Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

εγώ για σήμερα έφτιαξα φιλέτα γλώσσας κατεψυγμένα με σάλτσα μουστάρδας και συνόδευσα με ρύζι.η γνώμη σας για τα κατεψυγμένα ποια είναι;

για αύριο δε ξέρω,πείτε καμιά ιδέα.καμιά μακαρονάδα λέω έτσι στα γρήγορα

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααααααααααα

Επιτέλους Σάββατο να κάτσουμε λίγο κ ας βρέχει γκρρρρ

Να βάλω τα καμώματα μου

Φακές Εγκλουβής κατά τον Λευκαδίτικο τρόπο μαγειρεμένες, αντίδια κ το ψωμάκι του τοστ

collage_20140125091751645_zps56940fa3.jpg

Και κοτόπουλο μπύρας με σπιτικό πουρεδάκι το χθεσινό μας

collage_20140125091641966_zps3f880702.jpg

Για σήμερα μάλλον μακαρόνια γιατί έχουμε κ καθαριότητα σπιτιού :rolleyes:

Για σήμερα μαγείρεψα σπανακόρυζο αλλά μόλις έμαθα ότι η μαμά μου θα μας εφοδιάσει σήμερα με τάπερ.....παστίτσιο.....σούπερ! Μαγείρεμα το Σάββατο!

Τυχερή!! Και εμείς σήμερα μανούλα τραπεζάκι ρολό κοτόπουλο με ρυζάκι κ πουρέ χε χε κ χτες σάντουιτς λόγω δουλειών :tongue::rolleyes::mrgreen:

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

εγώ για σήμερα έφτιαξα φιλέτα γλώσσας κατεψυγμένα με σάλτσα μουστάρδας και συνόδευσα με ρύζι.η γνώμη σας για τα κατεψυγμένα ποια είναι;

για αύριο δε ξέρω,πείτε καμιά ιδέα.καμιά μακαρονάδα λέω έτσι στα γρήγορα

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα τα χρησιμοποιώ τα αγοράζω αλλά αν είναι κάτι που μπορώ να το βρω εποχής δεν το παίρνω κατεψυγμένο αναφερόμενη σε λαχανικά.

Έφτιαξα κ το μενού για τη βδομάδα

Δευτ- Μακαρόνια με κιμά

Τρ- Αγκινάρες αλά πολίτα {αφού δεν τις έκανα την προηγούμενη εβδομ.}

Τετ- Ρεβυθόσουπα

Πεμ- Κρεατόσουπα

Παρ- Χοιρινή τηγανιά

Σαβ- Ψάρι λαική

Κυρ- Στης μαμάς μου ή Μπριζόλες με ρυζάκι

Αυτά για σήμερα , λέω να κάνω κ μια πάστα φλώρα με μια μαρμελάδα μήλου που είχα φτιάξει θα δούμε ίσως την κάνω το απόγευμα

Διαφημίσεις

Ολο ομορφες φωτο ειστε εδω μεσα.... γεια σας κοριτσια! Εμεις σημερα ειχαμε μανιταρια πλευρωτους σαγανακι,κ πατατουλες τηγανιτες, τυρακι, ψωμακι.... μασαμπουκωσαμε κ σημερα! Τα μωρα τα εδωσα αρακα με κοτοπουλακι αλεσμενο, μια χαρα (χαλια) ητανε!

κοριτσάρες,εγώ εκανα γίγαντες φούρνου για αύριο!

καλαμαράκι,διαβάζω στο parents για το θέμα της μείωσης των εισφορών στο ικα και διαβάζω που λες,εσύ θασαι,'οτι τα έκανες κι εσύ!

εγώ θα πάω την Τρίτη,για πες τι γίνεται με αυτό,για τι ποσό μιλάμε και τι χαρτιά έδωσες!στείλε μου πμ

ευχαριστώ;)

EvgLp2.png

Γιουβετσάκι για σήμερα!!!!!

α πολύ ωραία!!

