Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

:P εύκολα;;;; Τι είναι αυτό;:P:p

Πλάκα κάνω!! Εύκολο πολύ δεν το λες αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο! Έχω αρκετή βοήθεια από την μαμά μου βέβαια αλλά και γενικά το παιδάκι μου είναι βολικό!! Αυτό που δεν πάλευα ήταν και να δουλεύω, από τότε που σταμάτησα είμαι καλύτερα!!;)

Εύη μου νομίζω πως βρήκα το πρόβλημα, γιατί κ εγώ με μια μικρή κουτάλα ρίχνω κ είναι περίπου 2-3 κ. σούπας, μήπως έχει χάσει τη δυναμη του το μπεικιν σου? Όσο πλησιάζει στην ημερομηνία λήξης χάνει την δύναμη του

Για δες το ;)

Το μπεικιν που έχω είναι αυτό στο τενεκεδένιο κουτάκι. Αλλά δεν το έχω ανοίξει καιρό! Τι να πω. Θα δοκιμάσω και με φακελάκι για να το διαπιστώσω στα σίγουρα!! Πάντως και λεπτούτσικα (σαν τις κρέπες γίνονται) πάλι τα τρώμε αλλά θα τα προτιμούσα πιο χορταστικά!!:P

μπράβο σου!τα παιδιά είναι ευτυχία!άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες!:D:D

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχθές φάγαμε καρμπονάρα με μπέηκον και μανιτάρια και για σήμερα θα ψήσω μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο, μαρουλοσαλάτα και είμαστε έτοιμοι.

6jc7.jpg

αρκετά ταλαιπωρημένος ο Χριστουγεννιάτικος κορμός μας!εδω έχουμε πολλά χιόνια και κρύα!;):tongue::P:p:p:p ωστόσο,πεντανόστιμος!!!!

Χρόνια πολλά κοριτσάρες μου!!!!!!!!

EvgLp2.png

Γειά σας κορίτσια.

Έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό, αλλά έχω προβλήματα με τα χέρια μου και δεν πολυγράφω...μπήκα να σας ευχηθώ Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία για όλους μας και ότι επιθυμεί ο καθένας ξεχωριστά να το αποκτήσει... και φυσικά καλά μαγειρέματα!:P

Διαφημίσεις

μαγειροκοριτσα καλημερα, χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε. να ειμαστε καλα και εμεις και οι οικογενιες μας και να εχουμε και καλα μαγειρεματα.

καλα εγω η ερμη με τα βιας προλαβαινω τα βασικα βασικα.

αλλα εκανα ενα ωραιο κεικ βασιλοπιτα το οποιο φωτογραφησα και θα σας το δειξω.

καλαμαρακι μην με παρεξηγεις βρε αμα δεν θυμαμαι παντα τι εφτιαξε η καθε μια. μυαλο εινια και ξεχναει. δεν προλαβαινω λεμε. και ελεγα τωρα ατις γιορτες να επανελθω δριμυτερη αλλα και παλι μια το ενα μια το αλλο πανε και οι γιορτες.

ντεμακι τελεια και η βασιλοπιτα και η σαλατοτουρτα σου. μπραβο σου.

κυριες μου και παλι χρονια πολλα, καλη χρονια να εχουμε και να εινια καλυτερο το 2014 από αλλες χρονιες.

Διαφημίσεις

ηθελα να σας ρωτησω αν εχει καμια σας την κουζινομηχανη του λιντλ

κουρκουμπίνι μου,σευχαριστώ πολύ!κι εσείς ναστε καλά!καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!

ποια κουζινομηχανή λες;για πε μήπως να την πάρω κι εγώ!;) την έχει αυτές τις μέρες;δεν είδα κάτι στο φυλλάδιο!

η πίτα σου εντυπωσιακή!!!:P

EvgLp2.png

σκεφτηκα να μη παρω αρτοπαρασκευαστη και να παρω κουζινομηχανη. οχι, αυτες τις μερες δεν την εχει. αλλα ειπα να ρωτησω μηπως την εχει καμια και ξερει να μας πει. αν εινια καλη και τι εξαρτηματα εχει. συνηθως τη βγαζει στα 70 ευρω.

εγω δεν εχω μιξερ κανονικο επιτραπεζιο, εχω μονο χειρος. και σκεφτηκα οτι αμα παρω κουζινομηχανη θα μπορω να ζυμωνω και ψωμι και ζυμες εκει.

ντεμακι η πιτα ηταν το κεικ που κανω, μονο που εβαλα μισο γαλα και μισο χυμο πορτοκαλι και το εκανε πολυ αρωματικο, προσεθεσα λιγη μαστιχα και λιγο μαχλεπι και λιγο κακουλε, αλλα οχι πολυ και δεν ηταν σαν τσουρεκι. βγηκε παρα πολυ πετυχημενη (σε αντιθεση με τα μελομακαρονα και τους κουραμπιεδες μου :(:(:(:(:() και απλα εκανα ενα γλασο με σοκολατα λιγο εβαπορε και μια κουταλια μελι. τιποτα το συγκλονιστικο για να ειμια ειλικρινης. αλλα βγηκε πολυ αρωματικη και πολυ νοστιμη.

το διακομσμητικο το χαλασαν τα παιδια οποτε για του χρονου πρεπει να αγορασω αλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...