Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σήμερα λουκάνικα με πατάτες!το μικιό φακές με κριθαράκι

για άυριο θα κάνω μοσχάρι λεμονάτο με ρυζάκι,έχω μισό κιλό σπάλα και μισό ποντίκι!να τα ψήσω μαζί;τι λέτε;

EvgLp2.png

Aμάν ρε Αφροδίτη.....με αυτούς τους ντολμάδες κ την καρμπονάρα....έλεος!

Ντεμάκι δεν ξέρω να σου πω...μήπως το ποντίκι θέλει περισσότερο χρόνο κ εντωμεταξύ λιώσει η σπάλα?

Το χθεσινό μας φαγητούλι μακαρόνια με κιμά

20140203_142155_zpshangiewy.jpg

Το βραδινό μας αυγό ποσέ , τσένταρ τυράκι κ λίγη ντομάτα

collage_20140203193641276_zpsnt0obbel.jpg

Και το σημερινό μας αγκινάρες με αρακά, δεν το αυγόκοψα γιατί θα γκρίνιαζε η μικρή

20140204_065814_zps9suj9knr.jpg

Τώρα για αύριο είχα γράψει στο μενού φακές.....αλλά ψιλοβαριέμαι χε χε θα δω τι θα κάνω

Καλαμάρι, οι λαχανοντολμάδες είναι λατρεμένο φαγητό...το φτιάχνω σπάνια αλλά όταν το φτιάχνω τρώμε 2-3 μέρες!

Σήμερα μαγείρεψα κοτόπουλο με πιπεριές και φαρφάλες. Περίσσεψε αρκετό κοτόπουλο και έτσι αύριο το πρωί θα φτιάξω πουρέ πατάτας για συμπλήρωμα.

71041543-f87e-42bb-846f-cc991b86a2a5_zpsc16ea7f5.jpg

Διαφημίσεις

έκανα τελικά το μοσχαράκι,τα έβαλα μαζί!ωραίο έγινε!είχα όμως μόνο δύο λεμόνια και δεν έγινε και τόσο σαλτσερό!

αύριο οι μεγάλοι φακές από τη Δευτέρα και το μικιό πάλι μοσχαράκι!

όπως καταλαβαίνετε,τρώμε για δυο μέρες!που να μαγειρεύω κάθε μέρα!:-(

το βράδι λέω να κάνω μακαρονοσαλάτα

EvgLp2.png

Καλαμάρι, οι λαχανοντολμάδες είναι λατρεμένο φαγητό...το φτιάχνω σπάνια αλλά όταν το φτιάχνω τρώμε 2-3 μέρες!

Σήμερα μαγείρεψα κοτόπουλο με πιπεριές και φαρφάλες. Περίσσεψε αρκετό κοτόπουλο και έτσι αύριο το πρωί θα φτιάξω πουρέ πατάτας για συμπλήρωμα.

71041543-f87e-42bb-846f-cc991b86a2a5_zpsc16ea7f5.jpg

Μανουλα.......μμμμμμμμ!!!

έκανα τελικά το μοσχαράκι,τα έβαλα μαζί!ωραίο έγινε!είχα όμως μόνο δύο λεμόνια και δεν έγινε και τόσο σαλτσερό!

αύριο οι μεγάλοι φακές από τη Δευτέρα και το μικιό πάλι μοσχαράκι!

όπως καταλαβαίνετε,τρώμε για δυο μέρες!που να μαγειρεύω κάθε μέρα!:-(

το βράδι λέω να κάνω μακαρονοσαλάτα

Α ωραία τότε μια χαρά!!!

Εγώ το βράδυ λέω να κάνω μια μπροκολόσουπα που έχω βάλει στο ματι λίγες μέρες τώρα...θα δείξει ανάλογα τις αντοχές μου

Χτες φάγαμε γεμιστά μανούλας μου κ για σήμερα έφτιαξα λουκάνικα γιουβέτσι

20140205_215316_zps22949b1d.jpg

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

συγνώμη που μπαίνω έτσι ξαφνικά μέσα στο παρεάκι σας αλλά σας διαβάζω κανα μήνα τώρα όποτε έχω χρόνο και έχω εντυπωσιαστεί με τα φαγητά σας!

ειλικρινά, είσαστε όλες καταπληκτικές μαγείρισσες! όλα τα φαγητά σας είναι υπέροχα! πραγματικά σας θαυμάζω! :tongue:

δεν σας κολακεύω, απλά λέω την πραγματικότηκα και αυτό που βλέπω.

καλά βρε κορίτσια, πως προλαβαίνετε και κάνετε τέτοια φαγητά? είσαστε όλες πολυάσχολες με τα παιδιά σας, τις δουλειές σας και το σπίτι σας αλλά πάντα βρίσκεται χρόνο να μαγειρεύεται και μάλιστα 2 φαγητά! Μπράβο σας!:D

Εγώ είμαι μαμά μιας πριγκίπισσας 14 μηνών και για να τα βγάλουμε πέρα οικονομικά κάνω 2 δουλειές. το ωράριο μου είναι 7.30 - 14.30 στην πρωινή δουλειά και 6-9 στην απογευματινή. δυστυχώς βοήθεια στο μαγείρεμα έχω ελάχιστες φορές..... άρα μαγειρεύω (συνήθως 2 φαγητά για μας και για τη μικρή) , σκουπίζω, σιδερώνω το μεσημέρι και το βράδυ μετά τις 10.30 που θα κοιμηθεί η μικρή μαζεύω το σπίτι, κάνω μπάνια και ότι άλλο έχει μείνει.

Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω και βλέπω πολλά από τα φαγητά σας που δεν τα έχω φτιάξει ποτέ και νομίζω ότι είναι ώρα να ξεκινήσω, έστω και ΣΚ που έχω περισσότερο χρόνο.

Δεν είμαι τέλεια μαγείρισσα αλλά το προσπαθώ. Γι' αυτό και μάλλον θα σας ζητήσω να μου πείτε πολλές συνταγές!;) Και μη μου ζητήσετε ποτέ να βάλω φωτο από τα φαγητά μου γιατί θα εκπλαγείτε αρνητικά:tongue:

φιλιά πολλά σε όλες και ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας!

HLddp2.png

fbtQ5Qf.jpgfbtQp3.png

Αχ καλαμάρι μου, τι φαγητό είναι αυτό;;;; Λέω να το κάνω κι εγώ κάποια στιγμή, ζήλεψα από εσένα...

Το λουκάνικο χωριάτικο, έτσι; Το μαγειρεύεις πρώτα μόνο του, όπως το μοσχάρι (πριν την προσθήκη μανέστρας);

Διαφημίσεις

συγνώμη που μπαίνω έτσι ξαφνικά μέσα στο παρεάκι σας αλλά σας διαβάζω κανα μήνα τώρα όποτε έχω χρόνο και έχω εντυπωσιαστεί με τα φαγητά σας!

ειλικρινά, είσαστε όλες καταπληκτικές μαγείρισσες! όλα τα φαγητά σας είναι υπέροχα! πραγματικά σας θαυμάζω! :tongue:

καλά βρε κορίτσια, πως προλαβαίνετε και κάνετε τέτοια φαγητά? είσαστε όλες πολυάσχολες με τα παιδιά σας, τις δουλειές σας και το σπίτι σας αλλά πάντα βρίσκεται χρόνο να μαγειρεύεται και μάλιστα 2 φαγητά! Μπράβο σας!:D

Εγώ είμαι μαμά μιας πριγκίπισσας 14 μηνών και για να τα βγάλουμε πέρα οικονομικά κάνω 2 δουλειές. το ωράριο μου είναι 7.30 - 14.30 στην πρωινή δουλειά και 6-9 στην απογευματινή. δυστυχώς βοήθεια στο μαγείρεμα έχω ελάχιστες φορές..... άρα μαγειρεύω (συνήθως 2 φαγητά για μας και για τη μικρή) , σκουπίζω, σιδερώνω το μεσημέρι και το βράδυ μετά τις 10.30 που θα κοιμηθεί η μικρή μαζεύω το σπίτι, κάνω μπάνια και ότι άλλο έχει μείνει.

Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω και βλέπω πολλά από τα φαγητά σας που δεν τα έχω φτιάξει ποτέ και νομίζω ότι είναι ώρα να ξεκινήσω, έστω και ΣΚ που έχω περισσότερο χρόνο.

Δεν είμαι τέλεια μαγείρισσα αλλά το προσπαθώ. Γι' αυτό και μάλλον θα σας ζητήσω να μου πείτε πολλές συνταγές!;) Και μη μου ζητήσετε ποτέ να βάλω φωτο από τα φαγητά μου γιατί θα εκπλαγείτε αρνητικά:tongue:

Καλώς ήρθες!!! Και καλά μαγειρέματα να έχουμε ;)

Αχ καλαμάρι μου, τι φαγητό είναι αυτό;;;; Λέω να το κάνω κι εγώ κάποια στιγμή, ζήλεψα από εσένα...

Το λουκάνικο χωριάτικο, έτσι; Το μαγειρεύεις πρώτα μόνο του, όπως το μοσχάρι (πριν την προσθήκη μανέστρας);

Χωριάτικο γιες , βάζω το λουκάνικο μόνο του στο τηγάνι χωρίς λάδι να πάρει χρώμα, στο πυρέξ έβαλα δυο ποτήρια νερό σάλτσα δική μου, δυόσμο αλάτι πιπέρι , μόλις έγιναν τα λουκάνικα τα έβαλα μέσα στο ταψί κ φούρνο.

Όσο περίμενα να ζεσταθούν , έβαλα στο τηγάνι πάλι λίγο λάδι κ τσιγάρισα το κριθαράκι , για να κάνει κρούστα κ να μη λασπώνει , μετά το πήρα το έβαλα στο πυρέξ 190 βαθμούς καμιά ώρα νομίζω

Η συνταγή εδώ http://www.sintagespareas.gr/sintages/loukanika-gioubetsi.html

φεύγω πάω μάθημα

Καλά μαγειρέματαααααααααααααααα:D:D

Καταρχήν είσαι ηρωίδα μ΄αυτά τα ωράρια!!:shock:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα! ;)

είμαι στη δουλειά και σκέφτομαι ότι έχω σπανάκι στο ψυγείο.

για πείτε καμιά συνταγή βρε κορίτσια εκτός του κλασικού σπανακόρυζου.

HLddp2.png

fbtQ5Qf.jpgfbtQp3.png

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα! ;)

είμαι στη δουλειά και σκέφτομαι ότι έχω σπανάκι στο ψυγείο.

για πείτε καμιά συνταγή βρε κορίτσια εκτός του κλασικού σπανακόρυζου.

καλωσήρθες!και καλά μαγειρέματα!είσαι άξια που δουλεύεις τόσες ώρες!μπράβο σου!

τρικολόρε με σπανακι προτείνω!έχω γράψει εδώ τη συνταγή!αν δεν τη βρεις πες μου να στην πω ξανά!

σήμερα έχουμε ψαρόσουπα!το μικιό είναι λιγο αδιάθετο και φυσικά ολιγόφαγο!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...