Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλωσήρθες!και καλά μαγειρέματα!είσαι άξια που δουλεύεις τόσες ώρες!μπράβο σου!

τρικολόρε με σπανακι προτείνω!έχω γράψει εδώ τη συνταγή!αν δεν τη βρεις πες μου να στην πω ξανά!

σήμερα έχουμε ψαρόσουπα!το μικιό είναι λιγο αδιάθετο και φυσικά ολιγόφαγο!

εύχομαι περαστικά ntemi για το μικιό...

αν μπορώ ας κάνω και αλλιώς με την καταραμένη την κρίση που έχουμε... βλέπεις χαλάσαμε όλες τις οικονομίες που είχαμε για να πραγματοποιήσουμε ένα μεγάλο μας όνειρο(αλλά άξιζε 1000% και με έκανε πολύ ευτυχισμένη) και τώρα πρέπει να κάνω 2 δουλειές για να τα βγάζουμε πέρα. αλλά οκ, δεν παραπονιέμαι καθόλου:tongue:

αν μπορείς μου στέλνεις τη συνταγή? γιατί έψαξα αλλά δεν τη βρήκα

Ευχαριστώ!

HLddp2.png

fbtQ5Qf.jpgfbtQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχθές αρακάς λεμονάτος, πρώτη φορά το έκανα και μου άρεσε πολύ! Η πλειοψηφία της οικογένειας όμως μου ζήτησε να το κάνω ξανά με ντοματούλα ;) άλλη φορά....

Σήμερα κοτομπουκιές στα πολύ γρήγορα λόγω καθαριότητας και ψώνιων!

Το απόγευμα θα ψήσω πίτσες με δικιά μου ζύμη, περιμένουμε φίλους.

μαγειροκόριτσα!είστε σούπερ μαγείρισσες!;)

εμείς σήμερα φαγαμε την υπόλοιπη ψαρόσουπα!είναι καλά και το μικιό!:P

τώρα θα φτιάξουμε πένες με τόνο σαλάτα να δουμε καμιά ταινία

λοιπόν babygirl,ελπίζω να μην άργησα

χρειάζεσαι:

1 πακέτο τρικολόρε πένες

1 1/2 κιλό σπανάκι

cottage cheese

παρμεζάνα τριμμένη

γάλα φρέσκο

1 κύβο λαχανικών

σκόρδο

κρεμμύδι

λάδι

τι κάνεις:

βράζεις τις πένες και τις αφήνεις να κρυώσουν

πλένεις και στραγγίζεις το σπανάκι

σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζεις με λίγο λάδι το σκόρδο κρεμμύδι

προσθέτεις το σπανάκι

μόλις μαραθεί ρίχνεις το γάλα το τυρί τον κύβο(αφού τον έχεις διαλύσει με νερό σε ένα άλλο κατσαρολακι)

μόλις δέσει η σάλτσα προσθέτεις και λίγη παρμεζάνα

ρίχνεις και τις βίδες ανακατεύεις καλά

σερβίρεις σε βαθιά πιάτα και ρίχνεις από πάνω παρμεζάνα

ελπίζω να σε πρόλαβα!;)

φιλιά καλό σκ

EvgLp2.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα ψάρι φιλέτο γλώσσα με κουνουπίδι!!!

Πολύ ωραίος συνδυασμός!

Εχθές αρακάς λεμονάτος, πρώτη φορά το έκανα και μου άρεσε πολύ! Η πλειοψηφία της οικογένειας όμως μου ζήτησε να το κάνω ξανά με ντοματούλα ;) άλλη φορά....

Σήμερα κοτομπουκιές στα πολύ γρήγορα λόγω καθαριότητας και ψώνιων!

Το απόγευμα θα ψήσω πίτσες με δικιά μου ζύμη, περιμένουμε φίλους.

Μμμμ τέλειος είναι κ εμάς ευτυχώς μας αρέσει αυτός κ όχι ο κόκκινος {που τον υπέμεινα τόσα χρόνια στης μάνας μου :mad:}

Θέλουμε φώτο πιτσώνννννν!!! σλούρρρρρρπ

μαγειροκόριτσα!είστε σούπερ μαγείρισσες!;)

εμείς σήμερα φαγαμε την υπόλοιπη ψαρόσουπα!είναι καλά και το μικιό!:P

τώρα θα φτιάξουμε πένες με τόνο σαλάτα να δουμε καμιά ταινία

λοιπόν babygirl,ελπίζω να μην άργησα

χρειάζεσαι:

1 πακέτο τρικολόρε πένες

1 1/2 κιλό σπανάκι

cottage cheese

παρμεζάνα τριμμένη

γάλα φρέσκο

1 κύβο λαχανικών

σκόρδο

κρεμμύδι

λάδι

τι κάνεις:

