θα μπει και η φέτα)

Μετά απο 35-40 λεπτά θα είναι έτοιμο(εξαρτάται απο τη θερμοκρασία της κουζίνας-εγώ το είχα στο 6 απο το 9)

Μόλις δεις οτι έχει δέσει η σάλτσα σου ρίχνεις την φέτα σε κύβους.

Αφήνεις 1 λεπτό και κατεβάζεις απο την φωτιά.

Είσαι έτοιμη!!!!!

Εγώ έβαλα και μισό κύβο κότας για γεύση και άφησα 5 λεπτά την φέτα για να "λιώσει" καλά.

Ο καθένας όπως το προτιμάει;)

Πιστεύω οτι με ρύζι basmati θα είναι άψογος συνδυασμός,αλλά οι άντρες μου δεν πολυτρελαίνονται για ρύζι οπότε το συνδύασα με πατάτες και έγινε κόλαση!!!

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κυρίες μου!

Το χθεσινό μας φαγητό:

DSCN1762_640x480.jpg

Κοκκινιστό μοσχαράκι με σαλατούλα λάχανο-καρότο για τους γονείς και με κοφτό μακαρονάκι για την μικρή. Αφού φάγαμε, περίσσεψαν 2 μερίδες για την επόμενη φορά που έχει η διατροφή μας κρέας, 1 μερίδα φαγητό για τη μικρή (φυσιολογικά θα το φάει το απόγευμα και σαλτσούλα για τα μακαρόνια μας για 2 ακόμα φορές.

Αναγκαστικά είμαι του "δεν πετάμε τίποτα". Για λόγους οικονομίας πλέον (χρόνου και ρεύματος) δεν μαγειρεύω ακριβώς όσο φαγητό χρειαζόμαστε, αλλά τη διπλή ποσότητα, ώστε το μισό να μπει κατάψυξη και να χω έτοιμο φαγητό για μια επόμενη φορά.

Σήμερα, αν αποφασίσουν να επαναφέρουν το νερό, θα φτιάξω αρακά και ζυμαρόπιτα.

Υ.Γ. ada θα μου θυμώσεις πολύ αν πω ότι δεν υπάρχουν ηπειρώτικες πίτες με σφολιάτα;

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα κοριτσια!! απογευγω να μπαινω καλέ για ευνοητους λογους, αλλά και τωρα που μπηκα μου τρεξανε τα σάλια!!:tongue:

rkt να τις χαιρεσαι κιολας τις κορούλες σου! Εχω κι εγω δυο αγορακια και ειμαστε και συντοπίτισσες βλέπω!!

Λοιπον εγω χτες εφτιαξα λουκουμαδες πρωτη φορα και βγηκαν σουπερ!! Για να καταλαβετε η παρεα ζητησε κι αλλη δοση κι εκανα επιτοπου κι αλλους! Αναψαμε και τζακι και ταιριαζε;) Σας σκεφτηκα και ειπα να τη βάλω...Φωτο δεν εχω δυστυχως...τη συνταγη την πηρα απο δω http://syntagesapospiti.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7.html

μονο που δε βγαινουν τοσοι πολλοι οσο λεει ή τουλαχιστον τους εκανα λιγο μεγαλους. Α! Και δεν εβαλα και τις 2 κουτ σουπας λαδι που ελεγε...

Συντοπίτισσες ε?

Μπράβο μας λοιπόν!

Ωραία ιδεα οι λουκουμάδες,

Θα τους φτιάξω το ΣΚ οπωσδήποτε!

Χθες τελικά εφτιαξα γεμιστά καλαμαράκια, αλλά είχα ξεχάσει το κινητό στο αυτοκίνητο και φαγώθηκαν πριν προλάβω να φωτογραφίσω...:rolleyes:

Την επόμενη.

Σήμερα, αρακάς με καλαμπόκι και πατατούλες που αρέσει πολύ στις μικρές μου!

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Α! Ξέχασα! Από σήμερα στα λιντλ έχει πάρα πολλά είδη ζαχαροπλαστικής σε προσφορά!

Εγώ έκανα ένα μινι κοντρολ για το τι θα χρειαστώ τον Δεκέμβρη για γλυκά και πήγα πρωι πρωι σε 2(!!!) καταστήματα και βρήκα ότι χρειαζόμουν.

Τριμμένοι ξηροί καρποί, κάντιτα, αλεύρι, κουβερτούρα καλής ποιότητας (74%) ή απλή, τριμμένη γάλακτος, χρωματιστή τρούφα, μιξερ, φόρμες, ταψιά, μέλι κ.α.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Είναι πανεύκολο και γρήγορο!

Τι θα χρειαστείς:

1 κρεμμύδι(μεγαλούτσικο)

150γρ φέτα

2-3 φιλέτα κοτόπουλο

2 ντομάτες μεγάλες ή μισή και λίγο παραπάνω κονσέρβα ντοματάκια(όπως βολεύεσαι);)

1 κουταλιά πελτέ(αν βάλεις ντομάτα και οχι ντοματάκια)

2 ποτήρια νερό

1 πιπεριά

εκτέλεση:

Τσιγαρίζεις το κρεμμύδι κα αφού έχεις ήδη κόψει τα φιλετάκια σου σε κύβους τα βάζεις να τσιαγαριστούν καλά και απο τις 2 μεριές.

Έπειτα προσθέτεις τα ντοματάκια και πιπεριά ψιλοκομμένη και ψιλοανακατεύεις.

Προσθέτεις νερό και αλάτι(κατά βούληση και έχοντας υπόψη οτι θα μπει και η φέτα)

Μετά απο 35-40 λεπτά θα είναι έτοιμο(εξαρτάται απο τη θερμοκρασία της κουζίνας-εγώ το είχα στο 6 απο το 9)

Μόλις δεις οτι έχει δέσει η σάλτσα σου ρίχνεις την φέτα σε κύβους.

Αφήνεις 1 λεπτό και κατεβάζεις απο την φωτιά.

Είσαι έτοιμη!!!!!

Εγώ έβαλα και μισό κύβο κότας για γεύση και άφησα 5 λεπτά την φέτα για να "λιώσει" καλά.

Ο καθένας όπως το προτιμάει;)

Πιστεύω οτι με ρύζι basmati θα είναι άψογος συνδυασμός,αλλά οι άντρες μου δεν πολυτρελαίνονται για ρύζι οπότε το συνδύασα με πατάτες και έγινε κόλαση!!!

Θα δοκιμαστεί οσονούπω και θα σε ενημερώσω σχετικά.

Αν σ' αρέσει η φέτα με το κοτόπουλο δοκίμασε κι αυτή http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3937&Itemid=49

Tην κάνω πάντα με φιλέτο γαλοπούλας και με μεγάλη επιτυχία!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Πρασόπιτα! η νοστιμότερη πίτα που έχω φτιάξει ποτέ by far. (εντάξει δεν έχω φτιάξει και πολλές αλλά είναι πολύ σούπερ). Θυμίζει πολύ μπουγάτσα με κιμά και απογειώνεται με το πράσο.

dsc00276a.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...