Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Τρίτη-Τετάρτη, μπιφτέκια με πατάτες λεμονάτες στον φούρνο. Για αύριο μάλλον λαχανόρυζο θα τους φτιάξω, που είναι και εύκολο!

Εγώ είμαι άρρωστη αλλά δεν έχω κουράγιο να φτιάξω και σουπίτσα......και δεν έχω και ξεπαγωμένο κοτόπουλο... Εχθές έφαγα μόνο σαλάτα με πρασινάδες και αυγό βραστό στην δουλειά και το βράδυ ξεράθηκα γιατί είχα δέκατα. Ξέρετε καμιά εύκολη συνταγή για σούπα;

Πάρε ένα μπουτάκι κοτόπουλο και φτιάξε μόνο για σένα. Πρόσθεσε ψιλοκομμένη πατατούλα κ καροτάκι και τέλος λίγο ρυζάκι. Το κοτόπουλο εγώ στο τέλος το ξεψαχνίζω για να μην παιδευόμαστε στο πιάτο. Έχε δε υπόψη σου πως ο ζωμός κότας είναι θεραπευτικός. Ήμουν μαύρα χάλια 10 μέρες κ σε νιώθω. Περαστικούλια!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mόλις έβγαλα κ το μενού της εβδομάδας μας

Δευτέρα- Κοπανάκια κοτόπουλου ψητά με ρυζάκι

Τρίτη- Φασολάκια λαδερά

Τετάρτη- Μπιφτέκια Παλαντίν με αραβικό ρυζάκι

Πέμπτη- Φακές

Παρασκευή Μοσχαράκι Λεμονάτο με πουρέ πατάτας

Σάββατο Μακαρονάδα φούρνου ή κόκκινη

Κυριακή Λαυράκια στα κάρβουνα

Καλό υπόλοιπο Κυριακής κ καλά μαγειρέματα:D

Καλημέρα μαγειροκόριτσα:D

Τελικά το μενού μας διαμορφώθηκε αλλιώς κ δεν μαγείρεψα , την Τρίτη φάγαμε τα κοπανάκια που περίσσεψαν, χτες κ σήμερα μου έδωσε η μητέρα μου ντολμαδάκια [κάνει περίπου 100 κομμάτια κάθε φορά κ μας μοιράζει} οπότε μάλλον αύριο φασολάκια

καλαμαρι ριξε μια την μανιταροσουπα σε παρακαλω,δεν την ειχα κρατησει το βουρλο!!!

Αλεξιάνα αυτή ειναι κ είναι πολύ γρήγορη κ πεντανόστιμη http://www.sintagespareas.gr/sintages/manitarosoupa-eikoli-kai-nostimi.html

Καλαμάρι από τις χθεσινές τις πίτσες δεν έβγαλα φώτο γιατί τις έκοψα αμέσως και με τον κόσμο ξεχάστηκα.

Πάρε όμως μία από προηγούμενης ημέρας πιτσάκια και σπανακόπιτα μπαστούνι.

0f69d266-3bb7-446a-ad9b-ab10dbc594dc_zps2fcfe683.jpg

36f7fb0a-8459-473d-a380-8ec930b5e4ea_zps8745e9ad.jpg

Και ο λεμονάτος αρακάς (έγινε λίγο πιο ξυνός απ΄ότι έπρεπε)

4aacf788-0b21-4c21-b33f-a4ecf53b0d4a_zps0bfd6090.jpg

Μου φαίνεται λαχτάριστη η σούπα κι έχω ένα ξεχασμένο μπρόκολο στο ψυγείο, δεν έχω όμως τα απαραίτητα τυριά, έχω παρμεζάνα, φέτα,edam σε φέτες για τοστ και regato αυτή την στιγμή στο σπίτι.

Σήμερα μαγείρεψα χυλοπίτες με κιμά και αύριο το πρωί θα βράσω σπαγγέτι για τον κιμά που περίσσεψε. Ίσως κάνω την σούπα την Τρίτη.

Αμάν ρε Αφροδίτη πολύ ωραία όλα γειας τα χέρια σου! Η πίτα μου έκλεψε την καρδιά. Την μπροκολόσουπα θα την έφτιαχνα κ με ρεγκάτο πάντως, μου αρέσουν τα ποιο έντονα τυριά ;)

kalamaraki για δώσε συνταγή για τα μπιφτέκια (που έπλασα το Σάββατο και τα έβαλα κατάψυξη) και για το κοπανάκι κοτόπουλου. ωραία ακούγονται και τα δύο!

τι ειναι τα μπιφτεκια παλαντιν?

