Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

χαθήκαμε λίγο εεεε??

Αντε ας τα βάλω όλα μαζεμένα

Ριζότο με λευκό κρασάκι, αρακά κ καλαμπόκι κ μπόλικο κεφαλοτύρι

20140115_225654_zpsvny65qfd.jpg

Ενα γλυκάκι τύπου τραίφλ με ότι είχα σπίτι, κρέμα βανίλια, μπισκότα μιράντα σταγόνες σοκολάτας κ κεράσι κ το πολύσπορο ψωμάκι μου για το χθεσινό μου τραπέζι

collage_20140119215716970_zpserlp3ozg.jpg

Και το χθεσινό τραπέζι μας με τους γονείς μου Τσιπούρες κ λαυράκια , πολίτικη σαλάτα , πατάτες ζεστές με βούτυρο μαιδανό αλάτι πιπέρι κ μια σως μουστάρδας κ μαγιονέζα σπιτική {έβγαλα κ τα ποτήρια -επισημότητες χε χε - να τα χαρούμε γιατί όλο τα τρώει το ντουλάπι ;) }

20140119_140523_zpsnnozmjza.jpg

Το χθεσινό μας βραδινό λίγη σως μουστάρδας με κρίθινα παξιμάδια κ αυγουλάκια

20140119_221901_zpsv64jf0rq.jpg

Τα σημερινά μας κανελόνια με σπανάκι, με κεφαλοτύρι και λίγη φέτα

collage_20140119224128346_zpszx05ddca.jpg

Και τώρα έχω βγάλει χοιρινή σπάλα για εκείνους κ για μένα τραχανά αύριο γιατί είμαι άρρωστη :-(

βρε καλαμαράκι μας λίγωσες πάλι!!!!!!:tongue::P μιαμ μιαμ μιαμ!!!!

εμεις φακές είχαμε χτες,σήμερα καρμπονάρα λαιτ!

για αύριο θα κάνω μπιφτέκια!1η φορά χωρίς αυγό αφού ξέμεινα!άντε να δούμε πως θα γίνουν!

καλή μας όρεξη!:P

EvgLp2.png

Καλημέραααααα

Ντεμάκι εμείς σήμερα φακές Εγκλουβής way φώτο μετά

Πως γίνανε τελικά χωρίς αυγό τα μπιφτέκια σου?

Το χθεσινό μας χοιρινή σπάλα με μουστάρδα, ρίγανη, ελαιόλαδο κ στο τέλος μέλι μπαλσάμικο έγινε μούρλια

photo-2014-01-22-09-58-30-378_zpsf2ffa0tw.jpg

Καλαμάρι νομίζω πως έχεις βάλει ξανά συνταγή για κανελόνια με σπανάκι...θα μπορούσες να την ξαναβάλεις;

Επίσης θέλω συνταγή για σως μουστάρδας...

Τα πιατάκια πάνω δεξιά στο τραπέζι με το καθαρισμένο ψαράκι και την ατομική σαλατούλα, πολύ μου αρέσουν....έτσι κάνουμε κι εμείς!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα

Ντεμάκι εμείς σήμερα φακές Εγκλουβής way φώτο μετά

Πως γίνανε τελικά χωρίς αυγό τα μπιφτέκια σου?

Το χθεσινό μας χοιρινή σπάλα με μουστάρδα, ρίγανη, ελαιόλαδο κ στο τέλος μέλι μπαλσάμικο έγινε μούρλια

photo-2014-01-22-09-58-30-378_zpsf2ffa0tw.jpg

Γιατί όποτε βάζετε τέτοιες φώτο είμαι δουλειά και λυσσάω; Σήμερα θα φάω σαλάτα μαρούλι με φρέσκο κρεμμύδι και τόνο στην δουλειά...

Το πρωί μαγείρεψα σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας, δεν είχα αντοχή για κάτι που απαιτεί περισσότερο χρόνο!

Καλαμάρι νομίζω πως έχεις βάλει ξανά συνταγή για κανελόνια με σπανάκι...θα μπορούσες να την ξαναβάλεις;

Επίσης θέλω συνταγή για σως μουστάρδας...

Τα πιατάκια πάνω δεξιά στο τραπέζι με το καθαρισμένο ψαράκι και την ατομική σαλατούλα, πολύ μου αρέσουν....έτσι κάνουμε κι εμείς!

Φιλιά!