Ολο ομορφες φωτο ειστε εδω μεσα.... γεια σας κοριτσια! Εμεις σημερα ειχαμε μανιταρια πλευρωτους σαγανακι,κ πατατουλες τηγανιτες, τυρακι, ψωμακι.... μασαμπουκωσαμε κ σημερα! Τα μωρα τα εδωσα αρακα με κοτοπουλακι αλεσμενο, μια χαρα (χαλια) ητανε!

Γεια σου Βάγια καλώς ήρθες!

κοριτσάρες,εγώ εκανα γίγαντες φούρνου για αύριο!

καλαμαράκι,διαβάζω στο parents για το θέμα της μείωσης των εισφορών στο ικα και διαβάζω που λες,εσύ θασαι,'οτι τα έκανες κι εσύ!

εγώ θα πάω την Τρίτη,για πες τι γίνεται με αυτό,για τι ποσό μιλάμε και τι χαρτιά έδωσες!στείλε μου πμ

ευχαριστώ;)

Αν σου πω πως δε θυμάμαι....νομίζω περί των 150....250 ευρώ όχι κάτι τραγικό.

Ειλικρινά έχει πολύ καιρό κ δεν θυμάμαι σόρυ :-(

Να κ η πάστα φλώρα Παρλιάρου ζύμη με μαρμελάδα δική μου μήλο κανέλα την θερίσαμε :rolleyes::shock:

collage_20140126225123088_zpss2uhqcsa.jpg

Λοιπόν εχθές μαγείρεψα κοτόσουπα όχι αυγολέμονο αυτή την φορά. Είπα να αυτοσχεδιάσω και την έκανα σαν κρεατόσουπα.

Οι μικρές γκρινιάξαν όταν την είδαν αλλά την έφαγαν όλη!

Έβγαλα τα λαχανικά μαζί με λίγο ζουμάκι (εκτός από τα καρότα που θέλουν να τα τρώνε σε κομματάκια) και τα άλεσα στο μούλτι και μετά ξανά στην κατσαρόλα. Έγινε λίγο πράσινη σε χρώμα αλλά νοστιμότατη!

Φώτος ίσως το βράδυ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Από την κοτόσουπα που έφτιαξα την Κυριακή, κράτησα ένα τάπερ μεγαλούτσικο με ζωμό και σήμερα το πρωί τους έφτιαξα πιλαφάκι με αυτό τον ζωμό και μπιφτέκια στον γκριλ. Εχθές το βράδυ έβρασα και λίγα χόρτα για σαλάτα και πήρα και σήμερα ένα ταπεράκι μαζί μου στην δουλειά.

Το βράδυ μου ζήτησαν να τους κάνω burgers.....οπότε μετά την δουλειά πρέπει να πάω να αγοράσω ψωμάκια στρογγυλά.

πολύ νόστιμη φαίνεται η πάστα φλώρα σου καλαμαράκι!

Αφροδιτάκι,μου αρέσουν πολύ τα νέα φαγητά από περισσεύματα!είναι έξυπνα και βολικά!

εγώ για αύριο θα κάνω τσιπούρες στη λαδόκολλα!

EvgLp2.png

Έβαλα επίτηδες παραπάνω νερό στην κατσαρόλα για να κρατήσω ζωμό για το πιλάφι. Έγινε φοβερά νόστιμο! Δεν το είχα κάνει ποτέ τόσα χρόνια και είναι τόσο απλό φτιάχνοντας σουπίτσα να κρατήσεις ζωμό για ζυμαρικά ή ρύζι...

Δοκιμάστε το!

Ζυμαρικά κοχυλάκια στον φούρνο (του Σαββάτου)

P1240083_zps8de4fa7a.jpg

P1240084_zps143aa86e.jpg

P1240084_zps143aa86e.jpg

Μπιφτέκια με ρυζάκι που έψησα σήμερα το πρωί και σαλάτα χόρτα που έβρασα την Δευτέρα το βράδυ.

P1260089_zps8870970c.jpg

P1270092_zps868fa54b.jpg

Και για γλυκάκι ένα εύκολο brownie, δεν έμεινε ψίχουλο..

P1240086_zps4af84be1.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...