εμεις σημερα θα φαμε φασολαδα

Τα μπιφτέκια Παλαντίν είναι η συνταγή του μέλους Palladin φίλης μου που από όταν τα φάγαμε ψημένα στα κάρβουνα μια Πρωτομαγιά μαζί πριν δυο χρόνια νομίζω, έπαθα πλάκα πόσο τρυφερά νόστιμα είναι κ παραμένουν τρυφερά κ αφράτα κ αφού κρυώσουν και από τότε έτσι τα κάνω .

Το μυστικό είναι το κριθαρένιο παξιμάδι κ το νερό που βάζει. Η συνταγή είναι αυτή {προσωπικά το ίδιο μείγμα κάνω κ σε κεφτεδάκια κ τα ψήνω στο φούρνο αντί για τηγάνι}

Μπιφτέκια Παλαντίν

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο ή 2 μέτρια

3 μέτρια κριθάρινα κουλούρια μουσκεμένα να κρατάνε λίγο νερό

1 αυγό

2 κοφτά κουτ.γλυκού αλάτι

2 κουτ.γλυκού ριγανι

2 κουτ.γλυκού δυόσμο

1/4 κουτ.γλυκού σόδα

λίγο πιπέρι

λίγο μαιδανό

λίγο λάδι {σφηνάκι }

και νερό μέχρι να αφρατέψει καλά ο κιμάς

Ζυμώνουμε κ αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο να δέσει.

Καλημέρα σε όλα τα μαγειροκόριτσα:)

Εχει κάνει καμιά σας αυτές τις μπάρες:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourmpo-mpares-energeias.html;

Εχετε κάποια άλλη συνταγή (δοκιμασμένη) για μπάρες;

Οχι κάτι light, είναι για δώρο σε δεκάχρονο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Δεν έχω κάνει ποτέ, αν κάνεις πες μας ποια συνταγή έκανες να έχουμε υπόψιν μας ;)

σήμερα φάγαμε μπριζόλες χοιρινές λαιμού στη ψησταριά και ανάμεικτα λαχανικά με κρέμα γάλακτος και σαλάτα λάχανο

τώρα έχω στο φούρνο για αύριο κοτόπουλο με πατάτες στη γάστρα

λαχανικά....με κρέμα γάλακτος....:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Τρίτη-Τετάρτη, μπιφτέκια με πατάτες λεμονάτες στον φούρνο. Για αύριο μάλλον λαχανόρυζο θα τους φτιάξω, που είναι και εύκολο!

Εγώ είμαι άρρωστη αλλά δεν έχω κουράγιο να φτιάξω και σουπίτσα......και δεν έχω και ξεπαγωμένο κοτόπουλο... Εχθές έφαγα μόνο σαλάτα με πρασινάδες και αυγό βραστό στην δουλειά και το βράδυ ξεράθηκα γιατί είχα δέκατα. Ξέρετε καμιά εύκολη συνταγή για σούπα;

Περαστικά σου Αφροδιτάκι :D

Σουπίτσα μπορείς να κάνεις με το οτιδήποτε αρκεί να έχεις νόστιμο ζωμό είτε σπιτικό είτε κύβο.

εγώ για την πολύ απλή έκδοση πχ βάζω ζωμό νερό να βράσει, ρίχνω αστράκι/πεπονάκι/ρυζάκι ότι έχω κ άντε στο τσακίρ κέφι καμιά πατάτα/καρότο, καμιά φορά προσθέτω κ μια κουταλιά σάλτσα για να κοκκινίσει ελαφρά. Αν έχω κοτόπουλο το βάζω όπως κ η Εύη , όντως η κοτοσουπίτσα κ ας μην φας κοτόπουλο είναι βάλσαμο. Κυρίως κάνω τραχανά χωρίς φέτα, κοτοσουπίτσα έστω κ με ένα μπούτι κ αστράκι σκέτο όταν έχω άρρωστο άτομο.

Εχθές έφαγα με το ζόρι 2-3 φρυγανιές με βούτυρο και μέλι. Δεν μπορούσα να φτιάξω τίποτα δυστυχώς γιατί από το απόγευμα έως το πρωί έχω συνέχεια δέκατα και είμαι κουκουλωμένη στον καναπέ. Σήμερα το πρωί έφτιαξα φακές και λαχανόρυζο για σήμερα και αύριο και το απόγευμα θα πάω στο κρεοπωλείο να πάρω μπουτάκια γιατί στο ψυγείο έχω μόνο φιλέτο σε μπουκιές και το κρατάω για κινέζικο.