βράζεις τις πένες και τις αφήνεις να κρυώσουν

πλένεις και στραγγίζεις το σπανάκι

σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζεις με λίγο λάδι το σκόρδο κρεμμύδι

προσθέτεις το σπανάκι

μόλις μαραθεί ρίχνεις το γάλα το τυρί τον κύβο(αφού τον έχεις διαλύσει με νερό σε ένα άλλο κατσαρολακι)

μόλις δέσει η σάλτσα προσθέτεις και λίγη παρμεζάνα

ρίχνεις και τις βίδες ανακατεύεις καλά

σερβίρεις σε βαθιά πιάτα και ρίχνεις από πάνω παρμεζάνα

ελπίζω να σε πρόλαβα!;)

φιλιά καλό σκ

Καλέ....πως μου ξέφυγε?? Ή θα το ξέχασα !

Πολύ ωραίο ακούγεται κ θα είναι!

Χτες έφτιαξα την μπροκολόσουπα που τόσο λιγουρευόμουν έγινε καταπληκτική, ελαφριά Πάτησα πάνω σε αυτή την συνταγή για οδηγό μόνο http://syntageskardias.blogspot.gr/2011/12/blog-post_12.html

Αλλά δεν έβαλα φιλαδέλφεια, έβαλα κρέμα γάλακτος, δεν έβαλα μαιδάνο κ πράσο.

Τσιγάρισα ένα κρεμμύδι κ λίγο σκόρδο, πέταξα τα φουντάκια μπρόκολου μέσα δυο γύρες κ έβαλα ζωμό ίσα να τα καλύπτει να βράσουν , μετά από 10 λεπτά πήρα τη ράβδο κ τα χαζοέκοψα δεν την έκανα βελουτέ εξολοκλήρου μόλις έβρασαν την κατέβασα από το μάτι έριξα τσένταρ που είχα μια κούπα βαρβάτη κ την κρέμα γάλακτος ανακάτεμα κ ξανά στο μάτι να έρθει σε βρασμό.

Μόλις έπηξε κ έδεσε την κατέβασα. Την σέρβιρα με ροκφόρ κ παξιμάδια ήταν όνειρο , ενθουσιάστηκα κ σίγουρα θα την βάλω στο πρόγραμμα όπως κ την μανιταρόσουπα που κάνω. Ελπίζω να αρέσει κ στην μικρή

DSC00032_20140208212104258_zps2354e828.jpg

Και τώρα το πρωί έφτιαξα μια κολοκυθόπιτα να έχουμε για αύριο σχολεία κ δουλειά, αυτή τη φορά έβαλα μισό ολικής μισό γοχ αλεύρι κ ήταν πολύ καλύτερη έτσι.

20140209_120031_zpsd3544586.jpg

Για σήμερα θα ψήσει ο χαζμπαντ σαρδέλες στα κάρβουνα κ έχω ήδη βάλει να μαρινάρονται τα κοπανάκια κοτόπουλου για το αυριανό μας φαγάκι.

Διαφημίσεις

Mόλις έβγαλα κ το μενού της εβδομάδας μας

Δευτέρα- Κοπανάκια κοτόπουλου ψητά με ρυζάκι

Τρίτη- Φασολάκια λαδερά

Τετάρτη- Μπιφτέκια Παλαντίν με αραβικό ρυζάκι

Πέμπτη- Φακές

Παρασκευή Μοσχαράκι Λεμονάτο με πουρέ πατάτας

Σάββατο Μακαρονάδα φούρνου ή κόκκινη

Κυριακή Λαυράκια στα κάρβουνα

Καλό υπόλοιπο Κυριακής κ καλά μαγειρέματα:D

Καλαμάρι από τις χθεσινές τις πίτσες δεν έβγαλα φώτο γιατί τις έκοψα αμέσως και με τον κόσμο ξεχάστηκα.

Πάρε όμως μία από προηγούμενης ημέρας πιτσάκια και σπανακόπιτα μπαστούνι.

0f69d266-3bb7-446a-ad9b-ab10dbc594dc_zps2fcfe683.jpg

36f7fb0a-8459-473d-a380-8ec930b5e4ea_zps8745e9ad.jpg

Και ο λεμονάτος αρακάς (έγινε λίγο πιο ξυνός απ΄ότι έπρεπε)

4aacf788-0b21-4c21-b33f-a4ecf53b0d4a_zps0bfd6090.jpg

Μου φαίνεται λαχτάριστη η σούπα κι έχω ένα ξεχασμένο μπρόκολο στο ψυγείο, δεν έχω όμως τα απαραίτητα τυριά, έχω παρμεζάνα, φέτα,edam σε φέτες για τοστ και regato αυτή την στιγμή στο σπίτι.

Σήμερα μαγείρεψα χυλοπίτες με κιμά και αύριο το πρωί θα βράσω σπαγγέτι για τον κιμά που περίσσεψε. Ίσως κάνω την σούπα την Τρίτη.

