Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το φαγητό μας σήμερα είναι φασόλια χάντρες κοκκινιστά. Έχω να το φτιάξω πάνω από χρόνο και βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια όσπρια. Με φρέσκο ψωμί, τυράκι και ελίτσες είναι σούπερ.

αχ, εχεις απολυτο δικιο. θα τα δοκιμασω και εγω. (αν και εμενα τα μικρα δεν μπορουν ακομα τα φασολια). θα αγορασω από τη λαικη αυριο.

και επισης μετα απο τοσο κρεας στις γιορτες εγω πεθυμησα λαδερο και εφτιαξα χθες κανελονια με σπανακι και λιγη φετα μεσα και αρακα. (για τα παιδια γιουβαρλακια ομως)

και θα κανω και ρεβυθια.

κι εγώ φασόλια είχα σήμερα!και για αύριο!Παρασκευή ψαράκι στη λαδόκολλα με πατατούλες!λίγη αποτοξίνωση!;) η μικρή τα τρώει ευτυχώς όλα!μπορεί τώρα με τους κυνόδοντες που βγάζει να δυσκολεύεται αλλά έχει μειώσει απλά την ποσότητα!

η σαλάτα,πραγματικά barbie,είναι τέλεια!και εντυπωσιακή και γευστική!;)

ρε παιδιά το καλαμαράκι που είναι;;;;;;όλα καλά;οι άλλες;τι γίνεται;:tongue::P

EvgLp2.png

Μπιφτεκάκια με πατάτες λεμονάτες στον φούρνο και χορτοπιτάκια (της μαμάς μου) από την κατάψυξη. Βάζει μέσα σπανάκι,αντίδια,φέτα,ανθότυρο και κρεμμυδάκι. Ευτυχώς τα τρώνε όλοι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην παρέα και Καλή Χρονιά!

Τίποτα το ιδιαίτερο τελευταία από μαγειρική. Τα κλασσικά! Χθες έφτιαξα μια σούπερ φασολαδίτσα και για σήμερα λέω να φτιάξω λαχανόρυζο. Ελπίζω να το φάνε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα στην παρέα και Καλή Χρονιά!

Τίποτα το ιδιαίτερο τελευταία από μαγειρική. Τα κλασσικά! Χθες έφτιαξα μια σούπερ φασολαδίτσα και για σήμερα λέω να φτιάξω λαχανόρυζο. Ελπίζω να το φάνε!

Μιαμ μιαμ λαχανόρυζο, ιδέα για αυριανό φαγητό!

Μιαμ μιαμ λαχανόρυζο, ιδέα για αυριανό φαγητό!

μωρέ πολύ καλή ιδέα όντως!!!;)

εμάς δεν έμεινε ούτε για δείγμα φασόλια και έβγαλα από την κατάψυξη χοιρινό αυγολέμονο και το απόγευμα θα κάνω ψαράκι σε μεριδούλες στη λαδόκολλα με πατατούλες

EvgLp2.png

Καλημέρα!!!

Όσες φορές και να την κάνω αυτή την συνταγή ΟΛΟΙ έχουν να πουν τα καλύτερα...

Αξίζει!!!

Για βάλτε βρε κορίτσια την συνταγή γιατί μας έχουν τρέξει τα σάλια..:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, evhgiorgos!!!

Με πρόλαβε η ntemiiiiii..

Ναι, αυτή είναι η συνταγή και ΑΞΙΖΕΙ να την δοκιμάσεις, έχει λίγο διαδικασία, αλλά θα σε αποζημιώσει και η εμφάνιση και η γεύση!

Καλή επιτυχία!!!

Σήμερα, ως Παρασκευή, θα φάμε φακές με ελίτσες....

Σήμερα λαχανόρυζο! Τρελαίνομαι γι'αυτό το φαγητό!

Επειδή όμως αυτή την εβδομάδα μας έλειψε το ζυμαρικό και είμαστε μακαρονάδες, αύριο οπωσδήποτε μια μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα. Φτιάχνω διάφορες παραλλαγές σάλτσας ντομάτας. Αύριο θα φτιάξω με κρεμμύδι,πιπεριές και παριζάκι ΥΦΑΝΤΗΣ.

Kαλημέρα, evhgiorgos!!!

Με πρόλαβε η ntemiiiiii..

Ναι, αυτή είναι η συνταγή και ΑΞΙΖΕΙ να την δοκιμάσεις, έχει λίγο διαδικασία, αλλά θα σε αποζημιώσει και η εμφάνιση και η γεύση!

Καλή επιτυχία!!!

Σήμερα, ως Παρασκευή, θα φάμε φακές με ελίτσες....

Ευχαριστώ πολύ! Τώρα που διάβασα την συνταγή μου τρέχουν ακόμη περισσότερο τα σάλια!!:P

Θα την κάνω σίγουρα σύντομα!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Εχθές είχαμε τραπέζι σε φίλους και να κάποια από τα φαγητά που έφτιαξα.

Κατσικάκι στον φούρνο

P1100074_zps4a4d0582.jpg

Τυρόπιτα

P1100071_zpse6c660b6.jpg

Κεφτεδάκια στον φούρνο (του Καλαμαρακίου)

P1100072_zps339a9aa5.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...