Δεν μαγειρεύει ο άντρας μου καθόλου και έτσι έμεινα χωρίς σούπα και εχθές...

Αμάν ρε Αφροδίτη πολύ ωραία όλα γειας τα χέρια σου! Η πίτα μου έκλεψε την καρδιά. Την μπροκολόσουπα θα την έφτιαχνα κ με ρεγκάτο πάντως, μου αρέσουν τα ποιο έντονα τυριά

Η πίτα είναι συνταγή της μαμάς μου που φτιάχνει τις περισσότερες πίτες στριφτές. Η διαφορά είναι πως εγώ δεν ξέρω να ανοίγω φύλλο (αν και μου έχει δείξει) και αγοράζω έτοιμο χωριάτικο. Φυσικά το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο.

Καλημέρα σε όλα τα μαγειροκόριτσα:)

Εχει κάνει καμιά σας αυτές τις μπάρες:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourmpo-mpares-energeias.html;

Εχετε κάποια άλλη συνταγή (δοκιμασμένη) για μπάρες;

Οχι κάτι light, είναι για δώρο σε δεκάχρονο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Καλήμερα!!

Εχω χρονια και ζαμανια να γραψω εδω!! Τελεια τα φαγητα σας!

Ρενατα δες και αυτες http://eri-captaincook.blogspot.ca/2012/11/blog-post_16.html, δεν τις εχω κανει, αλλα τις εχω αποθηκευσει για να τις κανω αμεσα!

Η συνταγη για τα μπιφτεκακια αποθηκευτηκε επισης!

Εμεις σημερα κοτοσουπα!

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

Μπιφτέκια Παλαντίν

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο ή 2 μέτρια

3 μέτρια κριθάρινα κουλούρια μουσκεμένα να κρατάνε λίγο νερό

1 αυγό

2 κοφτά κουτ.γλυκού αλάτι

2 κουτ.γλυκού ριγανι

2 κουτ.γλυκού δυόσμο

1/4 κουτ.γλυκού σόδα

λίγο πιπέρι

λίγο μαιδανό

λίγο λάδι {σφηνάκι }

και νερό μέχρι να αφρατέψει καλά ο κιμάς

Ζυμώνουμε κ αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο να δέσει.

Αρα αφρατα θα γινονται απο το παξιμαδι και τη σοδα γιατι εμενα ολο τουβλα μου βγαινουν

Εχθές έφαγα με το ζόρι 2-3 φρυγανιές με βούτυρο και μέλι. Δεν μπορούσα να φτιάξω τίποτα δυστυχώς γιατί από το απόγευμα έως το πρωί έχω συνέχεια δέκατα και είμαι κουκουλωμένη στον καναπέ. Σήμερα το πρωί έφτιαξα φακές και λαχανόρυζο για σήμερα και αύριο και το απόγευμα θα πάω στο κρεοπωλείο να πάρω μπουτάκια γιατί στο ψυγείο έχω μόνο φιλέτο σε μπουκιές και το κρατάω για κινέζικο.

Δεν μαγειρεύει ο άντρας μου καθόλου και έτσι έμεινα χωρίς σούπα και εχθές...

Αμάν βρε πουλάκι μου περαστικά σου!

Η πίτα είναι συνταγή της μαμάς μου που φτιάχνει τις περισσότερες πίτες στριφτές. Η διαφορά είναι πως εγώ δεν ξέρω να ανοίγω φύλλο (αν και μου έχει δείξει) και αγοράζω έτοιμο χωριάτικο. Φυσικά το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο.

Εχμ...ούτε εγώ, το απλό φύλλο εντάξει ξέρω τύπου χωριάτικο χοντρό αλλά τα λεπτά ούτε με σφαίρες

Καλήμερα!!

Εχω χρονια και ζαμανια να γραψω εδω!! Τελεια τα φαγητα σας!

Ρενατα δες και αυτες http://eri-captaincook.blogspot.ca/2012/11/blog-post_16.html, δεν τις εχω κανει, αλλα τις εχω αποθηκευσει για να τις κανω αμεσα!

Η συνταγη για τα μπιφτεκακια αποθηκευτηκε επισης!

Εμεις σημερα κοτοσουπα!

Όταν τα δοκιμάσεις να μας πεις ;)

Αρα αφρατα θα γινονται απο το παξιμαδι και τη σοδα γιατι εμενα ολο τουβλα μου βγαινουν

Δεν ξέρω βρε Ιωάννα , εγώ έβαζα παλιά τα κλασικά χωρίς νερό, με ψωμί

γεια σας κ απο μενα μαγειροκοριτσα!!!