Καλημέρα κορίτσια! καλή εβδομάδα να έχουμε και καλά μαγειρέματα!

εμείς είμαστε μια χαρά αν και κουρασμένοι γιατί πήγαμε στο πρώτο μας παιδικό πάρτυ μασκέ! έντυσα τη μικρή μου γατούλα και της ζωγράφισα μυτούλα και μουστάκια! ευτυχώς της άρεσε πολύ και χόρευε συνέχεια:tongue:

ntemi πολύ νόστιμη ακούγεται η συνταγή για το σπανάκι τρικολόρε! θα την φτιάξω σίγουρα αυτή τη βδομάδα γιατί τελικά έφτιαξα το κλασικό σπανακόρυζο, το οποίο έγινε μούρλια!

χτες έβαλα από το πρωί να μαρινάρω μπριζόλες (σε ένα μίγμα που αγόρασα αλλά πρόσθεσα και πολλά μπαχαρικά και μυρωδικά) και όταν τις ψήσαμε στο γκριλ έγιναν λουκούμι. τις συνοδέψαμε με πουρέ πατάτας.

kalamaraki για δώσε συνταγή για τα μπιφτέκια (που έπλασα το Σάββατο και τα έβαλα κατάψυξη) και για το κοπανάκι κοτόπουλου. ωραία ακούγονται και τα δύο!

HLddp2.png

fbtQ5Qf.jpgfbtQp3.png

Mόλις έβγαλα κ το μενού της εβδομάδας μας

Δευτέρα- Κοπανάκια κοτόπουλου ψητά με ρυζάκι

Τρίτη- Φασολάκια λαδερά

Τετάρτη- Μπιφτέκια Παλαντίν με αραβικό ρυζάκι

Πέμπτη- Φακές

Παρασκευή Μοσχαράκι Λεμονάτο με πουρέ πατάτας

Σάββατο Μακαρονάδα φούρνου ή κόκκινη

Κυριακή Λαυράκια στα κάρβουνα

Καλό υπόλοιπο Κυριακής κ καλά μαγειρέματα:D

τι ειναι τα μπιφτεκια παλαντιν?

εμεις σημερα θα φαμε φασολαδα

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα μαγειροκόριτσα:)

Εχει κάνει καμιά σας αυτές τις μπάρες:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourmpo-mpares-energeias.html;

Εχετε κάποια άλλη συνταγή (δοκιμασμένη) για μπάρες;

Οχι κάτι light, είναι για δώρο σε δεκάχρονο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

σήμερα φάγαμε μπριζόλες χοιρινές λαιμού στη ψησταριά και ανάμεικτα λαχανικά με κρέμα γάλακτος και σαλάτα λάχανο

τώρα έχω στο φούρνο για αύριο κοτόπουλο με πατάτες στη γάστρα

EvgLp2.png

Καλημέρα σε όλα τα μαγειροκόριτσα:)

Εχει κάνει καμιά σας αυτές τις μπάρες:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourmpo-mpares-energeias.html;

Εχετε κάποια άλλη συνταγή (δοκιμασμένη) για μπάρες;

Οχι κάτι light, είναι για δώρο σε δεκάχρονο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

δεν τις έχω κάνει!να μας πεις αν βγουν πετυχημένες!;)

EvgLp2.png

Τρίτη-Τετάρτη, μπιφτέκια με πατάτες λεμονάτες στον φούρνο. Για αύριο μάλλον λαχανόρυζο θα τους φτιάξω, που είναι και εύκολο!

Εγώ είμαι άρρωστη αλλά δεν έχω κουράγιο να φτιάξω και σουπίτσα......και δεν έχω και ξεπαγωμένο κοτόπουλο... Εχθές έφαγα μόνο σαλάτα με πρασινάδες και αυγό βραστό στην δουλειά και το βράδυ ξεράθηκα γιατί είχα δέκατα. Ξέρετε καμιά εύκολη συνταγή για σούπα;

Τρίτη-Τετάρτη, μπιφτέκια με πατάτες λεμονάτες στον φούρνο. Για αύριο μάλλον λαχανόρυζο θα τους φτιάξω, που είναι και εύκολο!

Εγώ είμαι άρρωστη αλλά δεν έχω κουράγιο να φτιάξω και σουπίτσα......και δεν έχω και ξεπαγωμένο κοτόπουλο... Εχθές έφαγα μόνο σαλάτα με πρασινάδες και αυγό βραστό στην δουλειά και το βράδυ ξεράθηκα γιατί είχα δέκατα. Ξέρετε καμιά εύκολη συνταγή για σούπα;

κάνε μια απλή λαχανικών!πατάτα ντομάτα καρότο κρεμμύδι και γενικά ό,τι έχεις πληγούρι ρύζι

περαστκά!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...