Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Για σήμερα ετοίμασα γιουβαρλάκια πηχτά (έτσι μου τα ζητάνε) αλλά οι μεγάλοι θα φάμε ακόμη φαγητά που έχουν μείνει από Κ.Δευτέρα.... Χρωστάω πολλές φώτο, αρκεί να βρω χρόνο!!!

Voila!!!

Λαγάνες της μαμάς, εγώ πασπάλισα απλώς το σουσάμι....κουράστηκα...

Την μία την έκανε γεμιστή με ελιές, έγινε μούρλια!

9b968e6a-bb9e-43f1-b062-e344835f0540_zpsb08d9cb1.jpg

Σουπιές της μαμάς, εγώ απλώς τις έφαγα!

0a8cf8c4-83fb-4d96-b9aa-23726776f235_zps4aab0c29.jpg

Ταραμοσαλάτα που φτιάξαμε μαζί, είναι πανεύκολη!

83f30354-776a-4794-b10e-9accc5572d5e_zpseca40793.jpg

Διαφημίσεις

Τώρα ψήνω τυρόπιτα/πατσαβουρόπιτα την συνταγή του καλαμαράκιου αλλά με φέτα και ανθότυρο και λίγο περισσότερο γάλα και αφού καίει που καίει ο φούρνος ψήνω και μια γρήγορα πιτσούλα με ζύμη που έφτιαξα στο πι και φι για βραδυνό των κοριτσιών και ότι μείνει κολατσιό στην δουλειά (αν δεν το χλαπακιάσουμε).

Για αύριο έχει μείνει ένα πιάτο ακόμη ρύζι με καλαμάρια και γιουβαρλάκια άρα δεν μαγειρεύω κάτι άλλο.

μπράβο Αφροδιτάκι,πολύ ωραία τα καλούδια σας!για πε συνταγή για ταραμοσαλάτα!πόσο εύκολη δλδ;

4 πατάτες βρασμένες και μετά λιωμένες με πηρούνι ή πρέσσα για πουρέ, 150 γρ. ταραμάς ροζέ προς λευκός (όχι κόκκινος), λάδι αρκετό 1 κρασοπότηρο ταβέρνας γεμάτο και χυμός ενός μεγάλου λεμονιού. Όλα αυτά ανακάτεμα και έτοιμη!!! Εγώ δεν είχα ξαναφτιάξει αλλά μου έλεγε τι να κάνω και απλά με κοίταγε.

Υ.Γ. ποτέ δεν χρησιμοποιώ την ίδια ποσότητα λαδιού με την μαμά μου, είναι της παλιάς σχολής και βάζει πολύ λάδι αλλά μην σου φαίνεται πολύ το κρασοπότηρο γιατί το πίνει όλο.

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου Ntemiiiiii!

Εγώ ψιλοαπέχω απ το θεματάκι καθώς μαγειρεύω απλά και καθημερινά φαγάκια! Παρασκευή είχαμε κοτοπουλάκι με πατατούλες στο φούρνο, το Σάββατο μοσχαράκι κοκκινιστό με πιλαφάκι, χθες σπανακόρυζο με ψαράκια και σήμερα θα φάμε μαζέματα. Εγώ σπανακόρυζο, ο σύζυγος φασολάδα και η μικρή σπαγγέτι με σάλτσα από κοκκινιστό!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ντεμακι να σου ζησει η μικρη να την χαιρεστε! Χρυσοχερα εισαι , παρα πολυ ωραι αη τουρτα σου! ευγε!! Ποτε ειχε γεννεθλια? εμας ο μεγαλος την τεταρτη κ καναμε παρτυ το Σαββατο.

Ραβ απλα απλα τα φαγητα που εφτιαξες αλλα πεντανοστιμα κ αγαπημενα!

Εγω απο την Παρασκευη το απογευμα που πηγα σπιτι την εβγαλα στην κουζινα λογω πρτυ χαχαχα.Εφτιαξα την τουρτα απο την Παρασκευη για να δεσουν ενα βραδυ στο ψυγειο ολα τα υλικα κ τα καπ κεικς κ προετοιμασα κ ενα δυο φαγακια κ το Σαββατο τα υπολοιπα ψησιμο κλπ.χαμος αλλα ολ οκ

Χτες φαγαμε λιγο παστιτσιο που περισεψε απο το παρτυ κ κατι λιγα κεφτερακια κ τυροπιτακια κ για σηεμρα το μενου εχει φακες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...