καλαμαρακι ξαναλεω αυτες οι φωτο σου κολαζουν κ αγιο!! με εκανες ακομα κ το ροκφορ να λιμπιστω που ουτε να το βλεπω δεν θελω!!! Χρυσοχεραααα!!!!!

Ιωαννα τα μπιφτεκια μαλακωνουν με την σοδα αλλα κ το νερο βοηθαει πολυυυυυ!!! Εγω βαζω μεσα κ ξυδι που σπαει τις ινες του κιμα κ τα κανει αφρατα!! Τα φτιαχνω παντα με ψωμι πολυ μπαγιατικο αλλα απο καρβελι τυπου χωριατικο η απο ζυμωτο δικο μου κ γονονται αφρος.Τα υλικα σας της παλλαντιν.Εχω διαβασει ομως απο το καλαμαρακι εδω πως με το κριθαροκουλουρο γινονται πολυ ωραια κ την επομενη φορα θα τα δοκιμασω!!!

εγω εδω οπως τα ξερατε τρεχω τρεχω τρεχω ... απο μαγειρεματα αλλο τιποτα !!! αντε να φτιαξω το κιν μου να ποσταρω κ εγω καμια φωτογραφια!!!

Τωρα ειμαστε σε ετοιμασιες για το παρτυ του μεγαλου. Θελω να φτιαξω καπ κεικς αλλα ρε κοριτσια τι να βαλω απο πανω. Ζαχαροπαστα δεν θελω.Βουτυροκρεμα εχετε φαει? λεει? ειχα διαβασει στις συνταγες παρεας κ μια με κρεμα τυριου .... απο την αλλε σκεφτομουνα γκανας σοκολατς η μους αλλα η μους αντεχει εκτος ψυγειου ?

εννοω πως θα τα βγαλω στο τραπεζι κ θα ιεναι εκει οση ωρα εχω το παρτυ , μην λειωσει κ τρεχει. πειτε ιδεες χρυσοχερες!!!

Για σημερα μαγειρεψα γιουβαρλακια!!

Τα λατρεύουμε οικογενειακώς και έχω πολύ καιρό να φτιάξω......μμμμ καλή ιδέα.

καλαμαρακι ξαναλεω αυτες οι φωτο σου κολαζουν κ αγιο!! με εκανες ακομα κ το ροκφορ να λιμπιστω που ουτε να το βλεπω δεν θελω!!! Χρυσοχεραααα!!!!!

Ιωαννα τα μπιφτεκια μαλακωνουν με την σοδα αλλα κ το νερο βοηθαει πολυυυυυ!!! Εγω βαζω μεσα κ ξυδι που σπαει τις ινες του κιμα κ τα κανει αφρατα!! Τα φτιαχνω παντα με ψωμι πολυ μπαγιατικο αλλα απο καρβελι τυπου χωριατικο η απο ζυμωτο δικο μου κ γονονται αφρος.Τα υλικα σας της παλλαντιν.Εχω διαβασει ομως απο το καλαμαρακι εδω πως με το κριθαροκουλουρο γινονται πολυ ωραια κ την επομενη φορα θα τα δοκιμασω!!!

εγω εδω οπως τα ξερατε τρεχω τρεχω τρεχω ... απο μαγειρεματα αλλο τιποτα !!! αντε να φτιαξω το κιν μου να ποσταρω κ εγω καμια φωτογραφια!!!

Τωρα ειμαστε σε ετοιμασιες για το παρτυ του μεγαλου. Θελω να φτιαξω καπ κεικς αλλα ρε κοριτσια τι να βαλω απο πανω. Ζαχαροπαστα δεν θελω.Βουτυροκρεμα εχετε φαει? λεει? ειχα διαβασει στις συνταγες παρεας κ μια με κρεμα τυριου .... απο την αλλε σκεφτομουνα γκανας σοκολατς η μους αλλα η μους αντεχει εκτος ψυγειου ?

εννοω πως θα τα βγαλω στο τραπεζι κ θα ιεναι εκει οση ωρα εχω το παρτυ , μην λειωσει κ τρεχει. πειτε ιδεες χρυσοχερες!!!

