Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Αφροδιτάκι,πολύ ωραία τα καλούδια σου!!!!και εμφανίσιμα!!!!!

την πίτα με τι φύλλο την έκανες;φαίνεται πολύ νόστιμη!!!!!!!!

το κατσικάκι δε τέλειο!και ροδισμένο! οι πατάτες γιατί δε σου ρόδισαν;

οι βασιλόπιτες τέλειες!και του χρόνου νασαι καλα!:P

αύριο γεμιστά εμείς!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν η τυρόπιτα με έτοιμο φύλλο σφολιάτα. Τα κεφτεδάκια και την γάστρα με τις πατάτες χωρίς το καπάκι, τα ξαναέβαλα για '5 ακόμη στον φούρνο να ροδίσουν αλλά μετά την φωτογράφηση......Τα φωτογράφισα πριν τους αλλάξω θέση μέσα στον φούρνο γιατί μετά με τις ετοιμασίες σίγουρα θα το ξέχναγα...

Αν θέλετε συνταγή για γέμιση τυρόπιτας πείτε μου, είναι φοβερή σε γεύση.

Λοιπόν η τυρόπιτα με έτοιμο φύλλο σφολιάτα. Τα κεφτεδάκια και την γάστρα με τις πατάτες χωρίς το καπάκι, τα ξαναέβαλα για '5 ακόμη στον φούρνο να ροδίσουν αλλά μετά την φωτογράφηση......Τα φωτογράφισα πριν τους αλλάξω θέση μέσα στον φούρνο γιατί μετά με τις ετοιμασίες σίγουρα θα το ξέχναγα...

Αν θέλετε συνταγή για γέμιση τυρόπιτας πείτε μου, είναι φοβερή σε γεύση.

για πε

EvgLp2.png

400 γρ. φέτα, 300 γρ.ανθότυρο. 3 αυγά χτυπημένα, πιπεράκι και ψιλοκομμένο άνηθο για μυρωδιά. Την είχα φάει σε τραπέζι και τώρα που την έκανα κι εγώ πρώτη φορά έγινε ανάρπαστη.

Μπορείς να αντικαταστήσεις το ανθότυρο με κασέρι αν προτιμάς, γίνεται λίγο πιο σφιχτή.

Καλημέρα σας! Εγώ τις προηγούμενες ημέρες έφτιαξα 2 πιτούλες με έτοιμη σφολιάτα. Η μια ήταν παστουρμαδόπιτα που συνήθως τη φτιάχνω την Πρωτοχρονιά αλλά φέτος δεν έκανα τραπέζι οπότε πήγε παραπίσω και η άλλη έγινε σαν τάρτα με πράσο και ντομάτα. Πολύ νόστιμη!

Χθες έφτιαξα λουκάνικα με πατάτες στο φούρνο ενώ σήμερα τρώμε μαζέματα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέραααααααααααααα

Καλή Χρονιά να έχουμε!!!

Τι βλέπουν το μπιρμπιλωτά μου μάτια?? Τι ωραίες σαλάτες βασιλόπιτες κατσικάκια πιτούλες κεφτεδάκια πω πω πω

Εγώ εξαφανίστηκα έλειπα Αθήνα κ δεν μαγείρεψα τίποτα για 12 μέρες χε χε όλα η πεθερά

Οπότε να σας δείξω τι έκανα τις τελευταίες μέρες

Προχθές ψαράκι παγκάσιους πλακί κ για το βράδυ σαλάτα Άρτα κ τα Γιάννενα μέσα

collage_20140112190618146_zpsz3cvko7u.jpg

Για σήμερα έφτιαξα κοκκινιστό χτένι με κοφτό μακαρόνι μικρό κ το σέλινο που ετοίμασα για κατάψυξη κομμένο ριζα κλωνάρια κ φύλλα.

collage_20140113000820690_zpsyxruulan.jpg

Για αύριο θα δούμε ;);)

Μιαμ μιαμ, λαχταριστά φαγητά!

Σούπερ ιδέα το σέλινο και μου αρέσει κι εμένα πολύ η ρίζα. Που την χρησιμοποιείς; Εγώ μόνο σε χοιρινό με σέλινα αυγολέμονο.

Έτσι όπως είναι στις σακούλες, το βάζεις στην κατάψυξη και βγάζεις κάθε φορά όσο χρειάζεσαι έτσι;

Καλημέρα κορίτσια

Αφροδίτη το βάζω σε βραστό σούπα κρέας σε φασολάδα κτλ απλά επειδή η μικρή δεν της αρέσουν οι πρασινάδες βάζω την ρίζα ψιλοκομμένη κ έτσι κ ποιο ήπια γεύση/μυρωδιά παίρνει κ δεν στερουμαστε λόγω της μικρής κ μαθαίνει στην γεύση αυτή.

Χτες έφτιαξα λουκανικοπιτακια με με φύλλο σφολιάτας κ γέμιση γκούντα μουστάρδα λουκάνικο κ φασολάκια για σήμερα

Φωτογραφίες μετά

Φιλιά αααα

Τα λουκανικοπιτάκια μου

collage_20140114090659688_zpsyafyjwwn.jpg

Και η φασολάδα , Αφροδίτη τα λίωνω στο μούλτι για να μη φαίνονται κ αφήνω ελάχιστο κλαράκι μόνο.

collage_20140114210732751_zpsgkfv4lvo.jpg

Τέλος για σήμερα αύριο πάλι

Διαφημίσεις

Δεν έχω βάλει ποτέ σελινόριζα εκτός φαγητών τύπου φρικασέ. Θα το δοκιμάσω ανεπιφύλακτα και το Σάββατο θα πάω λαική για να εφοδιάσω κατάψυξη. Μου έχει τελειώσει άνηθος-μαιντανός.

Σήμερα το πρωί έφτιαξα ζυμαρικά βίδες στον φούρνο με χοιρινή ωμοπλάτη και διάφορα τυριά και το βράδυ θα μαγειρέψω για αύριο φακές.

Καλημέρα στην παρέα! Χθες έφτιαξα αρακά. Σήμερα σκέφτομαι ρεβυθάκια αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει.

Χθες είχαμε παρέα το απόγευμα οπότε έφτιαξα το κατιτίς μου

Αλμυρά ρολάκια σφολιάτας

DSCN2048_zpsd41814a2.jpg

Γλυκά ρολάκια σφολιάτας

DSCN2047_zps54af15e7.jpg

Και σουπερ πορτοκαλοκέικ με γλάσο πραλίνας φουντουκιού!

DSCN2045_zpsfbe65b40.jpg

Και οι πίτες του Σαββατοκύριακου (δεν φαίνονται καλά γιατί είναι απ το ψυγείο :wink: )

Παστουρμαδόπιτα

DSCN2041_zpsa34c99cf.jpg

Τάρτα πράσο-ντομάτα-τυριά

DSCN2039_zps1748e215.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλαμάρι μιαμ μιαμ ωραία φασολάδα χυλωμένη, τρελαίνομαι! Τα λουκανικοπιτάκια τα φτιάχνεις με έτοιμη σφολιάτα που κόβεις εσύ σε μικρά κομμάτια ορθογώνια;

τι λιχουδιές είναι αυτές;;;;;μιαμ μιαμ!αυτά τα λίγα κάνατε κορίτσια;:tongue::tongue::P

μπράβο σας!!:D

εγώ έβρασα κοτόπουλο για αύριο και θα βράσω τα μακαρόνια στο ζουμάκι του αύριο ναναι ζεστά να μην κολλήσουν

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...