Χε χε ε ναι να μη φάει κάνα κοκκαλάκι, αν κ της έχω μάθει να μασάει μπροστά το ψάρι κ αν βρει κάτι να το βγάζει ;)

Λεπόν έκανα την πατατοσαλάτα απλή πατάτα κρεμμυδάκια αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο κ την συνόδευσα με αυτή την σως https://www.sintagespareas.gr/sintages/elafria-sos-moustardas.html πολύ καλή κ ελαφριά

Κανελόνια με σπανάκι το ποιο εύκολο είναι , το γέμισμα είναι το μανίκι μόνο

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kanelonia-me-spanaki.html

Μόνο που προσθέτω λίγη φέτα στο σπανάκι κ λίγο κεφαλοτύρι κ κάνω τη ζωή μου ποιο εύκολη κ δεν τσιγαρίζω κρεμύδι κ σάλτσα βάζω από την δική μου λίγη στο ταψί κάτω πριν βάλω τα κανελόνια κ μετά ρίχνω από πάνω αφού τα γεμίσω.

Οκ, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε και θα δοκιμάσω και το χοιρινό σου! Μαγειρεύεις πολύ ωραία φαγητά εύγε!

Αυτή η πατατοσαλάτα είναι λατρεμένη. Μια φορά μου είχε ξεμείνει στο ψυγείο μια πιπεριά Φλωρίνης και την είχα βάλει και αυτή μέσα σε κομμάτια, έγινε όνειρο!

μαγειροκόριτσα!η συνταγή είναι αυτή!πολύ καλή!δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχει αυγό!την ανακάλυψα απλά επειδή δεν είχα χτες αλλά θα την καθιερώσω μου φαίνεται!οι πατατες δε τέλειες!:P

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zoumera-mpiftekia-xoris-aygo.html#rr_message_link

αυριο φακές και ρεβύθια

EvgLp2.png

Καλημέρα και από εμένα.

Καλαμαράκι πολύ μου αρέσουν τα φαγητά σου και θαυμάζω το χρόνο που αφιερώνεις στη μαγειρική σου. Ακόμη και η διαδικασία της παρασκευής φαγητού δημιουργεί μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι.

(Εγώ δυστυχώς δεν προλαβαίνω κάθε μέρα-ή δεν διαχειρίζομαι σωστά το χρόνο μου-το ψάχνω):rolleyes::oops:

Ήθελα να σε ρωτήσω, τα κανελόνια τα βράζεις πρώτα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα.

Καλαμαράκι πολύ μου αρέσουν τα φαγητά σου και θαυμάζω το χρόνο που αφιερώνεις στη μαγειρική σου. Ακόμη και η διαδικασία της παρασκευής φαγητού δημιουργεί μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι.

(Εγώ δυστυχώς δεν προλαβαίνω κάθε μέρα-ή δεν διαχειρίζομαι σωστά το χρόνο μου-το ψάχνω):rolleyes::oops:

Ήθελα να σε ρωτήσω, τα κανελόνια τα βράζεις πρώτα;

Ωωωω Ελινάκι σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια! :D

Είπαμε μενού εβδομάδας, έξυπνα εβδομαδιαία ψώνια κ μαγείρεμα αναγκαστικά αποβραδίς. Η αρχή είναι λίγο ζόρικη αλλά μετά θα πάρεις το κολάι

Όχι δεν τα βράζω γιατί δεν χρειάζεται, είναι προβρασμένα , το λέει κ στο κουτάκι πάνω πως δεν χρειάζονται βράσιμο πριν. Και από όσο ξερω τρεις μάρκες έχω πάρει Βarilla Μισκο κ άλλη μια μπλε καμία δεν ήθελε βράσιμο πριν.

Δεν είναι προβρασμένα ρε :-P

Δεν θέλουν βράσιμο πριν ΑΛΛΑ πρέπει να φροντίσεις να έχουν αρκετό υγρό(σάλτσα, γάλα, κρέμα γάλακτος κ.λπ.), να τα σκεπάζει όταν τα βάλεις στο φούρνο.

Εμείς μετά από ένα διήμερο κεφτεδακίων (προχθές με πιλάφι, χθες κοκκινιστά με μακαρόνια) σήμερα θα φάμε αρακά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δεν είναι προβρασμένα ρε :-P

Δεν θέλουν βράσιμο πριν ΑΛΛΑ πρέπει να φροντίσεις να έχουν αρκετό υγρό(σάλτσα, γάλα, κρέμα γάλακτος κ.λπ.), να τα σκεπάζει όταν τα βάλεις στο φούρνο.

Εμείς μετά από ένα διήμερο κεφτεδακίων (προχθές με πιλάφι, χθες κοκκινιστά με μακαρόνια) σήμερα θα φάμε αρακά.

Καλά ντε μη βαράς! Πες κ μια καλημέρα κιουρία μου!!!

Για σήμερα μαγείρεψα σπανακόρυζο αλλά μόλις έμαθα ότι η μαμά μου θα μας εφοδιάσει σήμερα με τάπερ.....παστίτσιο.....σούπερ! Μαγείρεμα το Σάββατο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...