μπραβο που εχεις τη διαθεση να φτιαξεις τοσα πραγματα. Οσο για τα μπιφτεκια θα τα δοκιμασω κι ετσι γιατι εχω απογοητευτει

Διαφημίσεις

μπραβο που εχεις τη διαθεση να φτιαξεις τοσα πραγματα. Οσο για τα μπιφτεκια θα τα δοκιμασω κι ετσι γιατι εχω απογοητευτει

Αν βρέχεις τα χέρια σου ή προσθέσεις στο μείγμα με νερό ή ντοματόζουμο ή γάλα ( 3 διαφορετικά είδη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν) την ώρα που τα ζυμώνεις, τότε θα γίνουν αφράτα και χωρίς σόδα. Επίσης, δοκίμασε και το εξής: π.χ. μπιφτέκια στον φούρνο με πατάτες ή στο γκριλ, βάλε πάνω από κάθε μπιφτέκι μια φέτα ντομάτα φρέσκια και μετά πες μου για το πόσο μαλακά είναι ;)

θέλω μια συνταγή για κοτόπτα να φάει και η μικρή γιατί συνήθως την κάνω με κρέμα γάλακτος μπεικον μανιτάρια κλπ αλλά δεν υπάρχει λόγος να τη φάει έτσι και το μικιό!έχω ωραίο κοτόπουλο χωριάτικο και αποθήκευσα χώρια τα δύο στήθη(αρκετά μεγάλα)

για πείτε καμιά ιδέα

σήμερα φάγαμε αυγά χωριάτικα (αγοράζω σπάνια)μάτια με λεμονάκι φετούλα και σαλάτα μαρούλι

το μικιό κοτόπουλο με πατάτες στο φούνο

το βράδι θα κάνουμε ζυμαρόπιτα

EvgLp2.png

Ζυμαρόπιτα με φέτα; Μου αρέσει πολύ λεπτή και τραγανιστή....

Λοιπόν η μαμά μου φτιάχνει πολλές πίτες και στην κοτόπιτα βάζει τα παρακάτω: βραστό κοτόπουλο σε κομματάκια, πιπεριές ψιλοκομμένες σε διάφορα χρώματα ή φλωρίνης και πράσινη αν δεν έχεις άλλες, φέτα και 2 αυγά.

Εγώ αντίθετα βάζω 1 αυγό, λίγο κρέμα γάλακτος, πιπεριές επίσης και μια φορά είχα βάλει και ψιλοκομμένο καρότο αλλά ήταν λίγο σκληρό, δεν είχε ''βράσει'' με το ψήσιμο και έχω δοκιμάσει άλλους συνδυασμούς τυριών όπως 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα και 2 κούπες τριμμένα κίτρινα τυριά (edam/gouda).

Καλή επιτυχία ότι και να δοκιμάσεις!

Ζυμαρόπιτα με φέτα; Μου αρέσει πολύ λεπτή και τραγανιστή....

Λοιπόν η μαμά μου φτιάχνει πολλές πίτες και στην κοτόπιτα βάζει τα παρακάτω: βραστό κοτόπουλο σε κομματάκια, πιπεριές ψιλοκομμένες σε διάφορα χρώματα ή φλωρίνης και πράσινη αν δεν έχεις άλλες, φέτα και 2 αυγά.

Εγώ αντίθετα βάζω 1 αυγό, λίγο κρέμα γάλακτος, πιπεριές επίσης και μια φορά είχα βάλει και ψιλοκομμένο καρότο αλλά ήταν λίγο σκληρό, δεν είχε ''βράσει'' με το ψήσιμο και έχω δοκιμάσει άλλους συνδυασμούς τυριών όπως 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα και 2 κούπες τριμμένα κίτρινα τυριά (edam/gouda).

Καλή επιτυχία ότι και να δοκιμάσεις!

ναι,με φέτα!και μουπεσε και παραπάνω λάδι κι έγινε αρκετά τραγανιστή!;)

το αυγό πότε το προσθέτεις;ωμό;τα υπόλοιπα φαντάζομαι σε κατσαρολάκι τσιγαρισμένα αφού βέβαια έχει βράσει το κοτόπουλο!

EvgLp2.png

ναι,με φέτα!και μουπεσε και παραπάνω λάδι κι έγινε αρκετά τραγανιστή!;)

το αυγό πότε το προσθέτεις;ωμό;τα υπόλοιπα φαντάζομαι σε κατσαρολάκι τσιγαρισμένα αφού βέβαια έχει βράσει το κοτόπουλο!

Το κοτόπουλο ναι βρασμένο και τα άλλα ωμά, δεν τσιγαρίζω λαχανικά πριν από γεμιστά ή πίτες. Το αυγό χτυπημένο το προσθέτω στο μείγμα πριν το βάλω στην ζύμη. Αν βάλεις φέτα πρόσεξε το αλάτι, καλύτερα να μην βάλεις καθόλου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...